keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Kihlajaiskuvat ja ylioppilaskuvat


Tämä pari halusi rennot kuvat luonnossa ja mun mielestä nämä kuvat ruutupaitaisine hahmoineen ovat jotenkin ihanan maalaismaisia ja luonnonläheisiä :)

Toisina kuvina Hanna-Marin ylppärikuvat. Otettiin myös sellaisia klassisempia muotokuvatyyppisiä kuvia vehreällä taustalla, mutta lisäksi tällaisia erilaisempiakin. Tykkään näiden kuvien paikasta ihan älyttömästi ja onneksi satuin vähän vahingossa löytämään sen Suomenlinnan upeista puitteista! Sinne vois kyllä mennä kuvaamaan vaikka ja mitä, huh mikä paikka. Aina sitä on pitänyt tosi kauniina paikkana unohtamatta historiallisen merkityksen tuoma arvoa, mutta nyt sitä osaa katsella vielä erikseen kun liikkuu kameran kanssa..

Mitä tykkäätte? :)


20 kommenttia:

 1. Ihana kihlapari, tykkään kun kuvat ovat ns. "arkisia", mutta heidän välinen tunne välittyy silti äärettömän hyvin kuvista :) Ja noissa ylppärikuvissa malli on tosi veikeän ja eloisan näkönen. Ihanat mallit ja loistava kuvaaja, ei voi muuta sanoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidän välinen tunne kyllä välittyy ja välittyi älyttömän vahvasti jo heitä kuvatessa! Hrr :') Kiitos Heidi!

   Poista
 2. Ihania! Siis sähän oot todella kuin ammattilainen :D Just luin jostain siitä miten jotkut ihmiset maksaa jopa tonneja saadakseen parit "asialliset" fb-proffakuvat, tietäispä nekin sunlaisen kuvaajan olemassaolosta.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, mutta aloin nauraan tälle kommentille! :D Tuli vaan jotenkin niin hilpeä mielikuva musta tienaamassa tonneja näillä :DD Poikaystäväki kysy mille nauran :D Ehkä vielä joskus jos kaikki unelmat vaan käy toteen! ;D

   Poista
 3. Rakkaus todellakin välittyy näistä kihlakuvista, ihastuin varsinkin tuohon kolmanteen kuvaan :) Ja aivan upean paikan ootte löytäny yliopillaskuvia varten! Suomenlinnassa ois kyllä ihan mahtavaa pitää joskus kunnon kuvailupäivä, aijai mitä taustoja sieltä löytyiskään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nelli, kihlapari kyllä varmaan lukee nämä kommentit ja tykkää :) Siellä vois niin vaan kiertää ympäriinsä etsimässä kaikkea toinen toistaan upeempaa!

   Poista
 4. Mielettömän hyvä tuo eka kuva, tuo nainen on uskomattoman kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ja sen lisäksi vielä tosi kuvaukselliset piirteet :)

   Poista
 5. Samaa olin sanomassa mitä Veera!

  VastaaPoista
 6. apua miten ihania kuvia :) kihlajaiskuvissa välittyy aito rakkaus ja ylppärikuvien malli ja kuvaustausta on tosi upeita :)

  VastaaPoista
 7. Huieaita kuvia! Olet kyllä taitava kuvaaja :) Ja upeita malleja ja paikkoja jajajaja.. MAHTAVAA! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jajajjajajaaj.. Kiitos ihana<3! Mallit ja kuvauspaikat kyllä merkkaa paljon :)

   Poista
 8. Huomaatko, että jokaisessa kuvassa on keskisommittelu, eli kohde on keskellä kuvaa? Lähikuvissa se ei toki pistä silmään, koska niihin se sopii hyvin. Eka kuva on mainio :) Mutta kaukaisemmissa kuvissa kannattee miettiä ns. "kultaista leikkausta". Ootko kuullut siitä? Jos haluat kuvaajana kehittyä nii kannattee tutustua, saat uutta näkökantaa sommitteluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käkäkäkäkä toisiks viimesessä ei oo ihan keskellä ;D Oon kuullut toki ja kyllä senkinlaisia kuvia löytyy, mutta nämä vaan sattui jostain syystä olemaan parhaimmat :) Sillä kyllä saa aivan uutta eloa kuviin!

   Poista
 9. Upeita kuvia ja ihanissa paikoissa kuvattu! Suomenlinna on kyllä todella kaunis paikka ja sopii varmasti kuvaamiseen erittäin hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se on kyllä ihan älyttömän monipuolinen paikka kuvata ja melkeen ihan sama minne päin katsoo niin kaikkialla on kaunista :D

   Poista
 10. tykkään! :) tuo kihlajaispari näyttää niin söpöltä tuolla luonnonhelmassa ja upea tosiaan tuo paikka missä nuo yo-kuvat on otettu! jotenkin tuo sininen mekko pääsee ihan oikeuksiinsa tuota taustaa vasten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuossa oli kyllä pari, joiden yhdessä olo ja tapa, jolla he katsoivat toisiaan laittoivat ihan väkisinkin hymyilemään :')

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat