tiistai 14. lokakuuta 2014

Harbour


Teen nyt jotain itselleni epätyypillistä ja julkaisen tämän postauksen oikeasti ilman minkäänlaista tekstiä.. Nämä pari riviä oli kuitenki pakko änkeä mukaan höhö.

Oikeestaan pakko kysyä, että haittaako teitä jos joskus harvoin on tällaisia postauksia vai millasia postauksia ylipäätänsä te toivoisitte? :D


18 kommenttia:

 1. Ei haittaa vaikka tälläsiä tulee (tässäkin superihania kuvia!), mutta mä rakastan sun höpöttelypostauksia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla :) Jaaa varsinki jälkimmäinen on oikein hyvä kuulla ;D

   Poista
 2. Sulla on nii upeita kuvia ja niitä taitaa kertyäkin ihan mukava määrä, joten niitä on kiva nähä ilman tekstiäkin:-) Mutta välillä kuulumisiakin/muuta tekstiä on kiva lukea jos kirjottelufiilis iskee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä niitä kertyy haha :D Kiitos, kiva kuulla mielipidettä! :)

   Poista
 3. Mua ei ainakkaan haittaa jos on joskus kuvapostauksia ilman tekstiä :) ja toivoisin mielipidekirjoituksia, kun sulla on niin hyvä kirjoitustyyli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla ne mielipidekirjoitukset tulee silleen itsestään etten mitenkään suunnittele niitä niin katsellaanpa millon seuraavan kerran iskee tarve päästä vaahtoamaan jostakin ;D

   Poista
 4. Ei mua ainakaan haittaa jos välillä on tällasiakin postauksia, varsinki ku on näin upeita kuvia! sun höpöttelyt ja kirjotukset on kuitenki ihan parhaita joten hyvä et niitä on kuitenki suurin osa ♥ :)

  VastaaPoista
 5. Pakkoa kehua blogiasi, sait heti uuden lukijan! :)

  VastaaPoista
 6. Uaaaa nää Cannes-kuvat on kyllä niin ihania! Pitääkin nyt ahkerasti opiskella tätä ranskaa, että voin sitten ottaa suunnan kohti Rivieraa, pokaa jonkun rikkaan, komean ranskiksen ja käyskennellä lopun ikää valkoisessa mekossa tuollaisissa maisemissa. (Huh, miten tylsältä toi oikeesti kuulostaa!) Mut tuonne on joka tapauksessa joskus päästävä lomailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskele!! :D Mää sain tuolta uutta innostusta ottaa lisää ranskan kursseja :p No mutta miksei tuota suunnitelmaa vois toteuttaa niin, että tekis samalla jotain älykästä ja hyödyllistä?? ;)

   Poista
 7. Ei haittaa tälläiset kuvapainotteiset postaukset, sun ottamia kuvia on ilo kattella! :)

  VastaaPoista
 8. Ei mua ainakaan haittaa yhtään jos välillä on tällasiakin postauksia, varsinki ku on näin ihania kuvia<3 Itseasiassa mä tykkään kuvapostauksista tosi paljon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana<3 Määkin tykkään katsella kuvapostauksia 8)

   Poista
 9. Tämmöset kuvatulva postaukset just kivoja<3
  P.S. Toi sun tunika MULLEEE 8))

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat