maanantai 21. heinäkuuta 2014

Roomassa

Vihdoinkin loppupäivät Roomassa Heidin kanssa! Kirjoitin heti reissun jälkeen postauksen ensimmäinen päivä Roomassa, joten tässä postauksessa tulee sitten loput päivät kerrallaan, koska muuten mulla ois mennyt ikuisuus näiden kanssa :D Jouduin karsimaan aika paljon kuvia, mutta eiköhän näillä päästä jo hyvään alkuun siitä millainen paikka Rooma on :)


Nämä maisemat ovat Tiberjoelta ja samaisista maisemista lähtikin liikkeelle yksi ikimuistoinen juttu, josta kirjoitinkin jo aiemmin tämän postauksen: epäilyttävä mies Tiberjoen varrella - käykää lukemassa!

Muutenkin kun on tämmöinen pienistä asioista iloinen ja onnelliseksi tuleva ihminen, niin tämänkaltaiset kapeat mukulakivikadut sekä rehevät parvekkeet kukkineen ovat ehdottomasti mun lempiasioita Roomassa!
Tuttumme esitteli meille tällaisen rauhallisen portein suljetun sisäpihan, joiden taloissa asuu opiskelijoita yms. Nämä asunnot olisi ollut älyttömän mielenkiintoista nähdä, sillä Rooma on itse niin satumaailman tapainen kaikkine historiallisine upeuksineen, että olisimme kovasti halunneet nähdä myös sen "aidon ja arkisen" puolen Roomasta.
Pantheon - monumentti, joka rakennettiin alunperin pyhäköksi seitsemälle planeetalle ja niiden jumalille. Nykyisin se toimii kirkkona ja kuuluisuuksien hautapaikkana, sekä on samalla Rooman parhaiten säilynyt antiikinaikainen monumentti.


Syötiin monenmoista ja tässä oli ruoka, josta en oo varma oonko koskaan maistanu mitään huonompaa.. Reissussa saa siis olla tarkkana minne menee syömään. Perusohjeena voisi sanoa sen, että älkää menkö sinne missä on turistit vaan sinne missä on paikalliset. Hinnat ovat kalliimmat turistipaikoissa sekä laatu huonompaa, joten niille paikoille iso ei.

Kuvattiin reissun aikana ruoka-aiheisia videonpätkiä ja laitan sen pätkän tänne vielä joskus tässä.


Espanjalaiset portaat - yksi Rooman suosituimmista nähtävyyksistä sekä paikka, jossa paikalliset usein tapaavat toisiaan.Eräs päivä kaduilla talsiessamme vaateliikkeestä käveli ulos kaksi neitosta. Menin kysymään saisinko kuvata heitä ja he innoissaan suostuivat. Oisitte vaan olleet paikalla todistamassa sitä tilannetta. Sekunnissa naiset käänsivät selkänsä toisiaan vasten ja pistivät täyden poseerauksen pystyyn täpötäydellä kadulla keskustassa. Kenellä ensinnäkään tulee edes mieleen poseerata noin kuten tämä vasemmanpuoleinen? Oisin aivan ällikällä lyöty jos joskus kaksi suomalaisnaista käyttäytyisivät samoin Helsingin keskustassa keskellä päivää :D Nämä naiset tekivät sen aivan luonnostaan ilman pienintäkään häpeilyä ja se oli musta aivan älyttömän upeaa katseltavaa! Se itsevarmuus oikein huokui heistä. Kyse ei ole pelkästään noista kahdesta kuvaan sattuneesta vaan kyllähän se on iso kulttuurierokin. Italiattarissa on vaan jokin mystinen mauste, jota suurin osa suomalaisnaisista ei ole eläissään nähnytkään. Sama kyllä koskee miehiä. Meille sateli päivän aikana useita kymmeniä vislauksia, kehusanoja sekä tööttäyksiä valehtelematta melkein joka minuutti. Tottakai siinä on tavallaan otettu, mutta toisaalta pitää tietää, ettei kyse ole oikeasti juuri minusta. Se vaan tuntuu niin eriltä varsinkin kun tulee tämmöisestä maasta, jossa tuontapainen käyttäytyminen puuttuu melkolailla kokonaan.

Monella miehellä oli vieläpä nainen mukanaan ja silti he saattoivat italiaksi kutsua meitä kauniiksi tytöiksi ja katsoa pitkään perään tai muuten antaa selvästi huomiota. Asioilla on aina puolensa ja toki se on mukava saada huomiota, mutta entä jos ja kun se oma mies sitten antaisi samalla tavalla muillekin huomiota? Eihän täällä Suomessa sellaista katseltais hetkeäkään, mutta ne kaikki naiset olivat vaan kuin eivät edes huomaisi tai sitten vaan katsoivat meitä vähän arvostelevasti, tosin eivät mitenkään pahasti. Kysyimme asiasta Tiberjoen tutultamme ja hän sanoi naisten aseman vain olevan sellainen, ettei heillä ole varaa alkaa arvostelemaan ja moittimaan miestä ainakaan julkisesti, muttei välttämättä kotonakaan. Miehillä on siellä niin paljon enemmän valtaa ja asia koetaan niin, että jos nainen nalkuttaa ja tuo liikaa mielipiteitään esille tuollaisista asioista niin sitten se lähtee vaihtoon ja uusi nainen tilalle. Jokainen suhde ja tapaus on toki erilainen, mutta silti aika iso kulttuuriero tämänkin asian suhteen näin koti-Suomeen verrattuna..


Käytiin syömässä muutamassa aivan ihanassa paikassa, kuten tuossa ylemmässä ja tuoltakin on tulossa ruoka-arvostelua videolla!

Roomassa oli jokapuolella isoja kukkakojuja ja mielenkiinnosta kysyin tämän kaksi ja puolimetrisen älyttömän upean vaaleanpunakukkaisen kasvin hintaa. Arvatkaas paljon se oli? 6 euroa!!! Ei ihmekään kun kaikki parvekkeet ovat täynnä kukkia ja kasveja kun niitä saa noin älyttömän halvalla. Voin sieluni silmin kuvitella kuin värikäs ja kaunis parveke mulla ois jos asuisin Roomassa <3__<3


Fontana di Trevi eli Trevin suikulähde. Tähän lähteeseen liittyy uskomus, että jos vierailija heittää kolikon lähteeseen hän palaa vielä takaisin Roomaan. Heitin kolikon silloin kun kävin siellä ensimmäisen kerran varmaan neljä vuotta sitten eli kyllä uskomus näyttäis pitävän paikkansa ;)Jos ja kun menette Italiaan niin maistakaa sitä jäätelöä, se on niin pirun hyvää! Itse en laktoosi-intoleranssista kärsivänä saanu mitään vatsanväänteitä vaikka jäätelöä lapattiinkin naamariin noin viisi kippoa päivässä. Maito ilmeisesti prosessoidaan eri tavalla ja osa tehdään veteen, joten ne sopivat myös laktoosittomia tuotteita syöville. Rakenne on paljon kevyempi kuin Suomen jäätelöissä eikä noihin tullut samanlaista ähkyä. Silti ne ovat paljon parempia ja maut todella aitoja. Unohtamatta sitäkään, että makuja on tarjolla usein jopa 30-50 eriä.. Suosittelen kokeilemaan varsinkin nutellaa ja mangoa - alkaa melkeen itkettään ihan vaan muistellessa niitä täydellisiä makuja..

Jos mietitään plussia ja miinuksia niiin..

Plussaa ovat upeat historialliset puitteet, herkulliset pizzat kadunvarsimyymälöistä, ihmisten aitous ja lähestyttävyys, suhteellisen hyvä englanninkielen taito (ainakin verrattuna viimeiseen Ranskanreissuun...), kauniit rakennukset, arkkitehtuuri, parvekkeet, kadut.

Miinusta vain kaksi metrolinjaa (ei olisi haitannut muuten, mutta meidän reissu sattu menemään just niin, että oltais monesti haluttu just sinne tiettyyn paikkaan jonne ei metro menny lähellekkään) joskin uusia ratoja on ilmeisesti tulossa, tietyillä paikoilla älyttömästi turisteja, ei rantaa eikä kummoisia shoppailumahdollisuuksia. Meillä ei tosin ollut kiinnostusta shoppailla eikä varmaan oltais rannallakaan käyty muuten kuin fiilistelemässä, että ne eivät meitä haitanneet.

Pidän Roomasta, mutta nyt vasta Ranskassa olessa täytyy sanoa, että Ranska ja tarkemmin Ranskan Riviera voittaa. Se on vaan niin paljon monipuolisempi paikka ja Roomassa kahteen kertaan käyneenä on ehkä nähnyt pitkälti ne wou-efektin synnyttävät jutut. Rooma on ehdottomasti upea paikka vierailla ja todellakin suosittelen käymään siellä, mutta itse jo pariin kertaan käyneenä haluaisin löytää sieltä jonkun uuden puolen tai ihan vaan jotain uutta, minkä vuoksi reissata sinne, koska nähtävyydet olen jo nähnyt ja kadut kolunnut melkolailla ympäriinsä.

Eli jos jollain on vinkkiä tai uutta näkökulmaa Roomaa koskien niin kuulisin mielelläni!


48 kommenttia:

 1. Mä niin tahtoisin Roomaan! :D Se on vähän niinkö pistetty jo matkustuskohde listallekin ja saa nähdä, jos sinne pääsisi ensi keväänä/kesänä.. Niin upean näköistä.. H-A-L-U-A-N. Ja italialainen jäätelö on kyllä jotain uskomattoman hyvää, njam :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sää sinne pääset kun vaan nyt kunnolla päätät toteuttaa sen! :) Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka ja uskon, että tykkäät! :)

   Poista
 2. Ihan ekaks tää kommentti ei oo negatiivinen kritiikki!! Luin noita vauvapalstan juttuja sinusta ja siellä oltiin kommentoitu sun pyllyposeerauksia ja sitä miten halvan vaikutelman se antaa kun on pylly pystyssä joka kuvassa.. Itse en pidä tätä halvan-merkkinä mutta pisti silmään tässä ja monessa muissakin postauksissa että tuot peppua esille paljon enemmän kuin muut bloggaajat esim asukuvissa. Tuleeko tämä sulla luonnostaan vai?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai oon monesti kuvissa silleen, että peppu näkyy jotenkin, koska itse ainakin pidän sitä ehkä parhaimpana ulkoisena ominaisuutenani :D Vähän niinkuin, että joku tykkää hymystään niin tottakai hän hymyilee paljon. Esimerkiksi tuo ensimmäinen kuva - oon siinä ihan normaalisti sivuprofiilista eikä se varmasti herättäisi minkäänlaisia ajatuksia jos samanlaisessa asennossa olisi tyyppi, jolla ei olisi peppua ollenkaan :) En sinällään ajattele sitä mitenkään, että olisin niin että peppu näkyy tms, mutta kuten minkä tahansa muunkin asian kanssa niin pikkuhiljaa alkaa kuvissa olemaan asennoissa tai sellaisilla ilmeillä mikä miellyttää omaa silmää ja näyttää hyvältä. Ja ihan suoraan sanottuna tykkään mun kropasta paljon enemmän sivuprofiilista tai edes vähän sivuprofiilista kuin suoraan edestä, joten luonnollisesti oon mielummin niin :) Tuota kolmatta kuvaa, jossa on selkä vähän notkolla niin mietin, että kehtaanko jättää, koska se varmaan herättää jossain taas ajatuksia. Mutta toisaalta taas mietin sitä, että jos samanlainen asento olis kääntymisen jäljiltä jollain litteäpeppuisella ei asennossa/kuvassa olisi mitään tulkittavaa. En siis halua olla myöskään laittamatta kuvia siksi, koska peppu näkyy tai mitenkään alkaa peittelemään sitä. Sitten kun alkaa tulemaan jotain epäluonnollisia pyllistyksiä niin asia on eri :D

   Poista
  2. Mielikuva noista pyllistyksistä :DDD

   Ah, Rooma. Mielettömän kaunis ja kiehtova paikka. Itse opin siellä juomaan espressoa ja tapa seurasi Suomeen mukana. Pakko itsekin päästä uudelleen vetelemään nuita jätskejä....

   Poista
  3. Sanoppa muuta >:D Ehkä hyvä etten maistellu sielläkään tai ois voinu ehkä tarttua mullekin! Pakko päästä tämänki likan :D

   Poista
  4. Noita vauvafoorumien keskusteluita ei kannata lukea, saatikka sitte levittää muualle nettiin, ne on netin pahimpia kaatopaikkoja!
   Pelkkää negatiivistä ja kateellista kommenttia naisilta, joiden oma kroppa on sellainen ettei ne kehtaa laittaa kuvia nettiin edes pilkkihaalari päällä.
   Jos kroppa on kovalla työllä treenattu sellaiseksi, että naisellisia kurveja löytyy edestä ja takaa, niin tyhmäähän se olisi jos ei niitä hyviä (taka)puolia toisi esille.
   Kun katsoo tokan kuvan kurvikasta sivuprofiilia, niin kyllä siinä silmää lepää.
   Mahtaa vauvafoorumien mammoja ketuttaa, kun ei ole itsellään noin hyvää pyllyä. :D

   Poista
  5. Tiiäkkö mää ihan liikutuin tuota kommenttia lukiessa! Ei siksi, että kehuit just mua vaan ylipäätänsä se, että musta on aina niin mahtavaa huomata ihmisiä, jotka kehuu toisia ilman, että saavuttavat sillä itselleen mitään - jollaisia ovat varsinkin anonyymien kehut. Toisten kehuminen ilman, että siitä hyötyy itse on kyllä yksi niin iso asia, jota arvostan ja ihailen! Kiitos sulle oot varmasti aivan mahtava ihminen!<3

   Poista
 3. Nuo Rooman rakennukset ovat kyllä jotain uskomatonta, pitää nähdä ne joskus itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä luonnossa niin paljon upeampia kuin kuvissa :) Ei kuviin vaan saa välittymään sitä samaa suuruutta ja kauneutta!

   Poista
 4. Mun on nyt kyllä pakko kommentoida sun kuvia! Ne ovat ihania!!! :D Voi jos sulla olisi Pinterest-tili ni pinnaisin kyllä jok'ikisen kuvan. :D Tällaiselle esteetikko/visualistille on ihaninta katsoa tuollaisia todella kauniita kuvia, jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kamalasti!! :D Ihana kuulla! Ja vähän nolona pakko myöntää, etten juurikaan edes tiedä mikä on Pinterest vaikka onhan siitä monesti jotain kuullutkin mainittavan :''D

   Poista
  2. Pinterest on loputtomien kauniiden ja inspiroivien kuvien lähde. Suosittelen joskus kurkkaamaan :)

   Poista
  3. Tulee mieleen we<3it, mutta kai se jotenkin sitten eroaa kun kuitenkin kaksi eri paikkaa on.. :D Pitää kurkata!! Jos sitä innostuis sinnekkin menemään joskus 8)

   Poista
  4. Joo ne kaksi on niinko sisarukset. :D Sama idea kummassakin, itse olen vain todennut Pinterestin olevan helppokäyttöisempi :)

   Poista
  5. Kävin tutkiskelemassa ja tein jopa profiilin, mutta olin aivan pihalla siellä :D:D

   Poista
 5. Aivan uskomattoman ihania kuvia! Muutenkin koko Rooma tuntuu houkuttavan tätä tyttöä eikä vähiten näiden Rooma-postausten takia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)! Sun täytyy mennä käymään siellä niin ehkä se sillä helpottais ;D

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Kyllä meikkis ainaki tuollasta konttoria asukuvissa esittelis, jos olis >:D !!

  VastaaPoista
 8. Jeee jipiii sie teit vihdoin tän! :) Oon niin oottanu tätä vimppaa Rooma postausta kuin kuuta nousevaa haha :D Loistavia kuvia jälleen! Nää ei kyllä tuota ikinä pettymystä :) Oi nam noi gelatot näyttää niiiiiin hyviltä! Oonkin kerran maistanut Rovaniemellä aitoa gelato jäätelöä ja ihan erinmakuista entä normi suomalaiset jädet. Tulikin mieleen yks juttu, kun olin työharjottelussa ravintolassa ja kävi paljon italialaisia asiakkaita, niin monesti ne miehet sanoi, että kaunis tms. Ja vaimot ei tuumanneet mitään :D Paitsi kerran yks naikkonen katsoi sen jälkeen tosi vihaisesti miestään ja mulle tuli niin vaivautunu olo, että häivyin siitä vähin äänin ja palvelin heiät normaalisti loppuun niin ku mitään ei ois tapahtunutkaan xD ps. mitä toi ruoka on jota sanoit huonoksi? koitettiin poikaystävän kaa arvuutella, että mitähän se mahtais olla :D Ei näytä kovin hyvältä kyllä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella kun itsekin aina ootan ihan hulluna kaikkien matkapostauksia! :D Mulla onkin sulle siis hyviä uutisia kun vielä on tulossa Cannes, Nizza ja Monaco ;D Toivottavasti tykkäät niistäkin sitten :) Se on kyllä jännä miten se voi vaan maistua aivan eriltä :D Tuommosesta tulee kyllä helposti tosi vaikea olo ku ite ei sinällään voi vaikuttaa mitenkään jos toinen kehuu ja toinen suuttuu sulle, vaikka oot ihan tavallisesti siinä.. Hhahahaah :DD Meki vähä mietittiin, koska se ei maistunu tasan tarkalleen millekkää lihalle, mutta possua sen piti kai olla ainaki listan mukaan :D

   Poista
 9. Mahtava ku laitoit näin paljon näitä kuvia tähän postaukseen! Nää on niin huippuja, jotenki erilaisia mitä monet ottaa ulkomailta! Sulla on kyllä silmää kaikille mielenkiintosille asioille ja osaat hyvin vangita hetken kameralle. + ootte molemmat niiiiiin ilosen ja onnellisen näköisiä näissä, ei voinu tulla ku hyvälle mielelle näitä katellessa! Paitti haha, tuo liha, en kestä miten oksun näköstä ruokaa... :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit! :) Hmm millähän tapaa erilaisia.. Itse kun on aina niin vaikea ajatella tämmösiä :D! Meillä oli kyllä niin ihana reissu tuolla :') Hahaha ootappa ku näät sen ruoka-arvosteluvideon ja Heidin kommentit siitä..

   Poista
  2. Varmaan ensinnäkin se, että otat tosi paljon kuvia erilaisista tilanteista ja justiinsa paikallisista, kuten noista naikkosia! :) Tuo kuulostaa niin mahtavalta, ruoka-arvosteluvideo haha! En malta oottaa. :D

   Poista
  3. Kiitos vielä tarkennuksesta :p Ootas ku näät sen niin voit antaa arviota :'D

   Poista
 10. Kun sulla on aika paksut reidet ja iso pylly (ei siis missään tapauksessa pahalla, näytät erittäin hyvältä!), mutta kuitenkin muuten olet aika pikkunen, niin koetko sitä itse ikinä ahdistavaksi? Oot aina niin sädehtivä ja itsevarma kuvissa (ehkä ripaus sitä mysteerimaustetta? :D) niin mietiskelin.. Itse olen siis aika samanmallinen ja ärsyttää kun mitkään vaatteet ei tunnu hyviltä päällä, kun vartalo on alaosasta niin paljon massiivisempi kuin yläosa :( Vinkkejä pukeutumiseen tms? :) Ja vielä kerran, upea olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjataan hieman termejä, ei ne reidet ole paksut vaan kiinteän lihaksikkaat ja pylly ei ole iso vaan treenatun pyöreä.
   Jos on monta kuukautta treenannu reisiä ja pyllyä niin miksi ihmeessä se olisi yhtään ahdistavaa jos on ollut tietty tavoite miltä haluaa näyttää, kai olet vanhoja postauksia lukenut? Ei ne muodot itsekseen ole tulleet.

   Eri asia jos on luonnostaan isot reidet ja pylly ja kroppakin on mitä on.
   Jos kroppa on hyvässä kunnossa, niin tiukat vartalonmyötäiset mekot näyttää tosi hyvältä kuten kuvista näkyy, naiseutta ja kauneutta parhaimmillaan, kyllä kääntää miesten päitä maasta riippumatta, no Venäjä voi olla poikkeus, siellä käyneet kyllä tietää miten pukeutuminen eroaa Suomesta.

   Alla Matkaoppaista ja BB.stä tuttu Anne-Mari.
   https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/10532760_10203405799798359_4776569322208000886_n.jpg
   https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/q74/s720x720/10304973_10203209792618302_2546672552358820146_n.jpg
   https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/q72/s720x720/10294307_10202963741227171_2406018777799791316_n.jpg
   http://photos-d.ak.instagram.com/hphotos-ak-xap1/10299891_471217379688947_1480204013_n.jpg
   Ei niin treenattu mut naisellisen muodokas ja kaunis.

   Poista
  2. Kiitos molemmille kommenteistanne, ensimmäiselle hyvistä kysymyksistä ja toiselle kiitos huomioista! :) Totta on, että aika pitkälti tämä kroppa on treenaamisen kautta tullut tällaiseksi, mutta kyllä myös geeneillä on oma osuutensa asiaan! Ei mun kropan malli oo koskaan ollutkaan sellainen hoikka niinkuin joillain :) En koe asiaa mitenkään ahdistavaksi, tykkään ite siitä, että peppua ja reisiä löytyy! Jos totta puhutaan niin voisin ottaa mielelläni sellaisen jäätävän hehtaariperseen :DD Se kyllä tosin vois olla aika vaikea vaatteiden kanssa.. Tiiätkö jos sulla on muotoja niin nautihan niistä, aika moni haluais varmasti olla saman mallinen ku sinä! En tiedä onko meillä muuten samanmallinen kroppa, koska mulla on kohtalaisen leveät hartiatkin, joten mulla tulee enemmän tiimalasimainen malli entä päärynä, kuten sun sanoista ymmärsin, että sulla ois pieni yläkroppa. Omalle kropanmallilleni paras tapa on käyttää keskikropasta tiukkoja vaatteita, niin ne mun muodot tulee esiin, koska muuten näytän säkiltä kun kaikki kapeus katoaa. Hameissa ja housuissa parhaimmat on ne, jotka on mielummin vaatteen yläpäästä "kuohkeita" (miten tän nyt selittäis :DD) eli ne kurvit korostuu positiivisesti kun vyötärön ja pepun ero näkyy. Pepun kohdalta tiukat ja alaspäin leviävät lyhyet hameen taas ei toimi, koska silloin kropasta tulee tasapaksu ja reidet näyttää isommilta ja peppu häviää. Jos sulla on pieni yläkroppa ja suuri alakroppa niin käytä yläkropassa esim jotain kuviota, pitsiä, röyhelöitä tms ja alakropassa jotain simppeliä niin kokonaisuus vaikuttaa tasasemmalta. Jos sulla myös on kapea keskivartalo niin rohkeesti vaan sitä esille vaikka vartalonmyötäsillä vaatteilla tai esim jakuilla, joissa on lyhyt leikkaus. Vaikea selittää näin! :D Isoin juttu on kuitenkin siinä, että oikeasti opi arvostamaan sitä mitä sulla on :) Näyttää paljon paremmalta kun ylpeänä pukeudut silleen, että se korostaa sitä sun kropanmallia entä niin, että yrität peitellä sitä! Tottahan se on, että housuja ei löydy yhtä helposti kuin ehkä muille kun kaikki roikkuu keskikropasta ja reisien reunoille ja polviin jää ihme ryttyjä, mutta kun ne hyvät housut löytyy niin se myös sitten näyttää ihan pirun hyvältä ja on sen kaiken vaivan arvoista!

   Kuten toinen kommentoijakin sanoi, että jos kroppa on hyvässä kunnossa niin rohkeasti pukeutumaan myös sen mukaisesti :)

   Poista
 11. Oi kun nää kuvat on upeita, saat aina vangittua näihin kuviin tunnelman ja oikein ahmin nää aina! :D Tosi jännä tosiaan nämä kaks daamia, suomessa jos näin jotkut kadulla poseeraisivat nii kaikki vaan katsoisivat ihmeissään :D Mutta me nyt ollaankin ehkä vähän "jurompia" tai jotain, ei olis pahitteeks suomessakaan tollaset heittäytyvät ihmiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi, ihan huippua kuulla! :') Totta ja tuolla kukaan ei juurikaan kiinnittänyt edes huomiota :D Ei kyllä olis pahetteeksi ja aika mielenkiinnolla näkisin myös kuinka hämmästyneitä Suomeen matkaavat italiaanot ovat kun täällä on niin erilaista :'D

   Poista
 12. Damn girl, you are hot!!

  VastaaPoista
 13. Ah, tuttuja paikkoja! ♥ Ihania kuvia ja hirveä hinku päästä Roomaan, aivan upea kaupunki! Hirveä matkakuume herää tämmösiä katellessa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöset kuvat ja postaukset ei kyllä ainakaan helpota sitä reissukuumetta! :D Kiitos Helka!<3

   Poista
 14. Anni hei! Tää ei nyt liity tähän postaukseen millään tavalla (pahoittelut siis!) mutta laitatko tähän sun meiliosoitteen? Mulle olis sulle vaikka mitä asiaa :D

  -betseda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule ei haittaa, saa kommentoida tai kysyä mitä vaan vaikkei postaukseen liittyisikään ^__^ annie.korhonen@mail.suomi.net :)

   Poista
 15. Sulla on ihan täydellinen kroppa! Sopiva koko, sopiva muoto, mittasuhteet kaikki! Sori kun tälleen kommentoin vaikkei se ollutkaan tän postauksen pointti mut jos sulla on ikinä sellaista hyioonrumaläskihiuksetkinhuonosti-päivää niin muista mun kommentti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan muistaa!!<3 Kuule aina saa kommentoida ihan mitä vaan mieli tekee 8) Harvoin onneksi tulee tollasta fiilistä edes, hiuksista eniten ressiä, mutta suhteellisen vähän niistäkään >:D

   Poista
 16. Ihana Rooma, ja vilisee tuttuja paikkoja.

  Roomastahan ei pitkä matka ole rannallekaan, tramilla (tai mikäs junantapainen olikaan) pääsee aivan lähelle eikä keskustasta matkustusaika ole kovinkaan pitkä. Sitten on tietysti paikallisia tapahtumia ym. jos jotain muutakin haluaa Roomasta saada irti. Enkä ala ees kaikkia historiallisia/arkeologisia kohteita listaamaan...;) Ja tokihan sieltä pääsee myös muualle Italiaan vaikkapa junalla taikka autolla! Vinkkinä, jos sinä tai joku muu haluaa Roomassa vierailla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan parasta aina katsoa kuvia jostain tutusta paikasta :) Tosi hyviä vinkkejä, just tällaisia kaipailinkin eli kiitos näistä! Hassua miten jotain tapahtumia esim ei oo hoksannut oikein edes ajatella, mutta kai se jotenkin johtuu siitä kun täällä ei koskaan ole mitään niin järisyttävän kiinnostavaa, että ajattelee muualla olevan samoin :D Ulkomailla on monesti jotain aivan mahtavia tapahtumia ja juhlia, että ois varmasti hieno kokemus osallistua joskus johonkin!

   Poista
 17. mistä toi vihree mekko on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan vaan sellaisesta katukojusta tuolta Roomasta :/

   Poista
 18. Oih, ihania kuvia! Roomassa on kyllä ehdottomasti päästävä käymään kunnolla, muutenkin kuin vaan lentokentällä :D Ja apua mullaki melkein tippa tulee linssiin, ku muistelen italialaista jäätelöä! Jotain niiiin täydellistä, haluan kipollisen tänne just nyt hasselpähkinän ja nutellan makusena :,( Ps. sinun hiukset on UPEAT!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä todellakin käydä :) Vielä kun koko lentokenttä ei oikeastaan ole lähelläkään itse sitä "kunnon" Roomaa :D En muista maistoinki hasselpähkinää!! :x Kiitos<3!

   Poista
 19. Mä oon sanaton. Todellakin. Siis ihan oikeasti. Tää sun blogis. Voiko mahtavempaa enään olla? Sä, sä oot niin upea ilmestys että. Sun kroppa, hiukset, asenne ja itsevarmuus mikä susta hehkuu. Sitten nää kuvat. Täydellistä. Tartteeko edes todeta että mä jään ihan ehdottomasti lukijaksi ja odottamaan todella innolla uusia postauksia? :) WAU!! ♥

  Kurkkaisithan myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä! (:
  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana, ei saa kehua noin paljoa! >:D Kiitos niin älyttömästi kaikista ihanista sanoista!<3 Määpäs käyn kurkkaamassa :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat