tiistai 13. elokuuta 2013

But I swear in the days still left We will walk in fields of gold

Nyt voisin omalta osin sanoa kesän olevan ohi. Monessakin mielessä oikeastaan. Tulin takaisin Ouluun ihanan kesän jälkeen. En oikeastaan tiiä ees mitä mun kuuluis sanoa, on niin paljon asioita mielessä. Kummallista kyllä mun käet ihan tärrää ku mietin vaan kaikkea mitä voisin tähän kirjottaa.. Päällimmäisenä on aika haikea fiilis. Mun kesä oli ihanampi ku oisin osannu oottaakkaan ja oisin niin paljon halunnu kaiken jatkuvan samanlaisena. Tää oli silleenki poikkeuksellisen hyvä kesä, ettei mulla edes hetkeäkään ollu paha mieli mistään, ei tuntunu siltä että mulla ois parempaaki tekemistä tai että tuhlaisin mun aikaa, eikä samanlaista yhtäjaksosta hyvänolontunnetta oo varmaan ikinä ollu noin pitkään. Kaikki oli vaan joka tavalla niin hyvin. Tuosta tunteesta kiitos kuuluu kaikille niille upeille ihmisille, joiden kanssa sain viettää aikaa ja joihin sain tutustua! Näin jälkeenpäinkään ajateltuna en muuttais mitään, ainoastaan oisin voinu näyttää vielä enemmän kuin onnellinen olin :') Kyllähän kaikkia niitä hyviä muistoja tulee vielä melko kauan pyöriteltyä mielessä ja pohdiskeltua kertaalleen.

Toisekseen mun kesän loppumista todistaa se, että nyt mun syksyn mukanaan tuomat muutokset tuntuu olevan tosi lähellä. En oo aiemmin täällä blogin puolella mitään maininnukkaan, mutta tää neiti menee kouluun muutaman viikon päästä! Ihan hullua. Viime syksyn lukiosta valmistumisesta tuntuu olevan ikuisuus. Tuntuu siltä kun en ois ollu koulussa sataan vuoteen ja oikeen kaipaan sinne takasin. Kaipaan sitä rytmiä ja järjestystä, jonka opiskelu tuo elämään. Eikä tuossa koulun alkamisessakaan oo kaikki, sillä tää koulupaikka ei oo tutusta ja turvallisesta Oulusta vaan kohta ois edessä myös muutto Jyväskylään! 

Olin alkuun jotenkin tosi epäilevä tämän asian suhteen, en oikeen tienny oisinko mielissäni vai melkeenpä keksimässä tekosyitä jättää menemättä. Ihan naurettavaa sillä tunnistin samoja piirteitä tässä mun kauppikseen hakemisessa. Mulla ei oikeastaan ollut hirveästi motivaatiota lukea, en ollu ihan varma oliko se nyt se ala jolle haluan enkä sillon ajatellu oikein haluavani edes jäädä Ouluun (vaikka rakastankin tätä paikkaa, niin kaipasin silti jotain vaihtelua), joten mikään ei oikeen tuonu intoa lukemiseen. Vasta vähän ennen pääsykokeita ja varsinkin pääsykokeitten jälkeen tajusin, että tänne mää oisin halunnu! Mutta vasta sitten kun tiesin sen olevan liian myöhästä, ehkä sitten vasta uskalsin ajatella niin kun tiesin sen olevan 'turvallinen' ajatus, koska se ei enää ollut samalla tavoin mahdollinen.

Ei siinä kuitenkaan kauaa menny ku aloin pikkuhiljaa innostumaan tästä muutoksesta ja nyt en enää malttais edes odottaa paria viikkoa että pääsen Jyväskylään! Eiköhän se pian selviä miltä koulu ja kaupunki tuntuu :) Vaikka nyt oonki lähössä aivan innoissani niin eihän sitä tiiä vaikka siellä tuliskin jossain vaiheessa koti-ikävä tai jotain kaipuuta tänne pohjosempaan. Äskösen varalta oon myös siitä tosi ilonen, että yks mun tietyllä tapaa parhaista kavereista, sellanen tuki ja turva on kans Jyväskylässä ja tiiän että voin kääntyä sinne suuntaan jos joskus tulee heikko hetki :)
Ihan sattumalta törmäsin viikonloppuna 1barissa Mikaelaan! Molemmat vilkuiltiin toisiamme vähän aikaa ja sitten mun oli pakko mennä kysymään tunnistinko mää oikein :D Tää maininta siksi, koska Mikaela on Jyväskylästä ja kehu paikkaa, ja kyllähän se vaan kasvatti hyvää fiilistä!

Millasia muutoksia teillä lukijoilla tapahtuu nyt syksyllä vai tapahtuuko mitään? :) Ois ihana kuulla vähän myös siitä mitä siellä ruudun toisella puolella tapahtuu! Ja myös mitä mieltä te ootte Jyväskylästä?!60 kommenttia:

 1. Mun syksyn muutos on se, että ???!!!! Yhyy ei muutosta havaittavissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii! Ehkä jotain tuleekin, et vaan tiiä sitä vielä :) Mutta monesti vanha, tuttu ja turvallinen on aivan loistava mutta sitä ei vaan osaa arvostaa riittävästi :)

   Poista
  2. Mä kyl tykkään tästä vanhasta tutusta ja turvallisesta mutta jotain PIENTÄ muutosta ois mukava saada. Pitäs varmaan liittyä johoki mummojen kutomakerhoon tms.. xD :D HAhh, en tiiä!

   Poista
  3. Hahhaa joo semmosee vaa!! ;) Kyllä joo jotain vaihtelua elämään kaipais aina vähän ajan välein.. Alota joku harrastus vaikka! :D

   Poista
  4. Lähinnä jotain harrastusta kaavailinki... pitsinnypläystä :D tältä paikkakunnalta on vaikea löytää mitää kivaa :D

   Poista
  5. Musta kaikki mitä tehdäänä mummojen kans kuulostaa hyvältä ;D

   Poista
  6. Mä en tiedä tekeekö tääl muut mitään, ku mummot :D nuorisoseurakin on ainoastaan vanhusten tanssikäytössä!

   Poista
  7. Jäisin seinäruusuks, koska en osaa tanssia (enkä haluakaan ostata) :D

   Poista
 2. Tervetuloo tänne Jyppilää!:-)

  VastaaPoista
 3. Äääää onnea muuttoo!!!!! Maisemanvaihto tekee aina hyvää <3 oon iloinen sun puolesta <3 ja nyt on lyhyempi matka myös Tampereelle jos se on tarpeen ;) onnea vielä! Itsellä ollut maailman paskin kesä, mutta hyvällä latauksella sitten kohti syksyä ja kaikkea uutta. Syksy on mulle aina se "uuden alku" vuodessa, ja nyt se on sitä oikeasti. Tästä tulee siis paras syksy ikinä!:) meille molemmille, pidän peukkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!! :) Mää oon kyllä kans niin iloinen sun puolesta, ihan huikeeta<3!! Nojoo harmi ku sulla ollu huono kesä, mutta siks varsinki tää syksyn muutos tulee just oikeeseen paikkaa :p Määkin pidän meille peukkuja!!

   Poista
 4. apua mulla on kans muutto tutusta ja turvallisesta oulusta parin viikon päästä. Tosi sekavat fiilikset. entiiä oonko surullinen vai iloinen, toisaalta en haluis lähtee ja toisaalta taas ootan sitä ihan hirveesti :D Kaikkein kauheinta et jänniä asioita alkaa yhtäkki tapahtua täällä oulussa ku pitäs olla lähössä??!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän sun fiiliksen, mutta älä ajattele noin!! :) Mieti se uutena kokemuksena ja mahdollisuutena vaikka mihin, myöhemmin ainaki oot varmasti vaan tyytyväinen että pääsit kokeilemaan jotain muutakin :)! Kyllähän se joskus menee niin että sillon alkaa tapahtua kaikkea, mutta toisaalta niihin "jänniin juttuihin" voi myös alkaa kiinnittämään huomiota vasta kun tietää olevansa lähdössä ;)

   Poista
 5. Sua tulee kyllä ikävä, mutta ihanaa nähdä sut noin iloisena. Ja tuuthan välillä muakin moikkaamaan tänne? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samoin, onneks pietään sushitreffit huomenna ;-) Ja tottakai tuun!! :)

   Poista
 6. oho ai muutat tänne jyväskylään?! :)))) ei paniikkia, tää on oikeesti ihan kiva paikka!! :)

  VastaaPoista
 7. Jyväskylä on ihana :) toivon että tuut viihtymään siellä! Opiskeluinnostukseen saattaa vähän vaikuttaa pidemmän päälle se, opiskeleeko Jamkissa vai yliopistossa... Mutta pystyn todella samaistumaan siihen miten syksy tuo muutoksia tullessaan kun alkaa uudet kuviot, mutta eiks se ookkin ihan hyvästä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua kuulla :) Uskon kyllä että tuunkin! Ja yliopistossa, onko se parempi?! :D Nojoo musta se on vaan hyvästä!!

   Poista
  2. joo yliopiston puolella pitäis homman toimia! :D hyvä että pääsit sinne! :)

   Poista
  3. Niinmää aattelinki :) Kiitos :p

   Poista
 8. Tsemppiä Jyväskylään! :) Ihanaa, että sun kesä on ollut hyvä.

  VastaaPoista
 9. Mitä lähdet opiskelemaan?:-)

  VastaaPoista
 10. mä en ollu yhtään varma, et olitko se sä ni en kehdannu tulla sanoo mitään :D mut kiva, et sä tulit ja vois kyl joskus nähä kuhan pääset tänne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli se mullaki hetken arvuuttelua! :D Ja ehdottomasti nähdään :)

   Poista
 11. Jyväskylä on aivan ihana kaupunki. :--)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, tekee lähtemisestä entistä mukavempaa :)

   Poista
 12. Tsemppiä opintoihin. :) Varmasti jännittävää aikaa elämässä aloittaa elämä kokonaan uudessa kaupungissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elena! :) Tietyllä tapaa joo, mutta hyvää jännitystä vaan :)

   Poista
 13. Jyväskylä on ainakin tosi kiva opiskelijakaupunki =). Itse olen asustanut täällä yhteensä vasta pari vuotta, mutta hyvin on tullut viihdyttyä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mää oon paljon kuullutkin! :) Hyvä kuulla tuollaista kokemusta :)

   Poista
 14. löysin sun blogin ja eivitsi kui ilahuin ku luin tätä, koska mäkin muutan tässä parin viikon päästä oulusta jkylään!! :) jyväskylä on ihana! oon niin innoissani muuttamassa vaikka jännittääkin kyllä myös hulluna..ootko löytäny jo kämppää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä!! Huippua! :) Nojoo kyllä muaki jännittää, mutta sellasta innostunutta jännitystä! :D Alkuun ainaki meen nyt parin kaverin kanssa ja kattelen sitte mitä löytyy :)

   Poista
  2. haha joo mullaki semmosta innostunutta! naurattaa iha ku kuvittelen jo itteni tärisemässä ekana päivänä yliopistolla suu korvissa pöliännäkösenä että mihinkä suuntaa tässä pitäs liikkua :DD ihan huippua saaha tämmönen mahollissuus päästä iha uusii ympyröihin! mullakin toi sama et vaan ihan vaa pari tuttua jyväskylästä tiedän, nii iha pakostaki saa hirveesti uusia kavereita :) toivottavasti ainakin....:D ehkä mekin törmätään jossain vaikkei samaa alaa kyllä luetakkaan, huippua kyllä ois ku vaikutat ainakin täällä blogissa ihan sairaan mukavalta ihmiseltä :)

   Poista
  3. Mulla kyllä aikalailla sama! :D Helppoha se on nyt olla kuitenki enempää jännittämättä, mutta kyllä mää veikkaan että enemmä vielä sitte alkaa hermostuttaa ku koulu oikeesti on jo alkamassa :D Ja siis tuu ihmeessä sanoon jos joskus tunnistat mut jossaki! :D Eiköhän niitä menoja oo sen verran, että ihan hyvin voitas törmätäkki vaikkei samaa alaa mennäkkää lukemaan ;-)

   Poista
 15. muutoksen tuulet! ite muutan turkuun ja jänskää mut ihanaa et tulee säännölline rytmi elämää 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla muuttaa kans monta kaveria sinne, turku on kyllä ihana paikka! :) Ja tuota säännöllistä rytmiä oppii kyllä arvostamaan kun on vähän aikaa ollu ilman kunnollista sellasta :)

   Poista
 16. Onnea uusiin haasteisiin ja ihana kuulla, että sun kesä oli upea :)<3 Mulle taas harmi, että muutat oulusta juuri kun vasta hiljattain ollaan jutskailtu enemmän tämän bloginparissa :) Olisi nimittäin ollut mahtava nähdä ihan livenäkin ja tutustua paremmin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti sulla on ollu myös!!<3:) No mää mietin ihan samaa :( Mutta on tässä vielä aikaa nähä ja tuunhan mää aina käymään täällä! :)

   Poista
 17. Ihania kuvia nämä, vaikka ovatkin jo niin syksyisiä :)!

  VastaaPoista
 18. Heii tsemppiä Jyväskylään! Se on kyllä kiva paikka, tuut varmasti viihtymään. Itellä on maanantaina edessä muutto Helsinkiin ja ääk, kyllä jänskättää. Vaikka tässä on jo hetken siitä tienny, niin kyllä tää aika vaan täällä Oulussa tuntuu loppuvan kesken :( Ku täälläki on niin kivaa <3

  NIIIN ja ihan sillä mä nyt tulin kommentoimaan, ku oon ihan varma että bongasin sut tänään yhessä mun Oulun lempparimestassa ;) Hahha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aino!! :) Huippua kuulla tuollasta! No varmasti jänskättää, onhan se nyt vähän isompi paikka ja kauempanakin :) Onhan täällä ihanaa, mutta ota sääkin siltä kantilta että siinä saat uusia kokemuksia ja siitä tulee varmasti ihanaa aikaa sun elämässä ja voit myöhemmin hymyillen muistella kaikkea :) Ja hmm, enmää kyllä oo käyny tänään muualla kuin salilla ja ruokakaupassa?! :D

   Poista
 19. heippa!:) sä oot vissiin jossakin vaiheessa syöny roaccuttan kuurin? kattelin tuossa sun viimeaikasia postauksia ja kuvia jossa vähän näkee sun ihoa niin onko sulla miten paljon tullut takaisin siitä (ilmeisesti jonkin verran ainakin?) terveisin jokseenkin samassa tilanteessa oleva..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :) Joo oon syönyt ja itseasiassa mun on pitänytkin kirjottaa siitä tässä lähiaikoina :) Ja en kyllä tiedä mitä kuvia tarkotat sillä en mää ainakaan nopealla vilasulla löytänyt mitään sellasta, jossa iho näyttäs tuollatavoin huonolta ja siis kun en nyt voi sanoa että sitä ois millään tavoin tullut takaisin :) Normaaleja epäpuhtauksia sillon tällön, mutta ihan hyvässä kunnossa tää on ellen sitten pidä kauheita massa- ja herkuttelukuureja 8)

   Poista
  2. tämän postauksen tuossa toisessa kuvassa ainakin näyttää ja sitten jossain lähikuvassa vähän aikaan sitten! mutta ehkä nään harhoja, huippua jos on pysynyt hyvänä :-)

   Poista
  3. Hmm, no siis eihän mun iho nyt täydellinen ole, mutta normaalihyvässä kunnossa niinku suurimmalla osalla ihmisistä! Niinkuin sanoinkin tossa, että teen lähiaikoina postauksen aiheesta ja laitan siihen nykyset ihokuvat niin voit siitä sitten kattoa millasessa kunnossa on nykysin :) Voihan se olla myös, että meidän mielestä akneiho näyttää vaan niin eriltä.. :) Ite kuitenkin aknesta joskus kärsineenä en ikipäivänä ees vertailis näitä keskenään :)

   Poista
 20. Oi onnea ihan hirmusesti!!! Jyväskylä on ihana kaupunki, tulee käytyä monesti sielläpäin kun isä asuu siellä :) mua harmittaa ku jyväskylästä mullei oo ketään kavereita tai tuttuja ja oon niin monesti halunnu käyä siellä esim baarissa mutta nytpä tiiän keneltä kysyä baariseuraa, haha ;D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3! Nojoo viestiä vaan jos oot tulossa sinne päin ;D Mullaki on siellä ennestään ihan vaan muutamia kavereita, mutta toisaalta just kiva kun nyt tulee pakostaki tutustuttua uusiin ihmisiin! :D

   Poista
 21. Lähetkö siis kauppikseen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteisöviestintää! :) Se kauppis nyt meni ihan siinä kun mulla ei oikein ollut motivaatiota lukea.. Katon nyt miltä tuo maistuu ja jos ei maistu niin sitten haen uuestaan kunnolla kauppikseen :)

   Poista
 22. Ihanaa että oot päässyt opiskelemaan! :) Vaikka varmasti koti-ikävä jossain välissä iskee niin kyllä sitä kotiutuu sinne uuteenkin kaupunkiin. Ja koska oot niin sosiaalinen niin varppina saat nopeasti uusia tuttavuuksia :) Onnea vain Jyväskylään!

  Itse nyt syksyllä kasvattelen ensimmäistä kertaa vauvamasua ja oon kyllä innoissani koska oon aina halunnut saada lapsia nuorena <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oon kyllä ihan varma kans tuosta :) Ja ootan kyllä, että saa tutustua uusiin ihmisiin! VOI, onnea!!<3 Ihan huippua, paljon onnea ja kaikkea hyvää vauvamasun kasvatteluun! :)

   Poista
 23. Voi eiiiiii :D Harmi että muutat Oulusta pois, kun ite asun siellä! Ei ookkaan enää tsäänssiä törmäillä suhun kaupunnilla 8(

  Mutta, itse Keski-Suomesta Ouluun muuttaneena voin sanoa et Jykylä on kyllä kiva paikka. Tosi kompakti opiskeluja ajatellen ja silleen "tiiviimpi" kun Oulu. Onnea muuttoon, se on kyllä hyvä kaupunki asua! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan :( No vielä on melkeen puolitoista viikkoa! ;) Aika hyvin kyllä kuvailtu! Ja siellä on ihanaa kun yliopisto ja kaikki on niin lähellä keskustaa eikä silleen ku Oulussa.. Kiitos ihanasta kommentista!<3:)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat