maanantai 24. kesäkuuta 2013

New tattoo (again..)


Ei oo kovinkaan kauaa mun edellisestä tatuointipostauksesta ja tässä tulee jo seuraava.. Tämä teksti ja kaksi paikkavaihtoehtoa oli kuitenkin pyörinyt mun  mielessä niin kauan, että mun vaan piti ottaa tämä. Nyt mulla ei oo (ainakaan toistaiseksi ;) ) mitään uusia tatuointeja mielessä, mutta sehän ei vie kuin hetken kun semmonen tulee taas uudestaan. Mutta sitähän ei tiedä milloin sellanen tulee jos on edes tullakseen.Tää on silleen mulle merkittävä tatuointi, koska tää on eka joka on tietyllätavoin näkyvällä paikalla. Vaikka pystynkin peittämään sen pitkällä hihalla mikäli haluan, niin onhan tämä vähän erilainen paikka verratuna noihin muihin jotka mulla on.

Jos joku taas saa selvää tuosta kuvasta, että mitä tuosta lukee niin hienoa! Muuten en ala kertomaan muuta kuin että tää teksti kuvastaa mua ja mun luonnetta ihan täysin. Mun tatuoinneissa on kuitenkin jotain niin paljon syvällisempää kuin pelkkä päällepäin näkyvä kuva taikka teksti, enkä oikein haluaisi alkaa avaamaan tarinoita niiden takaa. Muutenkin koen omat tatuoinnit sinällään omiksi jutuiksi, vaikka niitä täällä nykysin näytänkin niin ne on kuitenkin vain mua itseäni varten. Siinä mielessä siis, etten koe tarvetta enkä oikeastaan edes mielelläni ala kertomaan mitä niissä lukee tms, koska silloin haluaisin selittää koko ajatuksen tatuoinnin takana. Eikä niitä oo tullut monellekkaan selitettyä. Eli se ei ole millään pahalla teitä kohtaan, koen ne vain niin omaksi :)

Oon monta kertaa nykyisellään ajatellut kuinka outoa olis, jos mulla ei ois näitä tatuointeja. En ees pysty sanoin kuvailemaan kuin kummallista se ois :D Tämä uusin on ollut nyt pari viikkoa ja musta tuntuu jo kuin se oisi ollut tuossa aina. Tämä on niitä omituisuuksia, joita on varmaan vaikea ymmärtää jos itseltä ei löydy tatuointeja..

Ootteko muut tatuoidut huomannu samoja asioita? :)

14 kommenttia:

 1. Koskahan mä uskaltaisin sen ekan tatskani ottaa, siinä vaiheessa sä oot varmaan kauttaaltaan tatuoitu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeesti vaa jos on varmasti tiedossa mitä haluut ja se on loppuun asti harkittu :)!

   Poista
 2. Toi on niin kaunis, sopii sulle ihan täydellisesti<3 ja ymmärrän kans ton että monille tatuoinnit on tosi henkilökohtasia eikä muut välttämättä ymmärrä niiden oikeeta merkitystä. Ainakin mun oman tatskan tärkeimmän merkityksen tiedän vaan mä ite eikä muitten tarvii sitä ymmärtääkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos minski<3 Ehkä siksiki ku siinä takana on itelle jotain niin merkityksellistä niin ei sitä oikeen ees halua avata :)

   Poista
 3. Oon niin tottunut nuihin tatuointeihin, et välillä unohdan niiden olemassa olonkin ja tällä en tarkoita etten pitäisi niistä vaan ne on jo osa minua niin niitä ei tuu silleen edes ajateltua :D Se teksti mikä mulle hakataan ihoon heinäkuussa, niin tuntuu jo nyt et sen pitäisi olla tuossa kohtaa kehoa, mihin sen aijjon ottaa :D Sen vaan tietää, et siihen se kuuluu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just samaa meinasinki! :D Siitä tulee varmasti tosi ihana :)

   Poista
 4. Toi on kyl ihan tajuttoman nätti!!<3 mustakin tuntuis tosi kummalta, jos mulla ei olis näitä mun tatuointeja! Jännästi niihin kiintyy jo tosi lyhyen ajan jälkeen ja tuntuu, että ne olis ollu iholla aina!

  VastaaPoista
 5. Voi huh! En ois kyl missää nimessä sinuna ottanu.. elä hyvä ihmine pilaa ittees noilla.. Liika on liikaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos huolenpidosta! :) En otakkaan enää sitten kun itsestä tuntuu siltä :)

   Poista
 6. OI niiiin makee!! Millonkohan mä saisin mun otettua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Sitten ku tuntuu siltä niin ottamaan vaa :)!

   Poista
 7. Näyttää kyllä makeelta :) Ja ymmärrän ihan täysin mitä ajat takaa tuolla sun kirjoituksella <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat