keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Vastauksia part1

Tuomitsetko ihmisiä koskaan tuntematta ennakkoluulojen ja huhujen perusteella?
En oikeastaan. Mutta jos kuulen jostain "luotettavasta" lähteestä jotain, niin tottakai se vaikuttaa, mutta mielellään kyllä tutustun näihinkin ihmisiin ja enemmän ku mielelläni muutan näitä negatiivisia käsityksiä jos niitä on jostain syystä tullu.
Oletko kateellinen jollekkin?
En oo ikinä ollut kateellinen ihmisille, äiti on monesti ihastellukin sitä kun puhun esim joistain kavereista tai näytän kuvia fb:stä kuinka kaunis joku on tms :D
Sellainen vähän kihertää kun näkee jonkun oikeen onnellisen ja rakastuneen näkösen parin jossain :D MÄÄKI TAHON!! Mutta ei sekään nyt kateutta oo :)

Flirttailetko paljon?
Kyllä sanoisin, että keskimääräistä enemmän. Moni varmasti pitää sitä flirttinä kun katson ihmisiä silmiin kun jutellaan ja myös kun hymyilen heille. En kuitenkaan yleensä tarkota sitä flirttinä, musta vaan jutellessa kuuluu katsoa silmiin ja silmät sitäpaitsi kertovat monesti enemmän kuin sanat.

Oletko ikinä itse harrastanut jollain tapaa edes yhden illan juttuja?
Tää on nyt niin vaihteleva käsite, vielä kun ilmaset sen tuolleen jollain tapaa. Mutta asian varsinaisessa merkityksessä en, en oo harrastanu yhden illan juttuja kertaakaan. Enkä muutenkaan oo ollut kenenkään kanssa ikinä millään tavalla ilman, että mulla oisi edes jotain tunteita toista kohtaan.

Kuka on kaunein ihminen, kenet tiedät tai tunnet oikeassa elämässä (siis ei julkisuuden henkilö tms.:D)?
Voi kun mää tiedän/tunnen niin paljon kauniita ihmisiä! Kaikissa on omat kauniit piirteensä :) Lupaan palata tähän aiheeseen melko piankin!

Mitä tv-sarjoja katsot?
Nyt katson Game of Thronesia (ah) ja odottelen Gossip Girlin viimestä kautta telkkarista. Ja ennen katsoin Täydellisiä Naisia. Siinä onkin kaikki sarjat mitä oon kunnolla katsonut ikinä.

Minkälaisen yo-mekon haluaisit nyt, jos saisit valita?
Apua! Jonkun kauniin tyttömäisen ja kesäisen värisen :)

Oletteko veljesi kanssa läheisiä? Oletko mustasukkainen tai semmonen hyvin tarkka siitä kenen kanssa hän "hellustelee"?
Ollaan läheisiä! Silloin tällöin pidetään kunnon analyysituokioita ja pohditaan asioita. Voin kans kääntyä Jessen puoleen missä vaan asiassa ja kysyä apua niin ihmissuhdekuvioissa ku muissaki asioissa.
Hmm en oo ihan varma ymmärsinkö tuota, koska enhän mää mustasukkainen omasta veljestä oo (?) ja ei ainakaan tähän mennessä oo ollu mitään syytä millään tavoin "tarkkailla" Jessen touhuja sillä tytöt, joita oon nähny on ollu oikein mukavia! :)

 Uskotko mihinkään yliluonnolliseen? Esim. henkiin tms. 
En varsinaisesti usko, mutta en oo uskomattakaan.. Jos joskus tulee jotain, jonka perusteella ois syytä uskoa niin varmaan uskoisinkin! Muttakun ei oo tullut :)

Jos saisit valita minkä tahansa maan, mihin paikkaan matkustaisit?
Öäöäöä näitä on niin paljon, New York!


  
 Mitä teit eilen klo.20:00?
Taidettiin just alkaa syömään äitin tekemää terveellistä herkkuruokaa!

Kolme tärkeintä esinettä?
Jos ajatellaan tää silleen normaalisti, että mitkä päivittäin on ne tärkeimmät: puhelin, vaseliini ja harja. Mulla on aivan kauhea huulirasvariippuvuus! Ja sen on pakko olla vaseliinia, muut ei oo tarpeeksi rasvasia :D Ps. sitä pitää laittaa yölläki monta kertaa..Jos saisit syödä loppuelämän vain yhtä herkkua, mikä se olisi ja miksi?
Mustaherukkarahkaa! Sellasta siis jossa on sokeria vähän. Ihan vaan siksi, että se on ihan hemmetin hyvää eikä luultavasti tulis samanlaista ällötystä ku jostain karkista. Hyi.


 
 Minkä ikäsenä alotit meikkaamisen?
ÖÖÖmm. :D Ehkä about 14-15v sen mun tosi huonon ihon takia..

Poltatko/oletko koskaan polttanut?
En oo ikinä polttamalla polttanut. Oon kyllä maistanut, vaikka joskus olinkin aivan varma etten ikinäikinä edes maista, mutta se sitten meni ihan tosi tyhmän jutun takia.

Monelta heräät viikonloppusin/lomilla?
Riippuu.. Jos oon mennyt about 12 aikaan nukkumaan niin siinä 9-10, en vaan saa nukuttua pidempään. Ja vaikka valvosin kuin myöhään niin suunnilleen 12, sitä pidempään on tosi hankala nukkua. Saatan kyllä olla jonkun aikaa hereillä ja sitten väsähtää ja nukkua lisää :-D

Kummasta oot itsevarmempi kasvoista vai vartalosta?
Tää kyllä riippuu ihan! Oon sillai suht "itsevarma" tai enemmänki sinut molempien suhteen, joten en osaa sanoa.
 Tykkäätkö enemmän tummista vai vaaleista miehistä?
Sellaset tummat, hieman ulkomaalaset piirteet omaavat miehet on ihania, mutta on niitä vaaleitaki aika ihania :--D Eli ei käytännössä oo mitään väliä, eikä oikeastaan hirveesti muutenkaan miltä toinen näyttää :)

Selasin hääkuvia ja löyty täydellinen tollanen "tumma" mies!!!


Mitä mieltä oot homoista? XD
Ihan huippuja! Meiän naapurissa asu joskus homopari ja tein niille monesti jäätelöannoksia ja ne tuli syömään meiän takapihalle ja ne piti kesällä joitain illanviettoja sellaset olkihatut päässä :D Musta ei oo mitään väliä onko homo vai ei, ainoostaan homot joita tunnen/tiiän on yleisesti ottaen monesti paljon hauskempia ja rennompia ku heterot, sorge :D


 
Mikä bloggaamisessa on parasta? 
Saa ilmaista itseään ja laittaa kuvia, joita ei muuten vois laittaa oikeen mihinkään. Plus oon tutustunu pariin aivan mahtavaan ihmiseen!

Lempi vuodenaika?
Kesä, varsinki jos ruskettuisin niin kesä ois jotain niin mahtavaa..

Kengän koko?
38-39, mulla on tosi kapea jalka, joten kaikki korkkarit on 38 ja melko monet muutkin kengät.Lempi herkku?
Ai pitäiskö yksi sanoa?! Ömm pannari on semmonen loistava, nopea herkkunälän pelastaja!

Omena vai päärynä?
Päärynä jos joku muu kuorii sen..

Kumpi ensin leivän päälle kinkku vai juusto? (hyihyi ei juustoa ollenkaan!!XD)
JUUSTO PÄÄLLE!!!

 Montako lasta haluaisit vai haluatko ollenkaan?
Kaksi ois hyvä niin toisen ei tarvis olla yksin :')

Jos voisit asua ihan missä tahansa, niin missä?
Periaatteessa mulle ois ihan sama missä asuisin, kuhan siinä ois oikea ihminen vieressä.

Onks sulla jotain erikoisia ruokamieltymyksiä?
Ei kyllä omasta mielestä! Ainoo, että maksalaatikko on ihan parasta, mutta harva tuntuu ymmärtävän sitä :DD


Onko sulla jotain harrastusta mitä oot aina halunnu kokeilla?
Ei oikeastaan, yks jota on muutaman kerran tullu mietittyä ihan kokeilumielessä on tankotanssi. Ja jotain katutanssia ois huippua osata!

Ootko ikinä harkinnu armeijaa?
En, oon kyllä miettinyt että joku semmonen kauhea parin viikon rääkkileiri ois ihana :D Ei siis niinku armeija vaan mitä jossain leffoissa on (xd), mutta siitä tuli vaan mieleen!

Jos pitäis valita, olisitko mielummin lähihoitaja vai bussikuski?
 Ehottomasti lähihoitaja.

Korkkarit vai lenkkarit?
Korkkarit! Niilläkin voi juosta, testattu on ;)

Haluaisitko lisää kavereita?
Jos oikeasti hyviä ystäviä löytyis, niin ilman muuta! En tarkota tätä mitenkään pahasti, mutta sellaset "hyvän päivän tutut" ei oikeen oo mun mieleen, vaan sellaset oikeasti hyvät kaverit :)
 
Sano vähintään yks tytön nimi ja yks pojan nimi joista pidät
:DDD Menin googlettaan nimiä, koska ei tullu mitään lempparia mieleen niin heti ekojen joukussa löyty Alma Esteri..... Apua :D Onneksi mut nimettiin ihan vaan Anniksi.. Ei kyllä oo sellasia lemppareita, enkä haluais keksimällä keksiä.. Kerron kuha keksin!! :)

Haluutko mennä naimisiin ja jos niin millaset häät? Isot prinsessahäät vai pienet ja intiimit?
Sellaiset sopivat! Ei mitään järkyttävän isoja, mutta kuitenkin silleen, että sukulaiset ja hyvät ystävät ovat paikalla :) Eikä tämäkään nyt mikään ainoa oikea malli ole, katsoo sitten jos joskus sinne asti pääsee :-)Pidätkö merkkituotteista?
Varsinaisesti millään merkeillä ei oo ikinä ollut mulle yhtään mitään väliä.

Musta sulla on ihan loistava huumorintaju, mutta tuntuuko susta ikinä että muut ei ymmärrä sun vitsejä?
Kyllähän tuollaisia tilanteita tulee silloin tällöin, ja se mua huvittaa sitten vielä enemmän :D Yllättävän monet ihmiset ei tajua sarkasmia eikä huumoriheittoja tai kiusalla heitettyjä kommentteja, sääli.


Lemppari ravintola-ateria?
Niitä on liikaa. Niiku niitä vaihtoehtojaki on aina ihan liikaa! Miksei vois vaan olla vaikka viis ateriaa per ravintola josta valita??

Akvaario vai gerbiili?
Gerbiili, meillä on ollutkin kaks söpöä veijaria :)

Jos sun pitäis valita yks väri mihin sun pitäis pukeutua loppuelämän ajaks, niin mikä se olis?
Sellainen aavikonruskea. Tai sininen, ei niin tumma, mitä ei meinaa erottaa mustasta vaan astetta vaaleampi, mutta tumma kuitenkin.

Mitä mieltä oot kauneuskirurgiasta?
Jos sinne mennään hyvästä syystä niin mikäs siinä. En kyllä muutenkaan syyllistä muita tai ylenkatso muiden valintoja, mutta onhan se nyt vähän turhaa jos D-kuppinen nainen menee ottamaan implantit ihan vaan, koska haluaa vielä isommat tissit? Jos taas jollain on vaikka synnynnäisesti joku epämuodostuma tai mikä vaan, jonka takia joutuu tuntemaan itsensä rumaksi tms, ja sen voi korjata kauneuskirurgialla niin hyvä homma!
Eli mulla ei oo mitään itse kauneuskirurgiaa vastaan, ihmisten motiivit ovat se ratkaiseva tekijä.


Onko sulle väliä mikä tulevan poikaystävän rahallinen tilanne on?
Ei, mutta itse ainakin haluan tulevaisuudessa pystyä sillon tällöin matkustelemaan (ihan normaalissa määrin siis) ja olla ihan perushyvissä töissä, joten haluan että toisella on samansuuntaiset suunnitelmat. Itse raha ei ole se ongelma, mutta jos toisella on ihan erilaiset arvot ja ajatukset, niin siitä voi koitua ongelmia pitemmällä aikavälillä.

Tuleeko sulle ikinä sunnuntaisin sinkkumasennusta?
Tulee, eikä tarvi olla edes sunnuntai.. :D

Vähän itsetunnon nostatusta:


Jaffa vai fanta?
Mitä niillä on eroa? Juon tosi harvoin mitään limukkaa :D

Ootko enemmän optimisti vai pessimisti?
Optimisti.

Mikä on sun lemppari hedelmä?
Mango.

Lempileffa?
Katoin viimeksi leffan The Intouchables ja se oli kyllä aivan loistava! Muuten en osaa sanoa lempileffaa kun on niin paljon kaikkia hyviä :s
Kuka voittaa viidakon tähtöset? jos katot ;)
Oon katsonu iha vaan muutaman jakson ja en kyllä osaa sanoa! :D En oo niin paljon kiinnittäny huomiota.. Niko on ihana :--D

Monestikko oot seurustellu vakavasti?
Kahdesti silleen kunnolla, mutta kerran vakavasti..

Ootko ihastunut? (nyt siis)
En oikeastaan tiedä. On nyt ollu niin tunnesekamelskaa..

Onko (oliko:() kahvila Tuomenkukka hyvä kahvila?
Ainakin sieltä sai hyvää jäätelöä! Olin sen verran pieni kun siellä vielä kävin, että mun vierailut painottu niiden koiran ulkoiluttamiseen ja sen silittelyyn :D

Mitä teet yleensä heti kun nouset sängystä?
No heti kun herään niin katson puhelimen. Ja kun nousen sängystä niin ööm monesti silleen vähän venyttelen (tiiättekö varmaan - silleen kädet kattoon jne :D) ja sitte monesti alkaaki ramasemaan ja lösähdän takasin sänkyyn vielä pariksi minuutiksi.. Se niin vaihtelee mitä tulee tehtyä ku sängystä nousee, että en kyllä osaa sanoa :D

Luetko paljon kirjoja?
Luin ennen, helposti meni pari sataa sivua päivässä ihan huomaamatta. Lukisin varmasti nyttenki jos vaan tulis alotettua joku hyvä kirja! Eli saa laittaa vinkkejä :)

Tykkäätkö hepoista?
Ihan joo ja onhan ne kauniita eläimiä :) Mutta en nyt mikään heppatyttö ole kuitenkaan.

Tykkäätkö kuunnella toisten murheita?
Kuuntelen tottakai! Ja yritän auttaa ja lohduttaa mitä pystynkin. Muutenkin oon melko syvällinen ihminen.

Miten hemmottelet itseäsi?
Musiikilla, ruualla, autossa (ajaen tai kyydissä ollen) musiikkia kuunnellen (??:D), mutta varsinkin hyvällä seuralla jotain ihanaa jos se vaan on mahdollista :)

Ootko ikinä ns. säätäny kahden jätkän kans samaan aikaa?
En. Toki nyt on sellaisia hetkiä ollut kun on silleen enemmänkin chättäillyt kahden kanssa, mutta ei mitään sen enempää. Sitten kun joku kiinnostuu/luulee liikaa/tms niin asiat pitää tehdä selviksi :) Mutta eiköhän kaikki nyt chättäile yleisestikkin useammalle kuin yhdelle tietylle vaan aina :D

Ootko mustasukkainen?
Oon. Mutta jos toinen oikeasti osottaa, ettei mitään syytä mustasukkaisuudelle oo niin sitten se häviää.. ainakin melkeen kokonaan :D

Mihin kouluun hait?
Taloustieteitä ja yhteisöviestintää.

Onko kukaan koskaan tunnistanu itseään sun postauksista missä kerrot esim omista tunteistasi?
Itseasiassa mää tiedän, että ne ihmiset joista oon kirjottanu lukee mun blogia :D Ja ne tietää, että mää tiedän, että ne lukee.. :D Yks ei kyllä välttämättä oo lukenu niitä itseensä liittyviä..

Kadutko mitään, mitä?
Sitä miten mää omaa epävarmuuttani joskus nuorempana vähän pompottelin mun silloisia seurustelukumppaneja.. "En tykkää, tykkään, en tiiä.." Kadun sitä ihan hirveästi ja sillä oikeastaan onnistuin pilaamaan aika paljon.. Varsinkin mun viimeisessä suhteessa yritin kovasti pyytää sitä anteeksi ja vakuutella, etten enää tee niin, mutta muistan edelleen kun toinen sanoi, että sillä oli jo mennyt usko meihin.. Ja sen jälkeen kaikki muuttu, eikä palannu koskaan ennalleen. Aika surullista..
Mitä odotat kesältä?
Rakkautta. Oikeasti, en tarvis mitään muuta :D Harmi vaan kun tää asia ei tulekkaan eteen tosta noin vaan..

34 kommenttia:

 1. Käytiin koulusta kattomassa vikalla viikolla toi koskemattomat leffat ja kyllä meinas itku päästä lopussa! Niin hyvä ja koskettava leffa! :)

  VastaaPoista
 2. Olipa kivoja kysymyksiä ja mielenkiintosta lukea vastauksia! Vaikutat jotenki nii samanlaiselta tyypiltä ku minä, haha :---D ja toi homojuttu on niin totta!! mulla on muutama homokaveri enkä tajua mistä ne repii niitä juttuja... aina saa nauraa ihan pissat housussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Aijaa, säähän vaikutat fiksulta ja hauskalta tyypiltä ;-))) Joo mää oon monesti miettiny samaa!! Ihan uskomatonta :D

   Poista
 3. monta juttua tuli vastaan jossa olisin vastannu ihan samalla tavalla :-) esimerkiksi tuo uskominen yliluonnoliseen ja tuo armeija boot camp! oon luullu että oon ainoa joka haaveilee sellasesta :-D ekana esimerkkinä tulee mieleen spice world -leffan kohtaus jossa ne on "armeijassa".... se olis mukavaa :-)
  mun kaveripiirissä on paljon vapaita kivoja miehiä, ei muuta kun liity seuraan ja valitse omasi. :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellanen boot camp ois kyllä melkeen dreams come true :D! Voi ei, ihana!! Millon mennään sun kaveriporukan kans jonnekki!? :DD Haha..

   Poista
 4. Haha pakko sanoa et kyllä fantan ja jaffan eron tunnistaa! Jaffa on iha kuraa fantaan verrattuna. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppi tälle! :D Tää oli mielenkiintoinen postaus, lukis mielellään lisääkin jossain vaiheessa :)

   Poista
  2. joo niin totta! Fanta on niin paljo parempaa ku jaffa :D

   Poista
  3. Mulla ei kyllä oo mitään muistikuvaa, koska oon juonu viimeksi varmaan vuosia sitten! :D Mutta luotan teihin sitten kun se kaunis päivä tulee ja valitsen fantaa ;-) Joo kyllä vielä loppupuolisko ainakin tulee jonkun ajan päästä :)

   Poista
 5. ku sanoi tuossa että kadehdit jotain rakastuneita pareja nii tuleeko sulle ikinä sellasta tunnetta jos näät tai tiiät jonku sun entisen säädön/exän olevan onnellisesti parisuhteessa? itellä nimittäin tulee monesti sellanen että mitä jos oisin ite siinä sen miehen kanssa JOS asiat ois menny toisin tms!!:D hölmöä tiedän..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tuossa oo mitään hölmöä! Sehän on ihan luonnollista vaan jos on vielä jotain tunteita toista kohtaan, ja ihan muutenkin oikeastaan :D Mutta vielä ainakaan ei oo koskaan tullut sellasta tilannetta vastaan :)

   Poista
  2. Tai siis just sen takia, ettei mulla oo enää ollut mitään sellasia tunteita mun entisiä seurustelukumppaneja/säätöjä kohtaan kun ne on alkaneet seurustelemaan, joten oon vaan ollu ilonen niiden puolesta :) Ettei mulla sinällään sen "periaatteen" tms vuoksi, että joku entinen alko olemaan jonkun toisen kanssa :D

   Poista
 6. Olipa ihan huippua lukea tätä ♥ oppi paljon uusia juttuja :) oot niin mielettömän ihana, ettei sua voi koskaan hehkuttaa liikaa ♥ IHANA!!

  VastaaPoista
 7. Vaikutat todella aidolta ja herttaiselta ihmiseltä! Ja sun tapa kirjottaa on jotenkin tosi ihana! Jaksaa lukea pitkäänkn tekstiä!

  VastaaPoista
 8. Vaikutat ihan tosi uskomattomalta tyypiltä kyllä näiden vastausten perusteella. :) Semmonen aito ja rohkea!

  VastaaPoista
 9. Ennen jos oisin lukenut tän postauksen, tässä ois tullu ihan hirmusesti uusia asioita! Kuitenkin nyt tuli jo paljon kaikkea tuttua!! Esim se että korkkareilla pystyy juosta!;-) haha<3 oot ihana muru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! ;D Sinä oot ihana!<3 Toivottavasti nähhään pian :)<3

   Poista
 10. Hyvä postaus! Kaikkea hyvää ja paljon aurinkoa sun kesään! :)

  VastaaPoista
 11. Haha mulla sama vaseliinin kanssa :D Meinaa poru tulla kun en löydä ja kauhea kiire lähteä johonkin :D

  VastaaPoista
 12. Nauroin niin tolle "Cream?"-kuvalle, niiiin huippu :DDD Muutenki tosi ihana teksti, pisteet Korhoselle :)

  tv. peksu

  VastaaPoista
 13. huhu että nauroin noille kuville! :D ps. kunnon kommenttipommituksella taas mennään ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä!! :D Eikä pieni pommitus ikinä oo haitaksi! :-)

   Poista
 14. Oiii vitsi oot kaunis! aws. Mikä muuten oot horoskoopiltas,mikä on sun syntymäaika?:D Ihan vaan ku oon tosi kiinnostunu astrologiasta, oon sellanen horoskooppihirmu! Jos saan veikata, niin luulisin että oot joko kalat tai härkä :)

  ~nofuture~

  VastaaPoista
 15. eikä:O ei vitsi! no oot sitte kyl aiva erilainen ku mitä kaikki muut tuntemani vesimiehet! wwoou! mut näitäki tapahtuu;)siiiistiä:D senki symppis!:P

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat