tiistai 21. tammikuuta 2014

Birthday Girl

Tänään, minä, 21 vuotta!
Kylläpä aika tuntuu menneen nopeaa.. Ihan vasta kauhistelin kuinka pari vuotta vanhempi ystäväni täytti 13, katselin wanhojen tansseja ja siellä pyörähteleviä niiin isoja aikuisia, kuvittelin kuinka yliopistossa opiskelevilla olisi jo omakotitalo ja perhe - ellei vielä niin ainakin vakavasti viritteillä.

Näitä kuvia otettaessa pieni tyttö jäi sivulle oviaukkoon katselemaan, monen minuutin jälkeen uskaltautui kysymään miksi otamme kuvia ja kuiskasi ujosti kaulahuiviinsa "sää oot tosi nätti", jonka jälkeen nopeasti kirmasi omille teillensä aivan kuten pienillä lapsilla on tapana. Muistan vieläkin tuon lapsen ihailevan katseen, voin kuvitella kuinka hänen silmissään näytin isolta ja upealta aikuiselta. En oo varma minkä tunteen tapahtuneen ajatteleminen herättää.. Aivan kuin potisin huonoa omaatuntoa. Olisi tehnyt mieli sanoa ettei kuvittele liikoja, etten minä ole oikeasti vielä aikuinen, en minä tiedä vielä mistään mitään, ei minua kannata katsoa ihaillen, en minä ole niin mahtava kuin sinusta nyt näyttää. Jotenkin olisi tehnyt mieli halata sitä tyttöä ja silmää iskien kertoa, että oikeasti olen vielä aivan yhtä pikkutyttö kuin sinäkin!

Tuon pienen tytön ansiosta tunnen itseni vanhemmaksi kuin aikaisemmin. Suhteessa siihen pikkuiseen on niin helppo huomata se, kuinka paljon mulla on vastuuta asioista ja miten monet asiat ovat täysin omissa käsissäni. Hänen kaltaiset pienet ihmiset ovat yksi suuri syy, jonka vuoksi ne itselleen asettamat saappaat haluaa täyttää. Jotta vielä joku päivä samanlaisen ihailevan katseen voi ottaa vastaan hyvällä omallatunnolla ja tietää ansaitsevansa sen täysin :)
On kyllä hassua.. Tässä sitä ollaan ja vuosiakin on ehtinyt vierähtää jo melko monta! Aivan kuin parin vuoden takaisesta Annista olisi ainakin kymmenen vuotta.. Oon tasaisen onnellinen ja joka päivä tulee niitä hetkiä kun en vaan voi olla hymyilemättä ja yksiksenikin hihkumatta omalle hyvälle fiilikselleni >:D Varsinkin nyt kun oon taas hetken saanut olla täällä Jyväskylässä, kummallista miten jokin paikka itsessään voi tehdä olosta niin autuaan levollisen. Kaikki on tosi hyvin ja nautin täysin siemauksin kaikista palasista, jotka mun elämässä on tällä hetkellä. En anna pienten hiomakohtien häiritä, siinäpäs olkoot ja selvitän ne sitten joskus myöhemmin jos vielä on tarvetta. Mun elämä on tässä ja nyt, niinkuin rakas äitini aina silloin tällöin tilanteen vaatiessa muistuttelee! Muistakaahan, sama pätee myös teihin :)


Vaikka täällä en yleensä lällyile loppuun mitään, niin nyt on tehtävä poikkeus, pusuja! 66 kommenttia:

 1. Paljon onnea! Ja vau oot kaunis ja ihanat silmät! :)

  http://allmydreamsiwanttodo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea sulle ihana ja jätti-iso synttärihalaus <3 :)

  VastaaPoista
 3. Onnea! :) Hahah muistan itekki ku oli ihan pieni niin ihaili kaikkia aikusia ku ne oli jo niin 'isoja', sai ajaa autoilla, mennä ulkomailla yksin ja vaikka mitä ja se oli niiin ihmeellistä sillon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Eikö oo ihan kummallista ajatella tuota nytten :DD

   Poista
 4. Paaaljon onnea! :) oot upee, sisältä ja ulkoa!

  VastaaPoista
 5. paljonpaljon onnea!! :) oot kyllä niin mahtitapaus.

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea! Ja olet kyllä jälleen kerran ihan mielettömän kaunis :)

  VastaaPoista
 7. voi apua, ihana sinä ja ihana pikkutyttö ! isot synttärihalit ja pusut täältä sinne ! :*

  VastaaPoista
 8. Onnea sulle! Oot upee ihminen :)

  VastaaPoista
 9. Paljon onnea! Ja on kyllä tosi upeita kuvia :)

  VastaaPoista
 10. Oot jotenki ihan erityisen kaunis näissä kuvissa, jäin vaan monttu auki tuijottaan :D Ja tottakai toivotan onnea maailman upeimmalle kaimalle! <3

  VastaaPoista
 11. PYSÄYTTÄVÄN UPPEE NÄKY! ♥ Ihanaa synttäriä senkin kaunotar! :*

  VastaaPoista
 12. onnittelut!! :-) ja tää nyt on tällainen lässynlässynkommentti mutta huikeita kuvia!

  VastaaPoista
 13. Voii uuulllaalllaaa miten kauniita kuvia ♥♥ ja ihan mielettömän paljon onnea ♥♥ pus.

  VastaaPoista
 14. Synttärionnea kaunokainen, hiuksesi ovat vieläkin yhtä upeat eikä ryppyjäkään näy vaikka ikää tulikin lisää! :-) (vai täytitkö 21 vai 11, tekstissä kun kirjotit "pari vuotta vanhempi ystäväni täytti 13" ;-) oli pakko huomauttaa ihan pilke silmäkulmassa, laittoi hymyilyttämään näin koulussa koomailun jälkeen :-D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HUH! Kamalaa ku oisit sanonu kuinka rypyt paistaa ja kaikkea muuta kammottavaa! >:D Ja hyvä huomio, välillä tuntuu aivan ku oisin täyttäny 11 ;) Kiitos onnittelusta :3!

   Poista
 15. ihanaa synttäriä sulle ihanuus ♥

  VastaaPoista
 16. paljon onnea, ja wow kuinka kaunis oot!! :O
  http://aadamdam.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 17. oikein hyvvää onnipäivää!!! :-)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnipäivä oliki uus sana mulle!! Jotain uutta oppii vieläkin ;) Kiitos Noora! :)

   Poista
 18. paljon onnea!<3 ja sen pikkutytön sanoin; sä oot kyllä oikeesti todella nätti! :)

  VastaaPoista
 19. upeat vaatteet ja paljon paljon Onnea sulle! <3

  VastaaPoista
 20. Voi Anni että oot kaunis! Herranjesta, pakko kompata tuota Dominaa, ku jäin vaan monttu auki tuijotteleen näitä kuvia! :D

  Mulla on aina ihan samanlainen fiilis kun joku lapsi tai nuori tuijottelee mua ihailevasti. Muistan, kun yläasteella pidin jopa lukioikäisiä aivan aikuisina ja oman elämänsä herroina ja tuijottelin koulun ruokalassa heidän touhujaan ihaillen. En mitenkään creepysti kuitenkaan. >:)

  Se on kyllä jännä, miten kroppa vanhenee ja vuodet vierii, mutta ei sitä silti voi sanoa olevansa täysin aikuinen. On vastuussa omasta elämästään, tekemisistään ja menemisistään, mutta on hankalaa määrittää, että mitä se aikuisuus sitten on... Tuntuu, että monet vanhuksetkaan eivät koe vielä olevansa täysin aikuisia! :D Täytyy kai vaan toivoa että vaikka tuota ikää tulee, niin lapsenmielisyys säilyy ja osaa silti ottaa vastuuta. Kaikkea sopivassa määrin. :)

  Onnea vielä täälläki birthday girlille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenni! Aivan sulonen kommentti<3 Kiitos :') Se on jännä todellakin! Eikä sitä muutosta oikein huomaakaan kun se tapahtuu niin hitaasti ja sitä seuraa kokoajan niin läheltä.. Siksikin vanhoja kuvia ja videoita on aina niin hauska ja mielenkiintoinen kattoa :) Itsekin haluan (ja aion!!) olla aina sellainen ihminen, jolla on sopivassa määrin noita ominaisuuksia :) Kiitos vielä onnittelusta!<3

   Poista
 21. ONNNNNNNEA! (myöhässä..) Tosi upeita nää kuvat!

  VastaaPoista
 22. Aivan sairaan sulonen tuo lapsi mistä kerroit :-] En kyllä yhtään ihmettele sen ihasteluja, sillä sää oot upee♥:)
  Onnea vielä ;*<3

  VastaaPoista
 23. Aiva hitoksee hienoja kuvia! (olen yksi niitä noloja jotka quoottaa putoushahmoja) Ihan kuin ammattilaisen ottamia :) Onnea vielä täälläkin<3 Tuli hymyiltyä tuolle pikkulapselle, awws!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just hyvä, niiltä löytyy vaa nii hyviä letkautuksia aina välistä! :D Määki oon muutamaan otteeseen hymyilly ku oon miettiny :) Kiitos veeruskainen<3

   Poista
 24. Apua, myöhästyin :'( paljon onnea täältäkin! <3

  VastaaPoista
 25. Sun kirjoittamisessa on sitä jotain.. Siinä on ihan omanlaisensa sielu! Voiko noin edes sanoa haha? Mutta oikeesti, tarkotan sitä. Se vie mennessään! Muistan kun kirjoitin joskus itsekseni samalla antautumuksella, mutta siitä on pitkä aika. Kai mä joskus kaivan sen vielä tuolta jostain syvältä sisältäni.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, tiiätkö limppu ihan mahtavaa kuulla tuollasta! Kyllä mää ainakin uskon ymmärtäväni mitä tarkotat :) Kiitos!<3 Kyllä se varmasti tulee vielä joskus kun et vaan stressaa asiasta :)

   Poista
 26. Vau! Todella upeita ja ammattimaisia kuvia kyllä vain! Ja nuo hiuksesi, tulee semmonen hollywood glamour mieleen :3


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lotta! :) Hyvä jos muilla edes tulee sellainen mieleen, ehkä itsekkin huomaan saman vielä joku päivä ;)

   Poista
 27. Onnittelut vielä!<3 Olet niin kaunis. Ja nuo kengät on ihanat,oletko ostanut kenties skopunktenilta?:)

  VastaaPoista
 28. Upeita kuvia ja ihana asu! Miksen mä muuten seuraa sun blogiasi jo?! :D Asia on korjattava, sait uuden lukijan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Milla!! :) Hahah no älä multa sitä ainakaan kysy ;D Kiva kuulla, toivottavasti tykkäät jatkossakin :3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat