tiistai 20. elokuuta 2013

Meikkitrendit maailmalta: ZürichNyt meikkitrendit maailmalta-sarjan ekaan osioon! Niille, jotka ei aikasempaa kirjotusta oo lukeneet niin tässä tulee vähän pohjustusta.

Äiti antoi mulle muutaman sivun "meikkitrendejä maailmalta", joissa on kuvattu erilaiset meikkaukset ja kaikista muista paitsi tästä Zürichistä on isompi kuva ja esittelyteksti. Pahoittelen tuon yläpuolella olevan sivun ruttuisuutta, se ei ollu mun tekosia! :D Muut meikkityylit ja kuvat on eri sivuilla, joten ne on ihan hyvässä kunnossa. 

Teen siis itselleni näiden kuvien mukaiset meikit, sen verran mitä oman naaman ja normaalien meikkaustaitojeni puitteissa pystyn. Laitan kuvat jokasesta tyylistä ja lopuksi vaikka kaikista tyyleistä erikseen, joillon nähdään paremmin onko niissä mitään eroa! Mua itseäni kiinnostaa kovasti tää haaste ja haluan nähdä osaanko luopua niistä tutuista meikkausrutiineista, joiden oon huomannu -ainaki kuvitellu- omille kasvoilleni ja piirteilleni sopivan. Pahimmassa tapauksessahan mun meikkaustulokset ei eroa toisistaan juuri millään tavoin, mutta parhaimmillaan ne voi opettaa mulle itselle paljon niin meikkauksesta kuin siitäkin mikä mun kasvoille sopii! Jännää :)


Mun meikit ei tietenkään voi näyttää samalta kuin näiden kuvissa olevien henkilöiden, sillä ihan ekaksikkin meidän piirteet ja kaikki on erilaiset. Ja jotta nää meikkaukset ois mahdollisimman 'oikeat ja totuudenmukaiset' niin en aio käyttää tekoripsiä, enkä muuta ylimääräistä vaan sillä mennään mitä luonnostaan löytyy :)

22 kommenttia:

 1. tää on kyllä tosi hauska idea! :) ja siis hullun hyvin onnistunu tuo meikki sulta!!! ihanat ripset sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Camilla! :) En millään jaksais oottaa, että pääsen kokeileen seuraavaa :D

   Poista
 2. Vähänkö kiva kun teet tällasia! :) Ihana toi meikki! Itekin tuntuu että meikkaan aina samalla tavalla, ois kiva löytää jotakin uusia jutskia millä sais vähän vaihtelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! :) Kiitos :) Niinhän se on meikissä ja hiuksissa ja pukeutumisessakin yleensä.. :D Pitäis vaan vähän nähä vaivaa ja kokeilla jotain muuta joskus :p

   Poista
 3. Voi ko kauniit silimät! :) <3

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvin oot onnistunut!! Hullun pitkät ripset sulla!! Hei ootko sunnuntaina tulossa sinne bloggarikirppikselle:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos! :) Ja en, saa nähä oonko ees Oulussa sillon :/ Muuten pakko kyllä tulla pyörähtään!

   Poista
 5. Onnistunut versio kuvan meikistä! :) Sopii sinullekin tosi hyvin.

  Kauniimpi maailma - Becoming me

  VastaaPoista
 6. On kyllä kiva idea! Oottelen kans seuraavaa:)

  VastaaPoista
 7. Ihan huippu idea :)♥ odotan jo innolla seuraavia :) sulla on kyllä tosi kauniit silmät ♥

  VastaaPoista
 8. ei liity tähän postaukseen, mutta mitä mieltä oot tuosta indiedaysin sotkusta? mm. moumouhan siirtyy omaan portaaliinsa, ja oli ilmeisesti saanut aika jäätävää palautetta indiedaysilta. moumoun kommenttiboxissa on kirjoittanut itse näin "En uskalla ottaa kantaa tähän aiheeseen tuon postauksen alkua enempää, kun ei tiedä, mitä muita “rangaistuksia” sieltä vielä keksitään tuon mainitsemasi asian, postausten poiston etusivulta ja kuumimmat -listasensuurin lisäksi. :("

  oot itse just liittynyt tuohon indiedaysin inspiraatioon, eikö sulla mene yhtään maku siihen lafkaan? en tarkoita syytellä tai mitään, ihan mielenkiinnosta vaan kysyn! :-) mun silmissä ei ole kyllä kovinkaan luotettava tai tasokas paikka enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, itseasiassa pakko myöntää, ettei mulla ole mitään tietoakaan mistään sotkuista :D Seuraan todella vähän blogimaailmaa, ainoastaan niitä blogeja joita luen ja niihin ei kuulu kuin ihan muutama "iso" blogi eikä niissä oo ollut mitään. Ja siis, mulle ei ole luvattu sieltä yhtään mitään, joten mikä "luottamus" tässä voisi edes kadota?:o Ja siis noista kuvioistahan ei oikeasti ikinä tiedä mitä on tapahtunu ja miksi ja mitä siitä kerrotaan.. En oo kokenu saavani vääryyttä missään asiassa, enkä edes keksi missä täällä indiedays inspirationissa voisinkaan kokea vääryyttä.. Niinhän se menee, että sitten uskoo ja herää kun jotain tapahtuu itselle tai jollekkin tutulle, ja sitäkautta asiasta tulee totta.. Nyt ei ainakaan oo mulla mitään syytä moittia indiedayssiä mistään, enkä yleensäkään tykkää ottaa kantaa tuollaisiin asioihin, joista mulle ei vaan yksinkertasesti oo mitään tietoa :D

   Poista
  2. juu, niin ajattelinkin ettei sieltä sinänsä ole mitään luvattu, mutta tarkoitin lähinnä sellaista yleiskuvaa heistä. sain kuulla tästä vauva.fi-palstalta (:D) enkä ole itsekään ihan hirveästi perehtynyt asiaan, toki tiedän sen että id inspiration on eri asia kuin id.
   musta tuo on vaan niin kamalan outo juttu! varsinkin kun netissä kaikki on niin läpinäkyvää, että tuolla tavalla menisivät "rankaisemaan" jos joku tahtoo sieltä poistua.
   mutta joo, kunhan kysyin, hyvä että sulla on vaan hyviä kokemuksia sieltä! ja tääkin on tietty vaan yksi asia, eihän koko id:tä voi tällä määritellä.

   Poista
  3. Haha :D Musta sellainen palstoille kirjoittelu on aika huvittavaa enkä oo koskaan lukenu mitään sellasia nii ehkä siksiki jätän tuollaset vaan omaan arvoonsa. Niinkuin tuossa aiemmin sanoinki niin se yleiskuva muuttuu positiiviseksi tai negatiiviseksi sitten kun oikeasti on jotain näyttöä jostai eikä vaan jotain vauva.fi:ssä puintia yms :D Koska nyt mun mietteet koko hommasta on aika neutraalit, hyvällä tapaa kuitenki.

   Poista
 9. Tosi hieno meikki ja passaa sulle niin ihanasti! :) nuo sun silmät ja ripset! :) <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat