torstai 7. marraskuuta 2013

Yön pimeitä totuuksia >:D

(Kirjotin tämän siis viime yönä)

Kertoo luultavasti paljon tulevasta postauksesta -varsinkin lopusta kun ajatus lähti rullaamaan liiaksikkin- tuo otsikko. Naurattaa vieläkin "selleriä >:DD" kohta, ymmärrätte ehkä ku pääsette sinne asti. Tai sitten ette.. Ehkä se oon vaa väsyny minä! Nyt on kyllä niin laatujuttua, että hulinat poies. Omalla vastuullapa tätä luette >:D

Tässä siis nyt jotain random juttuja musta!


Rakastan sitä kun esim puurossa tai pinaattikeitossa on paakkuja. Haluan aina ne kaikki vähän pohjaan palaneet kököt, joita kaikki muut tuntuu ällöävän. Jos teen sellaisen pussipuuron, niin jätän sen melkeen kokonaan sekoittamatta, että se on ihan yhtä paakkua. Mmh<3


En käytä dödöä, enkä oo koskaan käyttänytkään. Joskus murkkuna kokeilin, mutta se aiheutti ennemmin sen reaktion joka muilla on ilman sitä dödöä.. En vaan tarvi, mun kainalot ei oo ikinä hikoillu mitenkään. Eikä edes urheillessa -eli sillon kun oikeasti hikoilee- tuu mitään sellasta kainalopahaahajua (uus termi!). Oon aina ihmetelly miten ihmisillä voi oikeen olla niitä kainalohikiläiskiä?! :D
Löytyykö ketään muuta tän saman jutun kans? En oo vielä kertaakaan törmänny toiseen joka ois samanlainen tässä jutussa :D


Kävelen vieläkin suojateillä vain niitä valkoisia kaisteleita pitkin, tai ainakin yritän. Se ei siis jäänyt vain sinne viiden vuoden ikään.


Mulla on jokin tasapuolisuuspakkomielle. Jos räpäytän toista silmää, niin myös toista on pakko räpäyttää. Jos satun räpäyttämään toista vaikka nopeemmin, niin sitä toista on pakko räpäyttää nopeemmin ja toista vastavuorosesti hitaammin. Joskus tää on pakko toistaa kans silleen, että teen ikäänkuin ekalla kertaa jälkimmäisen räpäytysparin ensin, ja sitten vasta toisen. Ei tsiisus kuulostan aivan sekopäältä. Nää jutut on sellasia, joita teen kuitenkin vaan yksin tai sillon ku mun huomio pääsee kiinnittymään niihin :D Yleensä kaikkialla ja melkeen aina noudatan tätä juttua niin perushommissa esim jos rapsutan oikeeta kättä, niin sama täytyy tehä myös vasemmalle.. Muuten jää tosi hankala olo!!


Mulla on joku juttu rutinaan. Sellaiseen kun jotain paikkaa hieroo ja siellä oikeen kunnolla rutisee ja muljahtelee paikat! Se on silloin ku joku hieroo mua, mutta myös sillon kun mää hieron jotain. Saan siitä jotain aivan käsittämätöntä mielihyvää, se on vaan niin ihanaa. Huom! Tuo juttu on vaan hierontarutinaan ja -muljahteluun, sellainen paikkojen naksuttelu on ällöttävää.


Oon kummallisen perfektionistinen ja sen seurauksena epäperfektionistinen?? Jos mun huoneessa on esim yksikin paperi, josta en oo varma pitääkö se säilyttää kuinka tarkasti, enkä keksi missä sillä ois hyvä paikka, niin jätän koko huoneen siivoamatta tuosta ärtymyksestä. Jotenkin mua risoo se jos en tiedä asioille ratkaisua, ja kuten joskus aiemmin sanoin, oon sen verran saamaton paska, etten useinkaan jaksa selvittää mitä vaikka tuolle esimerkin paperille olisi paras tehdä. Parasta (lue: surkuhupaisinta) tässä on se, että vastaus on yleensä monimutkaisuusastetta "laita se roskiin". ALLLLRIGHT, tuon selvittämisessä meni kolme viikkoa. Sitten se vasta hyvä fiilis iskeekin.

Vähän niinku tänään aamulla kysyin Santulta mistä löydän Wordistä montako sanaa tai merkkiä mulla on tekstissä. Santtu katto näyttöä sekunnin "no oisko vaikka tuosta.." ja osottaa alareunaa, jossa lukee ihan selvästi 375 sanaa. Tähän mun toimintaan tarvitaan vaan yks sana: pohjanoteeraus.
En osaa tehdä isompia "pysyviä" päätöksiä. Tuoreimpana esimerkkinä se, kuinka isi oli ihanuuttaan luvannut ostaa mulle tietokoneen, jotta pystyn hoitamaan kouluhommat yms. Kaipasin oikeasti uutta, hyvää, toimivaa tietokonetta paljonkin. Isi laittaa viestiä oletko selvittänyt minkä tietokoneen haluaisit? Mikä olisi sopiva koko? Käy katsomassa Gigantista kumpi näistä on parempi koko. Olisiko tämä hyvä? Tätä on kehuttu paljon, kysy onko kavereilla tätä. Ja mun panostus asiaan oli se, että kysyin jätkiltä ootteko kuullu tästä mallista, enkä muista ees mikä vastaus oli. Moneen kertaan isi kyseli haluanko ees koko konetta.. Tottakai halusin ja paljonkin, mutta en vaan uskaltanu sanoa mitään mihinkään, koska enhän minä niistä oikeasti tiedä mitään! Oulussa mentiin sitten isin kanssa Giganttiin, myyjä löi ekan läppärin tiskiin -ei kirjaimellisesti- ja molemmat tapitti mua kelpaisiko tämä? Mistä minä sen tiedän?! Luotin sitten miesten mielipiteeseen sekä myyjän vastauksiin, jotka sain omiini, luultavimmin todella tyhmiin kysymyksiin. "Onko näillä mitään muuta eroa kuin väri?" - thank god, ei ihan noin tyhmiin, mutta ymmärtänette idean.
Nyt kun tässä oon viikon ollut tämän läppärin kanssa niin en voi tehdä muuta kuin hillitä itseäni hakkaamasta päätäni seinään asiaan liittyneen määrätiedottomuuten ja pelokkuuden takia. Mitä tässä ois muka voinu edes pahimmassa tapauksessa mennä pieleen? Pelkäsin varmaan, että valitsen sattumalta jonkun läppärimallin, jonka erikoisominaisuutena on kiljua vertahyytävästi keskellä yötä neljän aikaan tai vaihtoehtoisesti vilkkua kymmenin eri välein niinkuin tehokkainkin strobovalo. Noh, ainakaan toistaiseksi en oo havainnut näitä ominaisuuksia tässä läppärissä, voin siis aiheellisesti onnitella itseäni loistavasta läppärivalinnasta! Jota en toisaalta edes tehnyt itse. Eli se niistäkin onnitteluista.

Tähän päätösongelmaan hyvänä esimerkkinä myös se, kuinka joskus junnuna pelasin säbämailalla, jonka krippi (eli se käsiosa ikäänku.....) oli puoleksi lähtenyt pois ja jäljellä oleva puolikas roikkui repaleina. Minähän en missään nimessä voinut luopua tästä mailasta, enhän minä ois ees voinu tietää mikä muu krippi vois olla hyvä vai voisko mikään ees olla yhtä hyvä.... DUHH. Äiti sitten otti vanhan mailan pois, antoi uuden tilalle, ja minä fiksuna, sopeutuvana likkana olin jo heti viiden minuutin jälkeen aivan parhaat ystävät uuden hienon mailan kans. Voi ylpeänä muistella kuinka varmaan kynsin ja hampain, itkua pidätellen, oon ollu luopumassa vanhasta mailasta vaikka uus maila on heti tuntunu kolme kertaa vanhaa paremmalta :DD Ei niinku mitään logiikkaa.


Mulla iskee kumma inspiraatio aina yhden jälkeen yöllä. Ei väsytä yhtään, tekis mieli vaan kirjottaa blogia tai jotain muuta, kunhan siitä ei vois vahingossakaan olla mitään oikeaa hyötyä (mielessä oppimistehtävä, jota en oo aloittanutkaan, ja joka pitää palauttaa huomenna, jeeeeebou). Kirjoittamisen lisäksi ruoka huutaa jääkaapissa normaalia kimeämmällä äänellä. Sellaisella pistävän kiduttavalla tiiättekö, että se on käytännössä melkeen pakko käyä hiljentämässä. Myös nää yölliset jutut on tämmösiä aivan kummallisia yleensä.Näen aivan hirveän määrän unia. Ne unet on myös tosi selkeitä ja yksityiskohtaisia, sellaisia joista vois poikkeuksetta kirjoittaa romaanin. Suurin osa unista on kans jotain kunnon seikkailu tai action teoksia, melkeen yhtä huikeassa mittakaavassa kuin esimerkiksi Taru sormusten herrasta. Ehkä vielä joku päivä päätän haalia itselleni paljon kahisevaa ja kirjoitan jostain unesta best sellerin. Sellerin >:DD Unissa viuhuu ihan tosi paljon kaikkia tuttuja, facebookin kaverilistalta varmaan yli puolet on esiintyny mun unissa joskus. Voitte siellä siis pohdiskella millaisissa rooleissa ootte ollu!
(Viime yönäki oli hmm 12 tyyppiä, joiden roolit ja teot mun unessa muistan aivan kristallinkirkkaasti. Tässä lyhyt kertaus osasta: yks näistä ampui mua jousipyssyllä olkapäähän koska olin vihollinen, Heidi sai kans toisena agenttina nuolen olkapäähän, pikkuveli yritti murtautua ikkunasta tänne kämppään ja kerroin sitten toisesta fiktiivisestä maailmasta, joka siis oikeasti oli olemassa mun unessa, ja jonka todisteena esittelin sitä reikää olkapäässä. Olin Oonan ja Miikan kans jäähallilla ja yritin kaupitella joulukoristeita, joskin huonolla menestyksellä koska peli oli just loppunu ja kaikki ihmiset oli hirveessä kännissä. Toinen kämppis lipsautti yhden jutun, jonka takia kaks eri Santtua laitto mut hirveään kuulusteluun. Ilmari fiksaili taustalla jotain totuusseerumia, mutta heräsin ennenku ne ehti juottaa mulle sitä >:D Ellu ja Niko oli jotenkin kidnapannu mut, ja heräsin niiden kämpiltä kun ne alko tekemään jotain terveysaamupalaa, tuokaan tarina ei ehtiny tulla päätökseensä muutes..)
Yllättävää on kuitenkin ehkä se, ettei kukaan exä tai muu oo ikinä yrittäny tappaa mua unissa, ei siis muutenkaan kyllä jos ilmaisu oli vähän harhaanjohtava. Niin monesti kuulee näitä unia kuin exä on jahdannu kirveen kanssa unessa tms.. Mua taas yleensä perheenjäsenet yrittää tappaa, niinkuin hukuttaa toissayönä >:D En sitten tiiä onko tää yhtään parempi näin päin.. Tuokin on kuitenkin aika harvinaista! Yleensä nään sellaisia unia, jotka on jollain tapaa tilanteiltaan/juoneltaan/näyttämöltään tunnistettaviksi jostakin elokuvasta tai kirjasta vaikutteita ottavaksi.


Pervo selleri.


Joskus pienenä olin serkullani yötä ja yöllä serkku heräsi siihen kun istuin patjallani käsi pystyssä kohtalokkaasti lausuen "kaksikymmentäviisi kättä kuolee, yksi jää henkiin, nyt täytyy taistella" :DDDDDDDDDD Näin tuolloin unta, jossa olin taistelussa Taru sormusten herrasta siinä alkubattlessa..
Ehkä nää jutut saa riittää tältä erää :DD Palaillaan ehkä joskus! Huisia torstaita vaan kaikille!


NIIIN ja kertokaa mitä outoja tai erikoisia juttuja teillä on, tai mitä ootte jostain kuullu :D

54 kommenttia:

 1. XDDDDDDDDDDD haha ihan paras postaus!!! Nauroin ihan vedet silmissä varsinki ku yritin ite tässä räpsytellä silmiä eka eri aikaan ja sit samaan aikaan ja sit mietin miten typerältä se varmaan näyttää. Ootko muuten tulossa Indiedays Blog Awardseihin? Ois huippua nähdä ihan oikeesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDDD Hajosin sun kommentillekki :DD Nojoo se varmaa näyttää nii idioottimaiselta ettei mitään järkeä :DD Ja oon tulossa! Siellä pittää sit nähä!! :)

   Poista
  2. Haha :D Wuhuuu joo ehdottomasti!!:)

   Poista
 2. :DDDDDDDDD Mää hymyilin hölmönä ihan tän koko postauksen ajan, oot kyllä niin uniikki neitokainen... Hyvällä tavalla! Sun kanssa varmasti riemu repeäis jossain yön pikkutunneilla aivan jumalattoman väsyneenä tai vaihtoehtoisesti aivan räkäkännissä :--) Kirjotappa romaani unen pohjalta, jotkut on tehny niin! (nimimerkillä Twilight ja varmaan puolet fiktiivisistä romaaneista)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin niin kuvitella sen sun ilmeen siellä :DD Joo mää oon vähä tämmönen.... sanotaanko vaikka että omalaatunen! Eiku. Joskus pittää kyllä kokeilla jompaa kumpaa nuista sun ehdotuksista >:D Ja ois kyllä mielenkiintosta kirjottaa iha vaikka niinku omaksi iloksi! :D

   Poista
 3. PERVO SELLERI :'D
  niin ja tiedän toisenki, joka ei oo koskaan tarvinu dödöä. Mun 75v pappa. :D :D
  ja mä niin tiedän ton olon, mikä jää, jos unohtaa raapia kumpaaki kätta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis just että raapii vaan toista. nyyh :D

   Poista
  2. No katoikko tuota kuvvaa...... :D JA KIITOS TÄSTÄ pappa-yhteydestä :D Hahah eikö oo ihan tosi vaikee olo :'''DD

   Poista
  3. Hahah ihana korjaus, ymmärsin kyllä muutenkin ;D

   Poista
  4. katoin :D
   ole hyvä vaan:D
   joo samanlainen olo myös sillon, ku tietää, et on eriparisukat jalassa, vaikka ne ois kumminki samanväriset. häiritsee koko päivän :D

   Poista
  5. :D
   :DD
   :DDD mua ei kyllä vaivaa se ollenkaa! Tai no en tiiä ku ei koskaan oo eriparisukkia :DD Mut niinhä se menee, että jos sitä alkaa oikee aattelemaan nii häiritsee kokoaja vaa enemmä ja enemmä :D

   Poista
  6. niinpä! :---------D
   selleristä tuli mieleen, et mä en tienny ennen et parsa ja parsakaali on kaks eri kasvia :(

   Poista
  7. Joo piti munkin nyt miettiä hetki mikä onkaan parsa :DD

   Poista
 4. HAHAH hauska postaus!

  VastaaPoista
 5. Hymyilin koko postauksen ajan, mut sit ei voinu enää pidättää naurua ku tuli tuo "kaksikymmentäviisi kättä kuolee, yksi jää henkiin, nyt täytyy taistella" :DDDDD Tuli mieleen tosta silmien räpyttelystä.. Ite pienenä istuin autossa illalla matkalla Hesasta kotiin ja moottoritiellä oli ihan pakko naksauttaa kieltä siinä vaiheessa, ku auto oli tismalleen kahen katulampun välin keskikohassa.. Tein sen kyllä niin hiljaa, ettei äiti tajunnu :P sitte jäi ärsyttämään, jos unohin tai en ehtiny naksauttaa oikeessa kohassa :DDD ja joo, ei se tosiaan oo tainnu ehkä jäädä mullakaan siihen 5 v ikään... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on iha samoja juttuja!!!! :D Kaikkia eri naksauttelusarjoja sun muita katulamppujen mukaan :DDD Hahahah ihan loistavaa et sääkin teet tuollasia :---D Joissain asioissa on vaa hyvä pysyä 5 vuotiaan tasolla ;)

   Poista
 6. hahah voi että oli hauska postaus! tolle pervo selleri-kuvalle hajosin ihan täydellisesti :D Nyt ei tuu sillai mielee kauheesti mitää outoi juttui iteltä, esim. jos syön voileipiä, leivissä täytyy olla sama määrä täytteitä. Itse leivien määrällä ei oo merkitystä, mutta täytteillä on. En pysty syömään jos toisessa on kaks kurkkuu ja toises kolme, se jää häiritsemään. Nii ja sit koulussa kun meen ruokalaan istumaan pöytään, jos mun lähellä tai siinä eessäni on kukka-asetelma, mä siirrän sen aina mun eestä pois, se on kans häiritsevä tekijä :D Ja sit hallitsematonta ääntelemistä ja naureskelemista löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thänks Emma! :) Perus pervosellerit... Määki aina kiinnitän huomiota just noihin kurkkuihin esim, mutta voin kyllä syyä vaikka niitä ois eri verran.. Pakko vaan syyä se "vääränlainen" leipä ekana pois silmistä :D Voin niin kuvitella sut siirtämässä jotain kukka-asetelmaa :D Vielä just sellasta kunnon ASETELMAA, ei mitään yksittäistä pikku kukkasta :DD

   Poista
  2. Kukka-asetelma tais olla ehkä väärä sana, tyylii kukkaruukku tai kukkamalja,mut kuitenki :D Ne vaan häiritsee mua!

   Poista
  3. Hhahha kyllä mää aattelin, että just sellasia normeja mitä meilläki oli koulussa :D Voit vaa kuvitella kuin huvittava mielikuva tuli sellasesta metrin kokosesta asetelmasta :DD

   Poista
 7. Hahah tasapuolisuusjuttu ja leffaunet kuulostaa hyvin tutuilta.. :D Ja yöinspikset! Ei morjens saatan monesti valvoa johonki viiteen asti aamulla ja tyyliin kattoa South Parkia tai järjestellä hajuvesiä hyllyssä eri järjestyksiin ja vaikka ois miljooona koulujuttua rästissä niin niihinhän ei tosiaan voi koskea yöllä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Perus hajuvesien järjestelyt aina kolmelta yöllä :DD Pitäs aina ottaa vaan joku koulukirja käteen niin nukahtais joka ilta kymmeneltä!

   Poista
 8. Sä oot niiiiiiiiiiin hauska! :D ja hassu xd Mulla sama noi tasapuolisuusjutut ja toi et mä en osaa päättää ja nii. Välillä joillaki meneee hermot ku mä vaa ain tokasen tyyli no mistä mä voin tietää tai emmä tiiiä tms...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska ja hassu, ihan molempia ;D Huisia!! Oon ihan hämmentyny kuin monella on jotain tasapuolisuuspakkomielteitä >:DD Tuo on oikeesti aika raivostuttavaa! :D Onneks oon sellainen vaan just noissa isoissa ja pysyvissä päätöksissä, muuten kyllä tiiän melko nopeesti mitä haluan milloinkin :D

   Poista
 9. Hahahah :D mulla on kans noita iha ihme juttuja... valot pitää sammuttaa aina ENNEN ku astuu huoneesee, aina ku kävelen peilin ohi en voi kattoo sinne apeesti vaa pitää tehä joku pepsodent hymy:D sit mä saatan käskeä itteeni tekemää jotai mitä en välttämättä haluais, mut pakko tehä tai muute jää häiritsemää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ENNEN ku astuu huoneeseen?! :D Eihän tossa oo mitään logiikkaa hahaha :D Sammutat ne ja sitte laitat taas uudestaan päälle?? :''''D Ja mulla on kans monesti jotain pöljiä ilmeitä ku kävelen peilin ohi, monesti mietin että ei hitto näytän idiootilta. :DD Ja siis minkä tyyppisiä juttuja käsket ittes tekemään? :D

   Poista
  2. siis tarkotin tolla ekalla et ku käyn nukkumaa ja laitan ne valot pois :) mut on se kyllä niinki päin, että ku laitan valot päälle ni se kans enne ku astun sinne:D ja siis no vaikka jos multa tippuu kynä enkä heti nosta sitä ja lähen kävelemää ni käyn kuiteki nostaa sen ku muute jää häiritsee ku se iteksee lojuu siellä lattialla :DD

   Poista
  3. Niiiiin! :D Kuitenki siis, että ne valot pitää säätää ennen ku astut huoneeseen :D Ja joo mua kans jää häirittee! Vaikka tuon sun esimerkin kynä vois jäädä helpostikki kummittelemaan pitkin päivää :(:D

   Poista
 10. HAHA, luin että näen hirveän märkiä unia, nyt en voi lopettaa nauramista :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDDDD HHAHAHAHA eikä!! Kauheeta mite muotoilinkaa noin helposti väärinymmärrettävän lauseen :DDD

   Poista
 11. Täällä yks 19-vuotias, joka ei oo myöskää tarvinnu dödöä :D luulin olevani ainoa! Jatkaakseni tästä aiheesta nii uusien kavereiden ilmeet on niin priceless kun ne kuulee ensin tuosta ja sitten siitä ettei mulle kasva ollenkaan kainalokarvojakaan D: hyvät geenit peritty! Nyt oon iha mielissäni ku löyty joku toinenki :D ja huippu postaus, kuolin niin tuolle taru sormusten herrasta-unelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kasva ollenkaa kainalokarvoja!!! :D Tuo on kyllä jo ihan huikeeta :D En oo kyllä ennen kuullu, ehkä jostain lehestä lukenu joskus, mutta niinku OIKEASTI :D Saat kyllä kiittää geenejäs! >:D Hahah kiitos!! :D

   Poista
 12. Haha en kestä! :D oot mahtava!! :D mulla on myös niin että yöllä "herään" eloon :D olen parhaimmillani ja usein siivoan öisin :D mä pyörittelen nilkkoja, ensin oikeaa vasemmalta oikealle 5 kertaa, sit vasenta, sit oikeaa oikealta 5 kertaa, sanoin vasemmalla, sit vaihdan jalkoja ja sama toistuu :D joskus teen vain puoliympyrää mut yleensä koko kierroksilla mennään :D hah! Pushalit sulle ihana! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah kiitos ihana!! Joo ja ei voi pyörittää vaa yhtee suuntaa nilkkoja! :D Mää en pysty tekeen puoliympyrää, siitä jää hankala olo :DDD VOII<3

   Poista
 13. Niin ja se kun tekee lähtöä kotoa niin pitää ainakin 5 kertaa käydä katsoo onko kahvinkeitin ja levyt kii :D sitä niin epäilee vaikka näkee et on kii kaikki :D heti ku selänkääntää niin tuntuu ettei nähny oikein tai ettei muista oliko ne ny päällä vai kii hah :D ihme homma :D

  Niin tuo sun puuro :D mä EN en en saattas syyä :D ootko syöny limppikeittoa? :D eikö siinä oo vaan nuita klimppejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi saakeli, limppikeitto kuulostaa jo itessään niin ällöttävältä :D En taida olla ikinä syönykkää! Klimppi kuulostaa tosi epämiellyttävältä nyt ainaki... :D Ja mulla ei oo ikinä ollu tuollasta minkää asian suhteen! Ei oviin onko ne lukossa, ei jääkaappiin, sähköihin, valoihin, ei mihinkää! Ennemmi oon sillee njääh, kyllä ne on kunnossa :D Se on kyllä vähän outoa...

   Poista
 14. Eikä, naurattaa ihan hirveesti nää sun outoudet! :DDD Oot ihanan omituinen <3

  VastaaPoista
 15. hahah vaikutat ihan mahtavalta oot kampuksella kävelly muutaman kerran mua vastaa ja oon aina ollu moikkaamassa mut sit miettiny et ainii tiiätköhä ollenkaa ees kuka mää oon, et varmaan :DDD oon kyllä kans oulusta nii en tiiä jos oisinki vaikka tutuhko (mikä..) kasvo :)
  nauroin ääneen näille jutuille :DDD iha huippu postaus!! tuli mielee ku aina ku oon kylässä jossai tai kaverilla nii aina ku meen vessaa nii irvistelen peilille ja teen mun rumimmat ilmeet ja sit pöntöllä hihittelen hiljaa ja koitan pidättää naurua ku ei tuossa oo mitää järkee......:DDDDD pahin oli ku olin yhen jätkän luona käymässä ja vessassa oli taas pakko heittää joku ilme peiliminälle ja purskahin nauruu...kivaku se jätkä istuu viereisessä huoneessa ja kuuntelee ku vessasta kuuluu tyrskintää...niin noloa :D kans jos vaikka oon hyvillä treffeillä nii vessassa hihkun peilille äänettömästi ja tyylii pullistelen (kirjotin eka pyllistelen >DDD) peilille ku oon nii innoissani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HHHAHAHAHA :DD Vitsi vaikutat ihanan pimeeltä >:DD Tultas siis varmana hyvin juttuu! Tuu ehottomasti juttelee, sano vaikka jotai et varmasti hoksaan! Huippua vaan aina ku joku tulee jutteleen :) Pakko lukea vielä uusiks nuo sun jutut ja nauraa :DD Tuo on kyllä itelläki niin perus, että tekee jotain hölmöä itekseen, ja se naurattaa vaa vielä enemmä ku on jossain sellasessa tilanteessa, ettei vaan ikäänku vois nauraa :D Ja joo hyville treffeille hihkuminen ja tyylii jossai vessassa innoissaa pomppiminen on aivan normaalia, pitäähä sitä fiilistä johonki purkaa! :D

   Poista
 16. Mmmhh paakkuja <3

  Ja loppuun ihan täysrepeäminen, oot liian mahtava :DDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HYVÄ!! Tottakai nääki tykkäät paakuista kerta Anni oot kans ;D Hahahah loistavaa jos herätän sussa hilpeyttä :DDD<3

   Poista
 17. haha nää oli tosi ihania! :-D

  VastaaPoista
 18. Miten voi olla mahdollista ettei hikoo kainaloista tai ei tarvii käyttää dödöö, en käsitä OOT NIIN ONNEKAS :D
  Mulle riittää istuu työmatka dösässä takkipäällä- et jos ei oo dödöö ni ite ainaki huomaan heti yh hyh :DDDd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voi raasu! :D Tuollasta just en vaa käsitä! :D Ehkä pitäs joskus kokea tuollasta nii tajuais kuin onnekas voiki olla tän asian suhteen 8)

   Poista
 19. Hei kommenttini ei liity milläänlailla postaukseen, mut huomasin sulla Twitterissä ihanan kuvan pienestä koirasta, onks se sun oma?:) super söpö!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei oo, oliski! :(:D Koiranpennut on kyllä aina nii lutusia :-)

   Poista
 20. Hahah, mitä juttuja! Tunnistan itsenikin joistain kohdista. Mulla on kyllä itellä kans niin outoja juttuja ettei mitään rajaa. Esim. Kun istun autossa joskus on pakko räpäyttää silmiä tietyn monta kertaa valopylväiden välimatkalla.
  Ja lenkillä ollessa jos on autotie vieressä ja auto tulossa kauempana, asetan itelle tavotteen keretä johonkin kohtaan ennen autoa:D
  Ihmeellistä, miten et hikoile ollenkaan :-o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. !!!!!!! :DD Mulla on kans iha samoja juttuja! Monesti lenkillä pitää ehtiä jonku lyhtypylvään tai sen varjon yli ennen sitä autoa, tai jotain..... :D Hahah ihan huippua! Ja kyllä mää siis muuten, en vaan kainaloista oikee :-D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat