torstai 10. lokakuuta 2013

Hauskaa äidin kans
Tässä luonnoksiiin unohtunu postaus parin kuukauden takaa!

Mun villiäkin villimpi perjantai-ilta muutaman viikon takaa äidin kans! Äiti kyllä sanoi jossain vaiheessa jotain tyyliin "tuolla on aika nätti ilma.. mee vaan jonnekki käymään" :D Ihana. Mutta enmää vaan jaksanu. Oon varmasti ihan hirveän tylsä joidenkin mielestä ku en ikinä mee minnekkään. Ei se vaan oikeen kiinnosta mua, että väkisin lähtään jonnekki viettään iltaa iha vaa sen takia että pakko keksiä jotain.. Olin kyllä sopinu nähä Amandaa ihan liian pitkästä aikaa, mutta välimatka ja autottomuus koituki vähän liian isoksi haasteeksi.. Sitten mun rakas Ulla on niin väsyny ja kipeä, että siirrettiin eri päivällä, niin kuka nyt enää jaksaa ees alkaa soveltamaan mitään? Sitäpaitsi ihanaa nauttia äitin seurasta nyt kun saatiin kahestaan ihan vaan olla ja höpöttää! Kohta kuitenkin mulla oli lähtö Jyväskyläänkin :)


Meillä on tapana aina keksiä millon mitäkin pöljää ja tässä nyt kuvia meidän perinteisestä hommasta ku katsotaan telkkaria! Tätä voi hyödyntää ihan missä vaan, elokuvissa, mainoksissa, radiossa, ihan missä vaa. Valitaan aina joku juttu (esim "minä viiden vuoden päästä") ja sitten numero monesko ruudussa yksin näkyvä henkilö on tää "minä viiden vuoden päästä". Tajusittekohan näin epäselvästä selityksestä :D

"Minä viiden vuoden päästä""Äiti viiden vuoden päästä"
Älkää kysykö miksi äiti saa nuortua vaikka laitetaanki 5 vuotta lissää..

"Mun mies"
"Äidin mies"


:DDDDD Ihan oikeasti. Tää tyyppi on niinku joku ruipelo Matrix-kopio?
Nauroin äitin kiinalaiseksi muuttumiselle jo, mutta tämän kohalla repesin nauramaan niin etten tuntenu ees saavani happea.. Muaahh, viaton vahingonilo on vaan parasta. VIATON siis ainoastaan. Ja äiti kyllä nauroi melkeen yhtä pahasti :D Tää oli siis vielä kymmenen kertaa parempi livekuvassa..


Okei, miks tää tyyppi on vieläki pystyssä samassa asennossa?? :D Tästä alettiinkin pohtimaan sitä, että
saisko lähdön tehdä seisaaltaan?
Eihän kukaan ikinä niin lähde tuollaisille matkoille, eikä se varmasti olisi kannattavaakaan mutta saisiko seisaaltaan lähteä?
Kisakatsomon jälkeen herkuteltiin viinirypäleillä ja katsottiin leffaa I, Robot siihen asti, että molemmat oltiin aivan sippejä.

Tässä vielä muutama lainaus, jotka äiti joskus kauan sitten löysi jostain ja joille ollaan naurettu aina säännöllisesti :DD"Selvin päin en astuisi humalassa auton rattiin."
Sirpa Pietikäinen Ilta-Sanomissa 29.1.

"Itsemurhan tehneiden keskusteluryhmä kokoontuu Kriisikeskus Turvapoijussa ti 23.1. klo 18.00. Lisätietoja saa Turvapoijusta ma-pe klo 8-17 puh 257403."
Ilmoitus Lounais-Lapissa 18.1.

"Kuka on Viinijärven Urheilijoiden naisten superpenisjoukkueen puheenjohtaja?"
Ilta-Helin kysymyspähkinä 14.7.

"Alapään metsästysseura kasvaa ja kehittyy."
Otsikko Järviseudun Sanomissa 7.3

"Poborskyn hauskanniminen manageri Pavel Kakka hoiti homman niin kierästi, että muilla halukkailla ei ollut hajuakaan tilanteesta ennen kuin nimi oli paperissa."
Ilkka 10.8.

"Syövän vastainen työ täyttää 60 vuotta ja Suomen Syöpäyhdistys järjestää työnsä tukemiseksi keräyksen Syöpä voittaa."
Apu 12/1996.

"Surman tutkintaa johtavan rikosylikomisario Juha Rautaheimon mukaan varsinainen surmaaminen oli tapahtunut varsin nopeasti, ilman lain vaatimaa erityistä raakuutta tai julmuutta."
Ilta-Sanomat 2.4.

"Kajaanilainen mies sai kahdesta vaimonsa nyrkillä tapahtuneesta pahoinpitelystä yhteensä 55 päiväsakkoa, 6 105 markan laskun."
KainuunSanomat 5.2.

"Yksinään 1976 syntynyt mies potki Eurassa puhelinkopin lasit rikki ja repi kuulokkeen puhelimesta irti."
Pyhäjärviseutu 13.2.

"Jos lapsi ei nauti hieronnasta, se pitää lopettaa."
Turun Sanomat 5.9.

"Paistinpannulla nukkumassa olleen vaimonsa surmannut insinööri tuomittiin eilen Turun käräjäoikeudessa taposta kahdeksan vuoden ja kuuden kuukauden pituiseen vankeusrangaistukseen."
Ilta-Sanomat 5.8.

"Varsinkin lasten seksuaalisessa hyväksikäytössä ja pahoinpitelyssä pitäisi Eila Koivuniemen mielestä poliisin olla mukana."
Keskisuomalainen 26.4.

"Simberg oli yksi niistä monista, joista tuli heti kuoltuaan legenda jo eläessään."
Kouvolan Sanomat 5.2.

"Kuollut jalkapalloilija pelikieltoon Italiassa."
Otsikko Helsingin Sanomissa 19.9.

"Ovaska komentaa YK:n historiassa sangen harvinaista pataljoonaa. - Tämä on YK:n ensimmäinen rauhaa ennalta ehkäisevä hanke. Helmikuussa tuli viisi vuotta täyteen."
Karjala 14.5.

"Aseellinen ryöstö toteutettiin häikäilemättä ja se oli suunniteltu huolella. Miehet naamioivat itsensä vetämällä sukkanauhat päänsä yli."
Iltalehti 10.1.


"Jos lapsi ei nauti hieronnasta, se pitää lopettaa."

:DDDDD En kestä tuota vieläkään. Varsinkin tällasena hierontaa rakastavana tuo osuu kyllä just oikeesee nauruhermoon! Ullan kans aina nauran näille ihan hulluna..

26 kommenttia:

 1. :DDDDDD aika pahoja!! :D Hei muute mäki oon just sellane joka ei jaksa lähteee ikinä minnekkään! Eikä jotkut kaverit sitä aina ymmärrä! Koti on paras, vaikka eihän sielläkään aina jaksa olla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö oo hyviä :DDD Aika moni ei kyllä ymmärräkkään! Mutta sitten vasta huomaa kuin ihania on ne, jotka sen taas ymmärtää=) Ja joo, ei sielläkään aina jaksa olla kuitenkaan!! :D

   Poista
 2. Ihan loistava juttu tuo "minä viiden vuoden päästä"!! Pitääkin alkaa jonkun kanssa testaamaan miltä se oma tulevaisuus näyttää :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ;) Voi helposti ja nopeasti selvittää monia muitaki elämän suuria mysteerejä!!

   Poista
 3. :DDD Nuo kootut lausahdukset! Joskus ihmisillä ei päässä pyöri muuta kuin pölyä.

  Tosta hierontahommasta vielä, että veikkaan lähes kaikkien naisten pitävän hieronnasta :D Jarno nakitetaan siihen hommaan lähes päivittäin, poikaparka.

  PS. Ihana tuo hengailumummoiluviitta! :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! :D Ei mittää kovin terävää ainakaa.... Nojoo, mut musta tuntuu, että tykkään oikeen extrapaljon 8))) No just ihana Jarno ku se hierooki vissii kans!! HAHAHA hengailumummoiluviitta, paras termi ikinä! Kiitos Verpuskainen :*

   Poista
  2. Nii se hierooki, välillä jopa omasta aloitteesta! Eikä ees valita. Mikä mies <3___<3

   Poista
  3. Tuollaset miehet on kyllä parhaita!! Ooha tyytyväinen!

   Poista
 4. Hahahahaa, hassuja juttuja:D Mun ei kans tuu lähettyä mihinkään, vaikka välillä tekis mieli kyllä lähtee.Pitää yrittää joskus olla vähä reippaampi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piiikku mokia :DD! Nojoo.. Puolensa kaikessa :) Oon nyt tänä syksynä yllättävän paljon lähteny vaa kaikkee mukaan vaikka oon eka aatellu sillee, että en varmana jaksa, ja oon kyllä aina ollu tyytyväine et oon menny! :)

   Poista
 5. Haha tuo sun äidin mies :DDDD mulla ja kaverilla on vähän samanlainen juttu koulussa ruokavälkillä: istutaan kakkoskerroksessa portaiden lähellä ja päätetään aina, että seuraava ylös tuleva jätkä on esim. "laivaseura" eli joka pitäis ottaa seuraksi risteilylle :DD nykyään tuo on menny vähän pieleen jo, ku ollaan ruvettu jonkun kauheen jätkän tullessa kohalle sanomaa, että ei se tuo voi olla, otetaan seuraava ja jos sekää ei iske ni seuraava.. Loppujen lopuksi ei kelpaa ku tietyt :DDDDD aluksi se oli hauskempaa ku "otettii" myös niitä ns. kamalampiaki XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just kuumis!! Hahah :DD Vähän huippu tuo! Just samanlaista hommaa, näitähä voi soveltaa minne vaa ja meilläki just tuollasia :D Parasta tekemistä jos on vaikka tylsää muuten :D Ja joo tiiän tuon, pitäs kuitenki vaa pysyä siinä alkuperäsessä valinnassa ja "ottaa" se eka oikea tyyppi ;D

   Poista
 6. Onko sulla joku mies vai kenen murun luona vierailet?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliski >:D Ei vaan Ullan luona oon, tämä on parasta seuraa :)

   Poista
 7. "Miehet naamioivat itsensä vetämällä sukkanauhat päänsä yli." :DDD aaa en kestä XD Muutenki nauratti vähänväliä ko luin tätä postausta! :'D

  VastaaPoista
 8. Mulla on just tänään semmonen olo, että en todellakaan jaksa lähteä mihinkään ja kaveri ei vaan ota "EI":tä vastauksena. Ei kuitenkaan viittis niin radikaalisti tehdä, että pistäis vaan puhelimen kiinni. Mä aion kans pelata tota teidän peliä tänää! :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Joo sitä en kyllä suosittelis ratkaisuks! :-DD

   Poista
 9. HAHAA :D mukava, et muillaki on tollasia "tyhmiä" pelejä, ku meillä xD me automatkoil lasketaa aina et esim. kuudes vastaan tuleva auto on mun, tai että menee sen kuskin kans naimisii tms :D ja sit lasketaan puhelinpiuhatolpissa olevia käpytikkoja, varsinki syksysin niitä on paljon xD hah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :DD Veikkaan et suurimmalla osalla on, kyse on vaan siitä, ketkä viittii myöntää ne! Käpytikkoja en oo ikinä laskenu, enkä oikeen ees kiinnittäny huomiota, mut pitää kyllä jatkossa! :DD

   Poista
 10. alle 800m matkoilla ei saa lähteä pystystä, vaikka joku sattuisi haluamaan:)

  VastaaPoista
 11. Voiiii teijä äippä on niin ihana! :')

  VastaaPoista
 12. Voi että, nää sun äitipostaukset on aina maailman söpöimpiä! <3 Tulee aina ikävä omaa äiskää, kun näitä lukee.

  Ja oot niin oikeessa siinä, että on ihan turha lähtä mihinkään ihan vaan siks, että pitäis keksiä jotain - ihanaa että sanoit sen ääneen, nyt voin hyvillä mielin jatkaa tätä lauantai-illan vötöstelyä viltin nurkassa, hahha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi tehä muunkaanlaisia postauksia ku on maailman ihanin äippä<3! :) Niimpä! Ja hyvältä kuulostaa sun ilta, itellä ihan samanlainen haha ;D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat