perjantai 13. syyskuuta 2013

Niinkuin väärinpäin lentävät linnut
Olen matkalla eksyneiden taivaaseen
Olen matkalla hullujen huoneeseen
Minä syöksyn vastatuuleen
Niin kuin väärinpäin lentävät linnutNyt on menossa sellainen hetki elämässä kun kaksi voimaa kamppailee keskenään yrittäen repiä mut kahtia. Toinen puolikas vetää mua vahvasti eteenpäin kun taas toinen voima taaksepäin. Oon tässä nyt odottamassa kumpi voima vie, saako toinen voima vetoapua muualta ja päättää mun suunnan vai hiipuuko toinen voima itsestään.

Parasta tässä on vielä se, kun tämä kahden voiman taisto ei jää vain yhteen asiaan. Tiedostan muutamankin asian, joissa mua vedetään niin eteen ja taakse kuin oikealle ja vasemmalle. Kuulostaa ehkä kauhealta noin kirjoitettuna, "yrittäen repiä mut kahtia", mutta tää tilanne ei kuitenkaan tunnu pahalta. Enemmänkin ärsyttävältä kun haluaisin tietää suunnan johon mun pitäis suunnata askeleeni. Toisaalta ärsytyksestä huolimatta pystyn nauttimaan tästä tilanteesta, sillä tiedän kaikkien suuntien olevan täynnä aurinkoa ja naurua. Jotkut tiet saattavat käydä mutkan hämärässä, mutta sekään mutka ei olisi pitkä. Mitä tässä on hävittävääkään? Ei mitään.

Täytyy ilmeisesti luottaa siihen, että asioilla on tarkoituskin järjestyä itsestään ajan kanssa. Pakottamalla ne menevät vain siihen suuntaan, johon ne itse haluaa, eikä suunta silloin ole ehkä lähelläkään oikeaa. Uskotteko te, että joskus aika kertoo ratkaisun ongelmiin? Että ajan myötä ymmärrätte asioita, joita joskus pohditte?Raparperi-omena keikauskakku! Älyttömän hyvää ja helppo tehä, suosittelen :)
Loppuun vielä Veera ja Luna, ikävä näitä kahta! Ens kuulle ois kuitenkin ilmeisesti koulun puolesta reissua Helsinkiin ja voisin vähän venyttää siellä vierailua ;) Näkis näitä tyttöjä pitkästä aikaa ja myös minu rakasta Ullaa!


16 kommenttia:

 1. Sä osaat kirjottaa hirveen hyvin! Ehkäpä se niin on että asiat jörjestyy aikanaan.... :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on menossa elämässä samantapainen vaihe ja luotan siihen, että mitä ikinä tapahtuukin, niin on tarkoitettu. Oot ihan super kaunis ja sun blogi on mun ehdoton lemppari! Aidompaa bloggaajaa saa etsimällä etsiä :) Asioilla on tapana järjestyä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, siihen minäki kyllä luotan :) Ja kiitos noin ihanista sanoistas<3! Tsemppiä sinne kaiken kanssa :)

   Poista
 3. Ihana sinä, kirjotus, kuvat ja koko blogi! <3 Ihanaa viikonloppua Annis! :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoitt kyllä todella hyvin! Ja upeita kuvia taas :)

  VastaaPoista
 5. Oot kyllä kuullu tän tooosi monta kerta, mutta sun hiukset on vaan niin upeet ja olet niin kaunis!<3
  ps.hyvältä näyttää toi keikauskakku:P

  VastaaPoista
 6. Vau mitä kuvia!! Ja näyttää niin herkulle toi omepaistos 8)

  VastaaPoista
 7. Miitä tää nyt on?!

  VastaaPoista
 8. Tosi ihania nuo ekat kuvat, kun auringon valo tulee niin ihanasti taustalta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Määkin kyllä tykkään :) Oli niin hyvä kuvaaja<3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat