sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Twitteristä

Hola muruset! Nyt on tapahtunu sellasta jännittävää, että tää tyttö on liittynyt Twitteriin. Oon kauan pohdiskellu asiaa, joskin yleisesti melko vähän, mutta joskus taas vähän enemmän. Mietin, että eiköhän tässä bloggaamisessa, facebookissa ja instagramissa ole jo ihan tarpeeksi.. Tänään kuitenkin hoksasin, että Twitter on niin iso osa nykysin viestintää, että kyllähän mun pitää olla kärryillä siitäkin maailmasta. Varsinkin kun mua kiinnostaa erityisesti sosiaalinen media ja tämäntyyppiset viestintähommat. Ja isoin syy lankeaa sen niskaan, etten oikeasti tiennyt koko Twitteristä juuri mitään! Nyt tiedän ehkä hitusen enemmän, mutta oon silti ihan hävettävän pihalla :D Joten innolla lähden tutustumaan tuohon mystiseen maailmaan, myös koulutuksellisen hyödyn kannustamana!

pääsee mun Twitter-profiiliin ja toivoisin teidän laittavan mulle kommenttia tänne blogin puolelle, tuonne Twitterin puolelle tai alkakaa seuraamaan mua siellä niin löydän teiät helpoiten sitä kautta jos tekin ootte siellä :)


4 kommenttia:

 1. Minä aloinki jo sua seuraan ja sä sitten puolestas takasi (; minä siis twitterissä "nimimerkillä" @sssssselina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin mää tunnistinki! Kiitos ku tulit vielä vinkkaan :)

   Poista
 2. Mäkin aloin sua seuraamaan! nimimerkillä @ememmaa :) Twitter voi tuntua isolta paikalta ja on hiema pihalla kaikest, mut siihen tottuu äkkiä kun sitä alkaa käyttämään säännöllisesti. Itse rakastan twitteriä, ihan huippu paikka ja pystyy seuraamaan julkkiksia + saa paljon uusia kavereita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin mää huomasinkin! :) Joo nyt on jo toosi paljon selkeämpi kuva siitä, ehkä mää selviän! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat