keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Blogikirppis! Mun on jo kauan pitäny laittaa jonkunlainen blogikirppis pystyyn ja nyt sellanen löytyy

TÄÄLTÄ

Ihan testimielessä tein tämän nyt, katsoo sitten miten käy!
Jos löydätte jotain kiinnostavaa, niin muistakaa laittaa
sähköpostinne
ja 1e korotus.

Oon menossa Ouluun nyt viikonloppuna ja aion viipyä siellä jopa viikon, joten saatan viedä silloin muutenkin tavaraa jollekkin kirppikselle. Oon niistä aivan pihalla, joten oisko jollain kokemuksesta kertoa mikä niistä Oulun kirppareista nyt on sellanen minne kannattaa viiä tavaraa?! :D


20 kommenttia:

 1. No en tiedä oikein muista kuin tuosta keskustasta olevasta SecondHandStoresta.. Kyllä siellä tavaraa menee kaupaksi, mutta kaikki ei kyllä kassan kautta, kalliimmat tuotteet yleensä häviää kuin tuhka tuleen ja hintalaput jäävät vain pöytään.. Huomenna just tyhjään oman kirppispöytäni sieltä, eli en tiedä tämän kirppisviikon saldoa, mutta yleensä oon saanu sieltä 150-200 e voittoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, autto paljon! :) Samansuuntaista oon kyllä kuullut paikasta, mutta tuskin mulla mitään älyttömän hintavaakaan ois sinne viedä :) Ihan hyvät saldot sulla kuitenkin sieltä :)!

   Poista
 2. Mullaki on toi hame ja se on aivan ihana! :) No paljekirppis on ihan kiva kirppari Oulussa, siellä on paljon pöytiä, tilavaa ja aina porukkaa. Ei kuulemma kauheasti varastelua, kannattaa laittaa kuitenki kalliimpiin ehkä varashälyttimet. Oon ite aatellu viiä sinne tavaraa nyt elokuussa. Second Hand Store on kans kuulemma hyvä, mutta siinä pöytävuokra on aika kallis ja tuo varastelu varsin yleistä. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Ihan huippua ku vertailit noita keskenään :) Noiden kahen vaiheilla mää oon kyllä aikalailla just ollutkin! :)

   Poista
 3. Ei kannata viiä paljekirppikselle :/ ite vein sinne joku aika sitten ja aika paljon vaatteista hävis ties minne :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmmmmh... Miksi pitää olla sellasia tyhmiä ihmisiä!!

   Poista
 4. TOI muromyslihässäkkä näyttää nii hyvälle. Ja on vie parempaa, jos sillä saa noin upeet jalat, ou wouuuuuu=)

  VastaaPoista
 5. Ooooooh, mitä kuvia kaunokainen! Toi hame on ihana ihana ihana<3 Harkitsen myös syvästi varastavani ne kengät, mitkä hengailee tällä hetkellä tossa mun eteisessä, HEHEHEHEHE just sopivasti sattuu olemaan vielä saman kokoset jalat meillä ;;;;)))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toinen kaunokainen!<3 JA ET VARMAA VIE NIITÄ KENKIÄ :DD Lainata saat mutta haluan ne takasin ;)) Meinasit vaihtokauppana ne siihen sun valkoseen tpaitaan?! Määkin niin tykkään tuosta hameesta, tai tollasesta vähä inkkarikuosista!

   Poista
 6. Keskustan Second hand storesta ainakin mulla hyvät kokemukset.. :) Menee nuorten vaatteet hyvin kaupaksi eikä multa ainakaan varastettu yhtään mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla pelkkiä hyviä kokemuksiakin sieltä!! :) Kiitos :)

   Poista
 7. Oli ihan pakko tulla käymään vastavierailulla :) siis wau mitä urheilua harrastat? Tosi huippu kroppa sulla ja muutenkin oot mahottoman kaunis :) lueskelin tuolla nuita vanhempiakin postauksia ja repesin nimittäin mää porisen kans ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ;) No oon aina urheillu silleen paljon, pelasin about 10 vuotta salibandya ja nykysin käyn ihan vaan lenkillä ja ja teen lihaskuntoa oman fiiliksen mukaan :) Kiitos ihanasta kommentista! :) Ja ihan huippua että joku muuki porisee!! :D Loistavaa!! ;D

   Poista
 8. Heips ihan postaukseen liittymätön kysymys, mutta ootko kesän helsingissä töissä vai mitä siellä puuhailet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo periaatteessa, nyt on vaan ollu töitä ihan järkyttävän vähän.. :( Nautin kuitenkin ajasta nyt täällä etelässä kavereiden kanssa siinä määrin mitä lähes rahattomana voi.. :D Oon niin kauan stressannu töistä ja kaikesta ja elämä on ollu hirveän aikataulutettua niin nautin nyt tästä hetken :-)

   Poista
 9. Ehdottomasti kannattaa viedä paljekirpputorille, mulla itellä oli pöytä järkikirppiksellä oulussa ja sielläkin käy ihmisiä kiitettävästi ja yli 100 euroa tuli tienattua. Paljekirppiksellä kumminkin käy varmasti enemmän ihmisiä ja siellä varmasti menee kaupaksi! Sanot vaan mikä on pöytänumero niin pääsee koluamaan sun tavaroita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos avusta!! :) Joo lupaan kyllä sanoa kunhan tiiän varmasti että vien ne jonnekkin :p

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat