maanantai 2. kesäkuuta 2014

Lempparit linkitetyistä blogeista


Heippa! Tässä tulis nyt lempparit blogeista, joita tuli siihen linkitä blogisi (alle 200 lukijaa) -postaukseen. Sellaista toivottiin, sellaisen sitten teinkin ja nyt sain katottua kaikki läpi.

Ihan alkuun. Sieltä löyty tosi tosi monia blogeja, joissa oli jotain tosi ihanaa, mutta sitten taas joku ei kuitenkaan ihan toiminut. Yleisin "ongelma" mun mieleen oli hirveän lyhyet postaukset! Sehän on ihan makuasia, mutta mää en oikein innostu sellaisista yhden kuvan ja kolmen lauseen postauksista. Löysin varsinkin muutaman blogin, joissa oli tosi upean näköinen ja persoonallinen tyyppi makeilla kuvilla, mutta niitä kuvia oli vaan niin hirveän vähän. Te, joille jätin semmosta pientä kehitysideaa, niin jos joskus innostutte enemmän ja alatte laittaan lisää kuvia niin huh - en tuu ikinä poistumaan teiän blogeista >:D

Tässä lempparit viisi blogia ilman minkäänlaista järjestystä.Todella kaunis ja persoonallisen näköinen tyttö, upeita kuvia oikeastaan koko blogi täynnä.
Ihanan elämänmakuinen blogi ja varsinkin parin postauksen takaiset kuvat ja jutut Kyprokselta tuli oikein ahmittua - mäkin haluan sinne!!
Yks ehoton lemppari! Niin kauniita ja esteettisiä kuvia, upeita vaatteita, asuja sekä ruokakuvia, joita vaan katselee kuola valuen >:D
Hahah sopivasti pimiää juttua ja hauskan olonen tyyppi! Just naureskelin postaukselle, jossa Hermanni paljastaa mistä tunnistaa homon.
Mielenkiintoisen oloinen persoona ja taiteellisia kuvia! Erottuu massasta ja siksikin viehättää mua kovasti.


Löytykö noista teille mitään uutta kiinnostavaa blogia?? :) Toivottavasti ainakin!

16 kommenttia:

 1. Jes, uutta luettavaa! Kiitos vinkeistä (:

  VastaaPoista
 2. Oho ja vau, oon tosi otettu! Kiitos. :)

  VastaaPoista
 3. eihään, kiitos! vitsit oon otettu :)

  VastaaPoista
 4. Ihana ihana Anni!! <3 Voi, että oli niiiiiin kauniisti sanottu, ihan hämilläni oon täällä! :D Vähänkö muuten mahtava, että otit yhden pojan blogin mukaan, harvoin löytää sellaisia hyviä vastakkaisen sukupuolen pitämiä blogeja! Meen niin heti tsekkaan kaikki nuo blogit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ole hyvä vain! Ihanaa jos piristin<3 Harvoin kyllä tosiaan löytää, siksikin niin huippuja löytöjä :)

   Poista
 5. Pistä vielä sähköpostiosoite siihen arvontavastaukseesi :-)

  VastaaPoista
 6. Balanced on kyllä harvinaisen laadukas blogi! Itsekin tullut lueskeltua. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitti vinkeistä!<3 Mukava löytää uutta luettavaa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat