torstai 5. syyskuuta 2013

Ihana Jyväskylä!Koulu on alkanu, kaikki on menny hyvin ja muutamassa päivässä jo oon tutustunu ihan huippuihin tyyppeihin! Oon myös kokoajan enemmän ja enemmän innoissani tästä koulusta! Olin kuitenkin hieman pihalla tänne tullessani, tiesin pääpiirteittäin tottakai tämän alan jutut, mutta kaikkea mielenkiintoista on kokoajan selvinny vaan lisää ja lisää! Nyt pitäis vaan yritä päättää, mille kiinnostaville poluille astua. En ois osannu kuvitella, että tänne tullessani haluankin yhtäkkiä opiskella kolme kertaa toivottua enemmän sivuaineita ja muuta.

Opiskelen siis yhteisöviestintää, sanooko se mitään kellekkään? Pari jyväskyläläistä on tiennyt, mutta kaikkien muiden reaktio on ollut lähinnä "aaa, mitä se niinku käytännössä on?". Mikä on musta sinällään hauska kysymys, koska sanotaanhan se tuossakin jo aika selvästi, yhteisöviestintää. Ehkä se ois helpompi ymmärtää yhteisöksi ja viestinnäksi eriteltynä, liian pitkä termi ilmeisesti :D

Meiän pääaineinfossakin jokaisen piti kertoa nimensä, mistä on kotoisin, mikä kiinnostaa ja ymmärtääkö kukaan mitä yhteisöviestintä on. Eli ilmeisen usein on ihmetelty koulutusala :DVähän asua yhdeltä päivältä. Haluaisitteko te muuten nähdä enemmän asukuvia vai onko tää nykyinen määrä ihan hyvä? Ite haluisin kyllä laittaa enemmän, mutta pitäis kouluttaa (lue orjuuttaa) joku ottamaan niitä. Mikä ei kylläkään ois edes vastentahtoinen tehtävä!

Ikävä minun ruffea! Ihan hassua, miten tuollanen karvapallo voi olla niin rakas.


Asiasta seuraavaan, nyt ois lähtö kaupunkiin! Tänään ois ekat kunnon juhlat, poikkitieteelliset, jonne ois jo pelkän facebookin osallistujamäärän mukaan tulossa joku 1200 juhlijaa, johon voidaan lisätä ne jotka ei oo laittaneet ees itseään osallistujiksi tuonne tapahtumaan. Huhhhhuh, tulee varmaan vähän jonottelua! Saa nähä :D Jos joku on selvää, niin ainaki se, että tänään Jyväskylä saa näyttää yöelämänsä! En oo meinaa ikinä ollu täällä baarissa, mutta tämä tilanne korjaantuu muutamien tuntien päästä ;)

24 kommenttia:

 1. Asukuvat on aina jees! :) Jykylä on kyllä ihana paikka. Mää oon kotosin ihan siitä viereltä, Äänekoskelta, ja on tullu koluttua Jkl aika läpikotaisin. KÄY EHDOTTOMASTI De Cafessa syömässä kanacaesarsalaatti!!! En voi laittaa tarpeeksi huutomerkkejä tähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eihän se kyllä kaukana oo, en tiennykkää että oot täältä päin! :) Pitää kyllä käyä testaamassa kerta tuli oikeen isoilla kirjaimilla ja noin monen huutomerkin kans! :D

   Poista
 2. Kivvaa että oot viihtyny siellä. :) Ja Jyväskylä näyttää kauniilta!

  Ja pakko kyllä sanoo, että yhteisöviestinnästä ei oo mittään käsitystä! Mihin työtehtäviin siitä voi valmistua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kyllä kaunista! :) Sanoisko englanninkielinen nimitys organizational communication and pr enemmän? :D Ja saat iha pätevän vastauksen tähä: työtehtävinä tämä tarkoittaa tiedottajan tehtävien hoitamista, viestinnän suunnittelua, valvontaa ja hallintaa sekä asiantuntijatehtäviä esimerkiksi mediasuhteiden hallinnassa, median sisältöjen luomisessa, tapahtumien koordinoinnissa, tutkimuksessa, konsultoinnissa ja viestinnän ohjeistamisessa.

   Kelpasko? :D

   Poista
 3. vähänkö mää oon nenä kiinni sun blogissa tästä lähtien, sillä ite oo suunnitellu just lähtä opiskeleen sinne samaa alaa vuoden päästä! mulle ei vaan ihan oo selvenny että valitaanko pääsykokeisiin yo arvosanojen perusteella? se voi nimittäin olla este.. :/ samalla mua jännittää ihan sikana muuttaa uuteen kaupunkiin josta en tunne ketään, oisin melko samassa tilanteessa kuin sä! sillä seurailenkin mielenkiinnolla sun juttuja sieltä jyväskylästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ehottomasti kannattaa hakea!! :) Joo pääsykokeisiin valitaan papereiden perusteella, mutta ei mulla ainakaa mitkää huikeet paperit ollu, niin kannattaa ainaki kokeilla riittääkö ne :) Ja onhan uuteen kaupunkiin muuttamisessa omat juttunsa, mää oon tänään ollu viikon kunnolla ja ei oo muuta ku hyvää sanottavaa, on jo hirveesti kavereitaki! En ois ajatellu että näin helposti ja hyvin menis kaikki jo alusta asti, turha niistä kavereista ainakaan stressata :)

   Poista
 4. Voi miten kauniita kuvia olet saanut napsittua kotikaupungistani. Täällä olen koko ikäni asunut ja edelleen asun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei täältä kyllä saa huonojakaan kuvia :)

   Poista
 5. diggaan sun kulmakarvoista! :D haha, ihanan luonnolliset ja tollaset nätit !

  VastaaPoista
 6. Ihana kuulla että kaikki on lähtenyt hyvin käyntiin♥ hhuippua iltaa sulle :) ja asukuvat on aina tervetulleita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emppu!♥ Oli kyllä kivaa eilen :) Mukava kuulla, että asukuvat kelpaa :)

   Poista
 7. Asukuvia vaan lisää! Sulla on niin ihanat silmät.Mäkin tykkään sun kulmakarvoista,ois mullakin tollaset luonnollisen nätit kulmat.(itellä sellaset oudot rehokit:D) Ootko Sä muotoillu niitä vai onko ne aina ollu tollaset?:)
  Ja sun iho<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!! :) Ja kiitos jälkimmäisestäki! :D Ihan normaalisti nypin sellaset rehottavat, mutta aika minimaalista se mun panostus näihin.. Ja varmasti sääkin ihan vaan siistimällä saat sun kulmakarvoista ihanat, mää tykkään enemmän sellasista paksuista ku ihan ohuista viivoista :) Riippuu tietysti kasvonpiirteistäkin!

   Poista
 8. Mää tuun joskus jyväskylään kylään 8) hehe, olipa hauska sanoo ne noin peräkkäin!
  Ihanat kengät Anni<3

  VastaaPoista
 9. Miten sun kirjotukset meni? Millanen oli päättötodistus ja mitä aineita kirjotit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuota, ihan hyvin siihen nähden, etten panostanu kouluun minkään vertaa ensimmäisten kahden jakson jälkeen ja psykologia oli ainoa kirjotettava johon oikeasti luin.. Keskiarvo oli 8,4 ja M:n paperit.. Harmittaa vaan ku tietää, että ois pystyny parempaan jos ois yhtään panostanu, mutta minkäs sille enää mahtaa. Ihan tyytyväinen oon noihin ja kun koulupaikkakin tuli nyt niin ei mitään vikaa :) Ja kirjotin terveystiedon, ruotsin, enkun, matikan, äikän ja psykan :)

   Poista
 10. Hyvä postaus A4! Kommentoisin enemmänkin MUTTA VIHAAN KOSKETUSNÄYTTÖPUHELIMIA RAAHHHH!!! niin en nyt sitten hirveetä romaania kirjotakkaa :--)

  jykylä on nätti paikka ja sää vaan kaunistat sitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hessu! Hahahah selitys hyväksytty! Sillä eholla tosin, että ens kerralla koneella ollessas kirjotat ihan törkeen pitkän kommentin ihan vaan siitä ilosta, ettet joudu kirjottamaan sitä kosketusnäyttöpuhelimella ;-) Kiitos kaunis muru!

   Poista
 11. oot uskomattoman kaunis :)

  http://miljakh.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 12. Ei mitttää hajua mitä yhteisöviestintä on hahaa. Multakin kun kysytään että mitä opiskelet ja vastaan että sosionomiksi, on vastaus lähes poikkeuksetta aina "niin mitä se niinku tekee?". :D Ja se toinen puoli joka luulee tietävänsä mitä se tarkottaa, luulee aina väärin! Sun asukuvia on aina ihana katella, joten kouluta vaan itselles kuvaaja (lue:orja). ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D Joo mulla ois sama sun koulutusalan kans, pääpiirteittäin tottakai tiiän, mutta se mun tietämys kaipais kyllä rutkasti tarkentamista :D Kiva kuulla, ja kiva päästä tekosyyn turvin orjuuttamaan joku ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat