perjantai 22. marraskuuta 2013

Tumma ja tulinenNyt on lupaamani aika ensimmäisen postauksen, jonka tähtenä on hyvä ystäväni Elisa! Aivan mahtava neiti, luottoystävä, sydänkäpynen ♥ 
Elisa oli vähän kauhistunut kun hain kajaalin ja aloin piirtelemään rajauksia, vieläpä kun en antanu toisen nähdä itseään peilistä kun vasta kuvausten jälkeen. Oon vähän julma :D Neiti ei ois millään uskonu, että tällaset kissamaiset rajaukset vois sopia, eikä ilmeisesti ollut ikinä kokeillukkaan. Mun mielestä kissamaiset rajaukset sopii noihin silmiin harvinaisen kauniisti!

Toinen pieni järkytys oli kun hain huulipunan, jonka jälkeä toinen ei taaskaan saanut nähdä.. Mun mielestä niin kissarajaukset kuin punaset huuletkin sopii aivan loistavasti! Punaiset huulet tuo vaan kivasti väriä noiden tummien kutrien keskelle :) Kannattaa siis rohkeasti vaan kokeilla uutta, varsinkin jos joku suosittelee!
Sain inspiksen tehdä Elisalle tuollainen inkkarityyppinen letti, ja eihän tuohon tarvis kun pientä rekvisiittaa niin neiti ois ilmetty Pocahontas! Tuosta letistä lisää vaikka seuraavassa postauksessa, nyt keskitytään vaan näihin kuviin :)Tämä jälkimmäinen on jostain syystä yks ihanin 'henkilökuva' jonka oon aikoihin nähnyt! Jotenkin niin aito, mutta silti kaunis. Aika klassisen kaunis vieläpä.

Näissä kuvissa Elisalla oli vaan nopeasti sutastu nuttura, josta tyttö kysyi pitäiskö tää avata. Mun mielipide oli ehdottomasti jättää se nuttura, ja melko hyvältähän se näyttääki! Huolettomat nutturat on muutenkin mun mieleen tosi paljon ja todistetusti niistä saa juhlavankin näköisiä yhdistettynä muuhun vähän panostetumpaan.

Tuo korun voima ja massiivisuus yhdistettynä tuohon yksinkertaiseen nutturaan miellyttää mun silmää suuresti. Paras asuste kuitenkin on aina se aito hymy, joka tekee näistäkin kuvista niin ihania. Muistakaa siis hymyillä!


Tässä olikin eka tätä sarjaa oleva postaus, mitä piditte?

Olin kyllä niin elementissäni kun pääsin ottamaan kuvia jostain toisesta! Asettelin hiuksia, korjailin meikkiä, siirtelin taustalla olevia juttuja, väkersin hiuksia ja kaikkea mitä vaan voi fiksailla. Elisa monesti naureskelikin, että mulla on sellainen innostuneen hullunkiilto silmissä ja perään pohdiskeli oonkohan mää väärällä alalla >:D

Jatkossa vois kyllä silleen panostaa enemmän, kun nyt nää kuvatkin otettiin vaan ihan fiilispohjalta hei mulla ois kamera mukana.. Kello oli jo melkeen puolenyön, oli luonnollisestikkin aika pimeää ja huono valaistus. Onneksi tuollainen kaistale vaaleaa seinää kuitenkin löytyi kun siitä poistettiin kello ja tauluja! Oli kyllä aivan tosi hauskaa, toivottavasti pääsis taas pian kuvailemaan jotain :) Kaverit rohkeesti vaa kertokaa jos haluaisitte kuvattavaksi! Siinä sitä oppii itse kukin, täällä ainaki yks joka tarvis lisää harjottelua :)18 kommenttia:

 1. Maailman kaunein ihminen!! Ja aivan upeita kuvia kaikki<3

  VastaaPoista
 2. Oi miten upee malli ja mahtavia kuvia!

  VastaaPoista
 3. On sulla kaunis ystävä! Kivoja kuvia :p

  VastaaPoista
 4. Ihan valtavan kaunis neitonen ja upeita kuvia! ♥ :)

  VastaaPoista
 5. Voi juku miten kaunis oletkaan ♥
  http://jouua.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Kauneita kuvia kaikki! Upein tuo sinisen sävynen :3

  VastaaPoista
 7. Vauu ♥♥ todella upeita kuvia ♥ kattelen näitä täällä vaan suu auki! Lisää näitä♥

  VastaaPoista
 8. Vitsi miten hienoja kuvia! Voisit tulla kuvaileen muakin :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat