tiistai 8. huhtikuuta 2014

Not very pretty, but we sure know how to run free


Mulla on positiivinen ongelma. Mulla on ihan liikaa kuvia ja postausideoita ja muuta. Nyttenkin mulla on yli 100 luonnosta, mutta miten niitä nyt enää julkaisee kun ne on keskeneräisiä ja aiheetkin on saattaneet mennä ihan täysin ohi näin pitkän ajan jälkeen.. Musta on hauskaa kun niin monella tuntuu olevan stressiä siitä, mistä postaisi tai mitä kirjoittaisi kun mulla taas ongelma on siinä, että haluaisin istua aina puoli päivää koneella ja kirjoittaa milloin mistäkin ja valita kuvia ja kaikkea.. Eihän mulla nyt ole aikaa sellaiseen vaikka ihan hyvin sitä aikaa on siltikin tällä hetkellä varsinkin kun oon täällä Oulussa eikä työt oo alkanu. Tulin siis tänne oikeastaan töihin Hulluille Päiville ja huomisesta lähtien tulis sitten kulutettua Stockan ruokapuolen kassan penkkiä ihan kohtuudella neljä päivää. Tulkaahan mun kassalle ja poritsuttamaan jos eksytte Herkkuun ostoksille!

Kävin tekemässä yhden vuoron lauantaina ja oli melkeinpä pelottavaa huomata kuinka itsestään kaikki hommat toimi ja muistin kaikkia erikoisempiakin juttuja, joita tulee harvemmin eteen. Oli myös jotenkin mieltäkohottavaa kun siinä oli viereisillä kassoilla pari Hullujen Päivien apulaista (ainaki näin päättelin) ja he kyselivät multa kokoajan kuinka mikäkin homma tehdään ja osasin auttaa kaikessa ja ihan automaattisesti ilman, että täytyi edes miettiä miten mitkäkin hommat meni. Huomasin myös muistavani tiettyjen tupakka-askien koodinumerot. Ja tunnistin ainakin kymmenen asiakasta, joiden muistan silloinkin käyneen kohtuu paljon siellä ostoksilla. Muistin pariskuntia, jotka käyvät aina yhdessä ostoksilla ja jopa minkä tyylisiä tuotteita he yleensä ostavat. Hassua muistaa asioita niin hyvin, vaikka viimeksi oon ollut tuolla töissä vuosi sitten keväällä.Tässä on muuten mun uudet lempparihousut. Musta on loistavaa, että noissa revityissä kohdissa on tuollaiset (öööm..?) ohuemmat kankaat alla, ettei mun valkosta vaaleampi iho näy sieltä >:D Se on oikeasti ihan hämmentävää kuinka valkoinen oon ja varsinkin kun ero näyttää vielä suuremmalta mustaa väriä vasten.. Mun hiukset on haalistuneet aivan älyttöämästi! Ne ei oo enään oranssinpunaiset vaan ainoastaan punertavan ruskeat. Eihän tässä värissä sinällään ole mitään vikaa, mutta kun tykkäsin niistä punaisista niin hulluna!! Eli siitä Olian väristä: sävy oli alkuun tosi hyvä, mutta lähti haalistumaan melko nopeasti. EDIT/ oon laittanu väriä päähän jo uudestaan sen jälkeen kun nämä värjättiin silloin pari kuukautta sitten, mutta silti ollaan jo näin haalistuneessa sävyssä.. Silleen musta on hyvä tuollainen haalistuva väri, ettei tuu älytöntä juurikasvua ja ikäänkuin on turvallista kokeilla miltä väri näyttäisi itsellä ilman, että se on sitten siinä kirkkaan räikeänä tyyliin koko loppuelämän kunnes hiukset leikataan.. Eli tuo väri on hyvä jos haluaa turvallisin mielin testata jotain tiettyä, mutta huono puoli on se, että väriin tykästyessään siitä ei saa loppupeleissä nauttia kuin 2-3 viikkoa..

Mää oonkin nyt pohdiskellut värjäisinkö jollain toisella värillä takaisin semmoiseksi punaisemmaksi jos se pysyisi vähän paremmin vai laitanko tähän nykyiseen myös kivaan sävyyn vähän vaaleita raitoja, sillä mulla löytyy värikin jo.. Kumpaa mieltä ootte??


Varoitan, että seuraavaksi tulee taas ruokakuvia kun taas sain kutsun syömään.. Muu Oulureissu on käytännössä sitten koostunut jääkaapin valosta ja kauppurin sipulirenkaista/ranskalaisista ja auramajoneesista.. En oo koskaan yksin asumisen aikana syöny yhtä huonosti ku nyt kotona :D Pöhh.. Mutta molemmat vanhemmat on olleetkin aika paljon pois niin eipä silloin tuu täytettyäkään jääkaappia ruualla.. Enkä minäkään jotenkin osaa ostaa hulluna kaikkea tänne ku jotenkin tuntuu, että ne jää vaan sitten tänne ja pilaantuu ja kaikkea vaikka oonhan mää täällä vielä ainaki 5 päivää :D Tänään meen kauppaan ja ostan kunnolla syötävää! Mulle tulee yks murunen myös tänne tänään jyppilästä niin pakkohan mun on hankkia sillekkin syötävää ^__^

 Veikkausta mitä kalaa syötiin?Kokonaisuudessaan syötävää oli paljon useiden ruokalajien myötä, joten tuli syötyä melko hyvin vaikka annokset olivatkin aika pieniä. Näissä kuvissa ei edes ole kaikkea mitä syötiin ja maisteltiin..

Syönnin jälkeen lähdettiin keskustaan suorittamaan tehtävää! En tiiä kuka oli eniten hämillään tästä tehtävästä: a) minä, joka lähdin käyttämään noita näillä mahtavilla ja uniikeilla drinkeillä, jotka näkyvät nykyisin vain 20 kertaa illassa b) äiti, joka ei tiennyt yhtään mitä tapahtuu - epäili kyllä jotain ilotulitteita ja liekkejä vai c) äidin miekkonen, joka kommentoi tyynesti "no, tämän jälkeen kaikki ainakin tietävät, että ollaan Muhokselta."

Kukaan ei siis oikeasti ole Muhokselta. Tuo drinkki on vaan jo niin vanha ja nähty juttu, ettei sitä varmaan tilaa enää kukaan muu kuin Muhokselta (sellainen ihana pikkupaikka lehmillä ja muilla varustettuna Oulun lähistöllä) joku suureen Ouluun turistimatkalle tullut maatilallinen.

PS. tuo oli siis mun tulkinta ja liioitellun karkeasti selitetty, jotta Oulun ulkopuoleltakin olevat ehkä ymmärtävät mistä kirjoitan.. Ei siis millään pahalla tuota drinkkiä tilaaville, eikä Muhoksen maatilallisille! PPS. olinhan itsekkin juuri porukassa, joka tilasi tuon drinkin ja pienenä mun unelma-ammatti oli karjakko >:)

Annoin näille kyyhkysille yhteisenä joululahjana kuoren, jossa oli näiden ylläolevan kaltaisia pieniä tehtäviä. Olikohan niitä yhteen jotain 30 ja 40 välistä. Kirjoiteltiin ja keksittiin näitä silloin Heidin kanssa ja tehtävät oli aika lailla laidasta laitaan, kunhan ne olisivat kohtuullisen helppoja suorittaa eivätkä vaatisi älyttömästi materiaalista panostusta. Joitain tehtäviä muistellakseni heidän piti vetää toisiaan pulkassa ympäri urheilutalon takana olevan puiston, piirtää muotokuvat toisistaan, lakata molempien varpaankynnet vaaleanpunaisiksi, käydä laulamassa karaokeduettona Pepe Willbergin Aamu, kirjoittaa toisilleen rakkauskirjeet, käydä keskustassa niin, että esittävät turisteja eivätkä puhu suomea. Lista jatkuisi luonnollisestikin paljon pidempään, mutta jätetään loput teille arvailtaviksi! Mun mielestä tuollaiset lahjat on aivan älyttömän hyviä, koska noita tehdessä saa nauttia yhdessäolosta, on hauskaa ja tulee tehtyä muutakin kuin vain niitä rutinoituneita juttuja ja mikä olennaisinta: tuollainen ei vaadi juuri mitään niin lahjan antajalta kuin suorittajilta! Voihan tuollaisen tehdä myös omalle seurustelukumppanilleen ja keksiä pieniä piristystehtäviä omaan parisuhteeseen tai vaikkapa parhaan ystävän kanssa. Tehtävien kuitenkin kannattaa olla tarpeeksi pieniä ja helppoja, ettei kynnys niiden suorittamiseen kasva tai jää kiinni esimerkiksi siitä, kuinka paljon on rahaa..

Jos tätä lukee joku, joka saattaa ehkä joskus miettiä mitä ostaisi mulle lahjaksi niin mulla on pieni vinkki. Jos sulla ei ole selkeää ajatusta lahjasta niin älä osta mitään väkisin vaan siksi, koska "pakko ostaa jotakin" vaan käytä pikkusen mielikuvitusta ja kirjoita meille/mulle ja jollekkin jotain kivoja pikku tehtäviä 8)


38 kommenttia:

 1. Omasta mielestä sulle sopi ne punasemmat paremmin, ihanan kirkas sävy oli just sen värjäyksen jälkeen! :) Tuo luonnollisempi on kyllä myös nätti sävy! Heh, tuun kyllä heti huomenna sun kassalle jos siellä aamusta jo oot! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se oliki! Vähän ehkä huolettaa osaanko valita sopivan värin, mutta kai sitä osais? :D Oon huomenna 12-21!

   Poista
 2. Ooh niin coolit nuo housut! Pitäisiköhän itse uhrata yhdet vaatekaapista ja näyttää vähän veistä... (kivasti kuulostaa ihan siltä kun haluaisin murhata jonkun haha!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää itekki just eilen fiksailin yksiä vanhoja vaaleita housuja, joita en muuten juurikaan oo koskaan käyttäny ja nyt tykästyin niihin heti ihan hulluna :D Ja vähän kieltämättä kuulosti >:DD Mutta suosittelen!

   Poista
 3. Ihan mukavaa vaihtelua päästä hulluttelleee pitkästä aikaa! :D Töissä siis varmaanki törmätään jos samaan aikaan tauolle satutaan, sillä mää hääräilen siellä tiskiskin takana lappaamassa aaverahkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenki oon aina tykänny hulluna (heh mikä sanavalinta) siitä hullujen tunnelmasta :D Vaikka on härdelliä ja kiirettä ja paljon porukkaa niin se pitää mut jotenkin paljon virkeempänä ja on kiva aina bongailla hulluna (miksi taas???) tuttuja! Toivottavasti törmätään :)

   Poista
 4. Kirkkaan punaiseksi vaan! Leimuava tulitukka sopii sulle niiin hyvin.

  Tää ei nyt liity postaukseen mutta naureskelin itsekseen täällä sille (otsikosta tuli mieleen) kun en ikinä kuule laulun sanoja oikein :DD Niinkuin ennen luulin että postauksen otsikon kappaleessa sanottiin että "we're fairly pretty but we sure know how to run free" ja mietin että eihän tossa lauseessa nyt ole järkeä... ja Timberlaken TKO-kappaleen kertsin luulin olevan "take care" enkä uskonut että se oli TKO 8D Ja Katy Perryn E.T. kappaleessa oikeastihan lause menee näin: "It's supernatural, extraterrestrial" ja minä kuulin sen aina: "It's supernatural, it's treacherous to you".... Yms!


  Miten voi olla näin huono kuulemaan lyriikoita?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä määkin oon pohdiskellu! Se vaan vois taas olla pahaksi hiuksille jos ne taas vetäis ihan kokonaan jollain värillä.. Raidat ois vähän lempeemmät hiusten kannalta mut muuten se kakkosvaihtoehto :D Hmph.. Ja siis mulla on ihan sama homma monesti :DDD Ja siis eihä nuo nyt kuitenkaan oo ihan hirveen huonot vaihtoehot ;) Aloin googlettaan lyrics version ja ekana tuli tämä https://www.youtube.com/watch?v=9Iyfi3dH2Hs kuunteleppa, päivän eka wtf hetki, yllättävän pitkään kesti että eka osu tälle päivää!

   Poista
  2. Mitä ihmettä :DDDD Repeilen täällä tolle videolle

   Poista
  3. Mua jotenki yllätti kuin paljo ite repeilin sille XDD

   Poista
  4. Haha meikäkin on luullut että tossa Lorden Team biisissä lauletaan "Not very pretty but we sure know how to run the field".... :D Se onkin että run things, hups. Mutta kun siinä lauletaan jostain tiimistä ja muusta nii jotenki oletin että laulu kertoo esim. jalkapallojoukkueesta... :--D

   Poista
 5. Mun mielestä toi sun tukka näyttää noinkin tosi hyvältä<3 Ja ihana asu! Söötti seeprapaita :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Julia<3 Itekkin tykkään kyllä, mutta haluan silti jotain särmää :p

   Poista
 6. Tuo asu on kyllä ihan mahtava, I like it ! <3 Musta sulle sopii tuokin tukkaväri todella hyvin, itse haaveilen taas punertavasta sävystä omaan kuontalooni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Molemmissa on niin puolensa kyllä! :D

   Poista
 7. Upee asu ja niin kaunis sinä!

  ♥~ www.whenyourheartbeats.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Heippa!
  Olen syksystä asti seurannut blogiasi ja koulupostauksia ja jyväskylästä olisi kiva lukea enemmänkin. Itse olen harkinnut myös jyppilään muuttoa ja kyseistä viestintä-alaa, mutta kaipaisin vielä lisätietoa :) Olen myös yrittäny löytää muita blogeja, jossa käsiteltäisiin kyseisiä aiheita ja koulun sivutkin on tultu monta kertaa luettua läpi. Suuri kiitos jos pystyisit vielä valaisemaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valaisemaan* tälläista jahkailijaa.
   Teksti olikin liian pitkä tähän.
   Terveisin: Tuuli K., porista

   Poista
  2. Hei! :) Ilman muuta oon valmis valaisemaan ja auttamaan miten suinkin vaan voin, mutta kaipaisin ehkä vähän tarkennusta mitä haluat tietää yms! :) Mutta yleisesti ottaen kannattaa ehdottomasti tulla Jyväskylään ja tälle alalle, mikäli viestinnälliset hommat kiinnostaa :)

   Poista
 9. Oi että mikä postaus taas jälleen! Loistava!! :) Tykkään niin sinun asukuvista ku ne on hyvistä kuvakulmista otettu ja ilmeet/eleet/asennot kohillaan. Hauskoja noi kuvat joissa on sama kuva kaks kertaa. Joskus yläasteella tein kans tollasia, mutta en enää osaa :D päässy unohtuun.. :(

  Minusta sulle passaa hyvin tuo väri, mutta vois olla kiva jos laittais vaikkapa vaaleeta raitaa lisäksi. :) Ja voi perskules mitä ruokakuvia tälläkin kertaa! TULLEE NÄLKÄ :D kerroppa mitä tossa herkullisen näköisessä jälkkärissä on?? mieki haluun tuota!!

  Tuo sinun lahjaidea on kyllä aivan ihana! Niin söpöä ja samalla myös hauskaa. :) Ps. En oo vieläkään nähny tota rammastein drinkin tekoa :D Pitäis käydä tillaan se joskus kulumassa. onkohan se hyvvää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla tuollaista palautetta kuvista, harvemmin tulee, mutta oikein mielellään otan vastaan oli sitten risuja taikka ruusuja 8) Itseasiassa en aivan tarkkaan tiedä jälkkäristä, koska sain sen valmiina tarjoiltuna, mutta jäätelöä (en tiedä oliko pelkkää vaniljaa vai jotain caramel - varmaan vanilja) kinuskikastiketta, daimia ja pannulla pehmennettyjä omenapaloja! Pikkuse hyvvää :P Tosin jotain sellasta raikastaki vois lisätä niin ei ois yhtä makeaa - ite voisin jotain mandariinin palasia kokeilla! Kuulostaa ehkä hassulta, mutta toimii. Äitiltä sain vähän toivomusta sellaiseen ja äitiltä tuollaista kaikkea pientä kivaa juttua on kyllä tullut opittua aika paljonki :) Et oo nähny?!?!? :DD

   Poista
 10. Tuo toisen kuvan kerrostalo on niin magee, että oon varannut itselleni sieltä ylimmästä kerroksesta kämpän! (vitsi vitsi, ensin pitäis voittaa lotossa!) Varmasti niin siistit maisemat siellä ylhäällä ja kaareva terassi?!? Unelma! :') Ja kaunis olet! :)

  Haha, turhaan siis haastoin sua tuohon 3 päivän haasteesee mun blogissa, jos olet nyt vain töissä ja luonnoksissa odottaa 100 kirjoitusta.. Hups :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha :DD Paljonkoha tuollane maksaa! Terassilla varmaan ihan hyvät oltavat :D Kiitos :') Ja no mie teen kuha palaan jyppilään!!

   Poista
 11. Hei mitä häh, pilkataanko täällä muhosta vai? Tällaista en siedä laisinkaan >:D

  VastaaPoista
 12. Mul on toi sama juttu että punanen vaan haalistuu, se kun on niin vahva väri ja harvalla on luonnostaan sellanen:/ mut kannattaa ostaa sävyttävää hoitoainetta! Sitä voi käyttää sit värjäyksien välis eikä hiusset kuole kun muutes sais värjäillä melkeen viikon välein(ainakin mun..) ite oon myös tietosesti vähentäny hiusten pesua, sillon väri haalistuu hitaammin ja hiuspohja kiittää.:)

  Ps pakko sanoa et oot tosi hyväs kunnossa!:) mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin.. :/ Tyhmää.. Pitäis kyllä hankkia varsinki jos värjään vielä :p Määkin oon yrittäny vähentää hiusten pesua, mutta pakko joka toinen päivä jos haluaa näyttäytyä siedettävän näkösenä ku hiukset rasvottuu jotenki tosi nopeesti.. Tai ne menee jotenki rasvasiks ja latvat samalla sähkösiks??? Voi, kiitos! Ihana kuulla tuollainen kehu :) Samoin sinne Aino!

   Poista
 13. Minusta sulle passaa hyvin tuo väri, mutta vois olla kiva jos laittais just vaaleeta raitaa :) tuo sinun lahjaidea on kyllä aivan ihana! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, paha ku on niin monta hyvää vaihtoehtoa! >:D Hihi<3

   Poista
 14. kävin tossa kuuen aikaan stockalla, etin sua kassoilta mut ei näkyny. oisin vaa sanonu et sun blogi on niiiiiiiin hyvä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PÖHH!! Olin just 17.50-18.10 tauolla :-D Ehkä vielä tuut joku päivä käymään! Kiitos!!

   Poista
 15. Heips! Kysäsenpä sellasta kun sulla oli jossakin postauksessa se pepputreenihaaste kotona.. Tehdäänkö se ilman mitään painoja, ihan oman kropan painollako vaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oman kropan painolla joo! :) Ne toistomäärätkin on niin suuria! Jos haluat ottaa painot mukaan niin sitten toistojakin pitää tehdä paaaljon vähemmän! Tuo on loistava haaste varsinkin jos ei ole aikaisemmin kyykkäillyt aivan hirveästi!

   Poista
 16. Heippa,
  tää ei nyt oikeestaan liity postaukseen, MUTTA mun (joka ei yleensä ikinä kommentoi mihinkään!) on pakko välittää sulle terveiset, että todella ihailen tyyliäsi, millä pidät blogiasi. Tästä jotenki huokuu aitous ja tuntuu, että teet tätä just omalla tavalla ja se näkyy kyllä! Keep it rockin', oot mahtavan oloinen mimmi! Ja vielä niin kamalan kaunis! Arvostan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VAU! Niiin ihana kuulla, että sellainen vaikutelma irtoaa tästä hommasta sillä kyllä teen tätä just siksi kun ite haluan enkä mitenkään puoliväkisin - jos ymmärrät mitä tarkoitan! Voi apua, kiitos ihan hirveästi!<3

   Poista
 17. Osaaks joku kertoo mikä ihmeessä on toi perinteinen venäläinen illallinen? :) Oon asunu lähes koko ikäni täällä moskovassa mutten oo kuullu kertaakaa mitää tuollaisesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa tämä oli kaverin idea, sillä hänellä on juuria Venäjään, joten muakin saa valaista ;D Mutta ilmeisesti hän tarkoitti (niinkuin ajattelinkin) illallista, jossa on vaan perinteisiä venäläisiä ruokalajeja yms, ei siis mitään tiettyä "illallismallia" :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat