sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Kesäinen Oulu


Tultiin perjantaina poikaystävän kanssa Ouluun viikonlopuksi. Mulla on parit kuvaukset ja varsinaisestihan me tultiin niiden takia, mutta ei tää maisemanvaihdos tee ollenkaan pahaa ja musta on vaan hyvä, että saatiin "syy" tulla. Molempia vaan harmittaa kun ei ehditä olla pidempää sillä työt kutsuu jo maanantaina..

Mulla on näissä kuvissa tämmönen ihana viittahupparineule, jonka otin hetkeksi lainaan mun ystävältä Nitalta - tää on ihana!

Vilkas torinranta, kojut, tuoreet vihannekset ja marjat, jäätelökojut, meri. Tuntuu, ettei missään oo ollu tänä vuonna yhtään niin kesä kuin tänä viikonloppuna Oulussa. Ei se ainakaan lämpötilasta johdu, vaikka tämä 19 astetta tuntuukin nyt ihan riittävän lämpimältä. Tämän kesäntunteen tekee nuo edellä luettelemani jutut. Vaikka Jyväskylästä pidänkin paljon, niin sieltä puuttuu samanlainen torimiljöö veden äärellä ja ilmeisesti kaksikymmentä vuotta Oulussa viettäneenä siitä on vain kasvanut iso osa mun mieleistä kesämaisemaa..Kävin eilen ottaan polttarikuvia ja vitsi tykkään näistä tai no tuosta teemasta ja lookista yleisestikki! :D Jännitti vähän millainen polttarisankaritar kuviin sitten asteleekaan, että kuinka työlääksi mun homma koituu, mutta huhhuh kun tämännäköinen ja itsevarma nainen asettuu makaamaan konepellille, niin siinä vaiheessa on hyvä vaan olla hiljaa ja antaa toisen hoitaa oma hommansa ja keskittyä itse vain siihen kuvaamiseen.. Varmaan parin päivän päästä laitan nämä kuvat kokonaisuudessaan teidän näkyville ;)


26 kommenttia:

 1. Ei vitsi miten kivalta tuo Oulu näyttää!
  Ja upea asu jälleen kerrran ja wau miten hyvin osaat olla kameran edessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oulu on kyllä ihana! Musta varmaan mikä tahansa paikka näyttää nyt varmaan ihanalta ku kattelen maailmaa näitten vaaleanpunaisten lasien läpi ;DD Kiitos ihana!<3

   Poista
 2. Ihanat kesäiset kuvat <3 Vitsit tuo viittaneule, tahtoo kans !!! :D Just sanoin kamuille et tahon polttareihin, ja käskytin niitä menee naimisiin jo >:DDD Lisään kyllä Oulun visitoitavien kaupunkien listalle heti Jyväskylän jälkeen ! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viittaneule tais olla ihan vaan H&M tms, mutta en oo nähny mitä oot pari kertaa nopeesti kaupan kiertäny! :D Polttarit on kyllä varmasti aivan huippuja juhlia :D Ihana ku sain sut innostumaan Oulustakin ;)

   Poista
  2. Haha niin sait ;) Koht ravaan koko Suomea läpi tässä :DD pitää kyllä kamujen kanssa jutella vaikka jostain roadtripin kaltasesta matkasta, olis hurjan siistiä ! :D

   Poista
  3. No just älyttömän hyvän kuulonen suunnitelma! Ottakaa mutki mukaan! >:D

   Poista
 3. voi kun kesäisiä kuvia♥ täällä sataa vuorostaan taas vettä ja ukostaa..:/
  ja tuo viimeinen kuva on kyllä niin mainio, jäänkin odottelemaan että laitat lisää noita kuvia tänne :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin kiva lähteä takas jyppilään kun kuulemma kylmä ja sataa vettä... :| Ne on kyllä hauskoja, että kannattaa oottaa! :D

   Poista
 4. Upeita kuvia olet Oulusta ottanut! Näyttää todella kesäiseltä ja lämpimältä :)

  VastaaPoista
 5. Pitääpä ottaa ihan joku vapaapäivä tehtäväksi lähtä tonne torirantaan käppäsee ja kahtelemmaan sitä menoa ja meininkiä :D Ois varmaan korkea aika, ku 5 vuotta täällä kohta asustellu ja siellä ei tule juuri koskaan käytyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! :D Jonain aurinkoisena päivänä ja ostat sitte tuoreita herkkuja sieltä vähän matkaan<3

   Poista
 6. Heheei Haukipudas tunnistettu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ai jopa tuosta kuvasta?!? :D

   Poista
  2. Muutaman kerran liikaa ehkä jumittunu amisparkkiin tohon samaan pihaan nii ei voi olla tunnistamatta.. :D

   Poista
  3. No sit! :D Kyllä sellaset paikat tunnistaa vähä liianki hyvin...

   Poista
 7. Mä kävin Oulussa ja Oulun seudulla heti kesäkuun alussa kun oon sieltä kotosin ja käytiin mun perhettä (äitiä ja sen miestä, isää sekä äidin vanhempia) moikkaamassa. Asuu siellä vielä muitakin sukulaisia, mutta jostain syystä niitä tulee nähtyä harvemmin. Muutenkin tuntuu että pitää olla koko ajan menossa, kun kaikkien noiden ekaks mainittujenkin välillä on sitä matkaa jonkun verran :D.

  Ja muutenkin Ouluun tulee mentyä sillä periaatteella että miettii vasta paikan päällä mitä tekee, tosin mummolassa pitää kyllä käydä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai oot sieltä päin! Vähänkö kiva :) Perheen luona on kyllä aina ihana käydä varsinkin jos itse asuu eri paikkakunnalla, siitä tulee ihan erilailla pikkunen reissu aina :p On se muutenkin aina reissussa kuin reissussa semmosta vilskettä kun paikkaa pitää vaihtaa ja muutenkin poiketa siitä normaalista rutiinista joka omassa paikassa ja arjessa ehtii syntyä :)

   Poista
 8. Kääks, kääks! Haluun jäätelöä ja Ouluun, niin kaunista!❤ Ja ihania kuvia ja ihana polttarisankari! Jatkoa odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pittää reissata sinne! Varsinkin jos et oo käyny niin heti paikalla! Kiitos Emmuska<3 Mää en malta oottaa, että ehin laittaa nuo kuvat haha! :D

   Poista
 9. Onko tuossa ekassa kuvassa siis sun poikaystävä? Näyttää tosi paljon naiselta tuossa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha on se, mutta en mää kyllä huomaa samaa :D Ehkä pitemmät hiukset ja hyvän muotonen luusto kasvoissa tekee jonku naisellisen fiban, mutta iha mieheltä näyttää ainaki mun silmiin :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat