sunnuntai 3. elokuuta 2014

Anna & Crisu

Sain kunnian ottaa kihlajaiskuvat tästä upeasta parista! Eikai näistäkään ole enempää sanottavaa kun kuvat jo puhuvat puolestaan :')

Annieveliina photography -blogista löytyy lisää näitä kuvia!


33 kommenttia:

 1. Oiii miten ihania kuvia ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määkin kyllä tykkään! Ihana pari niin helppo ottaa<3

   Poista
 2. Oooiii! Annan blogin uskollisena lukijana itkin itseni uneen kun se lopetti bloggaamisen (onneks hänellä on edelleen kiva igtili kivoine kuvineen :) ) mut tosi ihanaa nähdä tätä kaunotarta tätä kautta! Ihania kuvia, tosi ammattimaisesti otettuja ja parin keskinäinen rakkaus välittyy ihan 120% <3

  VastaaPoista
 3. Ihanan kaunis pari ja kauniit kuvat :)

  VastaaPoista
 4. annaa ja annan blogia ikävä :(

  VastaaPoista
 5. 1. kuvassa kiinnitti eniten huomiota Annan ei niin imarteleva perse :D
  2. kuvassa jätkän jalat ikään kuin katkeavat kesken
  3. kuvassa jätkän creepyt-sormet vie huomion muutoin onnistuneesta kuvasta
  4. kuvassa jälleen outo rajaus - kiinnittyy huomio jälleen ylläri pylläri Annan persuksiin
  6. kuvassa häiritsee JÄLLEEN tuo rajaus, jolla on jalat katkaistu sekä kuvan epätarkkuus
  8. kuvassa eniten potentiaalia verrattuna kaikkii muihin kuviin! ...mutta tuo rajaus ärsyttää, koska se ikään ku poikkasee parin typerästi

  kyllä näissä ihan potentiaalia on, mut voisit kiinnittää jatkossa huomiota myös noihin pienempiin yksityiskohtiin ja kuvien rajaukseen - niillä saat kuvistas parempia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä on turhaa tulla sanomaan nimettömänä tuollaisia kommentteja. Mielestäni kuvat ovat varsin onnistuneita ja itse en ainakaan kiinnittänyt minkäänlaista huomiota kenenkään varpaisiin, sormiin tai peppuun. Oot saanut otettua kyllä todella hienoja kuvia, ne on niin ihanan tunnelmallisia :3!

   Poista
  2. Jotkut ne vaa löytää joka asiasta negatiivista hohhoijaa.. Upeita kuvia !

   Poista
  3. Ensinnäkin täähän on aivan mielipidekysymys ja itse tykkään muhkeista perseistä, joten en ota mitään kantaa siihen jos sinä tykkäät lättäpepuista :) Toisekseen rajaus on sellainen kuin halusimmekin ja se riittää, toivottavasti sääkin saat omiin kuviisi sellaisen rajauksen kuin itse haluat :) Kiitos kun jaksoit näinkin tarkasti (jopa creepy-sormet :'D) katsella kuvia ja keksiä kehitettävää! Näinhän se on, että ainoa suunta on ylöspäin :) Eikä oikeastaan muulla ole kuvissa väliä kuin sillä, että kuvattavat itse pitävät omista kuvistaan ja siihen pyritäänkin :)

   Poista
  4. Kiitos myös Mira Ellalle ja anonyymille! :) Palautetta on hyvä osata antaa neutraalisti ja ystävällisesti, mutta myös ottaa vastaan samalla tavoin kehittävänä juttuna :)

   Poista
  5. Mira ellalle ja toiselle anonyymille sellasia terveisiä että ainkin minun mielestä tää kyseinen kommentti on ehkä kuvaajan kannalta paras kommentti tässä postauksessa. Rakentava palaute on aina parasta. Valokuvaaja (ainakin minä) haluaa aina saada kehujen lisäksi kritiikkiä jotta tietäisi mitä pitäisi parantaa. Anniltakin hyvä pointti se että ei ota nokkiinsa moisesta vaan kaapii sieltä ne vinkit mitä on kaavittavissa niin itselleen ja koittaa oppia niistä.
   Kyllä ehkä hieman huonolla asenteella toi kommentti on kirjoitettu mutta mielestäni oikein hyvä kommentti.

   Ja Itse voisin kyseisistä kuvista antaa sen palautteen että jo viime kuvapostauksessa oli joku kirjoittanut että kuvattava kohde on aina keskellä. Itselläkin pisti ennen kommentin lukemista se vastaan. En tarkoita sitä että se on väärin, mutta jotta kehittyä pystyy pitää välillä uskaltaa ottaa erinlaisia ratkaisuja, ei aina niitä tuttuja ja turvallisia. Ja tässä oisin jonkun kuvan itse rajannut myös vähän erinlailla mutta mikäli kuvattavat ovat tälläiset rajaukset halunneet on aivan ymmärrettävää että on tälläinen rajaustyyli.
   Itse kun aina välillä havahtuu kun katsoo omia kuvia niin on saattanut pidemmän aikaan pysyä jossain ns tietyssä kaavassa millä on kuvannut eikä ole tarpeeksi monipuolista materiaalia saanut aikaan.

   Anna anni kameran laulaa, luovuuden kukkia, ota pieniä riskejä niin tämä hyvältä näyttävä kuvaajan alku-ura paranee entisestään ja kehitystä tapahtuu !

   Poista
  6. Kiitos kovasti Samu! :) Hyvä kommentti ja mielipide! Oon kyllä ihan samaa mieltä ja palautetta (toki mielellään kivasti ilmaistua kritiikkiä) on hyvä saaha niin tulee kiinnitettyä enemmän huomiota asioihin ja saatua uusia näkökulmia!

   Poista
 6. Aivan ihastuttava pari, ja aivan ihania kuvia ! <3

  VastaaPoista
 7. Heii minkälaisilla välineillä napsit näitä kuvia? :) Näyttää kyllä tosi ammattimaisilta, vaikka taiat olla ihan itseoppinu kuvailija? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Canon 600d ja canonin 50mm f/1.4 on otettu nämä :) Joo ihan itseoppinut oon ja paljon vielä opittavaa, kiitos Krisu! :)

   Poista
 8. Miks teit toisen blogin tällasia kuvia varten jos kuitenkin laitat ne suurinpiirtein samat kuvat aina tännekin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monia on kiinnostanu mun kuvausjutut, joten annan pelkästään kuvista kiinnostuneille mahdollisuuden katella tuolla mun ottamia kuvia ilman, että täytyy täältä aina etsiä niitä kaiken muun shaiban keskeltä :D Kaikkia kun ei kuitenkaan jaksa kiinnostaa mun lörpöttelyt ja asukuvat ja ruokakuvat ja kaikki vastaava.. Tää kuvausjuttu on mulle itselle kuitenkin nyt niin rakas harrastus niin haluan laittaa ne kuvat tänne, koska tämä on kuitenkin se varsinainen juttu. Valokuvausblogi sitten on "ylimääräinen" juttu niille, jotka haluaa nähdä vaan kuvia :) Toivottavasti selvensi!

   Poista
 9. Voii kuinka ihania kuvia. :) Toivon, että musta ja mun poikaystävästä otetaan joskus myös samantyyppisiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle! :) Itse myös tykkään ihan yleisestiottaen tällaisesta värimaailmasta kun ollaan valkoisissa vaatteissa luonnonhelmassa :)

   Poista
 10. Nämä on kyllä niin ihania, oot taitava!

  VastaaPoista
 11. kiva postaus! mitkä on sun lempi blogeja/millasia luet ? olisi kiva tietää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oon itseasiassa osittain jo tehnyt postauksen, johon tulee mun lempiblogeja :p Saa nähdä millon saan kokonaan valmiiksi!

   Poista
 12. Sä oot kyllä tosi taitava valokuvaaja, kun näitä sun postauksia seuraillu tuolta suosikkien puolelta jo jonkun aikaa. Oot myös tosi positiivisen olonen ja niin kaunis, joten munkin on todellakin pakko yhtyä sun blogin lukioihin! :-) <3

  http://todaymeandmylife-vivi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana!! Toivottavasti tykkäät jatkossakin :)<3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat