perjantai 30. elokuuta 2013

Maxit lyhyille vai pitkille?

Mitä te ootte mieltä, sopiiko maximekot/hameet lyhyille vai pitkille vai molemmille? Tästä asiasta kuulee niin paljon keskustelua, että pakko kysyä! Mun mielestä maxit kyllä sopii kaikille, vartalonmuoto on se ainoa määrittelevä tekijä. Ja muutenkin mun mielestä jokainen pukeutukoon niin miten haluaa, jos itestä tuntuu hyvältä niin se riittää :) Jotkut vaatteiden tai tyylien yhdistelysäännöt vois mun mielestä heittää jonnekki romukoppaan! Tietty joku järki pukeutumisessakin täytyy silti pitää, esimerkiksi pukeutua aina tilaisuuden vaatimalla tavalla. Mutta siis niinkuin normaalissa jokapäiväisessä pukeutumisessa on vaan kiva nähdä erilaisuutta ja yllättäviä yhdistelmiä. 

Ja toinen kysymys tuli mieleen tuosta ekasta, mikä ees on teiän mielestä lyhyt? :D Ite oon 161cm ja koen olevani melko lyhyt, mutta en haluais senttiäkään enempää. En tosin vähempääkään.. Toisin sanoen oon oikeen tyytyväinen, musta on ihanaa olla tämmönen pikkunen!54 kommenttia:

 1. Haha...:D Mun mielestä 160-165 cm on aika normaali naisen pituus. Mun pituushan on jo keskimääräistä suomalaista naista lyhyepi (152 cm) ja kyllä sen huomaa että on melkeen aina kaikkia kavereita lyhyempi. :D

  Ja mun meilestä mun pitusille naisille ei maximekot hirveenä sovi. :( Siinä tulee semmonen vähän hassu vaikutelma. Sovitettu on. :D Elättelen toiveita, et viel joskus tulee vastaan joku maximekkomalli, joka jostain ihmeen syystä sopiikin tämmöselle teletapille.

  Pituus valitettavasti luo joihinkin vaatteisiin tiettyjä yhdistelysääntöjä - tai siis rajoitteita! :D Lyhyt ihminen ei oikein voi käyttää myöskään esim. ylipolvensaappaita, jotka näyttää niin ihanilta monen päällä... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo enmää mitenkään erityisen lyhyenä 160cm pidä, mutta ainaki mää oon kaikkialla lyhyimmästä päästä minne meenkään :D Korkkarit vähän sit tasottaa monesti! Ehkä mulla on vaan pitkiä kavereita ja tuttuja :D Varmaanhan se on aika paljon maxin mallistaki kiinni :) Ja onhan se vaan virkistävää että on erilaisia mielipiteitä, mutta kyllä mää oon monta kertaa nähny itteä lyhyemmillä ylipolvensaappaita ja maxeja ja ne on näyttäny kyllä aivan hyviltä :p

   Poista
 2. Oon 160 cm (ok, 159,5 :D) pitkä ja rakastan maximekkoja, sanoi kuka tahansa mitä tahansa :) Ja mielestäni oikeanlainen maximekko istuu päälleni ja pituudelleni hyvin. Maxihameiden kanssa mulla on vähän ongelmia, kun on niin perhanan lyhyt selkä. Ja itse koen olevani lyhyt, ja olen asiasta myös kuullut, mutta olen täysin tyytyväinen pituuteeni :) just hyvä näin.

  Mielestäni jokainen pukeutuu, miten itsestään parhaiten tuntuu. Ja kyllähän sen jo peilistä (yleensä) näkee, että istuuko joku vaate vaiko ei. Välillä vaan on myönnettävä, että jokin vaate ei ole minua varten tarkoitettu.

  Toinen asia, jota rohkaisisin ihmisiä tekemään, on ostaa sopivan kokoisia vaatteita. Tiedän itsekin, että jos painoa nousee, niin totuttua isompia vaattekokoja on hieman masentava ostaa. Mutta ei kukaan sitä kokolappua nää ja mielummin sopiva, kuin makkara nakkipaketissa :) (lähti aika pahasti sivuraiteille tämä, sori!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Mulla kans vähän ongelmana noiden maxien helmat, aina pakko lyhentää tai ne laahaa maata :D Tuo on kans totta että peili kertoo (yleensä:D) ja oikean kokoset vaatteet on tärkeät! Ei haittaa vaikka lähtis kuin sivuraiteille, oli hyvä huomio vaan tuo :)

   Poista
 3. Upeita kuvia, kaunistus !! :-)

  VastaaPoista
 4. ite en oo kertaakaan maxia päälle pistäny, joten pakko sanoa että lyhyitten juttu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvänen aika!! Sulla ois varmasti aivan sairaan hyvännäkönen joku maxi! :D Oisit niiin näyttävä ja vielä entistä mallimaisempi :D

   Poista
 5. Huh, mikä jumalatar! Maximekot ja hameet lyhyille tai pitkille, pyöreille tai hoikille - oikeat tyypit kantaa vaatteensa ryhdikkäästi ja leuka pystyssä ja saa ne näyttämään hyvältä päällään, sama "oikeaoppisesta" pukeutumisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh itelles! Täysin sammaa mieltä taas kerran nainen :) Kiva nähä sun palailevan tähän blogimaailmaan ;)

   Poista
 6. kaikista kamalin näky on ; NILKKOIHIN ASTI KIREET MAKSIHAMEET YHDISTETTYNÄ CONSSEIHIN. HYI HELVETTI SANON MINÄ :--DD joku raja sentään niille conssin käytöille!!!!!
  Ugh, olen puhunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :DD En kyllä tiiä tuollasista kireistä maxeista, mutta mun mielestä sellasen löysän ja rennon maxin (varsinki hameen) kans kyllä sopii conssit! Tosin ei niitä edes juurikaan näy sieltä :) Ja sekin nyt riippuu ihan siitä muun asun kokonaiskuvasta :D Mutta kiitos, íhanan räväkästi kerrottu mielipide! :DD

   Poista
 7. Tosi makeia räpsyjä! Maxit kai sopii kaikille kokoon katsomatta, mineistä en oo niinkään varma... :D Maximekkoja ja hameita ku on niin monenlaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäki tykkään :) Että Minnalle kiitokset! Joo minit ei kyllä sovi varmaan ihan kaikille, ainakaan ilman sukkiksia :-)

   Poista
 8. Jännä, mä olisin luullu sua kuvien perusteella tosi pitkäks. Ei sillä, että sua nytkään lyhyenä pitäisin - oon ite sentin lyhyempi. :P Sulle toi ainakin sopii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä! :D Mää kuulen tuon melkeen aina, ihan livenäki että näytän pidemmältä :D Varmaan ku käytän korkkareja niin paljon ja ehkä hyvä ryhti kans vaikuttaa? Mutta musta on aika jännää että moni aattelee mua pidemmäksi, jos mun ruumiinrakenne vaikka ois jotenki pitkä ja hoikka, mutta se on siitäki melkeen vastakohta :D Haha..

   Poista
 9. Kaikkee kaikille! t.reilukerholainen. Mitä ooks niin lyhyt:DD Einy, ei 160 oo edes lyhyt, mutta numeroina tuntuu lyhyeltä. Näytät kuvis jotenki pidemmältä kai:D Ite oon about sen 168, eli pyöreesti 170... Pidän itteeni ihan keskipitkänä, just sopivana. Ei kääpiö, muttei liian pitkä vaikka olis korkkarit:) Kun yks kaveri ei tykkää yhtään käyttää korkkareita kun se on pitkä niinii se aina ettii semmosia kenkiä missä ei oo korkoa, tai sitte semmoset surkeet nysäkorot:D Ei haittais vaikka olis vähän lyhyempiki niin olis ns. syy käyttää liian korkeita kenkiä. Kun nyt jos joku kysyy että miks niiden pitää olla noin korkeet niin ei oo mitään järkevää syytä. Niiden vaan pitää olla:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, tykkään tuollasista reilukerholaisista!! :) Hahah ihana reaktio! :DD Hahhah syy käyttää liian korkeita kenkiä :-DD Voi sua.. Mun mielestä ei oo mittää pahaa vaikka pitkänäki käyttää korkoja, mutta ymmärrän kyllä toisaalta miksei monet tykkää! Onhan silloin yleensä tosi upean ja näyttävän näkönen, mutta ehkä tytöt kokevat sen oman "pienen suloisen naisellisuuden" kärsivän :D Tai jotain sellasta! Sanot syyksi sen että "mää tykkään tämmösistä jumalattomista koroista ja sellasia mää myös käytän jos haluan, piste." ;-)

   Poista
 10. Minä 150 ja risat menin onnessani kokeilemaan maxihametta ja näytin ihan järkyttävältä! Heti niinkö joku nunna tai kassialma...Olin ihan surun musertama ko olin visioinu kaikkea kivaa ja sitte näytin ihan järkyltä! :( Mun lyhyt jumppakroppa ei selvästikkään sovi niihin kertakaikkiaan. Mutta muille sopii kyllä kovin ihanasti pituudesta huolimatta, kuten sulle! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassialma :DD Voi emppuli :') Sut mää oon kyllä aina kuvitellukki suht lyhkäseksi!! Musta se on vaan sööttiä :) Vaikea kuvitella, ettei muka yhtään sopis sulle maxihameet! Kiitos:)<3

   Poista
 11. 160cm ja kaks ihanaa maksimekkoa omistava! (kuulosti het niinku joltai yliylpeältä äidiltä!)
  Oon sitä mieltä, että maksimekot on usein tosi pitkiä tämmösille lyhyille niinku me, mutta aina niitä voi käyä lyhennyttämässä tai käyttää korkkareita ja sit ne on perfect!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se haittaa!! :D Mun pitää kans lyhentää kaikki tai sit laittaa korkkarit :p Mun panostettu lyhentäminen on tosin sitä että otan sakset kätee, leikkaan ja siinä se :D

   Poista
 12. Sulle sopii maksit kyllä ihan älyhyvin! :) Mä en oo vieläkää löytäny täydellistä, muuten kivat on yleensä liian lyhyitä mun pitkille koiville tai sitten sopivan pitusissa on joku muu vika :( Mutta en luovuta vielä!! :D Ainii ja kivoja kuvia hei ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minski :) Ja hei tottakai on hyviä kuvia ku ollu nii hyvä kuvaaja;)<3 Nojoo sulle kyllä pitäs varmaan saaha aina joku pidennys niihin :-D Mitäs sulla on niin ihanan pitkä ja hoikka kroppa!! Löytyy siitä näköjää jotai minimaalisia huonoja puoliaki :-) Maxi näyttäs sulla kyllä aivan upeelta jos löytäsit sopivan!

   Poista
 13. Maxit menee sekä lyhyille ja pitkille. Itse epäröin ihan aluks maximekon hankintaa, koska oon niin lyhyt. Ensinnäkin sen takia, koska pelkäsin ettei mulle löydy sopivan pituista, joka ei laahaisi aina maata. Loppujenlopuksi löysin pari ihanaa ja täytyy sanoa, että paras vaate mitä voi oikeesti olla! Ja varsinkin meille lyhyille yksivärinen maximekko sopii kun nakutettu, koska se luo illuusion että olisi pidempi :)

  PS. Haluaisin olla saman pituinen kun sä :D Oon ite semmoset vajaa 156cm :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää joudun aina lyhentään tai kääntämään hametta siitä reunasta, miten ootki onnistunu löytään just sopivat! Se on kyllä tosi hyvä hankinta, helppo kivannäkönen ja monikäyttönen plus vielä rento :) Ja joo ihan totta tuo yksvärisen maxin kans!! Enpä oo ajatellukkaa mutta totta :) Haha voi limppu,, eihä siinä oo ku pari senttiä vaa eroa! :D

   Poista
 14. Mun mielestä maksit menee sekä lyhyille ja pitkille :)
  ps. Upeita kuvia jälleen :)<3 ei voi kun ihastella!

  VastaaPoista
 15. Vau mite hienoja kuvia!:) Ja oot muuten tosi kaunis!

  VastaaPoista
 16. Onko nää kuvat otettu sieltä Ainolanpuiston raunioista? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampereelta nää kuvat! :) Mutta onha siellä aika samannäköstä :)

   Poista
 17. Sekä lyhyet että pitkät voi mun mielestä huoletta käyttää maksimekkoja kunhan löytää sen itelle hyvin istuvan mallin. :) Tosi kauniita kuvia muuten <3

  VastaaPoista
 18. Mun mielestä maxit sopii molemmille! :-) Ja sinä neitinen olet söpösti lyhyempi kuin pitkä, et lyhyt ;>♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi ku oot lutunen<3 Kuin hassusti voi tuommosenki asian näköjää ilmasta? ;D

   Poista
 19. Mä oon vissiin vähän koukussa tähän blogiin... Pitää tyylii joka toinen tunti käyä kattoo et ookko postannu ja muutenki ootan aina sun postauksia hirveesti :D muttako sä vaa oot nii paras <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiii! :') Ootkai nää hassu! Ei mutta tiiäkkö aivan ihana kuulla tuommosta, kiitos<3:)

   Poista
 20. Vau upeita kuvia! Sulle ainakin sopii maksit :) Mun mielestä ne sopii kaiken pituisille riippuen muuten millainen kroppa on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla :) Niinhän se on että kroppa ja miten minkä tahansa vaatteen kantaa on ne jutut, jotka ratkasee :)

   Poista
 21. Aika nastan näköinen tuo kuvauspaikka :)

  VastaaPoista
 22. Mun mielestä sopii kaikille! Pitkillä näyttää ehkä hiukan paremmalta, riippuu kyllä just vartalonmuodoista!

  Nomi

  VastaaPoista
 23. Ihan mielenkiinnosta haluaisin tietää, että paljonko painat? Ehkä hieman sopimaton kysymys, mutta olethan kertonut vartalostasi/ painostasi muuten aika laajasti. Sinulla on todella hyvä kroppa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tottakai saa kysyä, minustahan se on kiinni vastaanko ;) No tuota, nyt sanoisin painavani pari kiloa vähemmän mutta näissä kuvissa varmaan aikalailla 62kg :D Kiitoksia :)

   Poista
 24. Ihana blogi! ^^

  http://helloseptembers.blogspot.com/

  VastaaPoista
 25. En tiedä miten tänne eksyin, mutta tuo sininen hame sopii ainakin tuolle pyrstölle. Mikä näin miehen näkökulmasta on ihan positiivinen juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun eksyit kuitenkin :) Haha kiitos, miehistä näkökulmaakin on monesti vaan kiva kuulla!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat