torstai 25. syyskuuta 2014

Take me backIhan älytön matkakuume! Ei pelkästään ulkomaille vaan ihan Suomenkin sisällä. Mua ei niinkään kiinnosta rantalomat vaan haluan nähdä kaupunkeja, oppia kulttuureja ja muuta hienoa. Näiden kuvien yli viikon lomallakaan Cannesissa en edes minuutiksi istahtanut alas nauttimaan auringosta ja tajusin sen vasta reissun jälkeen :D Suomessa taas haluaisin jonnekin luonnon helmaan nauttimaan rauhasta ja tilasta hengittää. Kulkea koiran kanssa pitkin metsiköitä ja niittyjä, välillä pysähtyä syömään jonkun järven rannalle..

Tässä on ehkä jopa monenmoista reissua tiedossa loppuvuodelle.. Eiköhän ne selviä vielä ;)

Onko teillä vinkata jotain kaupunkikohdetta? Idyllistä suomimaisemaa? Ihan mitä vaan, mikä olisi teidän mielestä vierailun ja näkemisen arvoista! 

PS. enää huominen aikaa osallitua Miss Glossy 2014 kilpailuun - www.missglossy.fi


29 kommenttia:

 1. ihan sairaan hienoja kuvia sulla !

  VastaaPoista
 2. Voi eii, takuuvarma matkakuume tulee näistä kuvista! :D

  VastaaPoista
 3. Upeita lomakuvia! : )
  Jos haluat lähteä suht edulliselle kaupunkilomalle, niin suuntaa Berliiniin! Aivan ihana kaupunki! Myös Budapestiä ja Prahaa on paljon kehuttu ja ne haluaisin kyllä itsekin koluta pian läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Budapestiin itseasiassa oon katsellutkin reissua, vaikkakin nyt päädyin ostamaan liput eri suuntaan ;)

   Poista
 4. Mä kaipaan tällä hetkellä kunnon rantalomaa, mutta sellaista aktiivista kuitenkin.. Tässä ollaan just haaveiltu, että jos talvella jonnekin pääsisi.

  Aivan ihania nämä postauksen kuvat, lämmittää mieltä kun ulkona alkaa olla jo kovin viileetä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen ois kyllä hyvä :) Kelpais mullekin, mutta helposti varmaan vaan jää rannalla makoiluun ;D

   Poista
 5. Suosittelen Saksan Lindauta tai Sveitsin Zermattia! :)

  VastaaPoista
 6. Mie kuule suosittelen että lähet käymää koiran kanssa jossaki tunturissa käppäilemässä. Son kyllä jottain nii rentouttavaa olla jylhässä ja karussaki maisemassa sen oman karvaturrin kanssa. Josaki laavulla piettää tauko ja nassuttaa eväitä. Siellä hiljaisuuden vallitessa ja ehkä vielä ruskan aikaan, ni ois nättiäki :D Mie tykkään käyä Pyhällä tai Luostolla, kun ne ei oo niiiiin täynnä populaa ku vertaa Rukaan tai Levin maisemiin. (höhö pakko heti mainostaa omia kotituntureita :DD )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonnekki sinnepäin on tarkoitus mennäkin, varsinkin kunhan haukku ensin vähän kasvaa, että sitä saa rasittaa enemmän :P Just tuollasta haluan niinku kuvailitki!!!!

   Poista
 7. Apua Anni!! Nää kuvat on ihan täydellisiä. <3 Varsinkin tuo eka kuva susta, huhhu mikä nainen! Itellä olis kans aivan hirviä matkakuume, oiski rahaa ja aikaa lähteä jonnekki ihanaan kohteeseen!

  VastaaPoista
 8. kemi!!! 😂😂 t: hamppucamppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo! :D Itseasiassa sinne oon miettinytkin reissua, tosin muun syyn takia :)

   Poista
 9. Lähde ystävä hyvä Lappiin! Ja jos joskus eksyt Keski-Suomeen (ellet ihan asu täällä..?) niin mistä meiliä tai jtn, voin lähteä näyttämään ja neuvoa sulle parhaat ulkoilumaastot mitä löytyy :D Itellänikin on ihan hirveä matkakuume ja nyt vahvasti näyttää siltä, että Lontoo taitaa kutsua ;)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus olis sitten kun vaan on aikaa, sinne kun on matkaakin niin ei ihan viikonlopuksi viittis päräyttää :D Täällähän mää asun, saat lähteä näyttämään kyllä oikein mielellään! :D Hahaha määkin varasin erään matkan ;DD

   Poista
 10. Kuusamoon karhunkierrokselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tainnu joskus käydä sen pikkuversion :) Tuo pitää käydä kiertämässä!

   Poista
 11. JEP JEP!!!!! Kuule, nää sun supermageet turkoosin kukertavat vesistöt ja rantahiukset tuulessa ei todellakaan parantanut mun matkakuumetta jota poden!!! :D Apua en kestä <3 <3 <3 <3 Eli siis todella kauniita kuvia <3

  VastaaPoista
 12. Ihania kuvia, millä kameralla nää on otettu? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Canonin 600d ja vähän vaihtelevasti objektiiveilla 50mm f/1.4, laajis 10-20mm tai 18-200mm 8)

   Poista
 13. Jossei Lappiin asti jaksa niin Kolin kansallispuisto on varsin veikee :) Jos taas ulkomille halajaa niin suosittelen ehottomasti Baltian maita, tuntuu että ne on kovin aliarvostettuja kun niistä ei löydy mitään Berliineihin ja Prahoihin verrattavia metropoleja, mutta ne on kauniita ja halpoja, ja ihmiset niissä on älyttömän ystävällisiä. Vaikka oon semilaajasti reissannutkin, Tallinna on edelleen yks suosikikaupungeista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinjoo! Tuossa taas paikka, jonka olemassaolon on melkeenpä jotenkin unohtanut :D Tallinnassa en oo koskaan käynyt vaikka muuten aika paljon reissunnutkin.. Sinne on pitkään pitänyt jo päästä :)

   Poista
 14. Voeee herranjestas mää haluun kans ulkomaille<3 NYT

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat