tiistai 27. toukokuuta 2014

Sixpackki vai karkkipussi?

Nyt ollaan sitten isojen kysymysten äärellä. Oon tässä ajan mittaan miettiny paljonkin sitä missä kunnossa oon, millasia kroppia ihailen ja muuta tämmöstä vastaavaa mikä liikkuu varmasti melko monen naisen mielessä. Asiaan vaikuttaa luonnollisesti myös tämä nykyisellään vallitseva fitnessbuumi ja kuvat enemmän ja vähemmän tutuista ihmisistä, jotka ovat treenanneet itsensä upean näköisiksi. Tähän väliin mainittakoon, että mun tarkoittama upea on treenatun ja terveen näköinen - ei mitään aivan jäätäviä lihaksia eikä saa olla alipainoisen näkönen. Ja kuten sanottu, tämä on siis mun mielipide ja malli, joka miellyttää silmää.


Mun treenaaminen ja syöminen on aina ollut 98% fiilispohjaista enkä oikeastaan koskaan treenaa siksi, että pitäisi vaan siksi, koska haluan ja tuntuu siltä. En myöskään syö salaattia siksi, että se on terveellisempää kuin se berliininmunkki. Tää ehkä kuulostaa hassulta näin itse sanottuna, mutta tiedän, että mun ois melko helppoakin päästä tosi hyvään kuntoon. Toisaalta, miksi toisten ois helpompi päästä hyvään kuntoon ja toisten ei? En osaa oikein selittää, mutta mun urheilullinen pohja, terveellisen ruuan rakastaminen, satunnaiset urheiluvimmat, jokseenkin normaalia paremmin erottuvat lihakset yms varmasti vaikuttaisi asiaan. Tai en tiedä mikä on oikea selitys asialle, mutta huomaan jo muutaman treenikerran ja muutaman terveellisesti syödyn päivän jälkeen tosi ison muutoksen kropassa.


No miksen sitten ole tosi hyvässä kunnossa? Tätä asiaa oon pohtinut paljonkin. Pari kuukautta sitten kokeilin täysin herkutonta viikkoa ja se meni aivan ongelmitta. Tiedän, että pystyisin kyllä olemaan herkuttelematta, mutta mulla ei ole siihen mitään motivaatiota. Oon miettinyt paljon haluanko mielummin olla tosi fitissä kunnossa vai nauttia herkuista silloin kun mieli tekee ja ainakin tällä hetkellä ja koko kevät on ollut sitä, että mielummin syön ja elän niinkuin sillä hetkellä tuntuu.

En väitä, ettenkö ihaillen ja haaveillen katselisi kuvia upeista vartaloista ja haluisi sellaista itsellekin. En vain koe tällä hetkellä ollenkaan, että syömisten ja herkuttelun karsiminen olisi sen arvoista vaikka olisihan se upeaa olla upean näköinen :D Vaikea selittää, kai olen vain tyytyväinen siihen miltä näytän nyt ja jos jatkossa haluan muutosta niin se sitten tulee kai itsestään. En siis halua väkisin laittaa itseäni mihinkään ellei se tule luonnostaan.

Mulla menee aina niin, että treenitauon aikana treeni-intokin laskee ja tulee syötyä huonommin. Sitten kun kerran tai kahdesti saan itseni treenaamaan iskee hirveä treenihinku eikä herkut maistu yhtään. Tähän vaikuttaa varmasti juurikin se kun tunnen tosi nopeasti muutokset kropassa ja se tottakai kannustaa tavallaan jatkamaan.

Esim nyt mulla on ollu koko kevät vähän sellaista viikko hyvää treeniä, kaks viikkoa ei juuri mitään -jaottelua. On ollut reissuja niin ihan ulkomailla, Oulussa kuin Helsingissäkin ja ne vaan sekoittaa, jolloin jään helposti sille tielle.. Mulla on myös joka kolmas viikko melko raskas työviikko, jolloin joudun tekemään paljon enkä ainakaan näin työsuhteen alkuvaiheilla ole uskaltanut juurikaan treenata silloin kun tää mun outo kroppa saattaa vetästä yhtäkkiä hirveän jumin päälle, jolloin työnteko vaikeutuisi huomattavasti.. Paljon tällaisia juttuja siis, jotka katkaisee sen mun hyvän treenifiiliksen ja koska mää käyn treenaamassa vasta sitten kun tuntuu siltä, niin siinä löhöillessä saattaa mennä helposti monta ylimääräistä päivää :D Ja se on mulle aivan fine. Siitä ei tuu mitenkään huonoa omaatuntoa tai muuta. Jossain välissä vastaan tulee kuitenkin tilanne, jolloin mun urheilullisena tyyppinä on vaan pakko päästä purkaan energiaa ja sitten hurahdan taas ihan täysin. Sellaista ihme jojoilua siis, mutta tykkään vain yksinkertaisesti mennä fiiliksen mukaan enkä pakottaa itseäni mihinkään :)Tässä vähän tätä nykyistä muotoa. Ehkä pari kiloa on tullut lisää alkukeväästä, mutta se ei nyt käytännössä hetkauta mihinkään suuntaan, koska itseppä oon nyt lähiaikoina valinnut tämän mutustamiselämäntavan treenin sijaan :D Ja toisaalta se ei hetkauta siksikään, koska tiedän saavani nämä pois hetkessä ilman mitään varsinaista panostusta kun vaan saan treenibuugin päälle..

Mulla on vaan joku sisäänrakennettu juttu, että pysyn suunnilleen saman kokoisena aina vaikka välistä herkuttelen ihan perkeleesti ja joskus taas treenaan ku hullu. Vaikka jojoilen puolelta toiselle niin pysyn silti tasapainossa kroppani suhteen ja tiedän, etten oikeasti voisi hulluna lihoa ja siksikin ehkä uskallan mättää herkkuja silloin kun siltä tuntuu..

Tässä kolme kuvaa järjestyksessä tältä vuodelta.


Ainakin omaan silmään näytän kaikissa melko samalta vaikka joitain ennen on ollut kamala treenimotivaatio ja viimeisen kuvan kohdalla kahden viikon treenittömyys ja massakausi :D Ensimmäisen ja viimeisen kuvan kohdalla kyllä ehkä huomaa, että hitusen on tullut painoa.

Mitä mieltä te ootte? On tottakai hienoa näyttää mahtavalta ja se varmasti antaakin silloin paljon, mutta kyllähän sillonkin joutuu enemmän tai vähemmän tarkkailemaan syömisiään, ensinnäkin että siihen tilanteeseen pääsee ja toisekseen, että siinä kunnossa sitten pysyy. Onko teidän mielestä herkuista kieltäytyminen ja ruuan punnitseminen oikeasti sen arvoista?

Älkää ymmärtäkö väärin, ihailen hirveästi ihmisiä, jotka pystyvät tuohon! Mulla ei vaan olisi millään voimia eikä itsekuria sellaiseen varsinkaan kun ei ole sitä motivaatiotakaan.. Ja kun joitakin ihmisiä häiritsee niin paljon tämä fitnessintoilu, treeni ja terveelliset ruuat niin pakko myöntää, että muakin on viimeaikoina alkanut vähän ärsyttämään. Ei siksi, että se oikeasti olisi ärsyttävää, vaan siksi kun kaikki näyttää niin upeilta ja itse oon suuntaamassa ennemmin talvikuntoon 2015 >:D Eli siis käytännössä se vähän ärsyttää vaan siksi kun muut pystyy johonkin mihin minä en, vaikka oma päätös ja fiilishän tämä on kuten just kirjoitin :D Joten hyvää työtä kaikki, jatkakaa vaan upeiden kuvien lisäämistä ja ärsyttäkää meitä hylje-muodonmuutosta hakevia! (Mikä on siis sekin aivan fine ;))

Mää haluan ja aionkin vielä joskus olla sellaisessa kunnossa, mitä ihailen, mutta se tulee sitten kun fiilikset on kohdillaan eikä pakottamalla :) Nyt kuitenkin vaihdan löhöämisen treenivaiheeseen ja lähden lenkille kun illalla on viimeinen työpäiväkin hetkeen!

44 kommenttia:

 1. Ei ole sen arvoista, enkä jaksa ymmärtää, miksi jengi sekottaa päätään ja kroppaansa liialla säätämisellä, josta eivät edes oikeasti nauti. "Koska pakko näyttää hyvältä!" ...ja olla samalla tosi sekaisin ja tylsä, kun ei voi tehdä mitään muutaku käydä salilla ja syödä kanaa. Jonkinlainen terveellinen tasapaino ois hyvä löytää, joka sallii sen pienen herkuttelunkin. Ja joskus suuremmankin, ei tää oo niin vakavaa kuiteskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D Itse oon kyllä niin 110% terveellisen tasapainon löytämisen kannalla :) Sillä tavoin voi näyttää hyvältä aina eikä vaan sitä kuukautta kun jaksaa vetää hullua dieettiä.

   Poista
  2. tulin kirjottamaan just samanlaista kommenttia kun Kissis tossa ylempänä :) Jätän siis kirjottamatta ja harmittelen kun bloggerissa ei ole tykkää-nappia :(

   Siinä vaiheessa kun "täydellisen" kropan tavoittelu tekee elämästä säätämistä ja hankaloittaa siitä nauttimista ja ahdistaa, ollaan vaarallisella tiellä. Ja valitettavan moni tuntuu tällä tiellä nykyään olevan... Mutta en yleistä, toki jotkut osaavat tavoitella fitnesskroppaa ja pitää pään siinä touhussa mukana :D Itse en tähän kuitenkaan pystyisi, joten valitsen sixpäkin sijaan karkkipussin silloin kun mieli tekee ja nautin rakastamastani treenaamisesta kroppaa ja päätä kuunnellen ! :)

   Siun blogi on mahtava! Upeita kuvia ja syvällistä sisältöä! mahtava kombo!

   Poista
  3. Kiitos kommentista Johanna :) Se on kyllä vaarallinen tie ja ainakaan kauaskatseisesti ei kovinkaan kannattava :D Sama mielipide, enkä tarkoita minäkään mitenkään yleistää kaikkien kohdalle, vaikka ikävän yleistä onkin :D Kiitos paljon viimeisestä!!

   Poista
 2. Sulla on niiiiin ihana blogi! Oot hyvä kirjoittamaan ja sulla on ihanan terve omakuva. :) Saan kyllä inspiraatiota!
  Mäkin oon miettinyt, että onko oikeesti sen arvosta vaivata jatkuvasti päätään ruokien suunnittelulla ja aikataulun suunnittelulla treenaamisen ympärille. Mun mielestä pitäisi just saada syödä silloin tällöin just mitä tekee mieli, oli se sitten vaikka pitsaa, eikä mennä kokoajan jonkun tiukan ruokavalion mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista sanoistasi!<3 :) Kuten tuossa aikasemmissa kommenteissa jo puitiin niin kultainen keskitie on paras :) Tottakai ruokailujaan pitääkin vahtia jos oikeasti painoa alkaa kertyä, koska se voi olla sitten terveydellekin haitallista. Tarkoitin tällä postauksella just niitä normaaleja ja monesti jo ennestäänkin aika hyvässä kunnossa olevia tyyppejä, jotka antaa puolet elämästään sille. Jos se on oikeasti mukavaa jonkun mielestä niin eihän siinä sitten mitään, mutta jos sitä joutuu tekemään naama puoli-irvessä kärttyisenä niin sillon vois vähän höllätä :D

   Poista
 3. Taidan paistaa pari viineriä pakastimesta. Nyt heti. Ja jumpata leukalihaksia mussuttamalla ne. :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD Loistava idea! Mää yhdistän molemmat: kävin äsken lenkillä, nyt kokkaan wokkivihanneksia, kanaa ja halloumia sekä jälkkäriksi lättyjä ;))

   Poista
 4. Voin niin samaistua tähän!
  Ps. Sä oot upeen näkönen!

  VastaaPoista
 5. Hyvä kirjotus Anninen! ❤ Oot sää vain upea ilimestys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana pikkunen<3 Sää oot kans yks tyyppi, jolla on vaan niin terve suhtautuminen itseensä ja treeniin ja syömisiin ja kaikkeen vaikka ootkin nyt käyny läpi tiukan elämäntaparempan! Oon ylpiä<3

   Poista
 6. Musta sulla on juuri täydellinen kroppa - muodot oikeissa paikoissa, oikeissa paikoissa hoikkuutta, sopivasti erottuvat ja muodokkaat lihakset. Ja mikä tärkeintä, ei luonnottoman kireäksi vedetty rasvaprosentti.

  Enkä kyllä ymmärrä, miksi haluaisit mihinkään suuntaan tuota muuttaa, ja hyvä ettet haluakaan - toi on nimittäin ihailtava asenne. Fitnessbuumi on sinällään ihan ok, nyt kun on itseäkin terveellinen elämä alkanut kiinnostaa ihan eri tavalla, mua vaan niin nyppii se kusen nousu päähän useilla :( Se, että naureskellaan niille, jotka eivät taivu samaan muottiin tai tavoittele bikinikroppaa. Useasta fitnessblogista vähän paistaa semmoinen "kävin tänään kanasalaatin jälkeen pumppaamassa salilla ja sinne oli eksynyt joku mursu" tyyli :D JA se että nykyisin sitten laihallekin kropalle naureskellaan!! Kaikki "Skinny is not beautiful, fit is"-memet joissa sitten lytätään jo luonnostaan laihat.

  Lisää erilaisia kropanmuotoja katukuvaan, ei tarvii olla tietynnäköinen ollakseen kaunis! Tällä en tarkoita mitään Mäkkäriruuan hyväksymistä vaan sillä lailla syömistä ja urheilua kuin se oma kroppa tykkää, eikä one size fits all-ruokavaliota. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Verppa ja käytännössä oon samaa mieltä ja mielipidekysymyshän tämä onkin :) Se mitä haluaisin muuttaa, mikäli edes haluaisin (:D) ois vähän enemmän lihasta ja ihan vaikka muutama kilo rasvaa pois niin ne lihakset erottus paremmin! Eli ei mitään kovinkaan radikaalia vaan pientä hienosäätöö :D Tuo on kyllä jännä kun en mää oo saanu tollasta fiilistä kenenkään kirjotuksista tai muusta :( Harmi jos sellasta on, mutta toisaalta on tässä maailmassa muissakin asioissa yhtälailla huonoa, että kai se on kaikessa negatiivisuudessaankin vain normaalia jos tästäkin asiasta löytyy niitä varjopuolia. Ei tarvitse todellakaan olla, kunhan on vaan sinut itsensä kanssa ja on onnellinen siitä mitä on - se on kauneinta kun ihminen tyytyväisenä ja ylpeänä kantaa itseään :)

   Poista
  2. En vois olla enempää samaa mieltä viimesen lauseen kanssa! :D

   Poista
 7. oot oikeesti iha sika upea ja sun kroppa on ihana! ja just tollanen tasapainonne ihmine ja kirjotat nii rehellisesti ja aitona ittenäs ja sust otan mallii et on ok herkutella =) oot mu idoli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi sää se aina jaksat kirjottaa näin ihania kommentteja! :D Kiitos taas kerran<3

   Poista
 8. Huh mikä mimmi, upea! ja hyvää asiaa

  Vaikka ite rakastankin mun elämäntapaa, et treenaa paljon ja syö tosi terveellisesti, niin en tee sitä todellakaan siksi et mun olis pakko - se vaan sattuu olemaan mun juttu. Ihailen taas kovasti ihmisiä, jotka esimerkiksi matkustaa, osaa laittaa kaikkia erikoisia ruokia tai on tosi aktiivisia yhteiskunnallisesti. Mua harmittaa niin, että urheilusta ja terveellisistä elämäntavoista on tullut ihan liian pinnallinen juttu ja liian moni aiheuttaa itselleen huonoja fiiliksiä, koska sattui nyt syömään irtsareita tai ettei lähtenytkään lenkille, koska teki mieli viettää rauhallinen aamu.

  Kun saa tehdä (ja syödä..;)) asioita, joista itse pitää, niin tulee onnelliseksi ja se onnellisuus taas näkyy ulospäin ja monesti tarttuu muihinkin - oli ne asiat sit mitä tahansa! Musta on ainakin valtavan ihana nähdä aitoja hymyileviä kasvoja. :) Ei oo mitään iloa kovakuntosesta kropasta ja tiukasta elämäntavasta, jos ei siitä oikeasti nauti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hyvä kommentti Essi! Ja kiitos<3 Nimenomaan sunlaisilla ihmisillä on vaan hieno juttu tuo, koska te nautitte siitä oikeasti ja se vaan on elämäntapa! Se vaan on niiin vääristyny homma monen kohdalla, varsinkin näinä aikoina - tai nyt se ainakin tuodaan muidenkin silmille todella helposti kun tästä on tullu kunnon someilmiö. Mun mielestä on ihan sama mitä kukanenkin tekee, kunhan siitä tulee onnelliseksi ilman, että siitä on haittaa itselle tai muille! Hymyilevät ja aidon onnelliset ihmiset on kyllä parasta mitä löytyy :')

   Poista
 9. Ihana kirjoitus ! :) Ehdottomasti ei ole sen arvoista, pakottaa itseään olemaan herkuitta ja punnita ruokaansa. Elämästä pitää voida vähän nauttiakin, kyllähän sitä voi nauttia monin tavoin, mutta ruoka on mulle ainakin suuri nautinto! :)

  Siispä jos tekee mieli jäätelöä, syön jäätelöä. Yhtälailla kun mieli tekee lenkille ja salille, menen :) En henkilökohtiasesti lähtisi noudattelamaan tiukkoja ohjelmia juuri sen takia, että siitä tulee se "pakko" jolloin mulla käy aina niin, että innostus lopahtaa heti. Niin kauan kun saan tehdä asioita omalla painolla ja sen mukaan mikä tuntuu hyvältä, on sitä motivaatiotakin vaikka muille jakaa :)

  Mulla kävi tässä omakuva aiheessa aikamoinen kypsyminen raskauden ja lapsen syntymän myötä ja olen kyllä hyvilläni siitä, että nämä järkevät ajatukset eivät mihinkään ole toistaiseksi vielä häipyneet. Ihanaa kun voi suhtautua näihin asioihin(itseeni) rennosti :) Aikaisemmin olin vähän sellainen "pakko tulla ainakin sata treeniä viikossa ja pakko painaa sen ja sen verrran", nyt tavoitteet ja ajatukset itsestäni on vähän järkevämpiä :) Pikkuhiljaa hyvä tulee, vaikka en edes tiedä mitä tavoittelen :D

  Sinulla on kaunis kroppa, olet kyllä jo ihan kesäkunnossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti Minna, kiitos! Vaikutat kyllä tosi fiksulta tyypiltä ja olevan ihailtavan sinut itsesi kanssa :) Mulla on aivan sama homma tuon motivaation ja halun kanssa, kaikki lopahtaa kun aletaan pakolla menemään :D Toivottavasti ne eivät häviäkään, ihanaa kesää teille!!

   Poista
 10. Tosi hyvä kirjotus! Ja sähän olet upeassa kunnossa!Mielestäni tärkeintä on olla terve ja onnellinen omaan kroppaansa. Ei olla hullussa kunnossa ja kärsiä. Sellainen sopiva rentous on hyvä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Se juurikin on kaikista tärkeintä, eihän kaikki voi mennä kropan suhteen samaan muottiin kun ei voi mitenkään muutenkaan :)

   Poista
 11. Sun blogi on niin yks mun lemppari! Sun kirjoitukset on hyviä ja täyttä asiaa, en tajua miten osaat pukea kaiken sanoiksi niin hyvin :D Ja vaikutat niin huipulta ihmiseltä, sulla on arvot kohdallaan, terve omakuva ja mieletön asenne sekä kroppa! Toivottavasti en suitsuttanut liikaa sua mutta kiteytettynä: keep going :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Aika paljon kyllä tuli suitsutusta, mutta voin ottaa kaiken vastaan ;D Kiitos paljon ihana Minni<3

   Poista
 12. Mulla on taas niin päin että on TOSI vaikea pysyä pois salilta ja kavereitakin näkee enää harvoin ku pakko päästä nostamaan rautaa..:D kuulostaapa kamalalta haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no eikä kuulosta :D On mullaki sillon ku on treenivaihe päällä ja siis se on hyvä vaan! :D Tarkotin tällä postauksella sitä jos sinne treenaamaan on "pakko" mennä vaikkei varsinaisesti haluaiskaan :) Jos sitä rautaa haluaa oikeesti mennä nosteleen nii sinne sitte vaa jos se tekee onnelliseksi! Ymmärrän sua kuule oikein hyvin kun mulla on ihan sama aina treenivaiheessa x)

   Poista
 13. ihana postaus! mua on ahistanut jo hetke, kun kesätyöt alkoi ja en ehi enää treenaamaan samaan malliin, kuin ennen ja oon jopa töissä joskus tuntenut sellasta "syyllisyyttä" kun en ookkaan ollu reeneissä.. Jotenkin pelkään että paisun heti kun en ehi treenaamaan 3 krt viikossa kuten tähä asti...tyhmää! kesällä kuitenki saa ja PITÄÄ saada olla lomalla, töissä tai vaan pois salilta. Ehkä mäkin nyt armahdan itteeni enkä tunne syylisyyttä töistä vaan meen reenaaman ku ehin:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Turha ahdistua ja tuntea syyllisyyttä varsinkaan kun sulla on oikea "syy" miksi et vaan ehdi treenaamaan samaan malliin :) Treenaat sitten kun ehdit, ei se stressi muuta asiaa mitenkään!

   Poista
  2. Niinpä! Stressihän tunnetusti vaan aiheuttaa ylipainoa;)

   Poista
 14. Ois kiva joku postaus jossa kertoisit tästä sun nykyisestä poikaystävästä ja teidän tutustumisesta yms:) sitä sun edellistä poikaystävää näkyi täällä paljon enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kyllä kertoakin ja oon monesti miettinytkin :) Haha tätä tais alkuun vähän ujostuttaa vieras ja pelottava blogimaailma, mut katsotaan tässä ku asiat on muuttunu pikkuhiljaa ;D Toisaalta musta ois ihana laittaa siitäki kuvia tänne yms, mutta toisaalta ois ehkä ihan hyväki pitää se "piilossa" mutta njääh.. Annan toisen tehdä sen päätöksen ihan kokonaan :)

   Poista
 15. Heippa! Tosi hyvä postaus, ihanaa kun olet tuollainen oman mielen mukaan eläjä etkä ahdistu ainaisista fitness-puheista. Minusta on hienoa, jos jotkut oikeasti jaksavat syödä ruokansa vaa'an kautta ja käyvät aamuaerobisella viisi kertaa viikossa, varsinkin jos he todella haluavat ja pitävät siitä! Mutta omaa itseä ei kyllä saisi pakottaa tuollaiseen ellei siitä oikeasti pidä... siitä ei välttämättä ole pidemmän päälle muuta kuin haittaa. :D
  Vielä tuohon edelliseen kommenttiin lisäten, koska erositte edellisen poikaystäväsi kanssa? Olen uusi lukija ja vähän pihalla kaikesta.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta! :) En ahdistu todellakaan vaikka sinällään "fitnesstyyppi" oonkin - en siis ulkonäöllisesti vaan muuten :D Hmm no siis.. Varsinaisesti mun viime seurustelusta on kohta pari vuotta, mutta viime kesänä deittailin yhtä tyyppiä, joka oli sitä ennen ja on käytännössä vieläki yks parhaista kavereista :D Ihan loistava persoona, mutta not for me :)

   Poista
 16. No joo tämä kysymys vaan pyöri munkin mielessä, mikset ota samalla ihania kuvia myös erilaisista hyvännäköisistä pojista/miehistä? :) Kyllähän niitä tällä hirveesti puuttuu! :) Ilman niitähän tämä blogi näyttää vähän samanlaiselta kuin sillisalaatti ilman sillejä, eiks nii? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No koska ei oo tullu vastaan ketään hyvän tyylin omaavaa, enkä nyt naisistakaan oo ottanu kuvia vaan siksi, että jollain on ulkonäköä :D Otan kyllä kun tulee tyylikkäitä miehiä vastaan :)

   Poista
 17. Oi oot ihanan näköinen! :) ja niin fiksulla ajattelutavalla varustettuna myös!

  Mulla on ollut tosi paljon jojottelua kans, joskus treenaan törkeästi ja sit taas menee pitkään vaa läskeillessä hehe :D nyt oon koittanut löytää jonkun järkevän kultaisen keskitien, on huvittavaa näyttää joka toinen kuukausi fitnessmisulta ja toinen plösöltä... itsekin niin pienikokoinen että pienetkin kilon vaihtelut näkyy heti!

  Nyt aattelin syödä aamupalaks omenaa ja suklaatuutin ja sitten treenata >:D ei huonoa omatuntoa siis, kerran täällä vaan eletään! B-) sullaon huippu blogi, jatka samaan malliin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Milla :) Hahah kuulostaa kyllä tutulta :D Kultaista keskitietä metsästämässä täälläkin.. Tuo kuulostaa hyvältä, elämästä pitää todellakin nauttia! Kiitos hirveästi kannustuksesta :'')<3

   Poista
 18. Mää romahan !! Aivan huikee kroppa ..ihana ihana . Tämmönen 175 cm pitkillä ruikkujaloilla varustettu saa vaan haaveilla tästä . Kuulostaa erittäin tutulta . Välillä hulluna treeniä ja sit viikon herkuttelu tuokio mutta...sen jälkeen mulla kyllä iskee ahistus ja on ihan pakko päästä edes jollekki rääkkilenkille . Toi eka kuva ...mää en kestä sun takapuolta ja ETUREISIÄ Herranjumala miten makee ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :''') KIITOS!<3 No tiedätkö kuinka moni haaveilee juuri sellaista pitkästä hoikasta kropasta?! :D Ei se auta kuin treenata hyvällä fiiliksellä ja myös syödä hyvällä fiiliksellä. Treenata sitten kun on sen aika, ei se stressaaminen mitään auta, päinvastoin :) Mutta tuttu tunne.. :D

   Poista
 19. Vitsi ku sulla menee ne ylimääräiset herkut niin oikeisiin paikkoihin, näytät upealta! :) Siitä mää tykkään sun blogissa, kun oot aidolla tavalla pirteä ja iloinen tai sitten oikeesti kirjotat, jos joku asia mielessä on ihan vihturalla. Ja siihen liittyen, ei se "fitness-elämäntapa" vaan voi olla niin ihanaa, että sen kustannuksella voi jättää kaikki ihanat asiat elämästä (sosiaalisissa tilanteissa herkuttelut ja juhliminen yms.) pois. Huomaahan sen niistä lukemattomista fitness-blogeista kuinka tekopirteitä monet postaukset ovat. Itse tykkään hirveästi treenata salilla ja tykkään kanasta ja parsakaalista mut en todellakaan vedä mitään aineita jaksaakseni treenata sitä hauista joka toinen päivä, vaan treenaan sopivasti sillon kun siltä tuntuu. Aivan kuin sinäkin. Ja nyt en enää jaksa lukea tätä mun kommenttia mut oli mulla vissii alussa jotain asiaakin. :) Hei sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :DD Sulonen kommentti, mutta täyttä asiaa! :) Sun suhtautuminen kaikkeen kuulostaa just siltä niinku haluaisin kaikilla olevankin :) Eikä siinäkään mitään jos joku oikeasti kokee niin, mutta ne on tosissaan melko harvassa, mutta kyllä näitäkin mystisiä tyyppejä löytyy :) Heippa, palailehan taas pian!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat