keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Asu & kämppiksestä
Kiitokset kuvista tälle ihanalle punahiuksiselle neidolle! :)

Olin aamulla ranskan tunnilla ilman kirjaa, joten meni aika ohi koko kakstuntinen ja siinä aikaa tappaakseni selailin Lauran twitter- ja instagramkuvia. Törmäsin ekana tähän ensimmäisenä allaolevaan kuvaan ja hämmästyin. Tuntuu kuin tuosta illasta olisi ikuisuus, tuntuu kuin koko syksystä olisi ikuisuus. Tuon kuvan ottohetkellä olin asunut jyppilässä muutaman viikon, yliopisto oli alkanut viikkoa aikaisemmin ja olimme menossa ensimmäisiin poikkitieteellisiin. Sinne oli menossa muutama muukin kuten takanaolevasta jonosta näkyy ja tuohon on mahtunut yksi neljäsosa koko jonosta.. Tuo oli ilta jolloin tapasin tämän punahiuksisen! Kaikki vaan loksahti paikoilleen, olimme kaikesta samaa mieltä, olimme tosi samanlaisia persoonia, viuhdoimme kahdestaan ympäri keskustaa ja baaria, nopeasti kävimme läpi senhetkiset elämäntilanteet ongelmakohtineen ja pohdimme ratkaisuja. Tuntui naurettavalta ajatella, että olimme nähneet ensimmäisen kerran vasta muutamaa tuntia aikaisemmin..


Toinen kuva on samalta illalta kun jo silloin Laura päivitti instagramiinkin "my girl".


Seuraava päivä koitti ja aiottiin mennä kahville. Rehellisyyden nimissä mietin olisiko tämä räväkkä ja menevä punapää yhtään mun tyylinen ihminen enää sitten kun yhtälöstä jätetään pois alkoholi ja baareilu - olinhan itse edellisenä iltana ollut yhtälailla räväkkä ja menevä tapaus, mutta kun en yleensä ole sellainen muuten. Pienessä jännityksessä saavuin coffariin ja koin vielä suuremman yllätyksen kuin edellisenä iltana. Vastassa oli tyttö, joka muistutti entistä enemmän mua itseäni!

Käytiin piknikillä ja mietittiin maailman menoa, blogeja, opiskeluja, ihmisiä, laihdutustempauksia ja kuinka kaikki täytyy vetää aina niin överiksi, että on kumma kun ei voi edes pullaa syödä! Sen vuoksi kuvan ilmeetkin.


Syksyllä oli päivä, jolloin busseilla sai matkustaa ilmaseksi. Me väsyneinä ja aiemmin taivaalta tippuneiden vesipisaroiden takia edelleen vähän kylmissään istahdettiin bussiin. Laitettiin hungry hearts soimaan ja nautittiin, nautittiin niin antaumuksella, että kierrettiin bussin reitti kahdesti ympäri.. Välissä melkeen hätäiltiin minne ihmeeseen joudutaan kun reitti kiersi aivan perämetsien kautta.. Autossa istumista ja musiikin kuuntelua rakastavana ihmisenä tuo oli aivan loistavaa ajanvietettä, vaikkei ehkä niin suunniteltua!Nykyisinhän minä asun tämän punapään kanssa, pari kuukautta oon jo asunutkin paitsi olin melkeen kokonaan Oulussa ensimmäisen kuukauden. Jonkun aikaa sitten tulin luennolta tänne ja melkein samalla ovenavauksella tuo kämppis lähti luennolle farkuissa ja bleiserissä, itselleni ja suorasanaisuudelleni uskollisena näytin peukkua ja mainitsin pepun näyttävän erittäin hyvältä. Mun mielestä pitää kehua sillon ku on kehuttavaa!

Tykkään ihan hirveästi tästä kämpästä ja tämän pohjasta. Jotenkin tämä on niin kodikas ja lämmin, että tuntuu kuin olisin asunut täällä ainakin vuoden.. Hyvä vaan näin päin!18 kommenttia:

 1. tulisielu blogi sit vissii loppu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sillä ei ollu pitkä taival vaikka vähän ehkä yritinki patistaa! :D Kouluhommatki taitaa mennä eelle, mikä on hyvä vaan >:D

   Poista
 2. Ihana kuulla, että oot viihtyny! :) Äiti yrittää koko ajan patistaa mua hakemaan jyväskylään röntgenhoitajan aikuisopintoihin, kun mä sanoin sille että ne kuulostaa tosi kivalle :-) oon kummiskin niin luuseri etten uskalla muuttaa niin kauas :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emilia, hae oikeasti jos ne opinnot kiinnostais!! Mun elämän ehdottomasti paras päätös oli muuttaa tänne vaikka alkuun yritinki vänkäillä vastaan :D Ja siis kauas, jyppilä on ihan tampereen vieressä?? :D

   Poista
 3. Missä päin Jyväskylää te asutte? Ootko siis vasta hiljattain muuttanut? Eikö jännittänyt tai edelleen jännitä hyvän kaverin kanssa asuminen - ristiriitoja voi kuitenkin tulla niin pienestä?

  Itsellä muutto edessä ja kiinnostaa kuulla kokemuksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan noiden seminaarimäen yliopistorakennusten vieressä :p Ja pari kuukautta sitten tähän nykyiseen. Alkuun tottakai pohdiskelin mitähän siitä tulis, mutta kaikki on menny tosi hyvin eikä oo kyllä mitään huolta asiasta :) Varsinkin jos etukäteen käy läpi kaikki oleellisimmat jutut ja selvittää jo silloin jos on jotain "erimielisyyksiä". Turha muuttoa tai kämppisten valintaa on stressata, sitten sen näkee vasta eikä se onneksi mikään kiveen kirjoitettu päätös ole vaikka jokin ei toimiskaan :)

   Poista
 4. Tosi kiva postaus! Mie oon kans muuttamassa jyväskylään tässä kevväällä ni ois kiva jos sie tekisit semmosen postauksen, missä kertoisit siun elämästä nyt kun asut uudessa kaupungissa! :) ois kiva kuulla miten vaikkapa koulussa sujuu, oliko jännittävää mennä sinne, miten ja mistä oot saanut kavereita ja mitä teette yleensä ja vaikka siun harrastuksista! Helpottais tälläsen tytön elämää myös kun tietää mistä löytää uusia ystäviä! :)

  Siulla on muutenkin todella ihana blogi, sie oot tosi aidon oloinen jos ymmärrät mitä meinaan!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja joo oon just kirjoittamassakin opiskeluista ja kaupungista!! :) Ja laitahan vaan viestiä jos joskus haluat vaikka kahvitteleen tai jotain 8) Kyllä mie taijan ymmärtää, kiitos<3 :')

   Poista
  2. tosta sun vastauskommentista ainaki käy ilmi,että oot aivan ihanan lämmin ihminen! Ei tuu mielee kovinkaa monta bloggaajaa jotka vois vastata noin mahtavasti jollekki täysin tuntemattomalle (: t eri ano!

   Poista
 5. Tuo sun kroppa on kyllä ihan mielettömän upea! :) nuo sun jalat <3 passaa hyvin sulle sininen! :) oot kyllä nii-iin kaunis taas niinku aina! :))

  Aivan mahtava tuo teidän ystävyys juttu että rinnalla on kamu joka on niinku itse. :) ei yhtään itsestään selviä juttuja <3 haliit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pööhh! Kiitos ihanuus<3 :')) Tykkään kyllä sinisestä kans! :) Tuollaisia kyllä liian usein pitää aivan itsestäänselvyyksinä :( Mutta pitää nyt arvostaa<3 Hali!

   Poista
 6. Ihana, että on ystävä joka on samanlainen kun itse, niitä on monesti tosi harvassa! Ja ihanan iloinen postaus sulta, saa aina hyvälle mielelle! <3 Ja asu on upea niinkuin aina :)

  VastaaPoista
 7. Olit käyny linkkaamassa blogisi mun blogissa ja pääsit esittely top 10 mukaan :) http://diary-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Tuo peppu on bueno! ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat