perjantai 23. toukokuuta 2014

Epäilyttävä mies Tiberjoen varrellaNyt on vuorossa tarina Roomasta ja epäilyttävästä miehestä johon törmäsimme. Tarina, jolle on vain pakko pyhittää oma postaus.


Olimme toisena päivänämme Roomassa kävelemässä pitkin Tiberjoen rantaa kun vastaan hölkkäili koira. Kamera jo valmiina kädessäni nappasin siitä kuvan ja Heidi huikkasi omistajalle ihanasta koirasta. Mies kyseli heti mistä päin me tullaan - aivan kuten kaikki muutkin paikalliset.. Hän oli pukeutunut isoon mustaan tpaitaan ja löysiin collegehousuihin ja näytti lähinnä joltakin jengiläiseltä. Alettiin porisemaan nähtävyyksistä, missä ollaan käyty ja missä ei. Mies alkoi selittämään joen toisella puolella olevasta rakennuksesta (näkyy alempana) ja muista historiallisista rakennuksista ja tarinoista. Lähdettiin kävelemään eteenpäin ja hän aikoi esitellä meille joitain paikkoja.


Mies puhui todella hyvää englantia ja kiinnostuneina kuuntelimme hänen kertomuksiaan Roomasta, niin sen historiasta kuin mikä kaupungissa ei ole hyvin nykyisin. Kaikkia todella mielenkiintoisia asioita, jollaisia suurin osa turisteista ei tule koskaan varmaan kuulemaankaan. Hän pysäytteli meitä esimerkiksi tällaisten laattojen kohdille, kertoi mitä niissä lukee ja tarinat niiden takana.Ohitimme siltoja, joiden alla asui ihmisiä ja mies esitteli meille ystävänsä ja hänen kotinsa. Molemmat mietittiin vähän, että mitähän tästä tulee kun tuollainen jengiläisen näköinen esittelee meille nyt sillan alla asuvaa ystäväänsä..


Jossain vaiheessa kerroimme miehelle, että olimme miettineet mitenköhän paikalliset oikeasti asuvat täällä, kun kaikkialla tuntuu olevan ainoastaan upeita rakennuksia ja muuta satumaailmaa. Hän sanoi, että asuu ihan lähellä ja voi näyttää asuntonsa, viedä samalla koiran kotiin ennen kuin jatkettaisiin nähtävyyksien katselua. Mun ja Heidin katseet kohtasi välittömästi. Tumma, jengiläiset näköinen häiskä, jonka olemme tunteneet puoli tuntia kutsuu meidät luokseen. Hetken aikaa mietittiin siinä kävellessämme asiaa: olimme keskellä kirkasta päivää melko keskellä Roomaa, mies ei vaikuttanut mitenkään uhkaavalta, hän ei käytännössä kysellyt meistä tai kertonut itsestään vaan aidon kiinnostuneesti ja innoissaan kertoi historiasta ja nähtävyyksistä ja kaikista tärkeimpänä, tämä mies ei lähestynyt meitä vaan me häntä ja me sitäpaitsi otimme itse asuntoasian puheeksi.

Aina varoitellaan tuntemattomista miehistä, varsinkin kun ollaan ulkomailla. Mun mielestä ketään ei voi kuitenkaan suoraan luokitella vaaralliseksi jos siihen ei ole mitään syytä. Ei ole mitään perustelua sille, että vain oman maalaisiin ihmisiin voi tutustua ja muut ovat uhkia. Mun mielestä myös ulkomaalaisiin voi tutustua kunhan vain tietyllä tavoin perusvarovaisesti tarkkailee tilannetta ja maalaisjärjellä miettii asiat. Jos mitään hälyttäviä merkkejä ei ole, liikkuu valoisan aikaan ja julkisilla paikoilla, ei ole mitään hätää. Itse ajattelen tilanteen niin, että jos Suomessa luottaisin johonkin tyyppiin, niin miksen luottaisi muuallakin.


Mies oli epämääräisesti kertonut tekevänsä jotain musiikkihommia ja hänen upeaan asuntoonsa astuessamme henkäisimme ihastuksesta. Iso parvi, upea kylpyhuone, sauna ja salahuone. Salahuone!! En voinut olla kysymättä asunnon hintaa ja mies heitti nykyiseksi hinnaksi vähän alle pari miljoonaa. Jotain sellaista ajattelinkin tiedostaen asunnon ulkonäön ja sijainnin melko keskellä Roomaa. Plus tottakai oman sisäpihan ja ovimiehen... Tyyppi sanoi, että voin ottaa kuvia ja muutenkin kokoajan ulkona näytti mulle kaikkea mitä pitää kuvata, mutta en viitsi enkä haluakaan toisen kotia näyttää täällä ihan kokonaan :)


Jossain vaiheessa tyyppi kertoi enonsa tehneen ison kappaleen ja me molemmat oltiin aika tyrmistyneitä kun tyyppi alkoi hyräillä tuota biisiä :D Kyseessä oli kappale gangta's paradise ja uskon teidänkin melko monen tietävän kyseisen biisin?Tämä epäilyttävä mies muuttui hetkessä myös mielenkiintoiseksi kun paljastui, että hän oli pienenä poikana kirjoittanut nuo sopimukset ja ne olivat muuttaneet hänen elämänsä. Hän käyttäytyi kokoajan kuin täysi herrasmies, esitteli meille kalliita merkkipukujaan, timanttejaan ja korujaan, kertoi elämästään ja asunnoistaan, joita on Italian lisäksi Saksassa ja Los Angelesissa ja joku mökki jossain Alpeilla. Näimme kuvia näistä paikoista ja kuulimme tarinoita. Kävi ilmi, että hänellä on oma lentokone ja että hän puhuu ja kirjoittaa viittä eri kieltä: italiaa, englantia, saksaa, espanjaa ja ranskaa, sekä osaa puhua ja lukea arabiaa. Saimme myös todisteita näistä taidoista kun kyseltiin erikielisiä tuttuja tekstejä ja hän hetkessä käänsi niitä.Kiersimme tyypin kanssa ympäri Roomaa ja siis aivan kertakaikkisen loistava tyyppi! Hauska ja älykkään oloinen. Illalla hän vei meidät syömään hienoon ravintolaan jopa sen sulkemisajan jälkeen ja päällään hänellä oli tyylikäs Fendin puku ja päällä tottakai myös timantit. Kaikkein kauhistuttavimman hauskaa oli ehkä se, että mulla oli koko illan hänen 15 tonnin timanttisormus ja ensimmäisen viiden minuutin jälkeen hän varmisti onhan se vielä tallessa ja käski olla hukkaamatta. Sen jälkeen sormus oli mulla varmaan vielä kuusi tuntia eikä hän kysellyt siitä ollenkaan eikä edes muistanut sitä kun oltiin lähdössä.. Vissiin tunnu missään pienet 15 tonnia. Kuin silmä kovana ite tuijottais jotain edes kolmasosan noin arvokasta omaisuutta jos sellaista edes olisi :''D Lähtiessämme kysyin oikein onkohan mulla jotain mitä hän haluaa takaisin, mutta ei siltikään muistanut... Joku jää kuitenkin miettimään niin paljastetaan, että luovutin itse vapaaehtoisesti tämän 15 tonnia >:D

Hauskaa oli myös kun muuten todella kohteliaasti käyttäytyvä ja varsinkin muiden ihmisten kuullen asiallinen tyyppi tyylikkäänä Fendin puvussa puhui meille kokoajan silleen "motherfuncking niggas" :DD
Mää itseasiassa tykkään hurjasti tän tyypin musiikista!! Ehkä sitä tuli kuunneltua sen verran hänen kanssaan hengattua ja osittain varmasti ne vaan muistuttaa niin paljon Roomasta ja Italiasta yleisestikin :)

Tässä joitain biisejä!

Varsinainen kipale alkaa kohdasta 1:23.


Niin ja tosiaan. Onhan tää tyyppi samalla musiikkivideollakin Snoop Dogin kanssa :''D Laulaa tässä tuota kertosäettä. Ihan miellyttävä ääni mun makuun ainaki :)


Tässä tuli vaan todettua, että onneksi luotettiin omaan vaistoomme ja saatiin tutustua aivan älyttömän mielenkiintoiseen, hauskaan ja mikä tärkeintä eri kulttuurista tulevaan tyyppiin, joka opetti meille vaikka ja mitä uutta. Toivottavasti nähdään vielä joskus jossain päin maailmaa!


50 kommenttia:

 1. apuaa, siis odotin koko ajan sydän pamppaillen että milloin tulee jokin kauhea kohta missä mies paljastuukin joksikin täys psykopaatiksi tai muuta vastaavaa!! :DDD onneksi näin ei kuitenkaan ollut, ja oli varmasti todella hienoa tutustua häneen! :) ihan totta tuokin ettei aina pidä luokitella ihmistä ulkonäön perusteella vaan voi käyttää sitä omaa päätään, että lähteekö esim. juuri jonkin kotiin vaiko ei :) tätä oli kyllä niin mielenkiintoista lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei! Ja siis kieltämättä odottaisin itsekin jotain kamalaa tapahtuvaksi kun kaikki tuntuvat kertovan ainoastaan huonoja kokemuksiaa, mutta miksei niitä hyviäkin?! Kyllä ihan perusjärkevä ja asioista tietoinen ihminen osaa tehdä omia ratkaisuja vastaavanlaisissa tilanteissa :) Kyllä mekin molemmat oltiin alkuun todella varautuneita, mutta annettiin silti mahdollisuus ja onneksi annettiinkin :) Kiitos!

   Poista
 2. Mä jo luulin että tää olis joku varoittava esimerkki, mutta tää oli aivan uskomaton ja ihana esimerkki! Oon samaa mieltä tosta että itsesuojeluvasiton pitää kyllä pelata, mutta jos olisitte tuominneet kyseisen herran niin ette olis päässeet kokemaan jotain noin siistiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iida! Totta, itsesuojeluvaiston kuuluu kyllä pelata sillä kyllähän maailmasta löytyy vaikka minkälaista tyyppiä.. Mutta joskus löytyy vaan hyviäkin tyyppejä, joista vaan paistaa läpi aito hyvyys ja niihin uskaltaa tutustua! :)

   Poista
 3. Mitääää ihan hullua ja mahtavaa! :D Uskomaton munkki käynyt teillä! Ihmisten pitäis enemmänki olla spontaaneja ja uskaltaa heittäytyä kaikkeen vähän outoon mukaan! Ulkomailla sitä kyllä oikeesti voi just sattua mitä tahansa. Ite oon varmaan sen verran naiivi tyyypi, että en ajattele kenestäkään oikeen pahaa ja annan mennä vaan. :D Kuhan sen maalaisjären pitää mukana, niin hyvin selviää. ;) Muuten aivan ihania kuvia tuossa aiemmassa postauksessa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kävi kyllä ihme tuuri, että tutustuttiin koko Roomassa just tuollaseen tyyppiin haha :D Naureskeltiin Heidinki kans moneen otteeseen.. Määkin oon tuossa suhteessa naiivi, mutta silti aika varauksella suhtaudun ihmisiin ja huomaan nopeasti jos on sellaisia hälyttäviä asioita :D Kiitos Elisa!<3

   Poista
 4. Voi ei, mikä kokemus! Tämä kyllä laittaa miettimään - sitä aina kehotetaan olemaan varovaisia ja vaikka mitä, mutta silti pitäisi muistaa pitää se oma päänsä. Jos joku vaikuttaa fiksulle ja hyvälle ihmiselle, niin miksei voisi luottaa? Luottamalla sait aikamoisen kokemuksen kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Mun mielestä siinä ei ole mitään maiden välistä rajaa keneen voi luottaa. Jos luottaisit suomessa, niin mikset ulkomaillakin? Laittoi kyllä mut itsenikin miettimään paljon tuo reissu ja tuo ystävystyminen :)

   Poista
 5. siis vau, eihän tollasta tapahdu kun elokuvissa!!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah no älä!! :D Mekin vaan naureskeltiin siellä, että ei voi olla todellista :DD

   Poista
 6. Mä jäin niin koukkuun sun kirjotustyyliin; kuviin, kaikkeen! sait uuden lukijan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava kuulla, kiitos! Toivottavasti pidät jatkossakin :)

   Poista
 7. jumalauta mikä tarina! eksyin sun blogiin eikä voi kun kadehtia tätä! Mikä uskomaton tilaisuus.. ja vielä ROOMASSA! Maailman ihanimmassa kaupungissa :) cooool...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! :D Ja just vielä tuo Rooma, ei missään pahasessa jyppilässä >:DD

   Poista
 8. You found the right nigga from this town :D loistava äijä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah niin tuoki :DD Oli kyllä, tiiäkkö vieläki ikävä niitä juttuja!

   Poista
 9. Ei hemmetti miten upeaa, että ootte törmänneet häneen! Coolio on itseasiassa tosi suosittu Italiassa ja muistan kuinka kaikki popitti sitä siellä :D Wau, teillä oli varmasti aivan upea ilta, kuulostaa ainakin ;)!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aijaa! :) Hauskaa, että sullakin on tuolleen tietoa ja muistikuvia asiasta :p Meillä oli kyllä hauskaa!! Hihi<3

   Poista
 10. Hihi vähänkä jännä ja hauska!
  Koskaan ei voi tietää kenet tapaa, kun avoiminmielin liikkuu :D

  VastaaPoista
 11. Vitsi mikä seikkailu :D Tällasia juttuja mitkä jää loppuelämäksi jännittäviksi muistoiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti kyllä muistelen vielä pitkänkin ajan päästä 8)

   Poista
 12. Whaat! Mitä ihmettä! Ei tollasia oikeasti tapahdu oikeassa elämässä, ihan huikeaa! Hyvä että tartuitte tilaisuuteen, aika once in a lifetime : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah no ei kyllä oikeastaan tapahdukaan! :D Joo en usko, että sattuu vastaanvanlaista enää uudestaan, mutta who knows 8)

   Poista
 13. Aivan huikee tarina! Ja sun blogi on aivan ihana, selasin varmaan viisi sivua läpi yheltä istumalta ihan innoissani :D uusi lukija ilmoittautuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos kiitos!! :) Ihana kuulla, toivottavasti pidät jatkossakin<3

   Poista
 14. Ohoh, vau! :) Oon ihan hämmästyksissäni miten suomalaisneidoille voi sattuakin noin mahtava tuuri, ihan uskomatonta! :) uusi lukija täälläkin ilmoittautuu, jäin lukijaksi sen vast'ikään julkaisemasi ulkonäköpostauksen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuo koko homma musta vieläkin aika hämmentävää :D Ihania muistoja vaan :) Voi kiitos, kiva että pidät :')

   Poista
 15. Ei kenellekkää käy noin oikeesti! Hiukan siistiä! :D vaan sulla voi käydä tonmone tuuri et saa tutustuu tommoseen tyyppiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei käykään! :D Haha ihan hassua.. Ehkä kaikilla ois mahdollista jos vaan muistais kulkea silmät auki 8)

   Poista
  2. Niinpä. Oot muuten taas toooosi kaunis näissä kuvissa varsinkin toi eka ja toi missä tuuli heiluttaa sun hiuksia - vauu! :)

   Poista
  3. Kiitos taas kerran ihanuus! Oot kyllä mahtava kun aina jaksat kommentoida, arvostan!!<3

   Poista
 16. Yks asia vaan kovasti ihmetyttää ja mietityttää et kuinka helvetissä semmonen mies voi olla sinkku? Täysin käsittämätöntä! Italialaiset naiset ei täytä hänen kriteerit ja vaatimukset, vai mitä? :) Niin sitte varmaan kannattais muuttaa Suomeen! :D Tommosia miehiä ainaki otettais avosylin vastaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah mistä sää tiedät, että hän on sinkku? ;D Mutta siis joo on kyllä.. Hyvä kysymys :D Kyllä me siellä näytettiin hänelle meidän mielestä tosi kauniita italiattaria ja hän sanoi, että italialaisten mielestä ne naiset on niin tavallisen näkösiä :D Eksoottisuus ilmeisesti viehättää kun siellä kaikki oli meidän perään kokoajan (???>:D) ja jos sellainen italiatar tulis Suomeen niin kaikki miehet kattelis kuola valuen :D Pitäs ilmeisesti ite muuttaa pois Suomesta >>:D

   Poista
 17. Vastaukset
  1. :DD En kuule antanu mittään :) Ja sitäpaitsi multa löytyy poitsu ihan täältä Suomestaki :)

   Poista
  2. Ei mitään oikeastaan? Taysin uskomatonta!!! Kuinka luja naisluonne sulla onkaan! Ihan suoraan sanottuna ite vaa en pystyis vastustamaan niin komeaa miestä mitenkään! :) Enkä missään nimessä haluaiskaan :D Oli sitte täällä Suomessa vaikka kuinka monta poitsua... >:DD

   Poista
  3. :DDDD Hahahah voi sua :''D Kamala sinä >>:D

   Poista
 18. oot kyllä ihan yyberkaunis! sanattomaks vetää :)

  VastaaPoista
 19. Mulle tulee sun blogista mieleen Sea of shoes -blogi, teil on samantyyppinen tyyli ja näyttättekin aika samalta. Molempien blogit on aivan ihania ;D
  Aika huikee stoori muuten sulla. Toivon että mäkin pääsisin kokee tollasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintosta! :D Oli pakko mennä heti katsomaan ja ihanaa jos näet meissä edes jotain samaa, ihanan erikoinen ja upea nainen löyty tuolta blogista :) Toivottavasti pääsetkin vielä joskus! :)

   Poista
 20. Herranjumala, ihanku jostain leffasta tyylii! :)

  VastaaPoista
 21. Ei vitsi tää oli hyvä ja mielenkiintonen postaus!:D

  VastaaPoista
 22. Vaude ihan uskomaton juttu! Olitte kyl onnekkaita! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin kyllä, kerranki käy tuollanen tuuri! :D Ja no sattumaakin myös :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat