sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Millaisen suhteen minä sitten haluan?Tässä postauksessa kirjotin siitä kuinka en ymmärrä riiteleviä pariskuntia. Tuo postaus oli nopeasti rääpästy kirjotus aiheesta, josta multa löytyis paljon näkökulmia ja ajatuksia. Siitä jäi niin paljon sanomatta, että aiheeseen on pakko palata ainakin osittain!

Ensinnäkin kiitos kaikille omista mielipiteistään ja kokemuksistaan, mun mielestä niitä on aina älyttömän mielenkiintoista lukea ja oppia kokoajan lisää. Kiitos siitä, että vaivaudutte avaamaan elämäänne tänne edes vähän joskus, se on aivan mahtavaa ettekä voi edes ymmärtää kuin suurelta asialta se välillä tuntuukaan :)


Kun puhuin riitelystä ja toiselle huutamisesta, tarkotin kans sitä. Kinastelu ja nahistelu on aivan eri juttu! Vaikka kuin oonkin turhanpäiväistä kinastelua ja kiukuttelua vastaan niin fakta vain on se, että jokainen parisuhde kokee sellaista jossain vaiheessa.. Toiset suhteet enemmän ja toiset vähemmän. Ja jos sitä kinastelua ja nahistelua ei oo ikinä niin se on yhtälailla kummallista eikä sellainen parisuhde jollaista itse haluan. Sillä haluan suhteen, jossa asiat sanotaan suoraan, kuitenkin ilman tarpeetonta loukkaamista ja mielipiteet kerrotaan sellaisinaan kuin ne ovat, eikä niitä pyörretä toisen mielen mukaisiksi.. Silloin niitä pieniä yhteenottoja ja kinoja tulee väistämättäkin joskus pidemmän yhdessäolon aikana.

En siis halua suhdetta, jossa kaikki on kokoajan pelkkää toisen miellyttämistä ja ihanaa pehmosta hattaraa. Tottakai toista pitää kohdella kuin kukkaa kämmenellä, mutta jos on joku mielipide niin jumalauta se silloin myös sanotaan.Tykkään sussa siitä, että susta löytyy persoonaa joka vittuilee takasin.

Siinä yks loistavimpia asioita, josta mussa on sanottu pidettävän! :D Tykkään siitä, että toiselle voi kuittailla ja että toinen heittää myös mulle sitä kuittia yhtälailla. Oli sitten kyse kaverisuhteesta, mutta vielä enemmän kun puhutaan parisuhteesta. Mun mielestä sopiva -tottakai pelkällä rakkaudella pilke silmäkulmassa sanottu- piikittely on yksi tärkeimpiä asioita parisuhteessa! Kuulostaa isolta kun sanon sen olevan yksi tärkeimmistä, mutta kyllä.. Tuohon piikittelyyn ja kuittailuun kun liittyy aika oleellisesti huumorintaju ja rentous. Myös ne itsevarmat ja hyvät keskustelukumppanit ovat yleensä juuri näitä henkilöitä, jotka heittävät hauskoja piikkejä oikeisiin kohtiin. Nämä henkilöt ovat niitä, jotka saavat mut nauramaan ja kyllähän te tiedätte Marilyn Monroenkin lausahtaneen "jos saat naisen nauramaan, saat hänet tekemään mitä vain". Ei nyt ihan mitä vain, mutta yllättävän suuri vaikutus sillä on..

Ja en tarkoita tuolla piikittelyllä mitään ilkeilyä, en ollenkaan. Kuten sanoinkin, sitä rakkaudella pilke silmäkulmassa flirttaillen heitettyä juttua! Semmoinen pitää kummasti kipinää yllä ja milloinpa naurustakaan olisi mitään haittaa ;) Tuohon liittyy myös se, että täytyy huomata kun toinen ei ole vitsailutuulella tai piikittely alkaa ärsyttämään. Eikä sitä kuittailua saa jatkaa liian pitkään, koska kyllähän niidenkin juttujen hohto laantuu.. Tietenkin on tapauksia, joille "sitten ku oot vanha ja ruttunen" letkautuksiakin pitää pahoitella kaksi päivää, mutta ne omat nyt oma lukunsa. Jos haluaa huumorintajuttoman toisen puoliskon niin sitten ottaa sellaisen ja jos noinkaan kevyitä kiusaamisia ei kestä niin sitten ottaa sellaisen keneltä niitä ei tarvitse kuunnella! How simple is that!


Jos mää vaikka vahingossa sanon tai teen jotain aivan valopäistä, niin tykkään vaan jos siitä kommentoidaan! Mielellään joskus myöhemminkin samaisen asiayhteyden palatessa tilanteesta voi muistuttaa naureskellen. Ei oo kauaakaan kun istuin autossa kaverin kanssa ja väsyneenä totesin jostain syystä ääneen jonkin pihalla näkyvän itsestäänselvyyden, tyyliin "jaa tuossa on bussipysäkki" ja kaverin reaktio oli suunnilleen "AIJAA : D hienosti Anni, hyvällä silmällä!" Ja itekkin vaan repesin nauramaan kuin retukka sitä voi välillä ollakki.. :DD Ja leijonien u20 finaalin ensimmäisen erän aikaan mulla oli kyytiongelma ja sain kaverin heittämään mut salilta kotiin. Tottakai herra oikesti loppupeleissä tuli omasta halustaan, mutta sain kyllä puolivitsaillen kuulla kunniani "jumalauta teiän naisten kanssa!!" Ja tykkäsin siitä, koska olihan se vähän julmaa pyytää toinen hakemaan tuollaiseen aikaan ja ansaitsinkin suoran mielipiteen, mutta kun ei se oikeasti pahalla ollut koska toinen omasta vapaasta tahdostaan kuitenkin tuli :D Kaikille järkyttyneille vielä tiedoksi: hyvin ehittiin kattoa matsi loppuun ja oli muutamaan ottaaseen mennä hermo tuomaripeliin ja suomipojat kyllä puolusti aivan loistavasti ja oli vaikea lopettaa hymyilemistä viimesen maalin jälkeen, vaikea kuvitella sitä fiilistä joka äijillä on ollu :'))

Haluan, että toinen pöljäilee mun kanssa tai ihan vaikka yksikseenkin saadakseen mut nauramaan. En halua -oikeastaan kammoksun ajatusta- että mua pidetään kokoajan kuin jalustalla ja varotaan tekemisiä tai sanomisia. Jos ollaan pihalla ja tilanne sallii sen, niin toinen voi vaikka kaataa mut lumihankeen tai alkaa heitteleen mua lumipalloilla tai mitä tahansa, kiva vaan saada välillä pientä lumisotaa aikaseksi >:D Tai niinku sillon tällön perus tyynysota on aivan paikallaan! Hyvä ku haluan vissii kaikkea sotimista vaan :DD Ei... Vaan siis semmosta kaikennäköstä sopivalla tavalla lapsenmielistä hauskuuttelua. Sitten muutamankymmenen vuoden päästä ehtii kyllä ihan ajan kanssa ottaa rauhassa ja olla edes vähän 'tylsä' ja 'aikuinen'!

Oon tainnu tulla äitiini, sillä nyt talvella äippä oli miesystävänsä kanssa ollu Tähdessä kuuntelemassa jotain esiintyjää, jonka jälkeen he olivat siinä pihalla kysyneet tällasilta about parikymppisiltä ohikulkijoilta jos heitä sais heittää lumipalloilla ja tottakai kaikkia oli saanu heittää ja kyllähän näiden kahden nauraminen ja hauskanpito oli tarttunu muutenki :D En tiiä kuinka moni vois kuvitella omia vanhempiaan nauruhepulissa heittelemään ohikulkijoita lumipalloilla (luvan kanssa kuitenki!) mutta ei varmaan ihan kaikki :D Uskoisin, että äidiltäni oon paljon saanut tästä omasta halusta pitää hauskaa ja nauttia elämästä, ja sieltä suunnasta myös näen, ettei tarvitse olla tylsä ja tosikko, vaikka aikuinen olisikin jo.. Viimeisenä päivänä enneku lähdin Oulusta, katsottiin äidin kanssa videoita näiden kahden lomamatkalta ja valehtelematta naurettiin molemmat aivan vedet silmissä vähintään viiteen eri otteeseen esimerkiksi äidin tyhmille ilmeille joita vielä oikeen hidastettiin tai venkslattiin edestakaisin :DD En kestä vieläkään muistella tuota, pakko mennä tän jälkeen katsomaan niitä pätkiä >:'''D Ja siis tääkin on aivan loistava esimerkki siitä kuinka äiti osaa nauraa itselleen ja sieltähän minä oon varmaan tämänkin piirteeni perinyt melko pitkälti. Oivoi, ei voi sanoa kuin että siinä on aivan loistava persoona!

Ymmärrättekö yhtään mitä tarkotan näillä esimerkeillä?!

Tarvin myös suhteen, jossa toinen haastaa mua! Ei haasta olemalla vaikea ja sitäkautta pakottamaan mua hankkimaan ennustuspalloa milloin mitäkin selkeyttämään, nykyisin arvostan varmuutta ja tasapainoisuutta enemmän kuin oisin jonkin aikaa sitten uskonutkaan.. Tarvin suhteen jossa toinen haastaa sillä, että keskustelee mun kanssa, pohdiskelee asioita, haluaa kuulla mun mielipiteitä ja tivaa perusteluja niille, joiden kanssa on erimieltä! Tiiätte varmasti ihmisiä, joiden kanssa juttu lähtee lentoon välittömästi ja minuutinkin pakotettu hiljaisuus risoo kun ois niin paljon sanoja sanottavana.. Ja tiiätte varmasti myös ihmisiä, joiden kanssa se juttu tyssää heti.. Parasta on kun joku ihminen laittaa viestiä ja hänen tietää haluavan palavasti jutella kanssasi, mutta pitkiin pohdintoihisi saat vastaukseksi jotain "heh, niin se on kyllä hyvä :)". Siinä vaiheessa tulee mieleen vain joku kuollu kala lipumassa virran mukana ja uppoavan hitaasti mutta varmasti. No en tiiä mikä vertaus tuo nyt ees oli, mutta siis ihan oikeasti tuollaiset kaiken keskustelun tappavat vastaukset on just niitä, joille en vaan tiedä itkeäkkö vai nauraa :D Yleensä ensin itkettää, mutta alkujärkytyksestä selvittyä ja uuden keskusteluaiheen aloitettua alkaa naurattaa... Ja kun seuraavakin aihe tapetaan heti ensimmäisille askelilleen "joo varmaan jotain semmosta aattelin :)" niin ei voi muutaku luovuttaa...Toivottavasti ymmärsitte oikein tuon mun rakkauden ja flirtintäyteisen piikittelyntarpeen :D Niin otettavaksi ku annettavaksikki.. Se vaan tuo niin paljo lisää sähköä ja naurun vaikutuksia tuskin tarvii selittää!

Ja siis en tietenkään tarkota, että kaikesta pitäisi kokoajan kuittailla tai tivata perusteluja jokaiselle lauseelle tai aina pihalla ollessa kaataa lumihankeen :DD Vaikka tuskin kukaan niin edes ajatteli niin kaikenvaralta oli pakko sanoa.. Silleen sopivin väliajoin jotain tuommosta pientä ripausta hauskuuttelua tuomaan makua arkeen!

Tottakai haluan luottamusta ja muuta ihanaa siirappia, mutta niistä sitte toisen kerran! Eiköhä teillä ollu tässäkin jo tarpeeksi luettavaa jos joku ees jaksoi lukea kaiken 0:)44 kommenttia:

 1. Tulikohan mun kommentti!

  VastaaPoista
 2. Jaa ei tullut. :D Uudestaan hommiin siis.

  Kirjoitin siis pitkän sepustuksen siitä kuinka mulla itsellä on kamala, vulgaari ja ylimenevä huumorintaju jota en kehtaa päästää valloilleen perustuttujen kanssa mutta kumppanin pitää sitä kestää... Onneksi oon löytänyt ihmisen jolla on just samanlaiset jutut ja vielä hauskempi juttu on että hänen veljilläänkin on samanlainen huumorintaju! Eli tulee aina räkätettyä pissat housussa kun mennään Kuusamoon, hoh. Mä oon muuten semmoinen ihminen joka oikeasti saattaa kaataa lumihankeen jos tiiän että se toinen ihminen nauraa sille :D Siskon kanssa aina koiralenkeillä lyötiin toisiamme olkapäihin ja yritettiin kaataa toinen toistaan hankeen ihan kuin pikkulapset.

  Oisi hauska itekkin nähä ne teiän äitin ilmeet, laitappa blogiin muutama kuva ja kato mitä mamma sanoo asiasta 8d

  Ja halusin vielä sanoa että susta tulee jollekin ihan mahtava tyttöystävä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täähä kuulostaa melkeen siltä, että meiän pitäis seurustella! Harmi vaa ku sulla on se Jarno >:( Mutta siis aivan loistavaa tuo, että myös veljien kans on samanlainen huumorintaju! Helpottaa niin paljon yhdessä olemista ja onhan se nyt loistavaa kun sää varmasti aina ihan aidosti ootat innoissas noita Kuusamoreissuja :) Niin sen pitää ollakki! Joo mää aattelin tehä siitä semmosen oman videon missä on vaa äitin 'parhaat palat' :DDD Katsotaan löytäiskö se joku kaunis päivä tiensä tännekkin...

   Voi ihanasti sanottu, niin mää itsekkin uskon ja toivon :--)

   Poista
 3. Samoja ajatuksia ja ihanat kuvat, sää oot kyllä niin kaunotar! :* <3

  VastaaPoista
 4. En taas kestä :D tuo just on sitä elämästä nauttimista et saattaa tempasta :D mä oon samanluontonen, just saatan nakata pienellä kiusalla mutten pahalla vaikka lumipallolla! :D saa sit makiat naurut Haha mut täytyy "lukea" tilanteet silleen ettei väärään aikaan tee mitään pöljää :) ja usein höpötän kans ihan mitä sattuu. Tai repeän yhtäkkiä jossain missä ei sais :D se ihan hirveä koittaa olla jossain tilanteessa pokkana ja tietää ettei saa rueta nauraan :D miks ne kaikki huvittavat asiat silloin tulee mieleen heh. Ja mä en pysty lopettaan naurua ku vaan yltyy. :D mun kans menee hermo semmosilla jotka ei yhtään tajua mitään huumoria tms tai tämmöstä vähän "erilaista persoonaa". Vähän semmonen luonnonlapsi niinku sinäkin oot ihanselvästi :) niinku mulle kävi yks päivä töissä et joku sanoi jotain Kynnen irtoamisesta ni kysyin heti että oliko silläkin se kuume?? Mieti :D noh se vähän katso että Mitäh, ja jatkoin että "se missä saattaa lähteä vaikka kynnet :D".. Nehän tietenkin kiinnostu kuulemaan lisää semmoisesta kuumeesta ja minä ku olin vaan jostain saanu käsityksen että semmosta ois vaan enpä sit tarkemmin tiennytkään siitä taudista ja kyllä ne nauro mulle ja ite myös :D oli niin tyhmä juttu mut ihan älyn hupanen tilanne :D tulipa taas tekstiä :)

  Piti kommentoida tuohonkin suhde asiaan mutta karkas ajatus! :) pitänee lukea uudestaan ja lisätä tänne myöhemmin mitä siitä nousikaan mieleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en määkään kestä :DD Tuo kynsijuttuki, hahahaah :DDD Tiiäkkö ihan sairaan outo juttu ja en tiiä pääsinkö ihan 100% perille tuosta, mutta ne on yleensä just niitä parhaita :D:D Vaikutat kyllä niin symppikseltä tyypiltä! :) Ja se on kyllä käsittämätöntä miten aina naurattaa just sillon ku pitäs olla vakava ja tulee vaan kaikkea aivan outoa mieleen ja neki naurattaa muka jotenki ylitsepääsemättömän paljon :D Luehan uudestaan ja pohdiskele, varmasti taas tulis jotain hyviä mielipiteitä ja kokemuksia :)

   Poista
  2. Haha joo ihmeellinen juttu oli kyllä :D nousi vielä mieleen ku ajoin autolla ja puhuin puhelimeen samalla, hyi minua! sanoin siihen puhelimeen yhtäkkiä et oon työturvallisuusriski :D toisesta päästä kysyttiin että häh, ku sanoin sen vaan :D tietenkin se tilanne (autoilu+puhelin yhdistelmä) sai mun päähän tuon.. sit ku se toinen tajus et ajaessa puhuin ni sano et "haloo, tarkoitinko liikenneturvallisuusriskiä" :D no sitähän minä, samako tuo riski ku riski :DD sitäkö on tämmönen ettei välttämättä harkitse aina mitä sanoo, tottakai tilanteen mukaan ku " lukee " sen tilanteen olevan "semmonen" että kärsii nakata toiselle jotain,ettei ainakaan väärässä tilanteessa toisten kustannuksella ja loukkaa vaan ketään, vaan ihan omaan piikkiin silloin :) kyllähän sä tiiät mitä tarkoitan :) ne vaan tulee nuo jutut luonnostaan. Kih!

   Ja niinpä, oon samaa mieltä et just ne ihmiset ketkä on sinuja itsensä kans ja hyväksyvät itsensä niin niitä tilanteita vaan tulee :D muistan kerran ku kerroin eräälle ihmiselle ihan tohkeissaan jotain syvällisiä ahaa elämyksiä mitä olin pohtinut ja hoksinu ja kirjoitin varmaa kilometrin viestin.. Meni hetki niin känny piipas ja olin et jee nyt tuli viestiä et ihan huippua vaihtaa näkemyksiä asiasta niin vastauksessa luki vain "jep"! Olin ihan järkyttynyt että eikö oikeasti enempi kiinnostanut toisen tärkeä asia! :/ heh, lopulta kans vaan tilanne huvitti, mutta semmonen ettei osoita mitään mielenkiintoa ja mielipidettä toisen viestiin niin on jotenkin omituista. Toki eihän se pakko oo vastata jos ei mitään asiaa oo :D tuntuu itellä hyvin usein että pitää saada puhua, milloin mistäkin, iloista ja suruista ja mikä milloinkin on sydämellä :) sit taas "meen omaan maailmaan" eli siihen pohdinta tilaan että mietin kaikkea yksin ja taas tulee se tarve purkaa se joku ajatus pois, jakaa jonkun kans :) :))

   Kiitti taas ihan mielettömän hyvästä postauksesta! <3 näitä odottaa aina niin innolla vaikka välillä vakavia aiheita mut silti , on niin mahtava pohtia :) oot ihana! <3

   Poista
  3. Niin lisään tuohon vielä, että samallalain myös tietenkin olla kuuntelijana. :) ettei ite vaan aina puhu ja pura ei, vaan molemmin päin :) tämmöstä :))

   Poista
  4. Tuossa on kyllä yks tärkein juttu juurikin se, että tietää millon voi heittää juttua ja kenelle voi heittää sitä :) Ja totta, riski ku riski! Ja siksiki hyi sinua!!! >:| En mää kyllä ainakaan viittis vastata ihan tuolleen oli sitten viesti keltä tahansa ja asia mikä vain! En viitsis plus en varmasti pystys olemaan vaan alkamatta tarinoimaan kaikkea omista mielipiteistä muuhun jorinointiin :D Monesti kyllä on tarve pohdiskella asioita ja oon kyllä siitä tosi onnekas, kun mulla on lähellä niiin monia ihmisiä keiden kanssa voin niin tehdä :) Toivottavasti sullakin on joku sellainen ihminen ja mulle voi kans aina laittaa viestiä ;)! Sinäki oot ihana!<3 Huippua ku aina tuut pohdiskelemaan mun kanssa!

   Poista
  5. Totta tuo lisäys! Vastavuoroista hommaahan kaikki ihmissuhteet on asiasta riippumatta :) Itse ainaki saan niin suurta iloa siitä jos voin jollekkin olla tueksi tai avuksi missä tahansa tilanteessa, suuressa tai pienessä :)

   Poista
  6. Mitään lisäämättä, Kiitti! <3

   Poista
 5. Oliko tuo lainattu kommentti sun taidosta sanoa takasin joltain mieheltä vai?:) tai siis että teetkö sitä kavereillekki vai vaan flirttimielessä miehille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis se oli mieheltä ja meillä oli ihan juttua sillon niin tuo oli yksi asia muiden joukossa :D Ja siis teen kaikille, tottakai erilailla ihmissuhteesta riippuen! En tietenkään samanlaisella flirtillä ja tavalla heitä kavereille kun että jos on juttua jonku kanssa :)

   Poista
 6. Hei taidat asua meitsin naapurissa! Tutun näköisiä rakennuksia takana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaverin luota kuvat, ite asun Jyväskylässä tällä hetkellä :) Mutta hyvällä paikkaa asut kyllä jos tunnistit oikein! :D

   Poista
  2. AA aivan! Joo on kyllä mahtava paikka asua :)

   Poista
  3. Kesällä varsinki sitten ku on oikeen biitsiki vieressä :D!

   Poista
 7. Vitsi mä oon just sellane et mä en välttämättä osaa heittäytyä tilanteeseen ja olla mukana pöljilemässä ja näin>:( sika ärsyrtävää se ja ois kiva ku oikeesti pääsis eroon siitä. Osais piikitellä toisia ja olla idiootti :DDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko vielä lisätä et joidenkin ihmisten seurassa toi hoituu mutta ei kaikkien vaikka olisi aika hyvä kaveri.. En tiiä miks >:D

   Poista
  2. Se voi johtua vaan jostain jännittämisestä tai ettei vaan tunne voivansa olla ihan täysin rento niiden ihmisten seurassa! Mistä sitä tietää :/ Hahaha kuulostipa hyvältä tuo sun viimine :DDD Mutta ehkä se sieltä vaan tullee vielä! Ja pitää muistaa, että puolet heitoista on tosi hyviä, mutta toinen puolisko on yleensä sellasia "mitä vittua??? :DD" ja pitää vaan antaa itelleen anteeksi se ja muistaa että joskus pittää tulla kans niitä huonoja heittoja että voi onnistua hyvissä ;D

   Poista
  3. Tuohon lisäykseen, että ehkä joidenkin kanssa ei vaan oo niin samalla aaltopituudella, ei oo samanlainen huumorintaju tai kuten äsken sanoinki niin ei vaan pysty olemaan aivan kokonaan oma itsensä ja toilailemaan? :D Hmph >:D

   Poista
  4. No totta toi että jännittämisestä voi johtua! Anni oot niin huippu ja nii fiksu!! :D Arvostan sua oikeesti :)

   Poista
  5. Luulis johtuvan jostain sellasesta monesti :) Voiii :''') Iso kiitos sinne ihanista sanoista!<3

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Värttö, kyllä!! Mietin pari minuuttia, että mikä ihmeen Värttö, että kirjotinko tuossa muka jotain tapahtuneeksi Värtössä.. Pöhh ehkä pitäs mennä nukkumaan :DD

   Poista
 9. Ite oon aiva samanlaine! Siis ittelle ja muille pittää osata ja uskaltaa nauraa. Ja ainaki mun mielestä meän parisuhteen salaisuus on just se että meillä on niin pölijät jutut ja kummatki nautitaan siitä. Täsä pari päivää sitte muute hellu totes mulle että " Emmie taija haluta saaha lapsia sinun kanssa. Eihä niistä ees tulis söpöjä, ku net peris sinun pullaposket ja hampputukan ja jos net tulleeki sinuun eikä minuun niin varmaa juoksentelisivat kaiken päivää vaan seiniin pahki " ( Ja tolla siis viittaa siihe ko minu porukat kertoilee aina juttuja siitä ku mie oon pienenä veljen kans leikkiny "sokkohippaa " eli hipalla sidotaan silmät niin että se ei nää ja se jahdattava juoksee karkuun. JEP. Fiksua. Huomaa kyllä että oon ollu isoveljen pompoteltavissa :D Yleensä siis törmäsin johonkin ja kovaa :D )
  Mutta sitten ko kerroin tästä hellun sanomisista kavereille, kaikki oli ihan että " VOI HERRANEN AIKA miten kehtaa?! Tosi törkiää! Eikö se yhtää aattele miltä susta tuntuu? " Että juuu-u. Minustahan toi oli ihan älyttömän hauska heitto, ja tuntuu hyvältä että hellu tuntee olonsa niin rennoksi että kehtaa tommosta läppää heittää, eikä sen tarvi pelätä että alan möksöttään ja kiukkuaan.
  Esimerkiksi kavereiden kanssaki mulla ahistaa älyttömästi jos pittää olla turpakii ja varoa kokoaika sanomisiaan, ettei vaan toinen ota ja loukkaannu. Tai ko otetaan vaikka tilanne jossa ollaan lähössä johonkin, kaveri on tällänny hiuksia ja vaatteita parisen tuntia ja vähän väliä muuttaa mieltään ja koko ajan esimerkiksi sovittu aikataulu muuttuu. Kun oot siinä koko aika kertonu mielipitees ja todennu että kaikki mitä se kaveri on kokeillu on näyttäny hyvältä, kaveri kyssyyki että " Onko tää hyvä, eihän mun pylly näytä liian isolta? Voi ei en mä tätä voi laittaa kun mun pylly näyttää tosi isolta! " Ja kun kyseessä on todennäkösesti älyttömän timmissä kunnossa oleva muija ja kroppa näyttää niissäkin vaatteissa hyvältä, saatan lipsauttaa :" Joo sun takamus on kyllä nii järkkyiso etten tajua miten kehtaat käyä missää ihmisten ilmoilla " Lopulta ilta päättyy siihen että me ny ei sit lähetäkkää mihkää ja saan viikon olla nöyränä ko sanoin niin törkeästi. En sitte tiiä että onko mun kaverit liia herkkänahkaisia vai mulla suuri suu. :D Mutta siis esim mun mielestä tuollaisissa tilanteissa pitäs jättää vetämättä ne hernerokkamaissipaprikat nenää. Muutenkin ihmisten ja varsinkin kavereiden kanssa mun pitää saaha olla oma itteni ja sanoa suoraa jos aihetta on. Muuten mie vetäyvyn kuoreeni ja en uskalla olla yhtää oma itteni. Apua meni vähä aiheesta. :D:D:
  Mutta siis parisuhteessa musta on tosi tärkiää että asiat sanotaa suoraa ja pidetää yllä semmosta pientä pelleilyä. Ei joka asiaa tarvi vetää läskiksi mutta esimerkiksi just toi mitä äitis ja hänen miesystävänsä tekivät :D Pieni pelleily piristää ja piettää suhetta yllä. Samoin kuten tyynysodat ja painimiset! Oon niitte suuri fani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tuo oli aivan tosi hyvä!! :D Ja siis en oikeastaan ees ymmärrä miten tuollasen vois ottaa tosissaan? :D Nii ja on ollu hyvät leikit teillä, ehkä se johtuu tuosta seiniin törmäämisestä että susta on tullu tommone pölijä ;D MITÄ :DDDDD Tuo takapuoli esimerkki siis :DD Ihan uskomatonta :D Ehkä se on vaan niin, että yllättävän monet naiset onnistuu ottamaan itseensä tosi helposti.. Eri asia jos toinen on oikeasti pyöreä tms, mutta juuri tuollaiselle timmikroppaiselle ystävälle tuommoinen kommentti voisi olla vaan herätys että 'miten mää ees kehtaan valittaa tämmösestä asiasta'.. Ja siis joo, kyllä pitää pystyä olemaan rento ja oma itsensä oli sitten kyseessä parisuhde taikka ystävät! Ja mie oon fani myös!! :D Hyvä me 8)

   Poista
  2. Jeei hyvä me ! :D MUTTA hyvä heitto hei toiki :D Just tommosta läppää mie tarkotan!

   Poista
  3. Niinii perus heittelyä ;D Ja siihen peppujuttuu mää voisin kans olla just silleen että "huhhuh en kyllä ite ainakaa viittis lähteä mihinkää tuon näkösenä" tai että "joo kattoinki, että nyt on tullu muutama kilo lissää" mutta ainaki tähä asti kaverit on ymmärtäny tai jos joku ei oo, nii oon ollu vaa silleen että kamoon otaha itteäs niskasta kiinni :D

   Poista
 10. Hahahaah (tosi vakuuttava alku) ei mut oikeesti, ihan sairaan hyvä postaus! :-D Oon niin väsyny ja mulla piilarit on kuivaa kurpsahtanu silmiin ärsyttävän lailla, mutta siis tossa oli niin paljon tyttö asiaa etten kerta kaikkiaan kestä. Mua itteäni inhottaa just semmonen tiukkapipoisuus, koska elämästä kuuluu nauttia ja jos on kykeneväinen nauttimaan halvoista ja ilmaisista puolikuivista vitseistä, nii se on enemmän ku OKEI! Tai jos oikeesti pelkkä toteaminen 'tos on bussipysäkki' saa aikaan niin paljon iloa ja hervotonta naurua elämään, nii sehän on vaan taito mitä kaikki ei omista. Tai handlaa! Mitä lie. Mut joo ei midiksii hyvää yötä <3 <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDD Hahhaah Inaaaaaa :DD Ehkä sulle oliki hyvä aika mennä nukkumaan ;D<3 Mutta totta, jos noinki ison ilon ja onnen elämään voi saada ilmaseks niin pienellä vaivalla niin kyllähän se kannattaa hyödyntää :)

   Poista
 11. Mulla on kyllä aika samoja ajatuksia=) en usein riitele poikaystäväni kanssa, mutta aika tulinen osaan olla. Jos mua vituttaa, niin sitten vituttaa oikeesti kunnolla, enkä juuri piilottele sitä. Sanon heti suoraan, että nyt sitten vituttaa ja hetki kinastellaan tai sanotaan tyhmiä asioita, mutta sovitaan ennen kuin tilanne kärjistyy. Samanlaine oon kaikissa läheisimmissä suhteissa, äiti, isä, veli ja poikakaveri näkevät musta varmasti ne tulisimmat piirteet :D mutta samat ihmiset näkevät yleensä myös ne parhaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monestihan se meneekin just niin, että ne lähimmät ihmiset näkee niin ne parhaimmat kuin huonoimmatkin puolet :) Ja mää kannatan kyllä suoraan heti sanomista! Sillon välttyy isommilta vahingoilta.. :D

   Poista
 12. Aivan mahtava postaus Anni! :D meillä kaimoilla on selvästi samanlainen maku mitä parisuhteisiin tulee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaima!! Luultavasti, luotan siihen kun sanot ;)

   Poista
 13. Hei tää oli kiva postaus. :-) Hirveesti samanlaisia fiiliksiä itselläni, kyllä siinä parisuhteessa pitää pystyä kaikesta puhumaan mutta samalla pitää uskaltaa nauraa välillä itselleen. Pieni piikittely tuo vähän ekstraa elämään ja mä oon muutenki semmonen keppostelija et piikittelyt on osaa mun ja mun kavereiden huumorintajua. Itellä on nyt sellanen fiilis, että seuraavalta poikaystävältä odotan kykyä riidellä takasin jos se riita nyt eteen tulee. Edellisessä parisuhteessa paloi päreet siinä, että huutaa itse kurkku suorana toiselle eikä tule minkäänlaista responssia, hyvä kun silmäänsä räpäyttää. :-D Mä haluan sen toisen joka tarpeen tullen uskaltaa huutaa takaisin, tai edes hieman kyseenalaistaa sen mistä olen vihainen. Yleensä mä siinä vaiheessa rupean nauramaan, sillä en osaa riidellä jos toinen lähtee siihen mukaan.

  Pssst. Sä vaan jaksat olla nättinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kirjotettu ajatuksistas :) Munkin on tosi vaikea kuvitella olevani ihmisen kanssa, joka ihan omasta halustaan lymyilis mun tossun alla :DD Pitää osata sanoa takaisin, tiukasti mutta asiallisesti, kun siihen on syytä! Tsih, kiitoksia :)

   Poista
 14. Mamma mia miten ihania kuvia Anni rakas<3
  Mää luin koko tekstin ja hajosin tuossa lumipallo kohassa ihan totaalisesti :'D Liekö väsymys vai mikä.. Ihanaa syvällistä pohdintaa taas ! PUS<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ookkai nää iha höppänä!<3 :) Hassu sie! Hei muuten pitää laittaa viestiä sulle yhestä viikonlopusta mitä sulla ois suunnitelmissa sillon ;))

   Poista
 15. Oi ihanaa! Yritän aina epätoivosesti selittää seurustelusuhteista keskusteltaessa, että haluaisin "semmosen kiusaavan puolison"... Tän tekstin lukeminen helpotti suunnattomasti, nyt osaan ehkä vähän paremmin selittää ton rakkaudella tarkoitetun hyväntuulisen piikittelyn ja kuittailun!

  Vaikka mä itse olenkin aika romanttinen ihminen, mulle hyvä huumorintaju on tuhat kertaa tärkeämpää kuin söpöily. Huumori auttaa melkein joka tilanteeseen!
  Huumorintajusuus on musta selkee merkki just siitä itsevarmuudesta ja rentoudesta, ja kyllähän ne itsevarmat ihmiset on just niitä kiinnostavimpia. (:

  Huippu postaus ja huutonaurut sun äipän söpölle lumipallotempaukselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä asioita on kyllä vaikea pukea sanoiksi, mutta ehkä jollaintapaa onnistuin kun teitä ymmärtäviä ihmisiä tuntu löytyvän :') Ja mää oon myös aika romanttinen ihminen, mutta kun tuo huumorintaju ja hauskanpito liittyy vaan niin moneen muuhunkin suhteen osa-alueeseen! :D Siihen romantiikkaankin :) Kiitos ihanasta kommentista!!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat