torstai 19. syyskuuta 2013

Hipsterit vauhdissa
Meillä oli tosiaan eilen fuksiaiset hipsteriteemalla! Oli kyllä hauska ilta, nyt alkaa vielä enemmän kääntyä naurun puolelle fiilikset eilisestä ku näin hetkeä myöhemmin muistelee kaikkea :D Myöhemmin näistä fuksiaisista tarkemmin kun saan niistä enemmän kuvia, nyt vaan nopea vilaus meiän lookeista.

Ajattelin eka sellasta perus hipsterityyliä, johon ois kuulunu raitapaita, henkselit, lätsä, isot lasit, jotku ruutusukat jne. Se kuitenkin on niin nähty tyyli ja ehkä vähän liiankin tyylikkäällä tavalla hipsteriä.

Päästiin yhden meiän fuksin kautta Huoneteatterille hakemaan asukokonaisuudet viikoksi lainaan opiskelijahintaan, ja pakko sanoa sen paikan olevan täys aarreaitta! Mun kohdalla tämä asu meni silleen, että neljä naista lato mun eteen vaatteita mitä kokeilla ja niin ne kuin minä itekki oltiin kaikki niin ihastuneita tähän asuun, että nämä sitte lähti mun mukaan. Vähän tällainen pariisitarhipsteri!
Kiitokset näistä kuvista tälle ihanalle tytölle! On muuten aika iso osa mun Jyväskylästä nauttimisesta tän neidin ansiota :)

30 kommenttia:

 1. Haha just söpöjä asuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Musta kaikki teemajutut on aina niin hauskoja :p

   Poista
 2. Voi elämä nainen, sä oot niiiiiin kaunis ! ♥

  VastaaPoista
 3. vauu ihan mahtavia asuja! <3 ja tuo neljäs kuva = rakkautta <33

  VastaaPoista
 4. Haha, ihan huippu toi sun asu Anni!! :-D Vitsi sää oot kaunis<3<3!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähä tollanen perustyylistä poikkeava kyllä ;D Kiitos murunen<3!!

   Poista
 5. Ai ku sie oot vaan niin kaunis !!

  VastaaPoista
 6. IHANIA ASUJA!!! <3 Hahahahah ja hauska toi YOLO tossa lippiksessä :''DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö!! :D Musta oli ihan huippua kun porukka oli pukeutunu :D Ja YOLO asu oli kyllä mun lemppari! :DD

   Poista
 7. Kyllä oli mielenkiintosen näköstä sakkia liikenteessä eilen. Asun tosiaan tossa kirkkopuiston liepeillä ja ihmettelin kun ikkunasta näkyi ja kuului ihme juttuja, fuksiaisethan ne :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :DD Toivottavasti et ehtiny kauaa ihmetellä! Jos kuulit jonkun huutavan että "savuviskipiimä on parasta!!" nii se olin sitte minä :'''D Ja ei muuten ollu, piti vaan yrittää saaha lisäpisteitä... Oli kyllä varmaan mielenkiintosta katella ohikulkijoina meiän touhuja :)

   Poista
 8. Voi ihania asuja! Sai hymyn huulille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikkien puolesta :) Kyllä muakin hymyilyttää (+naurattaa) kattoa näitä :p

   Poista
 9. Hyvät kuvat hieno paita

  VastaaPoista
 10. Ajattelin eka että huh huh oot kokeilu jotain uudenlaista asukokonaisuutta vaikka pakko myöntää kyllä tuoki näyttää sun päällä upeelta! Ja tuo tukka! Oot kyllä mun lempparibloggaaja! Nykyään kaikki blogit menny pelkkään mainostamiseen ja yhteistyöpostauksiin ja tuntuu että kaikki vaatteet yms. Mitä yhteistyön kautta saa on tärkempää kun kirjoittamisen ilo. (vaikka on joukossa poikkeuksia) Mutta sinulle nostan hattua kun olet oma itsesi:) plussaa myös se että osaat pohtia postauksissa vakaviakin asioita :) pääpointtini oli kertoa että jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah no en ihan näin uskalias oo kuitenkaan pukeutumisen suhteen ;D Vaikka ei mua kyllä yllättäen ees hävettäny kävellä tuolla keskustan lähettyvillä ilman muita hipstereitä :D Unohin ihan tuon asunki sillo.. Voi kiitos, aivan ihanaa kuulla tuollasta! :) Ja oon kyllä sun kanssa samaa mieltä :/ Ei mua haittaa mainokset ja yhteistyöt KUNHAN se ei verota blogia muuten, mutta yleensä se alkuperäinen kirjoittamisen ilo kärsii.. Kiitos kovasti Noora, tällaisia kommentteja on kyllä ihan parasta saada! :)

   Poista
  2. Niin mainostamis ja yhteisyöt postaukset ei haittaa jos niistä kertoo ja tuossa sivussa mainoksia näkyy mutta joskus menee hermot kun lukee blogeja läpi, muutos on niin suuri siihen nähden kun pari vuotta ei tämmösiä ollut. Ainakaan itse en muista :D sinulle on mukava kommentoida kun tietää että luet kommentit läpi ja jos pystyy piristämään päivääsi niin se on mukava:)

   Poista
  3. Aika monen kanssa on kyllä itselläkin mennyt jonkun verran ainakin hermot, kun niitä normaaleja postauksia ei oo tullut enää ollenkaan.. Mun suhteen ei kyllä tarvii huolehtia, koska nautin tästä kirjottelusta niiin paljon ja tää on melkeen ku terapiaa haha :D;) Tottakai luen kun on niin ihanaa, kun te vaivaudutte kommentoimaan<3 :')

   Poista
 11. Vähänkö hauska teema ja nuo sun vaatteet on ihan huiput! :D Ne jotenki sopii sulle tosi hyvin :) Nautihan opiskeluista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määkin kyllä tykkäsin! :D Haha no jollain tapaa kyllä munkin mielestä sopi, tuota paita+rusetti yhistelmää voisin käyttää normaalistikki :D Kiitos ihana, nautin<3

   Poista
 12. Heehhehhe huikee ilta kerrassaan, aika hct ja kosteet rastit jne!!! mut ei se mitään koska YOLO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahha ihan parasta :DD Ei se mitää, perus suihkulähdereissu sullaki :DD

   Poista
 13. Hahaha ihana! :-D Sie se vaan näytät hyvältä missä tahansa asussa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! :) En oo kyllä vielä ainakaan ajatellu iha arkikamppeiksi laittaa tuollasia!!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat