maanantai 9. syyskuuta 2013

Am I asleep? No, I'm alive


Välillä tulee niitä hetkiä kun elämä vaan tuntuu junnaavan paikoillaan. Vaikka monesti se olet vain sinä, joka on pysähtynyt. Elämällä on kokoajan vaikka miten paljon tarjottavaa, on vain itsestä kiinni haluaako siihen tarttua. Joskus päätöstään selittelee itselleen, joskus jopa muillekkin, sillä ettei uskalla, ei jaksa, tai on muuta tärkeämpää. Ja monesti se "muuta tärkeämpää" on käytännössä pelkkää sanahelinää, ilman mitään sen takana.

Toisina hetkinä taas jokaisen kevyimmänkin tuulahduksen kasvoillaan tuntee niin vahvasti, pienimmänkin äänen kauniina musiikkina, jokaisen uuden tilaisuuden loistavana mahdollisuutenaan polullaan. Kun kaikki uusi ja tuntematon on ihanaa. Tuntee olevansa enemmän elossa kuin aikoihin, haluaisi kokoajan vain mennä, nauraa ja jutella. Huomata miten maailma on auki, kaikki tiet on kuljettavina, kunhan niille vain uskaltaa astua. Mikä olisi edes pahin asia, joka voisi mahdollisesti tapahtua? Voisit huomata kyseisen tien olevan sinulle vääränlainen, jolloin astuisit siltä suoraan seuraavalle tielle, taikka peruuttaisit muutaman askeleen takaisin ja valitsisit eri tien kuin hetkeä aiemmin.

Mun viimepäivät on vaihdellu tiuhaa tahtia näiden ääripäiden välillä. Se on oikeastaan melko hauskaakin. Miten päivän sisään, jopa tunnin sisään, voi mahtua niin monta täysin vastakkaista fiiliksen muutosta? Tiedän kuitenkin keinot, joilla saan vaihdettua mun fiilikset hetkessä lannistuneesta innostuneeseen! Ja se johtuu ihan vaan siitä, että pohdiskelen paljon. Ympärillä tapahtuvia asioita, mun mielessä tapahtuvia asioista ja ajatuksia sekä mistä ne mahdollisesti johtuvat. Nytkin tiedän tismalleen, mistä tämän päivän hetkelliset lannistumiset ovat johtuneet.

Mun mielestä kaikkien kannattaisi kuunnella mieltään ja oppia tuntemaan se. Asioihin on nimittäin todella paljon helpompi vaikuttaa itse pienilläkin valinnoilla, kun tilanteen ja oman järjenjuoksun (tai joskus sen puuttumisen) tiedostaa :) Omasta kokemuksesta ahdistavimpia tilanteita on ne, joille ei oikein keksi edes mitään syytä.

Mulla on muuten huippu viikko tulossa, tänään alko oikeasti koulu, huomenna eka psykan luento (ihan paras aine) ja pitkästä aikaa salille, keskiviikkona varmaan vähän viettämään iltaa mun vasta löytyneen sielunsiskon Lauran kanssa ja loppuviikoksi heipat Jyväskylälle.


Minnalle kiitos kuvista :)

16 kommenttia:

 1. Kirjotat niin kivasti :>. Samaa mieltä. Minullakin ollut samoja tuntemuksia.

  KickstartMyHeartIina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, eiköhän kaikilla jossain välissä :/:)

   Poista
 2. Vaikutat erittäin viisaalta ihmiseltä, hyvä teksti! Ja WAU upeita kuvia :)

  VastaaPoista
 3. voi miten ihana postaus! vaikutat ihanalta tyypiltä <3

  VastaaPoista
 4. Itsekin tunnistan itestäni juuri noita tekosyitä, että ei jaksa eikä viiti tarttua joka tilaisuuteen. Mutta se perimmäinen syy on kuitenkin se, ettei vaan USKALLA. :)
  Hyvin kirjoitettu teksti taas, Anni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta se on hyvä jos ja kun sen tiedostaa itekkin :) Pikkuhiljaa näitte asioitte kans ;)! Kiitos Veera :)

   Poista
 5. Sä oot niin upee ja noi sun vaatteet ja KENGÄT!!!<3
  Mistä Sä muuten aina hankit nuita ton tyyppisiä kenkiä joissa on tollanen paksu ja korkee kanta? Oon niin rakastunut tollasiin kenkiin, mut en oo oikeen löytäny sellasii.
  Ois kiva kun jossain postauksessa esittelisit sun kengät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS<3! Joo siis mää oon myös rakastunu JA niillä on sata kertaa parempi kävellä ku sellasilla joissa ei oo platformia (jos nyt sitä meinasit), mutta myös paksut korot tekee kans paljon käyttömukavuudesta :p Ja no aika monet mun kengät on Skopunktenista, siellä on monissa kengissä just tuon tapainen malli :) Ja voin kyllä tehdä kun pääsen vaan Ouluun, missä suurin osa kengistä on :) Sillä aikaa kattele vaikka tätä: http://annieveliinaa.blogspot.fi/2013/01/joitain-mun-korkokenkia-i-highheels-ja.html postausta, siellä on joitain korkkareita :)

   Poista
 6. Voi, olipa ihanasti kirjotettu! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat