sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Lately, I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could beTiiätte varmasti sen tunteen, kun ette saa jotain ihmistä pois mielestä. Vaikka kuinka yrittäisittekin, niin hän hiipii sinne takaisin kun on hetkikin aikaa pysähtyä ja miettiä. Kun myös unissanne kulkisitte saman ihmisen kanssa, nauraisitte ja kaikki olisi täydellistä. Vettä sataisi kaatamalla ja kastuisitte, mutta se vain naurattaisi entistä enemmän. Kaikki tuntuisi niin lämpimältä ja oikealta.

Tiiätte varmasti sen tunteen, kun jonkun kanssa aika tuntuu pysähtyvän. Ette huomaisi mitään muuta ympärillä, ette välittäisi mistään muusta ympärillä tapahtuvasta. Katsoisitte toisen hymyilyä, kuuntelisitte naurua, ettekä voisi itsekkään olla hymyilemättä.

Tiiätte varmasti sen tunteen, kun odotatte puhelin kädessä hänen laittavan viestiä, jännittyneenä odottavan vastausta mitä arkisimpiinkin viesteihin. Kuinka ne ihanat viestit tulee luettua uudestaan kerta toisensa perään, miettien jokaista sanaa sydän hakaten.

Oltiin eilen muutaman yhteisöviestinnän fuksin kanssa istumassa iltaa yhden meiän luona ja loppuillasta mukaan tuli myös muutama puheviestinnän fuksi, pakko sanoa että on kyllä ihanaa porukkaa! Niin samantyylisiä ihmisiä ku minä. Eilenki alotettiin ilta kunnon diipeillä keskusteluilla, sitten naurettiin ja muuten vaan pohdittiin tätä elämää. Tuli ihan huomaamatta istuttua muutama tunti sellaisella selkänojattomalla jakkaralla, enkä ees huomannu ku vasta lähtiessä kuin huonossa asennossa olin istunu tuntikaupalla! Mutta onhan se ennenkin todettu, että aika vaan juoksee hyvässä seurassa.

Loppuillasta käytiin keskustassa juhlissa, jotka oli neljän pojan kimppakämpässä. Voitte varmaan kuvitella minkä verran porukkaa oli, kun meiänkin piti seistä aukinaisen oven ulkopuolella muutama minuutti ennenkuin edes mahduttiin sisään. Pihan portilta meidät hakemaan tullu isäntä vaan tokaisi "lähin kyllä hakemaan vaan kahta ihmistä, mutta näitä tuli nyt vähän enemmän!" Meitä tulikin sitten kahden sijasta sisään ainakin kymmenen :D En ymmärrä miten ihmiset uskaltaa järjestää omassa asunnossaa tuollaisia isoja pippaloita, joihin lappaa sisään ihan vierasta porukkaa?! Juhlien isännätkin vaan reivas menemään keskellä olkkaria, ei pienintäkään viittausta siihen, ettäkö heitä olisi huolettanu hitustakaan omaisuutensa tai muun puolesta :D
28 kommenttia:

 1. Niin ihana tuo alkukirjoitus, tuli ihan haikea olo. :)

  VastaaPoista
 2. Ekaks täytyy sanoa että oot ihan mielettömän kaunis! <3 Sun blogisi saa mut aina hyvälle tuulelle ja oottelen aina innoissani uusia postauksia, vaikken tänne usein (vai olenko edes koskaan vaivautunut, jaiks!) heittämään kommenttia!

  PS. Onnea opintoihisi! :)

  VastaaPoista
 3. Haha ihana ihastunut :) ja oot kyllä niin kaunis, oi ettäää <3

  VastaaPoista
 4. Tuo teksti <3 oot niin kaunis ulkoisesti sekä sisäisesti :) ihana!

  VastaaPoista
 5. Aivan upea banneri sun blogissa ja olet kaunis! :)

  VastaaPoista
 6. Sä oot upee siis kannattaisi osallistua jonkinalaiseen mallikilpailuun :) Tiedän sen tunteen, kun tietty ihminen täyttää kaikki ajatukset, se on ihana tunne se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi höpöhöpö! Kiitos, ihanasti sanottu :) Onhan se ihana tunne, vaikka ajoittain melko raskaskin :)

   Poista
 7. Ei vitsi kun sä osaat kirjottaa ihanasti! Tuo alku, sain kylmiä väreitä sitä lukiessani, tunsin just noi tunteet miten ne kirjoitit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihan huippua saada tällainen kommentti<3

   Poista
 8. Voi Anninen.. Mä niiin tiedän tuon tunteen :')
  Ihana tuo sun poncho<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin tiedän että sä tiedät!! ;) Kiitos muru<3

   Poista
 9. En vaan voi tarpeeks usein sanoo miten upea oot!<3 Voin taas samaistua ihan täysin, kuvailit tossa alussa just oikein asian joka mun ois vaikee pukee sanoiksi ja oon miettinyt kans miten ihmiset uskaltaa järjestää tollasia pippaloita :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, kiitos hirveesti<3 :') Ihana kuulla, että tuohon pysty samaistumaan! :) Haha, onneksi ei oo meiän murhe ;D

   Poista
 10. Ihana alkukirjoitus<3

  VastaaPoista
 11. ooksä anni ihastunu? ;)♥

  VastaaPoista
 12. Onpas kiva kuulla, että opiskelut ovat lähteneet kivasti käyntiin ja olet löytänyt myös samanhenkisiä kavereita. :)

  VastaaPoista
 13. Ihana tuo alkuteksti! <3 Tiiän myös sen tunteen, kun se odotus on turhaa - kun niihin viesteihin ei ikinä tule vastausta. Se ei ole kiva tunne se.. varsinkaan sen jälkeen, kun aina ennen sai vastaukseksi vaikka mitä, söpöäkin. Ja kun aavistaa, mistä tää yhtäkkinen muutos johtuu, mutta kun siitä kysyy suoraan, saa kuulla vaan valheita toisensa perään.

  Toivottavasti tämä joku ei tule koskaan olemaan sulle samanlainen, upea nainen olet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Minäki tiiän :( Kenenkään ei kyllä koskaan pitäis joutua tuntemaan sellasta! Heh, upeudesta en kyllä tiedä, mutta toivotaan että mää, niinkuin kaikki muukin, välttyis sellaselta :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat