tiistai 22. heinäkuuta 2014

Nizzassa kehuttu lookki

Oltiin Nizzassa ja muutaman tunnin sisällä sain lähemmäs parikymmentä kehua, joista melkein kaikki tulivat ranskalaisilta naisilta. Suurin osa näistä oli ihan satunnaisia kadulla vastaantulevia naisia, jotka henkäisivät ihastuksissaan ja huikkasivat kehun ranskaksi. Oon opiskellut ranskaa joitain vuosia ja oli ihana ymmärtää ainakin suurin osa näistä sanoista tai sitten ihan käytin maalaisjärkeä kun tunnistin sanan kaunis ja yhdistin sen mekkoani silmäilevään katseeseen.

Tällainen asukokonaisuus tuntui siis iskevän heihin ja mikä tärkeintä - kehut tulivat naisilta eivätkä miehiltä! Miesten kehuihin kun täytyy aina suhtautua vähän erilailla varsinkin tuollaisissa maissa, joissa niitä kehuja vaan satelee erilailla.
Siitä mahtaa olla jo neljä vuotta ellei jopa viisi kun oon tämän mekon tilannut. Äitikin sanoi muistavansa kun silloin mietittiin kumpikohan olisi kivempi väri, tämä vai sininen. Niin monta vuotta enkä oo käyttänyt tätä mekkoa koskaan aikaisemmin. Miksi en kun olen kuitenkin ostanut tällaisen? Jo vuosia sitten oon ihastellut kaikkea jokseenkin vähän erilaista ja persoonallista, mutta en vaan oo osannut käyttää tai ollut tarpeeksi itsevarma vetääkseni tämänkaltaisia kolttuja ylleni. Kyllähän tätä silloin tuli kokeiltua, mutta ei se koskaan näyttänyt tai tuntunut tarpeeksi hyvältä. Mun vartalonmallille parhaita ovat vaatteet, joissa mun kapea vyötärö näkyy, koska muuten näytän vähän säkkimäiseltä leveine hartioineni ja jalkoineni. Se on vaan fakta. Mua ei enään vaan haittaa se, ettei mun vartalo ole parhaiten edukseen esimerkiksi tämänmallisessa vaatteessa, koska tämä mallihan on se tämän vaatteen idea eikä se siitä muuksi muutu. En olisi ennen pitänyt hiuksia myöskään nutturalla oikein minkään asun kanssa, mutta vihoviimeisenä tällaisen suuren mekon kanssa :D Nyt vain vetäsin hiukset kiinni matkan ajaksi kun oli niin kuuma ja päätin vaan sitten jättää ne noin, koska ne olisivat olleet aukinaisina "liikaa" tähän kokonaisuuteen.

Pakkasin tämän ison liehumekon mukaan reissuun tietäen, että se tulisi käyttöön. Näin vielä kotona ollessani itseni liihottelemassa tämä päällä pitkin Ranskan Rivieraa. Yllätyin siitä kuinka paljon kehuja kyseinen lookki keräsi, mutta toisaalta en ole siitä yhtään ihmeissäni. Kaikki kuitenkin yleensä pukeutuvat enemmän tai vähemmän samantyylisiin vaatteisiin, joten helpostihan tällainen värikäs ja hieman erikoisempi mekko kiinnittää ihmisten huomiota. Mielenkiintoista oli myös se, että sain paljon enemmän huomiota kuin seurassani ollut älyttömän upea vaaleatukkainen kaunotar. Syy oli mun mielestä ainoastaan siinä, että mun pukeutuminen ja ehkä sen kautta kumpuava koko olemus herätti muiden mielenkiinnon ja kyllähän yleisestikin itsevarmuutta pidetään viehättävänä. Sama tyttö sanoi itsekin mun pukeutumisen kiinnittävän huomiota hyvällä tapaa ja loppureissusta kyselikin josko mulla ois myydä jotain vaatteita, joita en käytä ja käski kaupoissa etsiä hänellekin jotain erilaista >:) En ihmettele asiaa siksi, koska kyllähän mää itsekin kiinnittäisin enemmin huomiota esimerkiksi tämän kokonaisuuden kaltaisesti pukeutuneeseen tyttöön kuin siihen, jolla on yllään farkkushortsit ja t-paita. Ymmärtänette varmaan mun pointin? Vaikka oon aina pitänyt pukeutumista isona osana ulkonäköä ja sitä kuinka ihmiset sut näkevät niin tuolla se kyllä nousi silti aivan uusiin ulottuvuuksiin. Asiasta voi toki olla montaa mieltä, mutta mun mielestä pukeutumisella voi kertoa paljon myös omasta persoonastaan ja luonteestaan. Mielenkiintoinen juttu kokonaisuudessaan..

Onko teillä jäänyt mieleen jotain erityistä asua tai vaatetta, joka päällä ootte saaneet paljon kehuja? Kaikilla löytyy varmasti joitain vastaavanlaisia kokemuksia ja musta olisi mahtavaa kuulla milloin teitä on kehuttu :)35 kommenttia:

 1. Aivan upea mekko!! Siis just tällaisista erilaisista ja persoonallisista vaatteista tykkään <3 Vaate jolla on saanut tosi paljon kehuja vastaantulijoilta ja kavereilta on kans mekko ja pinkki! Se on vissiin voittaja yhdistelmä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! :) Haha no ilmeisesti - eihän tässä voi tehdä muunkaanlaista johtopäätöstä ;D

   Poista
 2. Piti ihan pysähtyä miettimään, et onko mun mitään asua kehuttu jotenki erityisen paljon kehuttu ja ei kyllä tuu mieleen mitään semmosta :D Oon tylsä pukeutuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :|| No on tässä aikaa vielä, että ei muuta ku vähän mielikuvitusta mukaan ens shoppailureissulle! ;)

   Poista
 3. Todella hyvä asukokonaisuus, kengät, hiukset, meikki ja mekko täydentää toisiaan.
  Ja ulkomailla on hyvä testailla hieman uskaliaita kokonaisuuksia ja katsoa ihmisten reaktioita, sitte on enemmän itseluottamusta pitää sitä päällä myös kotimaassa sekä muita massasta poikkeavia vaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Se on totta ja kun vielä lisätään se, että ulkomailla ihmiset tuntuu olevan muutenkin paljon vapautuneempia ja antavat muiden tehdä mitä haluaa ja näyttää miltä haluaa ilman kamalaa arvostelua :) Ja kyllähän jotkut vaatteet vaan sopii paremminkin tiettyihin maisemiin - ei täällä Suomessa ois kuin tietyt paikat, joihin tuo kokonaisuus voisi edes sopia :D

   Poista
 4. On kyllä näyttävä ja sopii sulle tuo värityskin, ihana! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi näyttävä mekko kyllä! :) Itse en muista, että mitään tiettyä vaatetta olisi miulla kehuttu, mutta usein on kehuttu tapaani yhdistellä erilaisia kuoseja ja värejä :) Kehut piristää aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti myös mielipiteitä jakava, mutta niinhän useimmat siitä tutusta ja turvallisesta poikkeavat ovatkin :p Mää myös tykkään älyttömästi siitä kun ihmisillä näkee ihania kuoseja ja värikkäitä asuyhdistelmiä!

   Poista
 6. Heei, selailin sun instagramia, ja törmäsin siihen avainkuvaan. Avaimistaan ei kannattaisi laittaa kuvia nettiin, koska joku saattaa ihan kuvan avulla teettää itselleen avaimen, ja jos vielä sattuu tietämään missä asustelet niin siitä on leikki kaukana :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulipa jotenki tosi pöhkö olo ku luin tän.. Luultavastihan mitään ei koskaan tulis käymään, mutta eihän sitä riskiä kannata edes ottaa niin poistin sen kuvan :) Kiitos paljon ku herättelit asian suhteen! Ei siitä kyllä saanu mitään selvää muusta ku talon ulko-oven avaimesta, mutta siltikin kyllä.. Kiitos vielä!

   Poista
 7. Upea asukokonaisuus! En yhtään ihmettele, että on kerännyt kehuja :) Voi noita maisemia... Itsekin olin kuukausi sitten samoissa maisemissa, joten tuli hieman haikea olo. Nizza on ihana paikka!

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ei välttämättä suomalaisten silmiä miellytä samalla tavoin, mutta kyllähän ranskattarilla on ihan eri mieltymykset, minkä näkee ihan heidän omista tyyleistään :) Varmasti tuli, odotahan vaan kun saan laitettua muut kuvat Nizzasta! Reissukuvia on kyllä ihana katsella vaikka aina tuleekin omanlainen haikea tunnelmansa :(

   Poista
 8. Vau - eka sana mikä tuli mieleen! :) Kannat kyllä upeesti persoonallisia vaateparsia (mitä ei voi kun ihailla) ja sun asuissa on aina joku juju!

  VastaaPoista
 9. Hei mulla tuli tämmönen juttu mieleen, en tiiä ootko ajatellu asiaa ite, mutta musta tuntuu että ku postauksissa on näin paljon tekstiä niin se ois helppolukuisempaa, jos se ois sivulle tasattu :3 en tiiä onko vika mussa, mutta ainaki mulle on hankalampaa lukee pitkää keskitettyä tekstiä!

  Ps. Oot kyllä ihan älyttömän upee tuossaKIN mekossa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvinaisen hyvä pointti muuten! :D Laitoin silloin ihan blogin alussa tekstin keskelle, koska se silloin miellytti silmää jostain syystä ja miellyttää vieläkin lyhyitä kappaleita kirjoittaessa, mutta kieltämättä vähän häiritsevä kun on noin paljon tekstiä! Voisin kyllä ainakin kokeilla muuttaa sen ja jättää jos ei vierastuta ihan hulluna >:D KIITOS<3

   Poista
 10. Kauneuden kieli on kansainvälistä. :)

  VastaaPoista
 11. Tosi jännä mekko! Itse en uskaltas vielä tollasta päälleni laittaa, mutta tykkään sun blogista erityisesti just tän takia että uskallat pitää tosi erikoisiakin vaatteita ja saat paljon kehuja ja se tavallaan tekee munkin oloa itsevarmemmaks, kun ymmärrän ettei kukaan oikeesti kadulla pahasti kato vaikka ois mikä neonvärinen oudonmallinen mekko päällä :D Upeita muuten noi kuvatkin, näyttää kun kävelisit veden päällä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä jännä, myönnän! :D Mun mielestä aika paljon vaikuttaa just se, kuinka vaatteen kantaa ja näyttääkö itse olevansa sujut siinä asussa. Ei mua ainakaan ihmetyttäisi jos joku kävelisi vastaan itsevarmana vaikka asu oiskin vähän outo - vaikea selittää :D Ei kenenkään kyllä pitäisi katsoa ja jos joku katsoo niin musta se on vähän outoa, sillä eikai kenenkään toisen vaatevalintojen pitäisi häiritä muita mitenkään.. :) Tuo paikka oli kyllä hieno ja just sen verran vettä, että pystyi kävelemään vaikka kengät hitusen kastuikin >:)

   Poista
 12. Olisi ollut kiva nähdä mekko luonnossa, varmaan liikkeessä asettuu paremmin ja hulmuaa ihanasti. Pysäytyskuvat ei tarjoa ehkä parasta kuvaa tän kaltaisesta mekosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä se oli luonnossa paljon luonnollisempi, höhö :D Tuollaisen mekon kanssa on niin kriittistä sen suhteen, että kuva otetaan just oikeella hetkellä ja tuuli ja liike heiluttaa mekkoa just oikean verran oikeaan suuntaan. Hirveän helppo siis saada kivoja kuvia :'D Monet pysäytyskuvat näytti niin idiooteilta, että oon yksikseni nauranu niille täällä ja ajattelin lykätä johonki postaukseen >>:D

   Poista
 13. Näytät kyllä niin upealta tuo mekko päällä! <3 ja toi on kyllä hyvä idea että pyytää jotakuta toista mukaan shoppailureissulle ehdotteleen erilaisia asuja! Sitä tulee niin sokeeks omalle tyylilleen välillä et pieni inspis on välillä tarpeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana!<3 Monesti ois kyllä enemmän ku paikallaan! :D Tai kun joku mun seurassa miettii jotain vaatetta niin sanon aina, että mieti haluatko sitä varmasti jos jo nyt epäilyttää. Tarvisin ite samanlaista sanojaa kun tulee liian monesti ostettua jotain vähän silleen epäröiden, onneksi nykyään paljon harvemmin, mutta kummiski!

   Poista
 14. ihan älyttömän upea mekko ja kannattaa ehdottomasti olla ylpeä tuollaisesta löydöstä, kun ihmiset kadullakin tulee kehumaan! :)<3

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! :) Varmaan olisinkin jos asuisin sielläpäin maailmaa, täällä ei oikein oo samallailla edes miljööseen sopivaa paikkaa tai ainakaan montaa käyttää tuollaista eikä ihmiset tykkää täällä välttämättä tuontapaisesta tyylistä yhtään niin paljoa 8)

   Poista
 15. Ihana!!
  Mulla tulee mieleen yks juttu iteltäni. :D Pari vuotta metsästin valkoisia lyhytvartisia converseja, mutta tähän jalankokoon (35) löytää tosi huonosti kenkiä mistään.

  Lopulta tänä keväänä löysin kaupasta paksupohjaiset kangaskengät, jossa oli monia eri"muotoisia" ja värisiä raitoja. Päätin pistää nämä converseihin varatut rahat näihin kenkiin. Ja hui, kuinka paljon oon saanut niistä kengistä kehuja!! Paljon enemmän kuin olisin ikinä saanut normi-consseista. Todella onnistunut ostos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kuulostaa kyllä hyvältä tuo! Mulla itsellä ei oo koskaan ollut oikeita consseja (joskus vuosia sitten parit muutaman euron kiinakopiot :D) enkä oikein oo koskaan niin ihastunutkaan niihin kuten kaikki muut tuntuu olevan :D Varmaan myöskään siksi kun niitä tulee niin joka tuutista, vaikka hienot ja hyvät kengäthän ne on :p Onko sulla mitään kuvaa, missä näkyis ne kengät? :) Tuommosista onnistuneista ostoksista ja valinnoista on kyllä aina ilonen :)

   Poista
 16. Onpa kyllä upean erilainen mekko ja tosi näyttävä! Ihan mahtava kun kokeilet tälläisiä asuja mitkä menee sen mukavuus alueen ulkopuolelle! :) Nuo kuvat missä on tuota vettä on kyllä upeita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa! :) Jotenkin hirveän vapauttavaa pukeutua vaan mihin lystää vaikkei kaikki aina oiskaan sitä "mukavinta" päällä ja näyttää pukeutumisen kautta vähän eriltä eikä vaan aina ihan siitä samasta muotista tehdyltä :D Tuo vesipaikka oli upea! Fiilistelin ihan, että kuin makeita hääkuvia ja vastaavia tuollasella sais 8)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat