keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Jtown
Ihanainen korkea ponnari - näyttävät korvakorut yhdistelmä. Tää on jännä, kun joskus mun silmiin tuollainen ponnari itselläni näyttää tosi kivalta ja joskus taas aivan jäätävältä :D

Noissa kuvissa näkyy ohimon kohdalla kevyesti jotain tummaa meikkikerroksenki alta. Selitys löytyy siitä, että sain aikasemmin viikolla reeneissä mailasta päähän :D Se kuhmu oli heti osuman jälkeen aivan järkyttävän kokonen.. Joukkuekaverit katteli kauhistuneena toiselta puolelta kenttää ja mun oli vaikea puhua ku suun liikuttaminen kiristi liikaa tuota kohtaa :DD Siitä patista oli kuva toisessa puhelimessa, mutta se kuopattiinkin puhelimen mukana.. Tossa alla kuva melkeen parin viikon päästä. Huhhuh, onneksi siitä tuli vaan kellertävän vihreä! Miettikää ku ois tullu semmonen tumman violetti vaikka :DD Ja kuvan loisteputkivalaistuksessa jälki näyttää laimeelta verrattuna siihen minkä sävyinen se todellisuudessa oli.
Mulla on yks juttu, jonka kaikki naiset ihan varmasti tietää. Hiukset on aina hyvin sillon ku niiden ei tarvis olla, ja muut kehuu sun kampausta sillon kun et oo tehny sille mitään.. Tämä noissa kuvissa oleva ponnari sai aika paljon kehuja sekä tykkäsin siitä itsekkin paljon! Nyt kuitenkin tämän ruusuisen tarinan taustoihin. Olin pessyt hiukset varmaan keskiviikkona illalla, käynyt torstaina treeneissä, lähtenyt perjantaina ystävän luokse Helsinkiin ja nämä kuvat otettiin lauantaina.. Ja siis ei, en pessy hiuksia missään välissä, tuon ponnarin vetäsin perjantaiaamuna ja latvojen kiharat ilmesty yön aikana itestään.. Mun oli tottakai tarkotus pestä nuo siinä välillä, mutta siirsin aina seuraavaan päivään ja yhtäkkiä lauantaiaamuna huomasin suureksi yllätykseksi, että nämähän on aika kivasti!Värjäsin myös hiuksia ennen joulua, hiuksilleni tai jollekki uskollisena tottakai sävytteillä. Ne on vaan mun mieleen niin hirveästi! Esimerkiksi tämäkin tummentaminen ois jääny välistä, eikä ois itseasiassa käynykkään mielessä, jos vaihtoehtona ois ollut vain kestoväri. Tai edes kevytväri..

Nämä on vaan niin ihania kun näillä sävytteillä saa helposti, nopeasti ja mikä tärkeintä tosi luotettavasti sellaista vaihtelua kun haluaa. Kun kyseessä kuitenkin on "vain" sävyte niin muutos mielessä ei kuitenkaan tarvitse pohdiskella päätään puhki onko se oma väri tummempi vai sittenkin tämä nykyinen vaalea.. Eikä sitä milloin juuri värjätyt hiukset viitsisi taas värjätä takaisin kun niihin uusiin kyllästyy..


Noista ylemmistä kuvista näätte, että lähdin oikeasti hakemaan tummempaa väriä ja sitä myös sainki! Harmi ku en ottanu mitään 'jälkeen' kuvaa, mutta tyvi oli aivan samanvärinen kuin tuossa paketin päädyssä. Tiedän (ainakin kuvittelen tietäväni) vähän vaaleamman hiuksen olevan se mun väri, mutta oon kuitenki tosi vahvasti sitä mieltä, että vaihtelua pitää olla! Tiiätte varmaan niitä perhetuttuja tai naapurintätejä, joilla on ollut viimeiset muistamanne 20 vuotta aina tismalleen samanväriset hiukset ja yllättäen se tietty mallikaan ei ole ikinä vaihtunut. Tosi puuduttavaa! Vaihtelua ja kokeilua rohkeasti vaan, harvat päätökset on oikeasti lopullisia.. Takaisin aiheeseen > tiesin haluavani vaaleamman takaisin kuitenkin jonkun ajan päästä, niin ostin vaan yhden sävytteen ja keskityin tyveen vaikka kyllä siitä riitti väriä laittamaan latvatkin selvästi tummemmiksi. Nyt jo parin viikon jälkeen on ehkä kolmasosa tuosta sävytteen antamasta tummasta lähtenyt. Varsinkin tällainen vaalea, huokoinen hius kuten mun omani imee helposti värin, mutta myös vapauttaa sitä helpommin..


Mua kiinnostais hirmusesti kokeilla punasta fledaa joskus! Värjäisin varmaan heti jos tietäisin pääseväni siitä eroon välittömästi jos vaikka muutaman viikon päästä haluaisin. Mutta mun hiukset tuntien se ei ehkä onnistuis aivan yhtä kätevästi :D Enkä itseasiassa muista edes nähneeni sellasta punaista sävytettä? Luulis kyllä sellainenkin olevan.. Semmosta ehkä vois kokeillakki! Tiiän, että semmosesta punasestaki sais tosi makeen näkösen tiettyjen vaatteiden ja meikin kanssa, mutta kotona meikittä ollessa näyttäisin varmaan lähinnä vaan Pelle Hermannilta. Ja tämäki vertaus meni iha mettään koska ei sillä ees oo punaset hiukset, shit.

Vaihetaan hiuksista toiseen naisia, ainaki allekirjottanutta, kovasti kiinnostavaan aiheeseen! Tulin tosiaan tänään Jtowniin, joka on siis badass-ilmaus puhtoisesta Jyväskylästämme, ja mun juttu on ihan liian väsynyttä >:D Nii siis laittelin tuossa tavaroitani, joita oli muuten abauttiarallaa viiden ihmisen edestä ja niin sotkussa että luulin jonku ala-asteen käyneen täällä riehumassa, NIIN ja tuli kenkiä vastaan ja päätin sitte nappasta teille kuvat kun ootte pyytäny joskus valovuosi sitten.

Tässä kahdet ehdottomasti eniten käytössä olevat/olleet. Tosi hyvät jalassa ja helpot niin käytön kuin vaatteisiin yhdistelemisen kannalta. Joku tarkkasilmäinen saattaa huomata todisteita siitä, että kengät on oikeasti ollu käytössä, ohops.Kahdet jo pitkään olleet ja luultavasti ikuisesti lempikenkinä pysyvät! Oikeastaan tuo kuvaus koskee vaan ylempiä jumalattaria, mutta on toisetkin oikeen mieleiset, yhdet helpoimmin asuun ja asuun yhdistettävistä kengistä.Kahdet uudet rakkauden kohteet! Ensimmäiset oon hankkinu varmaan vähän yli vuosi sitten, mutten käyttäny niitä ku muutaman kerran niiden tuntuessa jotenkin kumman mallisilta jalalle. Nyt yksien housujen kaveriksi tarvin tumman ruskeat kengät, päätin pitkästä aikaa kokeilla noita ja ne olikin aivan loistavat?? Ehkä se ongelma olikin vaan mun jalassa. Ja alemmat kengät on ne upeudet, joista oon jo papattanu ja jotka ostin ennen vuodenvaihdosta Haaparannan Skopunktenista. Kahdet saappaat, joista ensimmäisten kokonaisuutta rakastan ja pitäisin kenkiä luultavasti täydellisinä jos ne ois hitusen korkeammat! Siis, että yltäisivät vähän lähemmäs polvea, sillätavoin korkeammat.Ja lopuksi tämmöset kajakit, joihin ihastuin kaupassa heti, mutta joita mietin juuri edellämainitun kajakkimaisuutensa takia tosi pitkään :D Ja vinkkivitosena kaikille, ostakaa ihan törkeän isot kengät niin näytätte ite pienemmiltä kjheheheh.


Näistä kengistä puheenollen. Mulla on aika paljon kenkiä, myönnettäköön. Mutta ostan kengät aina melko halvalla.. Esim kaikki tuossa ylläolevat kengät on maksaneet maksimissaan 25e per pari. Ei siis aivan hirveästi? Oon vaan sattunut bongaamaan sopivia tarjouksia ja hyödyntänyt ne tai sitten tällä kertaa oikeana vinkkinä pakko kertoa Skopunktenin olevan mun kenkätaivas. Ehkä senkin takia kun mulla on kenkiä ja tiedän niitä löytyvän myös tosi halvalla, en pystyis ikinä maksamaan kengistä vaikka 50e. Neljäkymppiä alkaa olemaan sellanen kipuraja, jonka oon valmis ylittämään ehkä kerran kymmenessä vuodessa jos oon töissä ja tienaan hyvin rahaa, löydän unelmien kengät joissa on jotain niin erikoista, ettei toisia samantyyppisiä vaan voi tulla vastaan.. 

Veikkaan teistä löytyvän sellaisia, jotka panostatte kenkien laatuun ja hintaan ja maksatte melkeenpä satasen parista? Ei siinä mitään, pidän sitä vaan fiksuna, koska kenkiin kuuluiskin panostaa. Yllättävän monet mun kengistäkin on kuitenkin alkuperäiseltä hinnaltaan sieltä 70e suuntamilta, mutta oon vaan sattunut paikalle mystisen hyvään aikaan.. Ja kun kaikki nuo kengät tuntuu tosi hyviltä jalalle, vaikka vähän halvemmalla ois mukaan lähteneetkin :) Eri asia on sitten kengät, joita käytetään urheiluun tai muuten paljon, niistä pitää valita ne oikeasti tosi hyvät ja satsata niihin!

Isi vei mut iltapäivällä töidensä jälkeen syömään kun vielä kaupungissa oli ja se tuli enemmän ku tarpeeseen, sillä molempien päivän ruokailut oli olleet 'kaksi leipää aamulla autossa' eli ei mitkään kaikista runsaimmat ja monipuolisimmat. Tykkään hirveästi tuosta Sokos Hotel Alexandran kyljessä olevan Gastropub Jalon tunnelmasta. Yks viihtyisimmistä ruokailupaikoista, joissa oon Suomessa käyny!

Ja nyt en tiiä naurattaako vai itkettääkö vaiko vähän molempia.. Makasin aivan rikki ja poikki, silmät ummessa ja poski vasten tyynyä valmiina nukahtamaan kerranki jopa liian aikasin kunnes päätin tehä vielä nopeasti jotain. Ajattelin tulla nopeasti lätkäseen muutama kuva tänne ja laittamaan niin kamala kolmen lauseen rääpäsyteksti, että aamulla häveten katselisin tätä postausta.. Tässä sitä kuitenki ollaan kirjoteltu varmaan pisin tämmönen liirumlaarum-postaus aikoihin? :D Millä logiikalla taas vaihteeksi.. Outoa miten tähän hommaan aina paneutuu niin huolella, että aivan unohin olevani kuolemanväsyny.. Nyt kuitenki riittää nää pöljät sepustukset, kauniita unia kaikille! :)

♥ Anninne
(oli pakko laittaa kun puhuin postauksessa allekirjoittaneesta..)


19 kommenttia:

 1. On se jännä kun näitä ihme sepustuksiakin sulta lukee ihan mielellään. :D Oot sinä hassu höpöttelijä. Myöskin, meikä saattaa vähän rokottaa sun kenkälaaria, kiitos!

  JA ANNI. Sano mulle että oot jo käynyt De Cafessa syömässä caesarsalaatin?!?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :DD No hyvä niin! Ja myönnettäköön, että mussa on vähän hassun höpöttelijän vikaa! Tänne vaa rokotteleen, just tänään kämppis kerto kuin oli penkonu läpi mun kenkiä ku olin oulussa :DD Ihan vapaasti siis! JA PRKL!! En oo, mutta nyt laitan sen ylös jonnekki!!!!

   Poista
  2. Muokkaatko kuvia jotenki sumeammaksi joistakin kohdista vai miten näyttää että oisit "blurrannu" tuota lähikuvaa?:D

   Poista
  3. Mitähän noista tarkotat lähikuvalla? :D Oon viimesen kahen kuukauden sisään ottanu varmaan 80% kuvista ja luonnollisesti suurimman osan lähikuvista tuolla uuella objektiivilla ku -öö en ossaa selittää oikein termein:DD- mutta sen alkuasetus on jo sellane että se ottaa lähempää kuvaa ja tarkempaa ku toisella putkella. Ja se objektiivi sumentaa itsestään tarkennuskohan ulkopuolelle jäävää aluetta, sitä enemmän mitä kauempana se taustaki on suhteessa siihen tarkennuskohtaan.. Että se nyt ainaki alkuun näkkyy jollain tapaa varmaan kaikissa kuvissa :D

   Poista
  4. Nii ja siis en oo näissä sumentanu mittään! Tarkotatkoha tuota toista kuvaa kun otsa ja ohimo on semmonen sumea? Jos tarkotat nii siksi näyttää tuolta ku tarkennus on ollu tuohon korvakoruun :)

   Poista
 2. En kestä sua :D oot niin hyvä!! Pelle Hermanni kohdalla mä repesin kyl totaalisesti :D oot niin vitsin mahtava ja oon ennenki sanonu mut sanompa taasen että sulle käy ihan mielettömän hyvin hiukset kii <3 ja tuo sun kenkävinkki, en kestä :D harmi et oon valmiiksi jo niin lyhyt etten voi kauheasti isontaa jalkaa ku sit kutistun näkymättömiin hah :) halauksia ihana ja piristävä liirum-laarum sulta taas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ei mua onneks tarvikkaan kestää ;D Hahhahaha mää taas en kestä ku sää et kestä mitään :DDD! Ihana sinä ku tulit taas piristämään, halauksia sinnekki!<3

   Poista
 3. Kuinka upea! Sulle sopii hiukset noin kyllä superhyvin ja sulla on kaunis luusto:)

  P.S. Tokat mustat bootsit, löysin samanlaiset kirppikseltä ja oon ihan rakastunu niihi!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Limppu! :) Ja joo, luusto näyttää hyvältä aina välillä :'''D Siis en ihmettele! Nuo on aivan sairaan hyvät kengät :) Ehkä eniten käytössä ollu kaikista kengistä mitä oon koskaan hankkinu :)

   Poista
 4. Ei hitto tuo mustelma on tehny varmaan pikkasen kipeää.. :-S oliko pahempi kun konkkelointi koskenrannassa?;-)
  Kuule Anninen, täällä Nokialla on sellanen parturiliike missä myydään tosi usein niitä sävytteitä poistohinnoilla ja itseasiassa itekin ostin sellasen sävytteen kesällä, kun piti saada vähän jotain uutta! Ne oli just sellasia, et pysyy ehkä jonkun parisen viikkoa:-)
  Vitsi tuo ruokapaikka näyttää ihanan tunnelmalliselle...♥ AAAAAAAAAAAAA en kestä ku hoen tätä varmaan joka postauksessa mutta.... Tuu jo tänne kaunokainen!!<3
  P.S. Pelle Hermanni XDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä se vähän kolahti sillon :-D Ja ei todellakaan! Mikään ei ikinä voita sitä, mulla on vieläki lommo pepussa siitä ja tuskin tulee koskaan lähtemäänkää.... Joo just tollasia aattelin! :) Hahah tiedän murunen<3 Ja tuun kyllä!! Perus Hermannit XD

   Poista
 5. Toi ensimmäinen kuva on aivan upea! :)

  VastaaPoista
 6. mä en kestä ku oot niin kuvauksellisen kaunis nainen!!! ja täällä ilmottautuu toinen, joka hamstraa aina kenkiä alennuksesta, ja varsinkin skopunkten on aivan parhautta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ^__^ Mutta kyllähän se ennemmin kannattaa ostaa halvalla alennuksista entä sitte kalliimpina ;)!

   Poista
 7. Tyttö oot söpö<3 Ja hei, mä voisin olla sitä mieltä että SINÄHÄN voisit kokeilla niitä punkkuja hiuksia!!!! Tee se, koska mä en ikinä uskalla lähteä tommoseen radikaaliin värjäysmuutokseen. xD Typerä minä. Ja raukka ku sait mailasta naamaan. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä toinen söpö tähtitieteilijä<3! Hmmhmhmm äläpä ala houkutteleen liikaa! Laitetaa yhessä nii sitte ;D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat