maanantai 8. heinäkuuta 2013

"Paljastus"

Ensinnäkin tää asia on mun makuun nimenomaan "paljastus" lainausmerkeissä, koska ite en pidä tätä oikeen kovinkaan kummosena juttuna. Siis silleen ettei tämä mun sanominen tai joltain muulta vastaavan kuuleminen mullista mun maailmaa mihinkään suuntaan.. Oon senkin takia ollut niin pitkään kirjoittamatta tästä, koska en oikeen itekkään tiiä missä mennään ja mitä mieltä mää nyt oikeesti oon.

Joku veikkailikin siihen edeltävään postaukseen josko seurustelisin naisen kanssa, en, tai haluaisin seurustella naisen kanssa, en sitäkään oikeastaan. Paras ilmaisu kuitenkin ois varmaan, että mää voisin seurustella naisen kanssa. Jossain vaiheessa tätä kevättä ajattelin että kyllä, mää tykkään myös naisista. Selvennykseksi siis, ettei pelkistä naisista vaan siis miehistä ja naisista.Oon pari kertaa ihastunut tyttöön ja toisella näistä kerroista oikein kunnolla. Se tunne oli sillon kuukausia, ettei mikään nopea yhden päivän ajatus.. Vaikka tilanne on nykysin muuttunutkin niin siinä likassa on edelleen vaan jotain tosi seksikästä :D

Olisin sillon helpostikkin ja itseasiassa mielelläänkin kokeillut seurustella tämän kyseisen tytön kanssa, mutta ongelma on just nimenomaan tämä "kokeilla seurustella". Tää tyttö sillon sanoi, ettei se halua olla mikään kokeilu jonka jälkeen voi todeta että ei, kyllä mää tykkään vaan miehistä. Ja ymmärrän tuon oikein hyvin! Kukapa nyt haluais olla jonkun tapainen kokeilu? Mutta eihän ikinä mistään voi olla täysin varma..

Yleisesti ottaen mää en kuitenkaan ajattele naisista silleen, jos vaikka ajattelen mun kavereita niin ei millään pahalla mutta ei ikinä, ihan kamala ajatus :DD Ettei tarvi nyt kenenkään ressata siitä hahah.. Ja jotta mun ois ees mahdollista kiinnostua jostain naisesta niin siihen tarvii tiedon tai vahvoja aavistuksia siitä, että se toinen on naisten perään. Vähän niinkuin eihän tyttönäkään tule ajateltua mitään sellaisista miehistä, joiden selvästi tietää olevan homoja..

Ja nyt päästäänkin siihen, mitä mää eniten oon jotenkin miettinyt: voinko yleisesti ottaen sanoa että tykkään myös naisista? Varmasti on niitä, jotka ajattelee "jos oot kerran tykännyt niin ei se siitä muutu" tai muuta sellaista, mutta musta se ois vähän epäreilua sanoa mun pitävän naisista jos en nyt silleen oikeasti pidäkkään.. Tää on ehkä hassua jonkun mielestä, mutta mää itseasiassa haluaisin sanoa tykkääväni myös naisista ja se ois musta hienoakin jotenkin. Ehkä se on just sitä kun haluaisin näyttää niille, jotka arvostelevat ja pitävät ihmeellisiä ennakkoluuloja.. Mää siis jopa haluaisin voida sanoa tykkääväni myös naisista, mutta kun en mää voi tietää varsinkaan kun en oo koskaan kokeillut seurustella kenenkään kanssa. Ehkä jos sillon oltais päädytty kokeilemaan niin asiat ois ratkennu, mutta ei niin ei..

Oon aina ollut tosi suvaitsevainen ja tuntenut esim urheilupiireistä monia vain/myös naisista pitäviä, ja oon aina ajatellut että voisin kyllä olla naisen kanssa jos vaan sellainen kiinnostava tulisi vastaan. Eikä ketään tullutkaan ennen tätä yhtä, ja mitä jos enää ei tulekkaan? Mitä jos se oli vaan just tämä yks tietty? :D

Niinkuin heti alussa sanoinkin, musta itsestä tämä ei ole juttu eikä mikään. Tiedän kuitenkin ihan liian monta sellaista, jotka ei oo uskaltanut tulla niin sanotusti kaapista ulos tai on saanut tutuilta, jopa omalta perheeltään huonon vastaanoton.. Ja mää periaatteessa jollain tapaa oon nyt julkisesti täällä tulossa "kaapista ulos" vaikka en ees oo varma voinko sanoa näin omalta kohalta, koska oon niin epätietonen asian suhteen :DKai mää tällä haluaisin rohkaista muitakin puhumaan vaan rohkeasti tällaisista asioista kuin muistakin, mikäli niitä on itsessään huomannu.. Mun on ehkä ikävä kyllä pakko päätyä siihen tulokseen, etten mää vois kutsua itseäni bisseksi vaikka kuinka haluaisinkin. Nimenomaan haluaisin olla ja näyttää muille kuin sitä vois vaan pitää ylpeänä asiana. Nämä on kuitenkin asioita, joihin ei itse voi vaikuttaa ja siksi musta on aivan kamalaa miten joissain tapauksissa ihmiset ympärillä ja mikä järkyttävintä oma perhekin joissain tapauksissa kääntää selän tällaista kuullessaan. Vaikka se "hylkääminen" tapahtuiskin vaan hetkeksi, jonka jälkeen kaikki palautuis taas ennalleen niin on se musta silti aivan järkyttävää. Eihän se ihminen siitä mihinkään muutu, ja saattaa käydä vaikka itsensä kanssa vielä jotain hyväksymisvaihetta johon perheen ja ystävien tuki voisi olla aika iso asia.. Yksinkertasesti sanottuna siis musta on hirveää, että kenenkään pitää edes stressata ja miettiä tuollasia asioita.

Ja jos nyt taas tulee joku sanomaan jotain tyyliin "en mää ainakaan oo ikinä kuullut, että kenellekkään ois tullut mitään pahaa vastaan" niin hieno homma, sen eteenhän mää tässä yritän puhuakkin! Vaikka asiat on kehittyny huimasti eteenpäin näiden asioiden suhteen, niin haluaisin ihmisten vielä vähän omassa päässään tarkastavan omia arvojaan ja suhtautumista asioihin :)

PLUS pakko mainita vielä jotain hauskaa :D Niinkuin heti alussa sanoinkin, musta tässä ei oo mitään järisyttävää ja tiiän, ja jollain tapaa jopa toivosinkin ettei teistäkään suurimmasta osasta oo, mutta toisaalta kans tiiän olevan myös niitä, jotka saa tästä hyvää juorun aihetta :D Mikä on itseasiassa aika huvittavaa.. Kaikista paras oli kun kuulin kaverilta (jolle olin puhunut tästä ihastumisesta sillon ihan ekojen joukossa) kuinka yks toinen mun kaveri oli juorunnut jotain joka oli ymmärretty "Anni on lesbo!!!" tavalla :DD Musta tää on ihan loistavaa, kaikessa surkeudessaan. Mikä halu ihmisillä on muokata juttuja ja juoruta niitä eteenpäin? Jos luottamuksella kerron olevani ehkä pikkusen ihastunut yhteen tyttöön ja tämä kaveri hyvin tietää mun pitävän miehistä niin miksi hän menee kertomaan juttua eteenpäin tavalla, josta voi ilmeisesti ymmärtää mun olevan lesbo?? :D Voiko tuollaisia nyt oikeastaan edes sanoa kavereiksi..? Sinällään tää asia ei haittaa mua mitenkään, oonhan mää jo aikoja sitten päättänyt kirjoittaa tästä blogiinkin.. Kuitenkin pistää taas epäilemään ihmisten lojaaliutta tällainen. Ja ärsyttää väärän tiedon levittely, ois nyt edes kertonut silleen miten asia oikeasti menikin :D En oo kyseisen tyypin kanssa mitään puhunu, mutta etköhän sää tunnista itses tästä ja voit vähän miettiä :)


PS. Anteeksi kun jouduitte odottamaan aamuun!! Olin vasta illalla 10 aikaan perillä etelässä ja tarkoitus oli kirjoittaa tämä silloin, mutta avaimet ei ollutkaan siellä missä piti ja jouduin jatkamaan matkaa yöksi mökille, josta pääsin tänne koneelle vasta nyt 7 aamulla.. Eli tämä viivästys ei ollut minusta kiinni :)

66 kommenttia:

 1. Ihana postaus, vaikka en voi sanoa samaistuvani. :) Vaikka hurjan suvaitsevainen olenkin, olen aina ollut myös pikkuisen epäileväinen ja liian suomalainen. Onneksi asia on kehityksen alla, niin minussa kuin muissakin.

  Samaistua voin tuohon väärien tietojen levittelyn turhuuteen ja ärsyttävyyteen... Jos kosto olisi oikea tapa hoitaa homma, olisi "mahtavaa" laittaa joku kunnolla tuhoava juoru liikkeelle: "maineen" pilaaminen voi olla pahempaa kuin väkivalta, joissain tilanteissa... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se helposti meneekin :) Mutta sää kuitenkin tiedostat sen tuollain ite ja se on tärkeintä :) Joo ei mulla missään vaiheessa oo ollut mielessäkään mitään kostoa! Ei oo ihan mun tapasta alentua sellaiseen :)

   Poista
 2. Jes, kerrankin oon eka kommaamassa. :D Mutta siis, toi on tosi ärsyttävää kun kertoo jollekin jotain, ja tää menee levittää asiasta ihan omaa versiotaan. Ja ymmärrän sun pointin tossa, että haluaisit kutsua itseäsi bisseksi. Ihmiset sais oikeesti vähän miettiä suhtautumistaan toisiin ihmisiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Däääm, melkeen ehit! :D Ens kerralla ;) Ihana kommentti, mukavaa kun joku tuntuu aina ymmärtävän niin hyvin :)

   Poista
 3. Mä ootin jotai "jännempää" :D mut mä en silti ois uskonu sulta tota!! Ei sillä että mä jotenkin tuomitsisin sua, en todellakaan! Itseasiassa mä ihailen sua kun uskalsit tänne tulla kertomaan. Täällähän voi tulla mitä tahansa kommentteja ja arvosteluja, mutta tietenkin saa mielipiteen sanoa ja sillee vaikka toi on sun ihan oma asia eikä se muille sillee ees kuulu :D tää kommentti on ihan sairaan sekava mut jospa tästä jotai selkoa sais :D
  meni varmaan ihan ohi aiheen tää.... :-D

  Ärsyttävää toi juorujen levittäninen!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvelin kyllä, että joltain tulee tällaista kommenttia :D Aloin vaan miettimään mikä sitten ois "jännempää", että oon ollu jossain vankilassa tai kuten alempi kommentti että oisin oikeesti mies (xd) ? :-D Niinhän se aina menee että odotukset vaan kasvaa :p Ja ihan hyvä kommentti oli!! En oo ihan niin kivi kuin ilmeisesti luulet ;) No eiei :-)) Oli aivan hyvä kommentti ja iso kiitos siitä :)!

   Poista
 4. Dääm!! Olin iha varma että oisit ollu oikeesti mies

  VastaaPoista
 5. Mulla on muutama kaveri/tuttu, jotka on seurustellu/rakastunu vaan yhteen naiseen maan päällä. :) eli niissä naisissa on ollu jotain tosi vetävää ja ainutlaatuista, eikä vastaavia ole tullut vastaan (ainakaan vielä).. Toisaalta voisko asia olla niin, että sitä vaan on aina tietoisesti kattonu tyylii jokaista "ihan ok"-miestäki sillä silmällä nii ihastuu helpommi. Ja jos sit on naisiin päin, nii siihe naisee tarvitaa oikeesti jotain, ku ei niin tietosesti oo ettiny ja asia on muutenki uus itelle :)
  Mutta oot rohkea ku kerroit ja vaikka asian kans ois kuinka sinut nii juorut on ikäviä :/ mutta tsemppiä ja toivottavasti asia selkenee sulle joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava huomio! Tuo on muuten varmasti aivan täysin totta :D! Hauskaa miten tuota ei oo ikinä kyllä tullut ajateltua ihan noin pitkälle.. Kiitos hyvästä ajatuksesta ja muutenkin kivasta kommentista!! :)

   Poista
  2. Sitte aloin miettii että tottakai voit sanoa pitäväsi myös naisista koska naisetkin "kelpaa" sulle tai sä voisit kokeilla seurustella naisen kanssa. :) ku enhän mäkää vois sanoa ettå tykkään miehistä ku en oo koskaa vakavasti seurustellu, ainoostaa ihastunu :D jos se siis sillä mitattais että onnistuukp seurustelu tai yhdessäolo

   Poista
  3. Niimpä, samahan se on toisaalta miestenkin kanssa! Eihän se tarkoita, että jatkuvasti löytyy joku kiinnostava mies vaikka miehistä tykkääkin :D Nää on just näitä pohdintoja millä tavalla mitäkin termiä ajatellaan jne.. Plaah :D Ihanaa kun pohdit tätä mun kanssa, kiitos taas :)

   Poista
 6. Aika ison numeron tästä sun "paljastuksesta" oot tehny vain päätyäkses lopputulokseen "haluaisin pystyä kutsuun itseä bisseks." Enkä tarkoita tätä mitenkään pahalla tai yritä loukata, tämä on vain minun mielipiteeni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pointtihan oli tässä se, että haluaisin ihmisten olevan vielä suvaitsevaisempia ja ymmärtäväisempiä, ja jollain tapaa toivottavasti olla apuna niille jotka pyörii tällaisten asioiden äärellä, ja kun kirjoitin "paljastuksesta" niin melko monelle tää tuli kuitenkin täytenä yllätyksenä, JA vaikka en ikinä mikään homoseksuaalien oikeuksien puolesta puhuja ole ollutkaan niin musta tää (ja yleisesti tasa-arvoisuus ja se että kaikilla ois hyvä olla) on tärkeä asia ja ansaitsi mun mielestä saada "ison numeron" :) Ja täähän on vaan mielipidekysymys taas niinkuin tuolla kirjotinkin niin sää kuulut selkeesti tuohon kategoriaan keiden mielestä tässä ei oo mitään järisyttävää ja hyvä niin :D Ja jos rehellisiä ollaan niin päädyin tuohon lopputulokseen juuri tuossa kohtaa tekstiä kun taas pitkästä aikaa mietin asiaa ihan läpikotaisin :) Ja en pysty kutsuun siksi koska en oo siitä ihan satavarma ja musta ois aika ikävää ja epäreilua antaa väärää kuvaa jos ei ole täyttä varmuutta :)

   Poista
 7. Mulla on myös tullut vastaan muutama sellainen nainen joka on vaan niin hemmetin upea (esim. paula vesala... <3) että on pitänyt jäädä pidemmäksi aikaa katsomaan ja miettimään, vaikka en koskaan ole ajatellut seurusteluun asti. vaikka mulla ei itse ole kokemusta muusta kuin heterorakkaudesta niin onhan se aika perseestä jos vanhemmat tai ystävät hylkää koska rakastuu "väärään" ihmiseen... mutta tästähän puhutaan jatkuvasti ja luulen että sitten kun meidän sukupolvi saa lapset niin heidän ei tarvitse ainakaan enää pelätä kaapista tulemista tai "vääriä" ihastumisia. vaikka en mikään intohimoinen homoseksuaalien oikeuksien puolesta taistelija ole koskaan ollutkaan niin musta on kuitenkin hienoa että maailma muuttuu koko ajan suvaitsevaisempaan suuntaan.
  ja tuo naisten juoruilu vaan jostain syystä on tuollasta! aina välillä tulee kuultua juttua jonka on aiemmin kuullut alkuperäisestä lähteestä ja yllättäen on vähän skandalisoitunut matkalla. jokaisessa naisessa asuu pieni Seiskan toimittaja.... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kiitos Katja!! :) Eiköhän tämä hyvää vauhtia olekkin menossa siihen, että ehkä jopa juuri nämä meidän sukupolven lapset saa kasvaa aikusiksi ja olla sitä miltä tuntuu kenenkään arvioimatta :) Toivotaan! Minä en myöskään oo koskaan oikeastaan taistellut pienimmälläkään tasolla homoseksuaalien oikeuksien puolesta, musta se on vaan ihan naurettavaa kuinka joillekkin ihmisille tämmöiset minimaaliset faktat voi merkitä niin järisyttävän paljon.. Seiskan toimittaja -juttu osui muuten aika nappiin!!

   Poista
 8. Hienoa, että uskalsit kirjoittaa aiheesta :)<3 Mä ainakin arvostan ihan hemmetisti! :) tuo lopputeksti oli ihan piste iin päälle, ymmärsin sun pointin! Oot kyllä upea <3

  VastaaPoista
 9. ihan tuttu tunne, oon ollu muutamia kertoja ihastunut tyttöön ja kerran myös ihan kunnolla! ei johdu kuitenkaan minkäänlaisesta 'häpeästä' etten sitä ole muille kertonut vaan siitä etten ole varma pystyisinkö seurustella naisen kanssa. jotenkin tuntuu turhalta omalla kohdalla paljastaa sitä, koska olen niiiiiiin monta kertaa useammin ollut ihastunut poikaan ja tiedän että moni miespuolinen henkilö saattaisi säikähtää sitä jos kerron olevani ollut ihastunut tyttöön.(tää on ehkä vähän pöljää koska haluan kuitenkin että tuleva poikakaveri hyväksyy minut minuna :D) kuten sanoin en ole varma että osaisinko seurustella tytön kanssa ja että kestäisikö ihastukseni kauan jos kohteena olisi tyttö, enkä nimenomaan niin halua kokeilla tyttöseurustelua, koska en halua loukata ketään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän ihan täysin mitä tarkotat tuolla! :D Mutta ehkä se on paras tehdäkkin silleen, että kertoo "kaiken" vasta kun löytyy se joku tietty :) Mulla silleen kaikki tärkeät ihmiset on tienny tästä jo niin se ei silleen niille tule ainakaan tätä kautta yllätyksenä haha :D Oon kans kuullu samaa, että miehet saattaa säikähtää tai sitten innostua ajatuksesta vähän väärässä mielessä...

   Poista
 10. Ymmärrän sua täysin. Jotenki tuntuu mun mielestä myös niinku turhalta kertoo tollasta asiaa erikseen, ku mitä sitte vaikka tykkääkin myös tytöistä? Tai vaikka tykkäiski pelkästään tytöistä? Aivan normaalia nykypäivää, yhtä "normaalia" ku tykkäis vain vastakkaisesta sukupuolesta. Miksi nykyään tehdään niin iso asia ja show tuosta seksuaalisuuden suuntautumisesta? Se tunne,kun rakastuu,on tärkein! (tai ihastuu) Mitä väliä sillon on, onko se samaa vai eriä sukupuolta. Ihmiseen rakastutaan! Itse en ole koskaan ihastunut samaan sukupuolta olevaan(tyttöön), mutta hyväksyn kaikki ihmiset juuri sellaisena kuin ovat,jokainen on yhtä tärkeä,eikä millään muulla ole välia,kuin sillä että ihminen on aito oma itsensä! Kuten sanottu,ymmärrän silti sua täysin ja tukisin sua missä asiassa vaan! Mää todellakin voisin vaikka kumartaa sinua, oon tosi ylpee sinusta! Susta huokuu sellanen topakka,itsevarma aito nuori naisen alku! Ja aivan varmasti oot tosi ihana persoona! Oon tosi paljon lukenut sun blogia,ja pidän sun blogista tosi paljo,kiitos tästä,kiitos kaikesta!<3 Arvostan sua tosi paljon! Ehkä ihmiset,jotka luki tän sun postauksen,alkas oikeesti ajattelee mikä elämässä on oikeesti tärkeetä ja mikä ei. Ihan ajanhaaskausta alkaa ees erotteleen ketää ihmisiä,saman taivaan alla täällä kuitenki ollaan ja joskus kuollaan:) Koska elämä on niin lyhyt,onnellisuus on tärkeintä! Keskity vaan omiin tunteisiin ja mielipiteisiin,äläkä muista välitä! Nauti jokasesta hetkestä ja elä tässä ja nyt!:P Toivon,että kohtaisit vielä jonkun ihanan tytön, joka olis ehkä samassa tilanteessa kuin sä (epävarma naisen kanssa seurustelemisesta) ja voisitte yhdessä elää ja katsoa,mitä elämä tuo tullessaan ja tiedä vaikka se "ajaiskin" teijjät sitte yhteen;) :P Mulla on sellanen ajatus,että kaikkeen on jokin tarkoitus ja tavallaan uskon "kohtaloon", no,totuus siitä jääkööt nähtäväksi. Iso halaus sulle, ja ole ylpeä itsestäs just tollasena kuin olet! Oot ihana!<3


  ~ No future ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan älyttömän ihanasta kommentista ja mää myös ymmärrän sua aivan täysin! Niinkuin mää sanoinkin, ettei musta tässä asiassa ole edes mitään kummoista mutta just siksi kirjotin kun löytyy vielä niin monia joiden mielestä on.. Toivottavasti tämän lukijat ees vähän ois herätelly uusia ajatuksia itsessään jos aikasemmin on ollut jotain negatiivista :) Voi kuule, lupaan pysyä tällaisena ja oikealla tavalla olla välittämättä muista! :) Pakko vielä kiittää näin pitkästä kommentista ja aivan liiallisesta kehumisesta!! Halaus sinne takaisin, sinä oot ihana!<3 :')

   Poista
 11. ps. Tollanen "kaveri",joka käyttää sun luottamusta vaan hyväkseen, en osaa kyllä antaa arvoa hänen touhuilleen ja pistää miettimään,millanen tyyppi hän on. Elämässä täytyy pitää vaan ne OIKEESTI aidot ja rehelliset,luotettavat ihmiset lähellä ja kaikki turhamaiset paskanpuhujat ja juoruakat suksikoot kuuseen. Tuntuu pahalta sun puolesta,ku kaveris noin teki.:( TOSI VÄÄRIN! Mut muista,että oot aivan mieletön persoona ja kunnioitan sinua!

  ~ no future ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan avoimesti kirjoitat. Kiva, kun uskallat kirjoittaa myös asioista, joista moni ei uskalla. Ja sun kirjoitus tyyli on todella hyvä! Jaksaa lukea pitkääkin tekstiä :)

   Poista
  2. Ehkä tässä on mun osalta se, kun tää juoru-uutinen ei oikeastaan kamalasti yllättänyt siltä osin kenestä se oli lähtenyt liikkeelle.. Musta ei oikeastaan tunnu edes pahalta yllättävää ehkä kyllä, nyt vaan osaan vielä enemmän laittaa tiettyjä ihmisiä ansaitsemilleen paikoille, joitain alemmas ja toisia paaljon aikasempaa korkeammalle :) Muistan!! :)

   Poista
  3. Ja kiitos Katerina :)! Mää mielelläni kyllä puhun ja kirjoitan "aroistakin" asioista varsinkin jos niistä vois olla hyötyä tai tukea joillekkin muille :) Ja ihan huippua kuulla tuollaista kirjotustyylistä, sitä on meinaa itse tosi vaikea ajatella!

   Poista
 12. nuo kuvat on UPEITA!

  VastaaPoista
 13. Niin hyvää tekstiä! Oon sun kanssa niin samaa mieltä :)

  VastaaPoista
 14. Ihana oot taas :) Ja liikaa ei kannata miettiä miten itsensä määrittelee, senkun on aito oma itsensä ja seuraa fiilistä. Mun mielestä ihminen ihastuu toiseen ihmiseen eikä sukupuoleen, vaikkakin jotkut viehättyy selkeästi enemmän miehiin ja toiset naisiin. Kai sen kuitenkin tuntee, kun joku kolahtaa, oli kumpaa sukupuolta tahansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iteppä oot :) Kuin tää sun kommentti tuli vasta nyt tähä?! :D Joo kyllä sen huomaa ihan selvästi jos joku kolahtaa :)

   Poista
 15. Määki luulin että oot oikeesti mies :o ;) Hei muuten, tuo eka kuva sopis banneriksi ihan älyhyvin <3 pretty you!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi! Onhan mussa kieltämättä aika maskuliinisia piirteitä... ;)) Kiitos Sohvi<3 Ehkä sitä vois kokeilla rajatakki vähä matalammaksi ja testata :p

   Poista
 16. ihana teksti. mulla on ollu samanlaisia tunteita. mutta ne on vaan tietyn naistyypin kohdalla. jos nään jonkun oikein kauniin ja seksikkään naisen, pystyn kuvittelemaan itseni naisen rinnalla. kuitenkin, seurustelen miehen kanssa ja olen hyvin onnellisessa parisuhteessa :) en voi lokeroida itseäni lesboksi tai edes bisseksi, mutta jos tapaan joskus mielenkiintoisen naisen ja tuntuu että synkkaa, haluaisin varmasti "kokeilla" olla naisen kanssa. tietysti jos olisin muuten sinkku. :)
  ihana että olet noin avoin ja rehellinen!

  PS. kyllä mä sussakin nään aika seksikkään ja kiinnostavan naisen ;)

  haha :') mutta pidä lippu korkeella ja elä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakin on tietyllä tapaa sellainen naistyyppi haha :) Ihana kuulla, että pystyt olemaan noin avoin asian suhteen, mutta toisaalta myös ihanaa kuulla että oot nyt onnellisessa parisuhteessa :) Kaikkea parasta teille jatkossakin! Kuulostaa kyllä aikalailla samalta mun ajatusten kanssa tuo mitä kirjotit :) Haha kiitos hurjasti ;D Pidän ja elän! Siellä kans sitten myös!! :)

   Poista
 17. Ihana Anni, että pystyt nuinkin avoimesti kirjoittamaan. Oot kyllä harvinaisen aidon oloinen tyttö! :) Ilolla aina lukee näitä sun juttuja!

  VastaaPoista
 18. oletpa rohkea nainen! harmi, ettet päässyt kokeilmemaan seurustelua sen naisen kanssa.. asiasta toiseen, tuli mieleen että oletko toteuttannut loppuun asti sen kyykky ohjelman josta kerroit monta postausta sitten? näkyykö tuloksia? oliko rankkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ilmeisesti, ei sitä itse vaan osaa ajatella noin :) Harmi kyllä toisaalta, olisi ehkä ainakin selvinny asia :D Joo tein sen kyllä loppuun! No hmm, mulla on sinällään aina ollut "iso peppu" joten ei se kyllä oikeastaan kasvanut mutta mun mielestä tuli jotenkin vähän kivemman muotoseksi! Alku oli selvästi rankin kun en silleen ollut aikoihin kyykännyt minkään vertaa :) Suosittelen kyllä tekemään!

   Poista
 19. Ihana tuo sun uus banneri! Ja muutenkin tämän postauksen kuvat. Tai no, aivan niinku sulla muka joskus olis huonoja kuvia täällä :D Ja hieno kirjoitus, hyvä kun joku uskaltaa olla noin avoin ja tuoda ajatuksiaan julki. Harvassa blogissa kirjoitellaan mitään syvällistä joten tää sun blogi on kyllä niin kivaa vaihtelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Haha ihana oot :D! Mää kyllä lukisin kans mielellään useamminkin jotain vähän syvällisempääkin vaikka muukin on toki kivaa luettavaa :)

   Poista
 20. Tää oli hyvä postaus! :) Hienoa !

  VastaaPoista
 21. Hei, olipa mahtava kirjoitus ! Itselläni on ollut juuri samanlaisia tuntemuksia, olisi kiva kokeilla seurustella naisen kanssa, mutta tähän ei ole vielä tullut mahdollisuutta. Ihan huippua, että tälläisestä aiheesta kirjoitit, kun itsekin olin miettinyt samoja asioita just joku päivä ! (:

  Loppuun 'huonompi' kommentti, missä suhun voisi törmätä ja tutustua ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Toivottavasti sulle löytyy kans joku kenen kans kokeilla ;) Mahtavaa kun ajattelet noin :) Ja eihän tuossa mitään huonoa ole?! Mutta en kyllä oikeen osaa vastatakkaan, ei oikeen oo sellasta tiettyä paikkaa :s Sekin riippuu ihan ootko Oulusta vai muualta, nyt kesän ainakin oon enimmäkseen etelässä :)

   Poista
 22. Susta tulee muuten paljo mieleen se Twilightin Bella, siis se Kristen Stewart vai miten lie kirjotettaankaa. Kaks kaunista ;) :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D! Mun kaveri tässä vieressä sano että välillä joo ku katon kameraan tietyllä tapaa :D Silleen kyllä ymmärrän mutta muuten mulla on kyllä paljon pyöreempi naama :D Näitä on aina hauska kuulla!

   Poista
 23. Oliko se sun ihastus joku sun kavereista tai muuten läheisistä ihmisistä vai joku ihan "random" ?:)

  VastaaPoista
 24. Voih. Oot niin ihanan one-of-a-kind -tyttö! :)

  VastaaPoista
 25. Oothannää huikee mimmi! <3 Mää oon jotenki aina aatellu että voishan sitä varmaan tykätä just tytöstäkin jos vaan sattuu semmonen kohalle! Tai jotenki turhaa lokerointia välillä hetero/homo/bi jutskat :D kaikkee saa ja pittää kokeilla haha ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Jenna!<3 Just huippu ajattelumalli sulla :) Oon kyllä täysin samaa mieltä tuon koko kommentin kanssa ;D

   Poista
 26. Toivottavasti tää ei ole asiaton kysymys, mutta oliko tämä ihastuksesi eräs blogineito jonka nimi alkaa H-kirjaimella? Nimittäin en ihmettelisi, vaikka siihen tulisieluun helposti ihastuisikin, ja palavasti. ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat