torstai 16. lokakuuta 2014

Mitä mies oppii muuttaessaan asumaan naisen kanssa

Mun Facebookkiin bongahti jostain The Voicen lista asioista, jotka mies oppii tai tulee ainakin hyvin pian huomaamaan kun hän muuttaa asumaan naisen kanssa. Nykyinen poikaystävä onkin eka seurustelukumppani kenen kanssa asun, joten nyt muutaman kuukauden yhdessä asumisen jälkeen on varmaan enemmän ku paikallaan tarkastella näitä väittämiä meidän kautta!

1. Siivouksesta tulee joka viikkoinen rutiini.
Poikaystävä on meistä se joka patistaa mua siivoamaan - luojan kiitos. Mää tykkään siisteydestä ja se on vähän mun ongelmakin, sillä heti kun tulee sotkusta mää jotenkin lamaannun ja jämähän siihen, koska mua ahistaa se sotku niin paljon, että haluan vaan sivuuttaa sen :D

2. On olemassa pieniä kotitöitä, kuten roskien vieminen ja se on sinun hommasi.
Jeaaap. Roskien vieminen, tiskaus ja imuroiminen kuuluu poikaystävälle >:D Mitä mää teen sillon ku siivotaan? No lajittelen omia vaatteita, koska en oo saanu niitä syysvaate jätesäkkejä vieläkään järkättyä.. 1/4 hoidettu WOOP

3. Saippuasarjoja on enemmän kuin arvaatkaan.
Mitä ne on? Katotaan Game of Thonesia, Suitsia ja nyt alotettiin Arrow, koska muista ei oo tullu kausia. Tuo kattoo Walking Deadia ja ehdotti mulle hetki sitten että katsoisin ne edelliset kaudet  ennen uuden alkua. Harmi ku se uus alko jo parin päivän päästä siitä.. Ei vissiin vaa halunnu musta seuraa sen sarjan katseluun </3 Ja katsottiin yhessä Nikitaa viime syksynä, kunnes kävi ilmi, ettei poikaystävä ees muistanu erään sarjan kannalta tosi oleellisen jutun nimeä ja myöhemmin paljasti, että voitas katsoa jotain muuta, jolloin mua alko ärsyttään että oltiin katottu yks kausi sarjaa ja toinen varmaan vaa nukkunu kokoaja :DD Varsinki ku ite tykkäsin siitä ekasta kaudesta tosi paljon. Noh, nyt oon melkeen vuoden jälkeen antanut anteeksi ja pystyin yks päivä lataamaan seuraavan kauden. Latauksessa menikin sitten kaks päivää ja kuvassa itessään on kiinni arabiankieliset subit. Noniin morjens. Onneksi mun tarkka silmä pystyy erottelemaan valkoiset suomenkieliset subit valkoisista arabiankielisistä subeista, jotka ovat päällekäin. Mutta ihan tyhmää katsoa yksin ja jäi jotenki semmonen vaisu olo kun ilmeni, ettei toinen vissiin innostunukkaa siitä sarjasta niin paljoa..
Vihdoin pääsin avautumaan tästä jonnekin.

//EDIT oon kattonu nyt 7 jaksoa uutta kautta eikä oo enää vaisu olo >:D

4. Mehun tai maidon juominen suoraan purkista ei ole suotavaa.
En oo ihan varma onko ja siks juonkin siitä purkin suusta aina silloin kun poikaystävä on muualla. Khehehe. Tiiättekö vaikka se varmasti on sallittavaa niin se tavallaan on silti kiellettyä ja on sellainen kihelmöivä kiinnijäämisen jännitys >:D

5. Jokainen nainen tarvitsee enemmän kuin kaksi paria kenkiä.
Amen.

6. Kaikki oudot lempivaatteesi katoavat yllättäen.
Niinhän ne katoaakin kun mulla ei oo muita päällepantavia vaatteita. Tavallaan tuollatavoin saa hyvin myös poikaystävän huomiota kun sen täytyy kiskoa ne vaatteet sun päältä, koska niistähän ei luovuta ilman tappelua kerran kun ne on omittu.

7. Pelikonsolilla pelaaminen ei ole enää itsestäänselvyys.
Sehän on oikein suotavaa. Koska sillä pystyy kiristämään muita asioita. Kuten "okei pelaa nyt ja mää teen ruokaa niin sen jälkeen sitten hierot mua" Ihan ku en tekis sitä ruokaa muuten, mutta tuollatavoin poikaystävän saa jostain kumman syystä aina hieromaan tms ;) No okei hieroo se aina muutenki enkä tee noin kovinkaan usein. Se on kuitenkin mulle täysin vapaata aikaa kirjottaa blogia tai plärätä kuvia.
Se on muuten jännä, miten aina toisen pelatessa tulee kamala tarve mennä siihen viereen kiehnäämään. Sitten on muka tosi surkeana kun toinen häiriytyy ja voi marttyyrina lähteä pois "okei jos pelaaminen on sitten mua tärkeämpää"
PS. älkää tehkö noin jos poikaystävä ei ymmärrä, että se on tarkoituksellista kiusaa ja huumoria. Ja älkää muutenkaan ottako mallia mistään mitä satun lipsauttamaan.

8. Vaatekaapissa sinulle on varattu hylly tai kaksi. Loput ovat naisen käytössä.
Itseasiassa paremmalla puoliskolla taitaa olla nyt jopa neljä hyllyä ja mun hengareissakin paitoja. Mulla on kaksi vaaterekkiä, jotka koituvat tässä tapauksessa hänen pelastuksekseen.

9. Lattioille ei saa enää jättää mitään.
Voi toki jättää, riippuen onko se koiralle maistuvaa. Ei oo ainakaan mun vaatteet kelvanneet muuksi kuin nukkumisalustaksi :) Ja siis mitä ihmettä? Miksi tavaroita pitäis jättää lattioille kun ne voi jättää pöydille niin ei tarvi ees kyykistyä ottamaan? Täällä vois jotain laittaa mielummin vaikka lattioille kun pöydät on ihan täynnä kaikkea..

10. Naisen hiusten laittaminen kestää ikuisuuksia.
Niin varmasti kestäis jos jaksaisin enää laittaa niitä. Onni onnettomuudessa, että löysin hyvältä näyttävän ja hyvin istuvan hatun. Onni siksi, ettei mun tarvi enää laittaa hiuksia ja ne voi vaan olla likasena pitkin päätä hatun alla. Onnettomuus siksi, koska poikaystävä raukka joutuu katselemaan mua kotona ilman sitä hattua.

11. Sinun tulee tulla toimeen hänen ystäviensä ja sukulaistensa kanssa, vaikka he olisivat täysiä idiootteja.
Ystävissä on paljon potentiaalia! :D Parista tykkään yllättävänkin paljon vaikkeivat ole ns mun tyylisiä ihmisiä. Gosh tätä on vaikea ilmaista oikealla tavalla.. Jätkät ootte ainaki joskus lukenu tätä blogia (jostain mystisestä syystä), joten terkkuja kaikille! Perhe on ihan loistava ja erityismaininta ruuanlaittotaidoille mm mm mm.

12. Jatkojohdosta tulee ystäväsi, jos siis meinaat ladata vielä jossain omaa puhelintasi.
Minä se täällä kyllä irroittelen toisen Moccamasteria seinästä jos haluan puhelimeen virtaa.. Plus minä ylipuhuin makkariin jatkojohdon, koska en muuten sais ladattua sitä luuria koskaan. Okei tuo oli valhe :D Todellisuudessahan tilanne menis silloin niin, että minä lataan puhelinta ja poikaystävä ei, mutta haluan nyt molempien saavan sitä virtaa..

13. Hiuksia on joka paikassa ja juuri sinä saat kaivaa ne viemäristä.
Koskaan en oo vielä kuullut minkäänlaista valitusta hiuksista. Siks oonkin päättänyt jättää tällä hetkellä suihkun viemärin päällä olevat hiukset siihen ihan odottaakseni milloin kuuluu valitusta ;)

14. Sinun tulee keksiä hyviä syitä sille, miksi haluat syödä epäterveellistä vaaleaa leipää.
Ei kyllä kumpikaan syödä ku ruisleipää ja jos jompikumpi haluaa pullamössöleipää niin se oon minä. Mää oon täällä muutenki se joka on vieny meiän syömiset rajan pimeelle puolelle.

15. Teelle ja kahville on omat lasinsa. Aivan, kuten puna- ja valkoviinille.
Niistä mää en kyllä tiiä, koska käytän vaan yhtä samaa lasia aina :'D Paitsi!!!!! Ostin tehosekoittimen ja oon tehny kolmesti smoothieta niin siihen käyttöön julistin nyt yhden ison ja korkean vaaleanpunaisen mukin.

16. Huomaat, että seksikkäät alusaatteet liittyvät erityistilaisuuksiin.
Harmi kun koskaan ei oo mitään erityistilaisuuksia >:D

Elikkäs nopeana yhteenvetona sanoisin, että 5/15 pitivät paikkansa - yhdistin pari sellaista, jotka pitivät puoliksi paikkansa :D

Kuinka moni kohta menee teiän huushollissa tuolleen? :D


33 kommenttia:

 1. Haha, luin tän jutun voicen sivuilta sillon mutta toit kyllä ihan uuden puolen jutusta esille! Haha, tykkäsin ja tosi paljon! :D

  VastaaPoista
 2. Ei hitto miten hyvä postaus! Tykkäsin!! Pitäisköhän itekki tehä.. Tätä oli niin hauska lukea :D Miten noista niin moni kuulosti jotenkin tutulta..? ;) 1, 4, 5, 8 ja 15 pätee niin meillä! Tosin toi 15 kohta niin meillä juodaan teetä ihan samoista mukeista kuin kahviakin, mutta valkkaria ja punkkua sekä kuoharia juodaan niille tarkoitetuista laseista ;> Hahaa repesin tolle viimiselle kohdalla :DD

  VastaaPoista
 3. Haha, ei vitsi miten hyvä postaus :D

  VastaaPoista
 4. Hahha eikä anni, ihan paras :D♡ tuooo viimenen!!! Ja tiiätkö täällä toinen joka juo salaa suoraa maitopurkista :'D justiin se jännä kutkuttava tunnelma xD niin ja tuo toisiksi viimeinen kuva etenkin, täydellinen! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 :D Se kutkuttava tunne on kyllä jännä miten se tulee jopa noinki mitättömästä asiasta :DD

   Poista
 5. hahhah, pakko varmaan tulla käymään teil joku päivä ja nähä toi kaaos ja sut niis Laurin vaatteis :DD

  VastaaPoista
 6. Mua yleensä niin ärsyttää nuo roskasivustojen miehet vs. naiset-artikkelit! Ei tietenkään tää sun postaus, on ihan hauska lukea tämmösiä, mutta semmoset artikkelit. Varmaan kun en koskaan samaistu niihin :D En suostu uskomaan että useimmat ihmiset oisi niin stereotyyppisiä! Totta kai nuo on pilke silmäkulmassa kirjoteltu...

  T. Tyttö joka pelaa varmaan enemmän videopelejä kun ukkonsa ja sotkee kämppää ennätysvauhtia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin ärsyttäis jos ottaisin ne tosissani tai edes jotain sinne päin :D Osaan ottaa jo huumorilla tollaset! Haha tiiän kyllä ettet sää noihin kaavoihin mene ;D

   Poista
 7. Hauska postaus! :D Saas nähä miten nää pitää paikkaansa kun ens kuun alusta muutetaan yhteen poikaystävän kanssa...

  http://kiianniina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. :D Haha, olipa hyvä postaus! Hauska lukea, että miten teillä on yhdessäolo lähtenyt etenemään tämmösen hauskan postauksen myötä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kyllä menny kaikki just niin hyvin ku kuvittelinki :)<3

   Poista
 9. "okei jos pelaaminen on sitten mua tärkeämpää" --> been there done that eikä toiminu. Ensin aloin itse pelata ja sitten jouduin silti eroamaan, koska huomiota ei herunut. Tai mitään muutakaan.

  Onneksi nykyinen nörttimies ymmärtää, että maailmassa on muutakin kuin pelaaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auuts.. :s Mutta se oli kuule vain palvelus sulle itsellesi niin saat jatkossa sellaista mitä ansaitset :)

   Poista
 10. Vähänkö hauska postaus, aivan ihana huumori sulla! :D Pari kohtaa täsmäs meijän huushollissa! :)

  VastaaPoista
 11. Hahahah aivan mahtava tää! :D <3 Nauroin niin paljon tolle hattujutulle!

  VastaaPoista
 12. Hahaa kohta kukaan mies ei enää uskalla muuttaa mihinkään yhdenkään naikkosen kanssa :D
  Itsekin huomannut, että ei nuo "klisee"jutut ole aina niin yksioikoisia tai aina miehen huoli... Meillä saattaa olla vähän omat jutut, mutta monta juttua on kyllä miesparka joutunut sisäistämään matkan varrella... :D
  - Jos minä alan yhtäkkiä siivoamaan ilman ennakkovaroitusta, on syytä säikähtää, rientää paikalle, auttaa väkisin ja lopuksi halata ja pussata ja kysyä mikä on. Meikäläinen kun ei saa siivousvimmaa ilman mystistä kiukkukohtausta, joka purkaantuu toki helpommin paiskomiseen kuin puhumiseen... :D
  -Tietokonepelit... Okei, mutta jos minä sillävälin esim teen sille ruokaa ja vien herran pelihuoneeseen (asutaan kolmiossa kahdestaan:-D), siitä on parempi osata kiittää kauniisti ja mielellään extrahuomion kera ;)
  -Tässä taloudessa ei kitistä "kun haluaisin just sen yhden paidan joka on pyykkikorissa alimmaisena", herra on hyvä ja pesee paitansa jos muut puhtaat ei kelpaa!
  -Autoasiat kuuluu mulle. Piste. :D Jos tahtoo talouteen jonkun kauppakassiaudin, ostaa sellaisen ihan itte. Minä ajan bemarilla hamaan hautaan saakka!
  -Sen vaatteet saattaa täälläkin yllättäen hävitä ja päätyä mun vaatekaappiin. Mitäs ei ymmärrä, millaisia helmiä se on siellä kaapin perukoilla piilotellut ties kuinka kauan! Ja parhaat yöpaidat tulee aina jostain muusta kuin omasta kaapista...
  -"Kyllä se emäntä sitten pyytää kun se haluaa että siivoan tai tiskaan tai haen kuun taivaalta" No ei muuten pyydä! Parempi pitää silmällä, kuinka paljon meikäläinen tekee mitäkin ja tehdä kiltisti perässä, en halua pyytää tekemään jotain kun hermothan siinä sitten menee kun se jää tekemättä kumminkin. :D

  Kuulostaa varmaan hirveeltä, mut ihan onnellisia me ollaan :D Esim roskat viedään usein yhdessä, monesti siivotaan yhdessä, kissat hoidetaan yhdessä, kaikenlainen sikailu (purkinsuusta juominen) on molemmille sallittua mutta vieraille tarjoillaan vain "hygieenisistä" purkeista :-D Mun kengät saa rauhassa komeilla vaatehuoneessa laukku-, mekko- ja huivikokoelmien seurana. Musta on ihan sallittua, että jos mun ystävistä ei pidä, saa hävitä kotoa kahvihetkien ajaksi. Perhettä täytyy kyllä sietää. Lattialle saa jättää ihan kaiken, minkä jaksaa sitten ihan itse myös sieltä noukkia pois.

  Ainiin ja tuohon mukijuttuun, meillä on aina ollut kirjoittamaton sääntö, söpöt muumimukit on mulle ja isot mukit miehelle, niistä juodaan viinit ja viinat, kahvit ja teet mutta kahtiajako on hyvin selvä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huippua kun avasit enemmän teiän juttuja! :D Hyviltä kuulostaa ainaki mun mielestä ;D Mustakin on kyllä typerää jos aina joutuis pyytämään kaikkea niinkun arkista kuin siivoamista tms :) Ei tuo kuulosta hirveältä ja ainakin mulla on sellainen mielikuva, että onnellisempia on ihmiset (ja koirat ja varmaan kaikki elävät älykkäät olennot) kun on tietyt säännöt ja rutiinit yms :) Ja yhdessä tekeminenhän on parasta! KIITOS sulle tästä! :)

   Poista
 13. Ihan loistava postaus! Huikee idea :D

  VastaaPoista
 14. Hahah, loistava! Ihan pakko kopioida idea omaankin blogiin! ;)

  VastaaPoista
 15. Tää oli niin hauska postaus! :D ♥

  VastaaPoista
 16. Tää oli ihan sika hauska :-D Ei kyllä hirveesti osu meidän yhteiseloon noi väitteet, mut ainakin toi että mitään ei saa jättää lattialle on kyl niin totta. Mä oon ihme skitso siisteyden kanssa ja mitä pölyyn/sotkuun/hajuun/likaan tulee niin sitä ei saa näkyä missään heh.. Välillä jopa ärsyttää tämmönen ku haluisin olla rennompi sen suhteen ettei haittaa jos vähän vaatteita siellä täällä ja näin, mutta en vaan osaa :(

  VastaaPoista
 17. Helvetin pissikset!!

  En kattelis päivääkään tollasta... :p

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat