keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Voi ärsytyksen ärsytys


Kuvia ois vaikka millä mitalla ja monta oikeaakin postausta, mutta tästä tulee nyt tällanen. Soittelin äsken Soneralle, että irtisanoisin laajakaistan, koska meillä on täällä taloyhtiön netti ja muutenkin käytän tottumuksesta paljon vaan puhelimen nettiä, joka pelittää ku unelma. Miksi siis turhaan maksamaan netistä, jota ei oo edes siirretty tänne.. Pari kuukautta sitten vaihettiin tuo netti mun nimiin niinkin yksinkertaisesti kuin "laitetaanko tuo netti sun nimiin" ja ajattelin, että no hyvähän se ois olla täällä vielä kun pari kuukautta jään asumaan vanhaan kämppään. Soneralta soitti mies, että oli jutellut mun ystävän kanssa ja kysäisi vaan tiedot, jotka annoin kiireessä muiden hommien lomassa.

Nyt soitin laajakaistan sulkeakseni ja takaisin sain kuulla, että laajakaista on kahden vuoren määräaikainen enkä voi irtisanoa sitä. Mitä vittua? Saanen vaan kysyä miksei kukaan oo sanonu tuota siinä vaiheessa kun oon sitä nettiä lupautunut ottamaan ihan vaan ajatuksena, että no se on nyt sen pari kuukautta tässä. Kyllä kai mää itse nyt sanoisin jos oon laittamassa jotain pakettia, joka solmii kahdeksi vuodeksi naimisiin sen kanssa. Kysyin siihen vanhaan kämppään muuttavilta tytöiltä, josko he haluaisivat kyseisen netin ja tottakai kerroin millainen se paketti sitten olisi.

Okei. Kieltämättä on aika tyhmä olo kun silleen luottaa ihmisiin, että kyllä tämmöiset aika merkitsevätkin asiat kerrottaisiin, mutta ei ilmeisesti. Okei no kaveri ei sanonut, mutta että Soneralta soittanut mieskään ei selventänyt asiaa? Tai tämä netti, kyllähän siitä tuli sähköpostiin varmistus ja tietenkin ois pitänyt järkevänä vastuuntuntoisena nuorena aikuisena lukea se. Silloin oli vaan hulluna muuta eikä se silloin vain tuu mieleen, että no varmaan tässä sopimuksessa on jotain, mitä tässä ei pitäisi olla! Mutta nyt kun asiaa ajattelee, niin ainahan nykyisin kaikessa on mitä ihmeellisempiä kohtia ja vaikka mitä sopimuksia ja sitoumuksia yritetään ujuttaa millon mihinkin väliin..

Tää on kieltämättä ihan super randomia, mutta ei teillä kellään ois tarvetta netille? Hyvä netti se on, mutta kun ei vaan tarvi niin kuka silloin nyt haluais maksaa mitään ylimäärästä..

Eli kyseessä on Soneran 100 Mbit/s laajakaista. Ensimmäinen vuosi on 19,90/kk ja toinen vuosi 29,90/kk. Wlan-modeemin sais multa ja tuon sen vaikka kuuhun asti... Unohdetaan hetkeksi tää huijattu olo ja ärsytys omasta sinisilmäisyydestä. Kyseessä on siis oikeasti hyvä netti, joka on toimii monellakin yhtäaikaa eli isommallekin porukalle hyvä - haha pakko mainita jos siellä on joku yhtä pihalla nettijuttujen kans entä minä :'D

No en nyt usko, että kukaan mua pelastais ja ottais tuota nettiä, mutta jos joku sellanen pelastava enkeli löytyis niin maksaisin vaikka tämän vuoden laskut sun puolesta! Niinku iha oikiasti. Eihä se nyt niin iso raha oo, mutta periaatteesta ja siitä ku tällee yllätetään tuollasella nii huhh.

Ettei tämä mee ihan vaahtoamiseksi niin lisätäänpä pari kuvaaki..


Olin niin mielissäni ku meiän eka tomaatti alko näyttään jo melkeen oikeelta tomaatilta!! Nyt niitä on kyllä jo varmaan kymmenen syötävää.. 8) 


Vähä evästä parvekkeella..Lähdettiin yks aamupäivä ettimään synttärilahjaa vuoden vanhalle prinsessalle - hänestä ja muista sulosuuksista on muuten niin lutusia kuvia, että kyllä vauvakuume iskee kovapintasimmillekki!! Khehehe. Vetäsin hiukset pitkästä aikaa tälle mun vakkari rentoilusykerölle ja laitoin päälle hameen, johon olin aivan rakastunut puolitoista vuotta sitten. Sitten tähän rakastui myös äiti ja vei tämän hameen multa. Sillä aikaa ilmeisesti kasvettiin jotenkin erilleen, koska en oo vaan osannu käyttää tätä sen jälkeen kun sain takaisin pari kuukautta sitten. Nyt tämän päälle laittaessani taisin rakastua jälleen.. Ollaan me naiset kyllä melkosia ku tällee tunteet hyppelehtii iha mite sattuu..

Laukku on Hersecretilta (täältä) ja jälleen kerran kuvissa toinen tuttu bloggaaja :'D Oon niiiin pitkään halunnu jotain tämäntapaista laukkua. Enkä sano vaan siksi, koska sain tämän. Vaan niinku oikiasti! Mulla ei oo koskaan ollu mitään muuta valkosta laukkua ku se yks jättimäinen Kiinan muutaman euron ostos. Se on kätevä sillon ku muuttaa, eli astetta harvemmin käytössä.. Mulla on muuten kyllä kivasti monenlaisia vaatteita ja koruja ja kenkiä, mutta laukut on mun ehdoton heikkous. En vaan osaa toimia laukkujen kans :D Ne jotenkin maksaa niin paljon (vaikka ostankin aina 20e halpislaukkuja) eikä ne muutenkaan huhuile mun nimeä kun kävelen niiden ohi. Laukkuihin mulla ei oo semmosta "ihastusta" kuin muihin vaatteisiin, vaan laukut on enemmänkin vaan käytännöllisistä syistä.. Mulle on tärkeää, että laukkuun mahtuu kamera ja olin vähän huolissani tämän laukun suhteen. Sillä jos kamera ei mahdu, niin laukkua tulee käytettyä huomattavasti harvemmin.. Tää on kuitenkin ihan täydellisen kokoinen kameralle! :D Mahtuu hyvin rahat, kamera, puhelin ja huulirasva ja silti jää neljäsosa tilaa. Ehkä tää tuntuu täydellisen kokoiselta osittain myös siksi kun mun kaikki muut laukut on just sellaisia hervottomia muuttokasseja.. "Mahtuupa ainaki kamera!"Mää en tiedä mikä tää juttu on, sillä kaks viimeistä kertaa kun musta on otettu kuvia - eli ainoat kuvauskerrat uusilla hiuksilla - niin musta on tämänlaiset otokset. Miksi?? :D Ja miten nää on just oikeeseen aikaa ja tarkkoja ja nuo hiukset ilmassa ja etusormet pystyssä ja jajajaja.. Näissä hiuksissa on varmaan joku juttu, että niitä on vaan pakko viskoa tuolleen..
Kivaa on ollu ja semmosta! Nyt pitää lähteä suihkuun, sillä lähen kohta Tampereelle ottamaan kihlajaiskuvat eräästä varmasti teille monelle tutusta neitokaisesta ja hänen miekkosestaan :) Luulis, että niitä saa sitten näkyä täälläkin!

Mutta joo, ottakaapa siitä nyt halpa netti kun vielä lupaudun maksaakin alkuosan!


28 kommenttia:

 1. Voi ei! Tuo on niin tyhmää, kun tulee "huijatuksi".. Meilläkin olisi tällä hetkellä taloyhtiön netti, mutta eipä me vielä taideta vuoteen(?) päästä eroon tosta omastamme.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin.. En tiedä miksi nyt en tarkastanut tuota, vaikka yleensä niin tulee aina tehtyä :D Kai se johtui siitä, kun alustavasti kaverin kanssa asian sopi, vaikka eihän kaveri sitten vaikuta taas mitenkään siihen mitä ne siellä Soneralla tekee/kertoo/mitä vaan.. Kyllä kaikki sumpliintuu! :)

   Poista
 2. Hah, meillä oli samankaltainen tilanne, mutta saimme pienellä "säädöllä" sopimuksen purettua :D Ei siihen tarvittukaan kuin yksi ylimääränen muuttoilmoitus hetkeksi osoitteeseen, jossa oli jo kyseisen lafkan netti :D Toivottavasti pääset omastasi eroon, ärsyttäviä tuommoset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo mutisin sille tyypillekki, että no pitää sitte vissii muuttaa pois.. Näyttäs tällä hetkellä siltä, ettei tarvi alkaa mitään venkslaileen edes! :D Venkslaileen?? Kuulostaa ja näyttääpä tyhmältä, kirjotetaanko se noin :DD Ehkä sitä ei oo tarkotettu kirjotettavaks..

   Poista
 3. En tiiä tarviiko siihen mitään todisteita sitte, mutta ainaki jos sanoo muuttavansa ulkomaille tai johonki mihin ne ei voi sitä nettiä toimittaa, niin sillon ne joutuu purkamaan sen sopimuksen. Selvittelin asiaa vaihtoon lähdön takia ja sillon Soneralta sanoivat että siinä tapauksessa asia on näin. Eli kannattaa ainaki yrittää sitä sitte jos ei muuta keksi :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu näin onnistuu, mutta muuttoilmoitus täytyy tässäkin tilanteessa esittää. :/ Mutta tosiaan jos on joku kaveri/porukat tms. joilla kyseisen paikan netti jo on/paikka jossa kyseinen netti ei toimi, niin muuttoilmoituksen voi tehdä ihan hetkeksi vaan, tietysti säädönmäärä on aikamoinen :/

   Poista
  2. Totta muuten! Suomen sisällä muuttaessa asia on niin helppo tarkistaa, mutta ehkä ulkomaille mentäessä vois olla eri juttu :) Tää näyttäs selviintyvän ihan ilman vippaskonstejakin, mutta kiva kuulla tällaisia vinkkejä jos vaikka joskus tulis vastaavanlainen tilanne tai joku muu vastaan! :D Kiitos vinkistä!

   Poista
  3. Voihan sitä kokeilla, mutta varmaankin kyllä kaipaavat ilmoituksen :/:) En huomannu anonyymin kommenttia kun vastasin ihan yhtäaikaa!

   Poista
 4. Voi ei vihaan nuita väärinkäsityksiä määräaikaisuuksien kanssa :( Monesti oon vahingossa semmoseen tavalla tai toisella suostunu. Toivottavasti löytyy netille ottaja ja asioilla on tapana järjesty kuule!!

  Ps. Noi H&M vaaleet kengät on niin makeet! Omistan samat kahessa värissä mutta nuin puhtoisena eivät valitettavatsi oo pysyneet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Löyty vähän erilainen ratkaisu kyllä tuohon hommaan :D Onneksi! Joo nuo on aivan lempparit, mullakin toisessa kärjessä mustaa ja olin saaha hermoromahuksen sen huomatessani, mutten sitte tiiä miksei näy enempää ku tällee kauempaa kattoo :D

   Poista
 5. Äää tuo nettijuttu on kyllä ihan sika ärsyttävää! mun mielestä ne vois olla vähän tarkempia ennenkun ne vaihtaa noita nimiä tosta vaa. Oikeesti. Ja sanoisivat ne määräaikaisuudet. Mutta oi tuota sun kroppaa :) Nyt ku oon nähny sen livenäkin, niin huhhei! oot upee<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne vois, mutta monissa (en sano, että varmasti olis just tuossa, mutta monissa..) ne yrittää just sillä epämääräsyydellä saadakin asiakkaita jumiin tuotteen tai palvelun kans.. Hahahah voi pöhkö! :D<3

   Poista
  2. No niiimp! Mullaki kävi sen oman netin kanssa just niin, että otin nopeamman netin käyttöön ym, niin sitten he jatkoi sillä määräaikaisuutta... huoh-.- onneks nyt syyskuussa pääsen siitä "omasta" eroon, jota en ole siis vuoteen itse tarvinnut..

   Poista
  3. Pöhhh! Tuollanen on kyllä aina tosi harmi ja ärsyttävää :( Ei onneksi enää kauaa!! Jaksa vielä hetki! :D

   Poista
 6. Multa loppu just kesäkuussa määräaikanen soppari nettifirman kans ja kävin tänään tekee uusiks kahen vuojen sopimuksen, niin saan netin halvemmalla :) Vaihoin samalla kuparista kaapeliin, saa nähä onko muka paree.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta selviää :) Toivottavasti nyt olis kans sitte parempi!

   Poista
 7. Tiiän tunteen! Just viime viikolla soitin, juurikin Soneralle että irtisanosin sopparin. Mutta ehei sanoi väsynyt muija luurin toisessa päässä :D tarvitsivat just jonku kirjallisen perusteen, ja kun uuden kämpän osote oli semmone mihin seki olis käyny niin tälläkertaa mut pelasti loppuva työsopimus ;)) Sanoo et loppuu työt, eioo rahaa maksaa ja sitte kopio siitä työsopparista lähimpään soneraliikkeeseen :) Ps. Mäki tykkään pitää tukkaa tolleen, on niin hitsin kiva :(((()))) Tsemiä mokoman soneran kas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpaako tuollanen syy muka! :D Aika jännä.. Sanoin kyllä sille tyypille, että no en vaan maksa ku en oo tämmöstä halunnukkaa ja sitte lähti hirveä liuta mitä sitten kävis... Tuollai on kyllä iha hitoksee kiva!!! 8)

   Poista
 8. Helou girl! <3
  Täällä olisi sulle haaste vastaanotettavana ;)
  http://heidi-facetomorrowtoday.blogspot.fi/2014/07/liebster-award.html

  VastaaPoista
 9. Haha, ihana Anni =D En kyl ikinä hoida noita meidän netti- ja puhelinjuttuja just sen takia, kun pelkään että mua kusetetaan jotenkin, enkä tajuu sitä. Löytyisköhän sieltä sopparista joku porsaanreikä minkä avulla ton sais purettua? Toi hame on kyllä iihana, hitsi kun ei uskalla shoppailla oikeen tollasia perusvaatteita, jos ei mahukaan tän mahan kanssa enää muutaman viikon päästä, haha. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah en määkään :DD Sieltä löyty porsaanreikä tai se mun kaveri oli käskeny laittaan siihen ylimääräsen pykälän muuttoa ajatellen, en vaan tienny siitä eikä ne tietenkään sanonu mulle sitä siellä, että sen voiski purkaa vaikka papereissa lukee :D:D Kantsii kyllä shoppailla enemmän vasta sitten ku massu on pois 8)

   Poista
 10. Ei hitto, mulla kävi sama SÄHKÖSOPIMUKSEN kanssa! :D Näin vasta laskusta, että 1,5 vuoden määräaikanen. Sitten ku soitin sinne, et mitä ihmettä, niin sanoivat, että oon suostunu siihen ja puhelu on nauhotettu.......... Sanoin, et kuunnelkaapa se puhelu oikeen porukalla, niin huomaatte, ettei tosiaankaa tota määräaikasuutta oo sanottu ainakaan selkeästi, koska tää kämppä on muutenki vaan tällänen väliaikanen, niin mikshän vitussa oisin ottanut määräaikasen. :D Alko vituttaa vieläki ku muistelee, haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD Joo määki olin silleen, että kuunnelkaapa se puhelu niin "sitten se pitää tehdä jotain eri reittiä ja menee monta viikkoa ennenku sen saa selvitettyä sitä kautta jaadijaadijaadi" Ihan tahallaan tuollaset ja palautukset ja kaikki tehään maailman vaikeimmaksi asiaksi niin kukaan ei jaksa/ehdi ees tehä sellasia :D Määki sille, että no miks ottasin kahen vuoden netin ku en tarvii sellasta :D Alkaa palaan itelläki hermo uusiks vaikka sainkin sen nyt meneen.. Eikö sulle muka löydy siitä minkäänlaista porsaanreikää??

   Poista
 11. vau älyttömän ihana asu sulla! noi kengät on tosi makeet :)<3

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Näin Soneran aspalaisena voin kertoo, että pystyt itseasiassa irtisanomaan sen netin, jos sulla ei oo mahdollista saada sitä aivan saman hintasena sun uuteen kämppään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun se ois tullu samanhintaisena, mutta nopeampana... >:D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat