maanantai 21. lokakuuta 2013

7 kuvaa kesästä

Ihana neiti Haidi blogista haastoi mut kertomaan kesästäni 7 kuvan avulla ja nyt kun oon Oulussa kuvien luona niin pystyn tekeen tämän haasteen!1.
Jesse sai lakin! Onhan lakkiaiset aina sellainen tapahtuma, joka tuntuu aloittavan kesän ihan kunnolla. Päivä oli tosi hyvä ihan loppuun asti, tuona päivänä myös alkoi kasvaa ajatus jostain, joka sitten lopulta veikin mut Etelä-Suomeen melkeenpä koko kesäksi.2.
Kävin juoksemassa ja tein muuta treeniä, olin tosi motivoitunut! Mun motivaatiota ja treenaamista kuitenkin häiritsi hirveesti se kun olin kokoajan melkeen reissussa, vähän missä milloinkin, enkä luonnollisestikkaan aina pystynyt raahaamaan kaikkia treenikamoja mukana. Kokonaisuudessaan tuo teki mun treenaamisesta tosi epäsäännöllistä. Ja rakastuin värikkäisiin treenivaatteisiin!!3.
Matkustin todella paljon. Oulu, Jyväskylä, Tampere, Helsinki, Turku. Varsinkin Tampere-Helsinki väliä tuli istuttua junassa melko moneen otteeseen.. Saatoin mennä Tampereelta Helsinkiin tietämättä oonko siellä viikon vai kolme, en aina ollut edes sopinu valmiiksi kenen kaverin luokse meen yöksi, se oli vähän sellaista seikkailua! Tiesin kuitenkin aina varmasti jonkun paikan minne mennä yöksi, tai miten muut hommat hoituisivat, etten mää nyt ihan holtittomasti ja turvattomasti reissaillu kuitenkaan. Tykkäsin vaan siitä kun kaikki vaihtoehdot oli auki ja sain tehdä juuri niinkuin silloin tuntui, ilman mitään liiallisia suunnitteluita.4.
Halusin vaan pelata korista kokoajan, ja aika paljon pääsinki pelailemaan! Saatettiin kaverin kanssa viettää Helsingissä koko päivä vaan koriskentällä. Tämän kuvan ottamispäivänä oltiin juurikin koko päivä kentällä ja paloin aika hyvin.. Toisen kerran kesän aikana paloin kans Helsingissä. Oulussa en kuitenkaan pala millään vaikka oisin koko päivän pihalla auringossa?! Aika nopeasti nuo palamiset kuitenkin rauhoittui rasvaamisella, enkä enää muutaman päivän päästä ollu kovinkaan punanen.. :D5.
Tutustuin aivan mahtaviin ihmisiin ja näin niitä ystäviä, joita muuten ei pääse näkemään kovinkaan usein. Blogin kautta tutustuu muuten aivan mahtaviin ihmisiin! Kesän aikana taisin treffata melkeen kymmentä bloggaajaa, joista kaikki oli just sellaisia kuin olin ajatellutkin. Aika hauskaa silleen!6.
Kävin aivan ihanissa kesähäissä. Nämä oli toiset häät, joissa oon käyny jos ei lasketa niitä joissa oon käynyt ihan pienenä. Kaikki oli kyllä niin kaunista ja ihanaa! Vaikka en ikinä oo millään tavalla omia häitä yms suunnitellut, niiinkuin moni tyttö, niin silti häissä on se oma mystinen voimansa ja oon aina ihan tippa linssissä puolet ajasta. Vaikka ois kenen tahansa häät.. 7.
Otin kaikin puolin koko kesän tosi rennosti, nautin vaan kaikesta. Toisaalta mua stressas ajoittain tosi paljonkin se kuinka ei oo rahaa, ei löydy töitä, en vielä tienny pääsinkö kouluun minnekkään.. Yritin kuitenkin hätistää mielestä tuollaset ajatukset ja nauttia nyt siitä vapaa-ajasta kun ei oo töitä. Se on vaan kaikessa naurettavuudessaan niin normaalia ihmismielessä, että kun on töitä ärsyttää ettei oo vapaata, ja kun on vapaata niin ärsyttää ettei oo töitä.. Päätin nyt nauttia siis kunnolla siitä ettei oo töitä, vaikka oisin halunnutkin jotain, jotta voisin taas sitten tulevaisuudessa käyttää aikani kouluun/töihin tms ilman turhaa marinaa ajanpuutteesta!

Otin paljon kuvia kesällä, myös musta otettiin paljon kuvia, ja innoistuin kuvaamisesta aiempaa enemmän. Haluaisin niin sellaisen ihanan objektiivin, joka tarkentais vaan sen kohteen ja kaikki muu ois tosi suttusta, tiiättekö! Kertokaapa jotku viisaat nyt siellä, mitkä ois tuon epämääräsen kuvauksen mukaisia objektiiveja, jotka passais mun Canonin runkoon? :)


Yleensä en jaksa oikeen haastella ketään, enkä tiiä kuuluko se ees tähän, mutta tää oli silleen aika kiva ja helppo haaste, joteeeen minä haastan tähän seuraavat blogit!

Ruusulaakson Roosa
Everyday with Siiri
Feeniks
pettala
Everything I Love
Heidippa
Enkeleitä hiuksissani
pieniä unelmia elämästä
KATYA'S
22 kommenttia:

 1. Kaaddääm!! Mulla oli niin loistokesä, että löytyy ihan miljoonittain kuvia :D Ei vaaan.. Tattis haasteesta! Kehitän jotain. Sun kesä kuulostaa kyllä näin ulukopuolisen korviin just eikä melekeen loistokkaalta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha joo aattelin heittää sulle kerranki jotain oikeesti haastavaa hommaa! Mutta eihän missää sanottu, että pitäs olla just niitä parhaita juttuja kesästä... Itellä ainaki suunnitteilla 7 kuvaa kesäs vol 2, johon tulee sit jotain vastakkaista :D Saa nyt nähä! Näin jälkeenpäin ajateltuna, kyllä se aika hyvä oli tosiaa!

   Poista
 2. Kiitos haasteesta <3 Mä toteutan kyllä mielelläni, joten mulle saa aina laittaa haasteita ;) Mä tykkään niistä niin paljon!!
  Ihania kuvia oot valinnut tähän ja sun kesä vaikuttaa olleen todella ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä vain<3! Aattelinkin että sää voisit tykätä haasteesta!! :) Ja toisaalta voin vaan kuvitella kuin ihania kuvia sulta löytyy kesältä :p

   Poista
 3. Aww, kiitos haasteesta! :--) Vitsi tuo on tunnelmakuva tuo toka, tulee heti ikävä kesää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä!! :) Jännä nähä millasia kuvia sieltä tulee ku en tienny sua vielä sillo :3!

   Poista
 4. Ihania kesäkuvia! :) Tulee niin haikea mieli, en oo yhtään valmis vielä talveen! :D Mekin reissailtiin koko kesä, käytiin mökillä ja tehtiin spontaaneja kaupunretkiä. Ensi kesää odotellen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Just tulin tuolta ulkoa kylmästä ja en tykkää sitte ollenkaa :D Ihanan kuulonen kesä sulla! Varsinki nuo spontaanit kaupunkiretket kuulostaa iha liian hyvältä! :D

   Poista
 5. Voi apua, mistäköhän mä noi kuvat repäsen! :D no, onneks huomenna on vapaapäivä niin on aikaa tutkia koneen kuva-arkistot kesän osalta ;) haastetta siis tosiaan löytyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä tai sit selaa blogia kesän ajalta, tänne hyvin tallentuu kaikki ;D Musta ainaki oli ihanaa vaan selailla kesäkuvia läpi :)

   Poista
 6. Voi ihana Anni tää tuli niin oikeeseen aikaan, mä täällä haikeana just selailen kesäkuvia! :) Ja tuo sun tarkottama objektiivi vois olla esim. Canonin 50mm f/1.4 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla kyllä varmaan ainoita, jotka nyt pimeyden ja kylmyyden keskellä kattelee kesäkuvia... :D Ihanaa vaan muistella, piristääkin vähä :) Joo!!! Tuo kuulostaa tutulta! :)

   Poista
 7. Voi tää oli ihana postaus :) Tulispa kesä nopiaa <3

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania kesä kuvia. :) Tuli hirvee kesäikävä!

  VastaaPoista
 9. oii ihania kesäkuvia! tulispa kesä takaisin!!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähä se kohta tuleeki, aika tuntuu vaan menevän niin nopeeta! :D:)

   Poista
 10. Mää en kestä näitä ihania kuvia! <3 Kesä tuu jo takas :(

  psst. mulla olisi sulle ihanuus haaste blogissa;)
  http://beyondwordsinmyshoes.blogspot.fi/2013/10/11-things-about-me.html

  VastaaPoista
 11. Voi Anni, mulla tuli oikeen tippa linssiin kun lueskelin tätä postausta ja kattelin näitä kuvia :')<3
  Oot kyllä niin kaunis neitiseni ja mulla on sua kova ikävä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiii muru pieni ♥♥ Mää niin ootan sun kesäpostausta ku tiiän, että sulla on niiin paljon kaikkia ihania kuvia!! :D Toivottavasti nähhään pian!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat