sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Vastauksia part 2


Kapinoitko yläasteikäsenä vai olitko kilttityttö?
Oon aina ollut "kilttityttö" eikä mulla oo silleen ollut edes minkäänlaista änkyrää murrosikävaihetta :D Oon aina ollu helppo lapsi. Eikä tää oo vaan mun mielipide! :DMikä biisi saa sut aina hyvälle tuulelle?
Pariisin kevät - kesäyö
Se saa sellaisen rennon olon. Tunteen että kaikki on hyvin. Muistan ku tulin lenkiltä viimekesänä, oli ilta, tää biisi alko soimaan ja mulle tuli sellanen fiilis että pakko nojata hetki autotallin seinään ja sulkea silmät, tuntea ihan kunnolla se hyvä olo!

Luettele kolme asiaa joita haluat mieheltä ja kolme asiaa joita et hyväksy
Huolenpito, huumorintaju, käytöstavat. Ja toiset kolme: kunnioituksen puute, itsekkyys, välinpitämättömyys.

Ootko pinnallinen miesten suhteen?
Itseasiassa oon harvinaisen hyväksyvä ja epäpinnallinen.

Lempi suklaamaku?
Lontoonrae.

Kamalin ruoka mitä oot ikinä maistanu?
Jotain missä on kesäkurpitsaa, esim täytetyt kesäkurpitsat. Vielä ku ne olis täytetty oliiveilla :---D Phtyiii. Muuten aikalailla kaikki menee!

Lihotko helposti tai pitääkö sun miettiä mitä suuhus laitat?
Varmaan aika normaalisti.. Syön paljon, mutta toisaalta oon aina urheillutkin paljon.. Hyvänä esimerkkinä se ku lähdin 12 pyöräileen salille, sieltä kotiin ja suoraan lenkille. Nyt kello on neljä ja tulin vaan julkasemaan tän valmiin postauksen :D

Millasena näet elämäs 20 vuoden päästä?
Uskoisin, että oon aika onnellinen sitten. Että oon selvittäny nämä elämän kysymykset niin koulutuksen, töitten kuin miestenkin (miksei myös naisten) suhteen ja oon tyytyväinen mun valintoihin ja siihen minne ne on johtaneet :)

Viisi asiaa mitkä tekee sut onnelliseks?
Rakkaus.
Ihmiset, jotka näyttää välittävänsä musta (perhe♥).
Romeo (meiän koira).
Musiikki.
Tunne kun onnistuu jossain tai saa jotain aikaseksi.Mietitkö enemmän pukeutumistas blogin myötä?
Enpä oikeastaan. Enemmän harmittaa joskus ku ois omasta mielestä kiva asu, mutta ei oo ketään joka ottais kuvan :D

:DDDD Hyvänä esimerkkinä pienissä sievissä toissa perjantaina jatkoilut Anniinan luona, tuli vähän kuuma ja piti muokata asua vähä. Plus mikä tää poseeraus on??


Millanen oot kun suutut? Lepytkö helposti?
Lepyn varmaan helpoiten ikinä koskaan kenestäkään. Ei tosiaan tarvi kun antaa mulle vähän hellyyttä, niin kaikki on taas aivan kunnossa! Harmi kun jotkut ei hoksaa, että pieni huolenpito vois riittää ja täydellä ignooraamisella vaan pahentaa ite tilannetta..

 Kerropas missä ja miten näet itsesi viiden vuoden kuluttua?
 Aika kliseinen, mutta onnellisena jossain jonkun kainalossa :)

Minkälaisia blogeja luet itse, vai luetko vain vaikka tuttujen blogeja?
Niissä pitää olla jotain koukuttavaa, joko kirjotukset tai kuvat. Pelkkä tyhjänpäivänen kävin tänään kaupassa ja sitten salilla liibalaaba-kirjottelu huonoilla kuvilla ei kauaa jaksa kiinnostaa.. Tai siis ei kiinnosta alkuunkaan :D

Missä maissa olet käynyt?

Espanja, Italia, Ranska, Egypti, Kiina, Kreeta, Tsekki, Ruotsi, Kypros, Tanska, Kreikka, (Puolan lentokentällä ja ne otti multa harpin pois.....) ja osassa näistä useammankin kerran.


Entä joku muisto matkalta mikä on jäänyt mieleen?
Kyrpoksella oli joskus vuuuuuosia sitten kulkukissa, joka me nimettiin Pikkukulkuriksi, ostettiin sille ruokaa (Sheba oli ainoa mikä kelpas....), se nukku mun sylissä ja silitin sitä ja olin aivan rakastunu ja oli kamalaa joutua lähtemään :(

Mistä asiasta olet ollut elämässäsi erityisen ylpeä?
Siitä miten oon kasvanu nyt pikkuhiljaa, ehkä vuosi sitten alkaen ja nyt oon tajunnut tosi paljon asioita, jotka ennen hämmensi mua ja teki mut surulliseksi yms. Saatoin ennen myös omaa epävarmuuttani (piilossa mulle isellenikin ollutta) loukata mulle tärkeitä ihmisiä, kuten seurustelukumppaneja, koska halusin vaan jotain todistetta itselleni ettei ne häviä minnekkään. Kadun noita hetkiä aivan kamalasti enkä voi niitä enää muuttaa, mutta oon tajunnu miksi tein niin ja tiedän, ettei enää tuu sellasta. Nykyisin tunnen itseni paljon paremmin kun koskaan ennen ja oon melko lähellä sitä ihmistä, joka haluankin olla :)

Minkälaisia ihmisiä et voi sietää?
Epäaitoja, seläntakanapuhuvia, epäluotettavia, liiallisessa määrin itsekkäitä.

Jos kerran mielelläsi seurustelisit, niin millainen olisi unelmiesi miekkonen?
Joku joka pitäis huolta musta, asettais mut ykköseksi, näyttäis että tykkää musta ja haluaa olla mun kanssa. Muut jutut -koulutus,ulkonäkö, jne- on vaan sivuseikkoja.

Millainen olisi unelmien mies?
(sori sama kysymys, mutta tää on hyvä täydennys vielä :D)
Sellanen, joka pitäis musta huolta ja asettais mut ekaksi, ois huumorintajuinen ja sellanen kenen kans voisin pelleillä ja pöljäillä :D Jolla ois suunnilleen samat arvot kun mulla ja suunnitelmat tulevaisuudesta. Urheilullinen ja semmonen kenen kans vois tehdä vaikka mitä ja matkustella!
Oikeastaan riittäis vaan se, että se sais mun olon turvalliseksi ja sais mut nauramaan :)

Lisätään vielä, että jotain kipinää ja fyysistä vetovoimaa on kans pakko olla! Muuten tuollaisetkin miehet jää helposti vaan kavereiksi..

Millainen olet kun suutut vai oletko ennemminkin erittäin rauhallinen persoona?
Harvoin suutun. Vaan jos joku oikeasti kohtelee mua tai jotain mulle tärkeää ihmistä huonosti tai muuten tekee/sanoo törkeyksiä. Suutun siis aivan tosi harvoin, ennemmin pahoitan mieleni asioista, joista ihmiset yleensä tuntuu suuttuvan. En oo vihanen ihminen, oon vaan tunteellinen 0:-)

Mille herkuille olet perso? :D

Kaikille... Varsinkin amerikkalaisia pannareita tekee tosi monesti mieli ja nopeesti väsäänki kotona ku mielihalu iskee! Nykyisin myös sipsit on tosi paha, niitten syömistä ei vaan pysty lopettamaan?!

Entä mikä on semmoinen terveellinen lempi ruokasi?
Kana-pestotortelliini-fetajuusto-cantaloupemeloni salaatti! :-D

( tortelliinit puuttu tästä salaatista:( )

 Tunnetko sä oloa ikinä yksinäiseksi?
Tunnen. Monesti suuressaki joukossa tunsin ennen varsinki olevani tosi yksinäinen. Mää tarvin jonkun spesiaalin mun viereen, etten tunne oloa yksinäiseksi. Ettei ees kymmenet kaverit voi helpottaa tuota fiilistä sillonku semmonen tulee. Yön biisin lyriikat

Riittäisikö täällä
pettävällä jäällä,
yksi jonka kanssa, ei yksinäinen oo
riittääkö se täällä, pettävällä jäällä?


onkin tuosta syystä koskettanu mua aina ihan kamalan paljon.Onko sua koskaan kiusattu?
Ala-asteella mulle huudeltiin paljon eikä lyhyt poikatukkakaan varmaan auttanu asiaa. Olin Korhosen penikka ja poika ja vitun vammanen ja kaikkea mitä näitä nyt mieleen tuleekaan.. Mutta ei nuo onneksi vaikuttanu muhun juuri mitenkään, ehkä vaan vahvisti entisestään. Eihän se mukavaa ollut, mutta mitään suurempaa vahinkoa ei tullu..

Kauhistuttaa vaan se, että tuollaista tapahtuu yllättävän paljon ja useimmatkaan ei pysty sivuuttamaan tuollasia kommentteja :(

Ookko sä "suosittu" esim. sun kaveriporukassa?

 No mitähän tuo niinkuin tarkemmin meinaa! :D Mutta en oo mitenkään "suosittu", eikä mulla oikeestaan edes oo sellasta varsinaista kaveriporukkaa..

Ootko sä herkkä?

Oon :) En kuitenkaan oo mikään itkupilli.. Kerran oon kyllä ollu, mutta sillon joku anto jatkuvasti aihetta sellaseen..

Oliksä joskus ala-asteella sellane "kaikkien kaveri"? (jos ymmärrät mitä tarkotan :P)
Enköhän mää ymmärrä! Ja en kyllä ihan täysin, mutta en ollu pahimmastakaan päästä.. Nykysin oon semmonen "kaikkien kaveri" :D

Missä kuussa oot syntyny?
Tammikuussa

Tykkäätkö matkustella?

Tykkään, ihan huippua :)


Parasta mitä tän vuoden aikana on tapahtunu?
Apua. Ehkä ihan vaan se, että oon oikeasti kasvanu paljon, oppinu tärkeitä asioita itestäni ja oppinu olemaan onnellinen ikävienkin asioiden läpi :) Oppinu myös olemaan jotenkin riippumaton, vapaa, tekemään oman mieleni mukaan. Plus tutustunu pariin aivan huippuun ihmiseen!

Monestikko oot muuttanu?

Isä asuu edelleen samassa paikassa missä aina, äitin mukana nyt toisen kerran. Eli periaatteessa äitin kans kaksi kertaa, mutta toisaalta taas isän luona on ollu aina sama paikka kotina.

Koulureppu vai laukku?

Laukku. Haluaisin kyllä sellasen tyylikkään repun! Esim näitä tämän tapasia oon fiilaillu tosi paljon! Jos joku tietää mistä tämäntyyppisen repun sais mun heikkoon budjettiin sopivasti niin oisin hurjan kiitollinen 0:)Kumpia kavereita sulla on enemmän tyttöjä- vai poikia?
Varmaan aikalailla tasan. Poikien kans on vaan yleensä paljon rennompaa ja helpompaa. Toisaalta tytöistä löytyy ne oikeasti rakkaat kaverit.

Minkä ikäsenä alotit sählyn pelaamisen?

Varmaan joskus 7v.. Mistään ei löytyny joukkuetta johon mää oisin voinu mennä, joku tyttöporukka oli mutta (anteeksi) se oli aika heikkotasosta, OLS ei suostunu ottamaan tyttöä, Merikoskeen oisi päässyt, ja siellä kävinkin muutaman viikon, mutta ne pojat oli -90 syntyneitä eli kolme vuotta vanhempia elikkä aika vanhoja varsinkin suhteessa tuohon ikään. Äitipä sitten päätti ratkaista ongelman ja alkoi Merikoskella valmentamaan uutta poikajoukkuetta, johon mää ja Jesse sitten mentiin. Siellä pelasin 15 vuotiaaksi asti, sitten poikien nöyryyttäminen riitti ;) ja vaihdoin OLS:n naisiin.
Liikuikko/urheilitko paljon 5-9 luokilla?

Joo! Hassu kysymys, tai siis oisko mun pitäny jotenki osata tarkentaa tää johonki tiettyyn? :D

Onko sun vanhemmat yhessä?

Ei ole, mutta ovat hyvissä väleissä :)

Tykkäätkö lapsista?
Tykkään kyllä, mutta mää ehkä vähän kammoan niitä :D En osaa selittää! Tosi harvoin meen lepertelemään kellekkään vauvalle tai alan touhuamaan lasten kanssa, mutta tiiän sen että sitte ku mulla on oma lapsi niin se on maailman rakkain!!

Haluisikko joskus niitä?

Enköhän! Tai ihme jos en muka haluais sitte joskus..

Ookkosä hyvä käsitöissä? :D
Riippuu käsitöistä.. Koulussa valitsin puutyöt käsitöiden sijasta, koska sillon puutyöt oli paljon mielenkiintosempia :D

 Oletko onnellinen nyt?
Oon mää. (Olin kirjottanu tämän muutama viikko sitten, mutta oon mää edelleen onnellinen :) Ehkä vähän vähemmän, mutta kuitenkin!) (Phahaha nyt taas muutamaa viikkoa myöhemmin voisin sanoa, että oon jopa melko onnellinen :--))
:DD taas näin muutamaa viikkoa myöhemmin (hyvä minä!) oon edelleen oikeen onnellinen :)

Mitä tv-ohjelmia seuraat?
Tällä hetkellä vaan Game of Thronesia, ja oon edelleen kohtuu ärsyyntyny siitä viimesen kauen toisiks viimesestä jaksosta enkä kestä, että joutuu taas oottelemaan uutta kautta. Ja itseasiassa aloin eilen kattoon äitin kans uudestaan kakkoskautta! Ootan Gossip girlin viimestä kautta tulevaks telkkarista (en oo kyllä ees pitäny huolta koko asiasta, ehkä se on tullu jo??), Housea ja C.S.I:ta kattelen sillon tällön.

Nyt katoin muutamassa päivässä Weedin ja olin aivan koukussa! Tää on siis Hopeanuolen poika tää sankari tässä :-)Onko näihi kysymyksii kiva vastata?
On itseasiassa!

Mitä kuuluu?

Ihan kivaa, vähän oon tässä mietiskelly asioita.. Itseasiassa melko mielenkiintoistakin :) Haluaisin nyt vaan selvyyden ens vuodesta, missä sen vietän ja mitä tehden..

Oonko mä ihana? Sä oot!
No oot!! :)

20 kommenttia:

 1. millä tavalla sitten loukkasit sun seurustelukumppaneja tai muita? oot ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään, en tykkää, tykkään, en tykkää, ei tästä oikeen tuu mitään, en tiiä plaaplaaplaa.. Sellasta ees taas soutamista.. Sillain koettelin muita :( Sinä oot ihana!!

   Poista
 2. vitsi ku oot nii mahtava tyyppi!!!=)

  VastaaPoista
 3. siis voi että, eksyin nyt ekaa kertaa sun blogiin ja pakko sanoo et aivan ihana blogi!!♥ Jotenki vaikutat niin ihanalta ihmiseltä, ja monella tapaa niin samanlaiselta ku minä! Just toiki "harvoin suutun, ennemmin pahotan mieleni. en oo vihainen ihminen, oon vaan tunteellinen" just noin mä kuvaan itteeniki!! :) ihana blogi, jään ehottomasti seurailemaan :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, aivan ihana kuulla!! :) Ja ihana kuulla kans, että jollain menee samallain tuo :)! Toivottavasti tykkäät jatkossakin!

   Poista
 4. Oh my god ihanku mä olisin vastannut noihin kysymyksiin :D Niin paljon samoja vastauksia :)

  VastaaPoista
 5. aijotko mennä qstockiin tai ootko edes sillon enää oulussa?=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluaisin sinne ulkopuolelle ainaki ku ois tuttuja niin paljon!! Lauantaina kuitenkin pitää olla Tampereella häissä niin oon tässä sumplinu voisinkoha järkätä mitenkään silleen että pääsisin perjantai-iltana ees jonkun aikaa olemaan siellä :) Saa nähä!

   Poista
 6. AWWW! Niin söpö toi kuva missä oot pikkusena:]♥
  P.S. MITEN ET VOI TYKKÄÄ KESÄKURPITSASTA???!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiiii!! Sie oot niiin söpö vielä nyt isonaki♥♥ No siksi koska se on pahhaa?!?!

   Poista
 7. Hei meissähän on jotain samaa! Mä oon kans ihan hirveen herkkä ja en kans suutu helposti mutta mieleni pahotan. :-) ja aivan supersöpö toi kuva susta pikkusena!! <3
  tollasia reppuja myytiin piecesissä VIIME vuonna :-D:-D:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :') Kiitoksia<3! :) Voee :D Kyllä noita nytki tulee sillon tällön vastaan mutta ei oo ihan 50e laittaa tuollaseen :((

   Poista
 8. minkä ikänen se sun poikaystävä on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota nuin.. Oon pyöritelly nyt melko kauan päässä mitä vastaisin tähän, ja päädyin siihen etten sano juuta enkä jaata aiheeseen ennenkuin on sen aika :)

   Poista
 9. mä oon kans niin helppo leppymään! monet ei vaan tajua että joku pieni halauskin saa mut jo hyvälle tuulelle :D ihana postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta ettei yllättävän moni hoksaa sitä! :D Kiitos :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat