keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Olinko se minä?


Mitä on olla onnellinen, tietää olevansa pilvien päällä. Tältäkö sen kuuluu tuntua? Hän nauraa. Aurinko paistaa lämpimästi ja vesi liikkuu hiljaa alapuolella väriään vaihdellen. Hän on peittänyt kasvonsa auringolta ja makaa hiljaa paikoillaan. Miten jokin voi ollakaan niin jumalaista. Vai olenko se vain minä, mikä se määrittelee? Hän näyttää tyytyväiseltä, ja se huojentaa. Mitä se edes huojentaa, sitä en tiedä. Aivan kuin hän lukisi ajatuksiani, antaa aikaa, mutta silti on lähellä.
Ei kuitenkaan tarpeeksi lähellä. Hymyilen ja tuntuu entistä lämpimämmältä, siinä vieressä on lämmin. Pilvet liikkuvat, mutta aika on pysähtynyt. Pysähtynyt aika on kauniimpaa, sitä täytyy koskettaa hellästi tai se menee rikki. Valuu niinkuin hiekka käsistä. Kuiva hiekka, sillä vain sellainen valuu. Hyppään veteen ja tunnen sen syvän kylmyyden. On lämmin, mutta sen kylmyys on pelottavaa. Kaikki on aina pinnalta lämmintä ja turvallista, oikeasti tärkeää on se mitä syvemmältä löytyy. Ei minulla ole rohkeutta, haluan pois. Peitän sen naurulla ja teeskentelen kuin mikään ei vaivaisikaan. Haluaisin, että hän kysyisi. Että hän oikeasti haluaisi tietää. Entä jos hän haluaisi, mutta käyttäytyy samoin kuin minä ja hymyillen antaa minun vaieta? Olisinko kuitenkaan kertonut? Myöhemmin olisin halunnut kertoa.. Kylmän veden tullessa pimeältä taivaalta sanoa hiljaa, olla pelkäämättä mitä saan takaisin. Kuulla kuiskattuna ne sanat, joita aina halusin kuulla. Sillä äänellä, jota hän aina käytti. Miksi se sulatti jään, sai liekin palamaan, oliko se hän vai olinko se minä?


12 kommenttia:

 1. osaatpa kirjoittaa hyvin :o! tämä teksti jäi mietityttämään, jokainen tulkitsee sen omalla tavallaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi tykkäänkin kirjottaa näitä :) Mulla on ihan oma tarina näiden takana ja jokaisella sitten erilainen omanlaisensa<3

   Poista
 2. Näitä sun tekstejä on niin kiva lukea! Pystyisin lukemaa näitä vaikka kokonaisen kirjanki verran, tykkään tuosta kirjoitustyylistä nimittäin ihan älyttömästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! Niin ihanasti sanottu, ettet uskokkaan!<3 Ehkä joku päivä vielä innostun kirjottamaan sulle kirjan, varo vaan ;)

   Poista
 3. Kun luin tän sun tekstin (ja itseasiassa jo aikasemmissa teksteissäs) ajattelin et susta tulis iha huippuhyvä kirjailija! Nää tekstit on itsessään jo tosi mahtavia, mut se että niillä on vielä sulle joku oma merkitys tekee niistä vielä mielenkiintosempia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'') Taas kerran niin ihana kommentti sulta! Mulle tuo on kyllä tosi mahtava kehu, kiitos<3!

   Poista
 4. huhuhuh, herättipä niin paljon tunteita tämä teksti :o<3 osaat kyllä kirjoittaa niin hyvin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivonkin, että nää pystyis herättään tunteita ja fiiliksiä myös teissä muissa :) Kiitos<3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat