lauantai 24. elokuuta 2013

Paljekirppis ja pöytä 313 !!

Heippa!
Oon luvannu tulla kertomaan sitten ku vien kirppikselle tavaraa niin nyt ois Paljekirppiksellä pöytä numero 313. Suurin osa tavaroista on lähes käyttämättömiä. Osa tietysti myös sellaista normaalia kirppiskamaa, mutta sen eron kyllä huomaa. En jaksanu millään kirjottaa kaikkiin lappuihin "käyttämätön" "lähes käyttämätön" "kerran käytetty" ku niitä ois saanu ruksailla melkeen jokaseen :D

Vein ne tavarat sinne ööö, viime tiistaina loppupäivästä ja ilmeisesti keskiviikko oli 'virallisesti' se eka päivä, joten käykäähä nyt viikonloppuna ja ihan alkuviikosta katteleen jos kiinnostaa! Oon joka päivä käyny viemässä uutta tavaraa ja niin tuun tästä eteenpäinkin viemään :)

Ja se 313 pöytä on ihan päässä ikäänku vasemmassa ylänurkassa jos ovelta katsoessa aattelee :D


Pahoittelut tässä blogissa olleesta hiljaisuudesta, nyt oon ollu keskellä sellasta episodia etten ois ikimaailmassa uskonukkaa tämmöstä tapahtuvan oikeasti.. En oo syöny enkä nukkunu ja koko pää ollu aivan sekasin liiasta ajattelusta.. Pian varmaan selviää teillekkin vähän tätä kuviota täällä blogin puolella.14 kommenttia:

 1. Hei mitämitä?! Alahan jo kedoilla toata! :D

  VastaaPoista
 2. Missä tämmönen kirppis mahtaa sijaita? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Limingantullissa Oulussa, lähellä Kodin ykköstä :D :)

   Poista
  2. Kiitos anolle vastauksesta! :) Ja googlestaha löytyy nopeesti tarkempi osoite jos tarvii :)

   Poista
 3. Voi ei, mahalaukku tipahti polviin asti :/ Toivottavasti ei ole mitään negatiivista sattunut, ja että mekin saadaan kuulla mitä on käynyt!
  käyn kirppispöydälläsi huomenna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jotain negatiivista kyllä joo.. Ei mulle itselle kuitenkaan vaan tärkeille ihmisille niin kyllähän se tuntuu vieläkun on ollu mukana kokoajan siitä lähtien kun kaikki alkoi selviämään.. Njääh, eiköhän se sitten ainakin selviä vähän ees teillekkki :)

   Poista
  2. Niin ja kiva kuulla että aiot käydä! :)

   Poista
 4. Minäkin käväsen huomenna! :)

  VastaaPoista
 5. Mullakin olis taas kirppisprojekti meneillään. Mitä kokoa muuten käytät vaatteissa? Paljekirppari oli kyllä viime kerralla todellinen pettymys vaatteiden suhteen. Sisustusjuttuja sieltä kyllä olisi löytynyt vaikka millä mitalla, mutta ei ole paikkaa jonne niitä laittaisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mää oon kans ihan hämmästyny kuin kytysiä vaatteita siellä on yleisesti ottaen (okei no sellasia vaatteitahan kaikki vie kirppikselle tietenki :D) mutta se, että just ne munkin kamalimmat ja epätyylikkäimmät vaatteet, jotka oon ostanu joskus ilmeisen pimeinä hetkkinä on aina menny heti ku oon vieny ne sinne?? :D Just ne joista aatteli ettei kukaan halua.. Ja kokoa 36 :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat