lauantai 3. toukokuuta 2014

Linkitä blogisi (alle 200 lukijaa)!


Hyvää lauantaita kaikille! Onko nyt ees lauantai? Höhö.. Mulla on nyt jokseenkin tosi kummallinen olo tämän blogin suhteen :D Oikeastaan siksi, kun ois ihan hirveästi asiaa ja juttua ja ideoita ja kuvia ja kun niitä on niin paljon niin en jotenki pysty tekemään mitään. Vähän niinku kouluhommien ja muidenkin kans. En oikeen tiiä mistä lähtä liikkeelle! Roomasta ois paljon kuvia ja juttua ja jopa videoita, mutta äääää. Siinäki on niin iso (toki mieluisa) työmaa, joka vieläpä aiheuttaa vaan ikävää sinne takaisin niin en jotenkin hirveästi ees halua paneutua vielä niihin kuviin ja kaikkeen.. Ja oikeestaan aikaakaan ei oo ollu juuri minkään vertaa, mutta ens viikolle lupaan jonkun Roomapostauksen!

Nyt jostain tuli mieleen asia, jota eräs lukija toivoi joitain viikkoja sitten! Kyseessä oli siis linkitä blogisi postaus pienille blogeille. Viimeksi sain monta sataa blogia, joten homma vähän jäi ja perkasin parhaat blogit vaan ekasta puolikkaasta. Nyt kuitenkin annan tiukan aikarajan ja aikaa linkittää blogeja on maanantaihin asti! 

Blogi saa olla oma tai jonkun toisen ja tykkäisin siitä, jos linkin perään saisi pienen kuvauksen blogista. Ottakaa huomioon, että mitä omaperäisempi ja humoristisempi kuvaus on, sitä varmemmin kiinnostun koko blogistakin ;) Lupaan kuitenkin katsoa kaikki läpi ja valita tarjonnan mukaan about 5 kiinnostavinta blogia.

Tyylillä ei ole väliä vaan olen niiden suhteen kaikkiruokainen! Rakastan kuitenkin blogeja, jotka menevät vähän pintaa syvemmälle (tai jossa on vaan aivan maagisen upeita kuvia!!!), joten toivon kovasti löytäväni sellaisia omaksi luettavakseni :)

Nämä muutamat kuvat ovat ystävästäni ja sopivat nyt tähän satunnaiseksi kuvitukseksi!

74 kommenttia:

 1. http://eyeshadowandflame.blogspot.fi/ <-- tuolta, minun blogistani, löytyy jännämeikkejä, tavismeikkejä, tylsämeikkejä, kynsilakkajuttuja ja tuotearvioita sun muuta pienellä nörttivivahteella ja kieli poskella kirjoitettuna! Silleen vakavasti mut ei kuitenkaan. Huonoa huumoria ja muutakin randomsettiä löytyy! Jee! :D

  VastaaPoista
 2. www.hannamariav.com

  Parikymppisen pikkukylän kasvatin juttuja omasta elämästä ja tapahtumista höystettynä sarkastisuudella ja kierolla huumorilla.

  VastaaPoista
 3. http://sielundemoni.blogspot.fi/
  elokuussa 17v täyttävän, mustalla huumorilla ja erikoisella persoonalla höystetyn, hevimetallia kuuntelevan ja tummiin pukeutuvan tytön blogi.

  VastaaPoista
 4. http://frakenvik.blogspot.fi/.
  Olen kyllä ihan eri ikäluokkaa kanssasi, mutta ei anneta sen haitata. Kirjoittelen ja ennen kaikkea kuvaan juttuja mökistämme ja elämästämme Ahvenanmaalla.

  VastaaPoista
 5. http://anni-karoliina.blogspot.fi/
  Kaimasi täällä hei! Blogini on täynnä värikkäitä kuvia (yleensä, heh) ja tekstejä omista tunteista! Pääasiassa ilon kyyneleitä. Huonoa tekstiä arjesta, mutta sitäkin enemmän syviä mietteitä.

  VastaaPoista
 6. http://mymindwithme.blogspot.fi/ juu no kuvien räpsimistä löytyy! mutta ne ei oo maagisen upeita :D ei löydy oikeastaan mitään pintaa syvemmältäkään mut ainakin on reilusti alle 200 lukijaa joten kriteerit täytty!! :D hahhah

  VastaaPoista
 7. www.minullaonsiivet.com Tällä hetkellä matkusteluun keskittyvä lifestyleblogi, mutta reissujuttujen lisäksi mukana on muitakin lifestyleen liittyviä asioita: DIY-juttuja, ruokareseptejä, asuja yms :)

  VastaaPoista
 8. Jos kosmetiikka kiinnostaa, niin tässä ois: http://ootmeikannut.blogspot.fi/
  (:

  VastaaPoista
 9. http://maribeibe.blogspot.fi

  Oon kolkyt, asun Seinäjoella, käyn usein Turussa ja blogini on kaiken tämän sekamelska. Valokuvaaminen on koko ajan tärkeämpi harrastus (ja osaksi työ). En ole koskaan osannut rajata blogiini tiettyä aihealuetta joten olen vapaa kirjoittamaan ihan mistä haluan.

  VastaaPoista
 10. http://mythinghenzu.blogspot.fi/

  Tämmösen kakskytkaks wee lohjalaistuneen (turkulainen kuitenkin aina ja ikuisesti) tavistyttelin blogi, jossa höpisen kaikkea maan ja taivaan väliltä, saatan pohdiskella myös melkoisen syvällisiä ja arkojakin juttuja. Vähän randomsettiä tulee välillä, mut ei haittaa menoa. :D

  VastaaPoista
 11. http://merirosvon-sydan.blogspot.fi/

  Meinasin kirjoittaa, että mähän en kuvauksia kaipaa "heheh". Nojoo anyways, oon mahdottoman huono esittelemään itseäni, eli parhaiten muhun pystyy tutustumaan blogin kautta :-)

  VastaaPoista
 12. http://lifeisbeautifuland.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 26-vuotiaan kauneusalan yrittäjän elämästä. Koska työnä on kauneus, blogi keskittyy enemmän muotiin ja lifestyle tyylisiin postauksiin - kauneutta kuitenkaan täysin unohtamatta.
  Rakastan kaikkea kaunista. Asujen luonti on intohimoni ja olenkin yksi 21:stä Costumen tähtistailaaja kisan semifinalisteista.
  Mainitsit tykkääväsi upeista kuvista - blogistani löytyy aina välillä valokuvaajan ottamia asukuvia. :) Tervetuloa vierailulle! <3

  VastaaPoista
 13. itsjustminna.blogspot.fi

  Kirjoittelua ja kuvia mun elämästä. Miten muutenkaan sitä vois selittää? :-)

  VastaaPoista
 14. http://lifeinkatjaspointofview.blogspot.fi/

  16-vuotiaan tytön lifestyle / valokuvausblogi, jossa pääasiassa kuulumisia kuvien kera. Postaustahti on koulukiireiden vuoksi melko vähäinen tällä hetkellä, mutta viimeistään kesään mennessä tahti toivottavasti kiihtyy :D

  VastaaPoista
 15. http://apieceofourlives-sn.blogspot.fi/

  15 & 16-vuotiaan kahen tytön lifestyleblogi. Kuulumisia kuvien kera :)

  VastaaPoista
 16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 17. http://pictureheidi.blogspot.fi/

  Valokuvia ja urheilua. Arki-elämää ja juhlaa. Haaveita tulevasta ja nykyisestä. Hevosia. Tällasta löytyy täältä, kirjoitan siis aika monipuolisesti :)

  VastaaPoista
 18. http://julias-daily.blogspot.fi/

  17-vuotias neiti joka on taas aloittanut (jo kolmannen kerran) bloggaamisen alusta ja koittaa tosiaan etsiä omaa itseään. Kirjoittelen vaatteista/päivän asuista, ruoasta, treenaamisesta ja siihen liittyvistä haaveista sekä kaikesta muusta päivittäisestä mihin blogin nimi jo viittaa joka on maustettu mun hölmöllä huumorilla. (:

  VastaaPoista
 19. http://vaylantyar.blogspot.fi/

  Aloitin blogin kirjoittamisen tämän vuoden alusta ja se kertoo tämmösen 24-vuotiaan lappilaisen raikkaan ilman imuttamisesta luonnon helmassa, mutta myös mietteitä omasta elämästä ja maailman menosta. Tällä hetkellä blogi sisältää paljon valitusvirsiä gradun tekemisestä, luonnon ihannointia suksien tai lumikenkien päällä ja kalojen narraamista paksuihin toppavaatteisiin tukehtuneena. En osaa sanoa tuleeko blogi jatkumaan samoilla linjoilla (koska elämän muutoksen tuulet puhaltavat), mutta sen tulevaisuus näyttää.

  VastaaPoista
 20. En nyt osallistu tohon linkitä blogisi jutskaan koska mun blogi on ehkä vähän keskeneränen... :D Mutta tosi kaunis kaveri sulla, ja toi asu on täydellinen, varsinki air maxit !! ahahaa, tuli mieleen ku mulla on melkee samallainen takki, ja sen alla joskus ollu farkkutakki niin kaverit naureskellu et näyttää et mul ois farkkutakki, sit nahkatakki, ja viel safariliivi :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pööh, voishan sitä silti osallisua! Käyn ainakin kurkkaamassa ;) Hahah totta muuten, mut ei se mun silmään kyllä oo mitenkään häiritsevä! :D

   Poista
 21. http://arjenpieniasuuriaseikkailuja.blogspot.fi Oli pakko:D Aiheita löytyy omasta elämästäni, johon mahtuu kaiken maailman pieniä projekteja, intoilua terveydestä, ruuasta, valokuvauksesta, leipomisesta, urheilusta ja milloin mistäkin. Blogi on nyt varmaan murroksessa, koska opinnot loppuivat tältä keväältä, muutin toiselle paikkakunnalle, olen tulevan kesän ensimmäistä kertaa oman alan töissä ja syksyllä lähden puoleksi vuodeksi Aasiaan. Uusia tuulia tulossa siis myös blogiin:)

  VastaaPoista
 22. http://elviiraoona.blogspot.fi/

  Olen suunnitellut koko loppuelämäni valmiiksi, aikataulutan aamuni minuutin tarkkuudella, voisin kulkea joka paikkaan pallo jalassa, kävelen kamera kädessäni: nämä faktat kertovat aika paljon minusta ja blogistani. Blogini on lifestyle/valokuvausblogi, jossa jaan teille kuviani, kuulumisiani, tunteitani tai mielipiteitäni moniin eri aiheisiin liittyen. Pidän blogiani itseni, en kenenkään muun vuoksi ja mottoni on "believe in yourself and nothing can stop you" :-)

  VastaaPoista
 23. http://steps-away-from-all-this.blogspot.fi/
  Oon kohta 18 ja sellanen fiiliksellä heittäytyjä, joka näkyy suuressa osassa blogissa. Kuukauden päästä tavalliset postaukset saa jäädä hetkeks, kun kirjottelen juttuja Amerikasta kesän verran! Rakastan matkailua, shoppailua, kirjottamista ja etenkin fiiliksistä puhumista :-)

  VastaaPoista
 24. http://justhumbug.blogspot.fi/
  Ootkin jo itseasiassa mun blogini lukija, mutta linkitin nyt silti ;) puspus!

  VastaaPoista
 25. http://taniansilmin.blogspot.fi/
  Mitenkähän osaisin tähän oikeen nasevasti kirjoittaa ja vieläpä lyhyesti ja ytimekkäästi. Noh, olen 27 -vuotias (vois suoraan sanoa melkeen kolmekymppinen) äityli Oulusta. Blogi on melkoinen sillisalaatti jossa puen ajatuksiani sanoiksi kirjoitukseni muodossa ja minulla on tapana pohdiskella asioita ripauksen syvällisemminkin. Rakastan myös kaikkea kaunista:)

  VastaaPoista
 26. http://shattered-jutta.blogspot.fi

  Pikkuisesta tehdaskaupungista tulevan kohta 16v nuorisovaltuutetun blogi kertoo elämästä, mikä ei ole ruusuilla tanssimista ja siitä, miten elämästä kuitenkin löytyy niitä pieniä asioita jotka auttavat jaksamaan eteenpäin! Kesään jännitellään mihinkä suuntaan alkaa elämäänsä suunnitella kun selviää jatko-opiskelut. Rakkauksia löytyy lätkästä-kameraan koirien ja laskettelun kautta. Näiden lisäksi blogissa nähdään vähän tyttöjen juttuja, kuten shoppailua, hiusjuttuja ja muuta sälää. Tykkään myös kirjoittaa (nimen mukaisesti) hieman syvällisempiä asioita elämästäni ja ajatuksistani esim. koulukiusatuksi joutumisesta :)

  VastaaPoista
 27. http://einiinhallittukaaos.blogspot.fi/
  Alotteleva bloggaaja, 24-vuotias kahden lapsen äiti kirjottelee omasta elämästä. Kiinnostuksen kohteina erityisesti sisustus, kirpparit, vaatteet jne.

  VastaaPoista
 28. http://janniauroraa.blogspot.com/

  Parikymppisen naisenalun lifestyle-tyylinen blogi. Juttua mm. matkustelusta, vaatteista, ruuasta, kirppistelyistä, kauneudenhoidosta, treenistä sekä kaikista arjen ja vapaa-ajan positiivisista asioista ja ajatuksista. Blogissa kuvia ja höpöttelyä "hyvän mielen jutuista" ja omasta elämästä :)

  VastaaPoista
 29. http://stinablogi.blogspot.fi/

  Arkisia juttuja ja tavallista elämää. Kirjoittajana 25-vuotias kosmetologiopiskelija.

  VastaaPoista
 30. http://just-open-your-mouth.blogspot.fi/

  En osaa edes itse määritellä itseäni. Avatessasi linkin kohtaat jotain, mutta mitä? Päätä itse ja kerro se minulle. Ovet ovat avoinna

  VastaaPoista
 31. http://whosthatgirlblog.blogspot.fi/

  lifestyleblogi, jota pitää elämänsä kanssa enemmän tai vähemmän hukassa oleva 18-vuotias tyttö. Rakastan valokuva, ystäviä, kauniita asioita, hyvää ruokaa, huonoa huumoria ja liian myöhään valvottuja öitä.

  VastaaPoista
 32. http://million-little-things.blogspot.fi/

  Lifestyleblogi, jossa pääasiassa ostosten esittelyjä, tavallista elämää ja kuvailua. Ruudun takaa löytyy lähes 15-vuotias tyttö, joka rakastaa kaikenlaisia tyttöjen juttuja! ♥

  VastaaPoista
 33. http://mistakenforstrangers-aliina.blogspot.fi/

  lifestyle blogi, harrastan valokuvausta ja se myös näkyy vahvasti mun blogissa. =) tykkään isoista kuvista. en oo hirveen hyvä kirjottelija, mutta aina jotain yritän mutista tonne blogiin. haha.

  VastaaPoista
 34. http://essisdiamondayz.blogspot.fi/

  Lifestyleblogi mitä oon pyöritellyt tässä jo semmoset 3 vuotta. Kuvia ja höpinöitä laidasta laitaan =)

  VastaaPoista
 35. http://xheartxhenriikka.blogspot.com/

  Nuoren mutsin hengähdystauko. Nettipäiväkirja elämästä ja sen iloista ja suruista, menneistä ajoista ja hetkestä tässä ja nyt, kaikenmaailman outouksista ja ihanuuksista, tekemisen ilosta, elämään humaltumisesta. Musiikkia, kuvia, askartelua, ajatuksia.

  VastaaPoista
 36. Materian valtakunta

  Blogini on ollut pystyssä jo verrattain kauan, vuodesta 2008, mutta aina ajoittain itsesensuuripiru on tullut kuiskimaan olkapäälle ja tällöin on sitten tullut poistettua alkupään postauksia. Mutta nykyään pyrin seisomaan ihan kuinka hullujen kuvien ja juttujen takana (tai sitten kuuntelemaan sitä itsesensuuria jo ennen lähetä-namiskan painamista :D). Blogi sisältää lähinnä omaa naamaani, kahden kissaeläimen naamaa, ja meidän kolmen kombinaation muita ruumiinosia (kuulostaapa härskiltä..), keskittyen pääasiassa kuitenkin vaatekriiseilyni tuloksiin. Nyt olen pitänyt hienoista bloggaustaukoa, sillä vanha armas Olympukseni sanoi itsensä irti melkein 6 vuoden ahkeran kuvaamisen jälkeen, ja tällä hetkellä odottelen uuden Olympuksen saapumista kotiin. Sen jälkeen toivottavasti tulee niitä peräänkuuluttamiasi "maagisen upeita kuvia" ;)

  VastaaPoista
 37. http://illfollowyouintothenight.blogspot.fi/

  17-vuotiaan keikoilla käymisestä, matkustelusta ja valokuvaamisesta pitävän tytön lifestyleblogi :)

  VastaaPoista
 38. http://balanced247.blogspot.fi/

  Jee onpa kiva kun järkkäät tämmöisen! Oonkin päivittänyt juuri hieman blogiani ja osoite sekä ulkonäkö on muuttuneet! Päivitä sääkin tuo osoite lukulistaan mikäli haluat, harmi kun en huomannut aluksi ettei vanhoille lukijoille uudet postaukset enää näy... :(

  Uuden nimen alla tosiaan varmasti enemmän löytyy ruoka-aiheisia postauksia, paljon terveellisiä reseptejä ja liikuntajuttujakin välillä kunhan rohkenee niistä postailla... Hiusjutut tulee olemaan myös enemmän esillä ja välillä aina matkustuksestakin! :) Perus sekamelskaa siis!

  VastaaPoista
 39. http://factoryfuckingirl.blogspot.fi/
  19yo/lifestylee ja asukuvia :)

  VastaaPoista
 40. www.jaatelohirmu.blogspot.com

  18 vuotiaan abitytön elämää! Vietän just jänniä aikoja, minne pääsen opiskelemaan vai viekö elämä kenties ulkomaille?:) blogissa ajatuksia kuvia ja höpötyksiä. Oon pitkään viettäny blogin kaa hieman on/off elämää sillä oon jämäntäny samaan lukija määrään ja saanu pari ilkeää anonyymiä niskaani. Nyt oon muuttanut hieman blogin tyyliä ja tottakai tällänen "erikoishuomio" ois aina kiva juttu itseään uudestaan kasaavalle blogille:)

  VastaaPoista
 41. Tästä blogiini Ruusu-unelmia. Lähes 13-vuotias tytöntyllerö kirjoittelee elämästään kuvien kera. Kaikkea kynsilakoista ulkomaanmatkoihin.

  VastaaPoista
 42. http://mytimetaija.blogspot.fi/

  My time sisältää paloja 23-vuotiaan haaveilijan elämästä niin kuulumis- ja päivänasupostausten kuin ruoka- ja kosmetiikkatestauspostaustenkin muodossa.

  VastaaPoista
 43. Täällä ruudun takana istuskelee 17-vuotias tytsy joka on hiljattain alottanut bloggaamisen taas alusta. Kirjoittelen mm. vaatteista, treenaamisesta, ruuasta ja muusta ihan arkipäiväisestä kuvien kera!:-)

  http://oonahenrietta.blogspot.fi

  VastaaPoista
 44. http://dancingwithblindfoldson.blogspot.fi/

  Sinähän tätä luetkin mutta tiedoksi sitten vain kaikille muille:
  Olen 22-vuotias Tampereella asuva entinen oululainen, jonka elämä on hienoista myllerrystä tällä hetkellä. Kaikki muuttuu, ja tavoitteena on pysyä perässä. Kirjoitan treenaamisesta silloin kun treenaan, leipomisesta silloin kun leivon, arkielämästä usein ja kuvaan kissoja vielä useammin. Tykkään metsästää kirppareilta vaatteita mutta olen huono poseeraamaan kuvissa. Olen kirjottanut blogia kohta kaksi vuotta ja nautin hommasta päivä päivältä enemmän. :-)

  VastaaPoista
 45. kiialexandra.blogspot.fi

  17-vuotiaan media-alaa opiskelevan tytön elämää kameran linssin läpi kuvattuna! :-)

  VastaaPoista
 46. http://peppelzzii.blogspot.fi/

  Tosi tuore valokuvausblogi! :)

  VastaaPoista
 47. http://becauseofyou-milja.blogspot.fi/

  18-vuotias tyttö kirjottelee ajatuksistaan ja arkipäivästään ja tykkää myös paljon valokuvaamisesta!

  VastaaPoista
 48. http://meriemilia.blogspot.fi/

  En viitti keksii mitää vitsiä kun en oo kauheen hyvä niissä (:-D), mutta blogista löytyy 17-vuotiaan tytön elämästä kuvia ja vähä tekstiäki :-)

  VastaaPoista
 49. http://canadiaries.blogspot.fi/ Muuttostressi hässäkkää vielä tää kesä, syksymmällä asiaa elokuva-alan opinnoista Vancouverissa :)

  VastaaPoista
 50. http://inkaiscatchingdreams.blogspot.fi/ Bloggaan elämästäni, mielipiteistäni, kaikesta mistä mulla on asiaa. Olen lukiossa, olen inttileski, asun maalla ja rakastan shoppailua. Sain juuri postattua ekan osan Turkin matkasta :)

  VastaaPoista
 51. http://mmemmilla.blogspot.fi/

  Tässäpä on alle kahden lukijan blogi! Postailen tuoreessa blogissani asukuvia ja mitä milloinkin mieleen tulee :)

  VastaaPoista
 52. http://hermannimindrape.blogspot.fi/

  Tässä blogi, joka todellakin erottuu massasta! Vois sanoa lifestyleblogiksi, mutta musta se antaa väärän kuvan, koska noh, ne blogit jotka yleisesti sijottuu ton määreen alle on täyttä kuraa. Kiteytettynä arkisia asioita persooonallisella tyylillä kerrottuna.

  Varoitus: Tätä blogia lukiessa saatat kokea voimakasta kipua poskissa ja vatsan seutuvilla

  VastaaPoista
 53. http://kuvailevainen.blogspot.fi/

  Tylsän elämän omaava tyttönen yrittää epätoivoisesti saada sen kuulostamaan edes vähän kiinnostavalta blogissaan. Tyyliin vakiintuneita 'tällä viikolla' -postauksia, epäasukuvamaisia asukuvia, piilosarkasmia ja toisinaan myös liikkuvaa kuvaa.

  Bloggausvuosia takana reilut kolme ja lukijoita 32. :'>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota sun profiilia ei voi näyttää, se ei vissiin oo julkinen tai jotain :/

   Poista
 54. http://julibeibi.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 22 vuotiaan ikuisen haaveilijan elämän pienistä iloista ja normi arjesta :)

  VastaaPoista
 55. http://eletaanpikkuhiljaa.blogspot.fi/?m=1
  15-vuotias tyttö valokuvailee, kertoo mielipiteistään ja jatkossa voi tulla myös lifestyle-höpinöitäkin :) Postaan vähintään kerran viikossa jotain.

  VastaaPoista
 56. http://mirvas.blogspot.fi/

  19-vuotiaan Helsingissä opiskelevan tytön lifestyle blogi. Aiheina oma elämä, kauneudenhoito, valokuvaaminen ja no oikeastaan kaikki mikä kiinnostaa :D

  VastaaPoista
 57. http://dreamoffi.blogspot.fi/
  24-vuotias nainen kirjottelee arjesta ja ylipäätään elämästä :D Shoppailua, matkustelua, valokuvailua, urheilua jne

  VastaaPoista
 58. 16-vuotiaan lifestyle- ja valokuvausblogi. Opiskelen media-assistentiksi kaksoistutkinnolla, postaukseni ovat kuvapainoitteisia :)
  http://inspirationmania.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 59. http;//tuuliyy.blogspot.fi
  17-vuotiaan lukiolaistytön lifestylepainotteinen blogi, jossa kerron elämän pienistä iloista ja suruista laadukkaiden kuvien kera :-)

  VastaaPoista
 60. http://piecesofmylife-sara.blogspot.fi/
  Mun blogissa näette pieniä hetkiä mun elämästä. Pieniä onnensirpaleita. Ystäviä, vaatteita, ruokaa... Kirjotan blogiani koko sydämelläni ja julkaisen parhaimmat otokseni. Tervettuloa tutustumaan! <3

  VastaaPoista
 61. http://piecesofmylife-sara.blogspot.fi/
  Mun blogissa näette pieniä hetkiä mun elämästä. Pieniä onnensirpaleita. Ystäviä, vaatteita, ruokaa... Kirjotan blogiani koko sydämelläni ja julkaisen parhaimmat otokseni. Tervettuloa tutustumaan! <3

  VastaaPoista
 62. http://neljat-kasvot.blogspot.fi

  Neljä ystävystä kirjoittaa blogia jonka aihepiiri on kirjava- sitä sun tätä löytyy! Huumoria ja vähän totisempaa, iloista ja surullisempaa asiaa. '' Eiks se oo vähän niinku kaikkee? '' Tervetuloa!

  VastaaPoista
 63. Hmm vieläkö ehtii vaikka onkin jo tiistai..? :)

  http://storyofmylife-pepa.blogspot.com

  Parikymppinen tamperelainen ihmettelee blogissa elämäänsä, pääpaino on kuvissa ja tykkään etenkin kuvailla asuja :) Välillä on kans pakko avautua blogin puolella millon mistäkin asiasta ;) En ota elämää turhan vakavasti ja toivon että se välittyy myös blogiin :)

  VastaaPoista
 64. Täällä on myös yksi matti myöhäinen, mutta yrittänyttä ei laiteta!

  http://miestenlogiikka.blogspot.fi/

  Sex and the City-inspiroitunut blogi, jossa parikymppinen nuori nainen höpöttää sinkkuelämästään ja ihmettelee miehiä sarkastisin ottein, mutta pohtii välillä myös syvällisemmin ihmissuhteita.

  VastaaPoista
 65. http://karhu-junassa.blogspot.fi/

  Turkulaistytön valokuvaus ja musiikkipainotteinen blogi :--)

  VastaaPoista
 66. kivan oloinen blogi
  hevosfani.blogspot.fi

  VastaaPoista
 67. ohhoh eipäs vissiin enää ehdi, mutta kuitenkin hehe

  tanssinopiskelijan blogi, joka ei kerro tanssista eikä oikeastaan mistään muustakaan heh

  http://roosaraanoja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 68. http://karhu-junassa.blogspot.fi/

  tuskinpa kerkeää mukaan mutta linkkaanpa nyt silti :)
  turkulaistytön valokuvaus ja musiikkipainotteinen blogi.

  VastaaPoista
 69. http://precpics.blogspot.fi

  Ihan uusi lifestyle ja muotiblogi! Paljon uusia postauksia tulossa! (: Olen myöhässä sillä perustin blogini tänään, mutta toivottavasti pidät blogistani! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat