sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Viimeiset Lontoosta ja kuulumiset Jyväskylästä

Takaisin kotona! Lontoo oli aivan ihana ja siitä teille juttua ja kuvia myöhemmin kun vaan ehdin rustailla pidempään. Yövyttiin kämpässä, jossa oli viisi makuuhuonetta ja yhteiset muut tilat ja nää kuvat on sieltä takapihalta ja pesuhuoneesta tai jostain vastaavasta tilasta..

Minu ihana Heidi!Vitsi ku ois ollu enemmän aikaa niin ois keksitty jotain oikein vekkulia tuon peilin kans..

Oon nyt siis jyppilässä ja on kyllä kivaa olla kotona. Reissussa on aina ihanaa, mutta jotenkin on mukavaa päästä arjen velvollisuuksien kimppuun ja kattoa millä mallilla kouluhommat on yms. Ja tottakai mulla oli aivan älytön ikävä Rockya!! Tää oli eka kerta kun olin siitä kunnolla erossa - aiemmin vaan työillat oon ollu ilman sitä. Se on niin mun perään, että pidin tätä puolentoista viikon eroa vaan hyvänä asiana :D Kun oltiin mökillä silloin pari viikkoa sitten niin tää jätkä tuli aina huussiinkin mun kans vaikka ovi oli auki ja se ois voinu mennä siihen pihalle.. Suloista vaan, mutta pittää ilmanki pärjätä ihan koiran ittensä takia :)

Mietin hirveesti onkohan se kasvanu ja oven avatessani jopa vähän säikähdin :'D Joo, kyllä se on kasvanu.. Mua muuten naurattaa ihan hulluna nytte.. Tää on aika kova vahtimaan ja nykysellään viiän se vaa kylppäriin pimeään, yksin hetkeks kun se haukkuu. Siis ihan vaan joksikin minuutiksi ja sitten se on aina rauhallinen ku tulee pois. Tänään se on jo useamman kerran tehny niin, että kun se on haukkunu ovella ja oon lähteny kävelemään sitä kohti niin se ite menee kylppärin ovelle oottamaan :DD Sitten vaan avaan oven ja se ihan omatoimisesti tepastelee sinne.. Jos jollain on muuten joku hyvä keino tuohon vahtimisen vähentämiseen niin saa kertoa. Oon kuitenkin yrittäny ihan perus kieltää (vaikka tiesin, että tuskin ottaa tuulta alleen :D) ja että pyyän sen luokse ja kun se sitten istuu tms muuten kiinnittää huomiota muhun niin palkkaan, mutta se ei kuitenkaan lopeta sitä vahtimista ku siksi hetkeksi.. Nyt se saattaa hiljentyä ihan jo sillä kun vaan meinaa nousta mun peppu penkistä ku se tietää joutuvansa eristykseen. Aattelin tuota myös silleen, että seurallisena otuksena se ei ollenkaan halua olla yksin missään pimeessä kylppärissä eikä myöskään voi vahtia eli pitää musta huolta kun se on siellä, eli se kuulostais aika osuvalta rangaistukselta. Murina ja pöhinä ihan menee, mutta haukkuminen ei käy päinsä.

Ai kauheeta mun on pakko myöntää, että oon muutaman kerran unohtanu tuon tonne kylppäriin :'D Tiiättekö ku se parhaimpina päivinä joutuu sinne 20 kertaa (onneks kokoajan vaan vähemmän) niin monesti tulee jatkettua jotain hommaa kun sen laittaa sinne (eli kun se nykyisin itse kävelee sinne) ja ajateltua päästävänsä sen pois tyyliin minuutin päästä. Kerran havahduin itse siihen, että missä ihmeessä se koira on?? Ja muut kerrat se on itse päästäny just ja just kuultavan pienen piippauksen sieltä. Kuulostaa ehkä kauhealta, mutta ei se oo koskaan ollu siellä ku maksimissaan 5minsaa :D Se ajatus vaan, että oh my unohin oikeesti koiran kylppäriin.. Onneks se ite osaa ilmottaa kun on ollu mielestään tarpeeks pitkän rangaistuksen siellä!

Heiteltiin tänään keppiä ulkona ja mun lapanen tarttu siihen isoon karahkaan kiinni (perus sähläri) ja lensi sinne kauas. No hauva toi ensin kepin ja sitte lapasen ku pyysin.. On tää vaan niin huippu otus<3 Jotenki hirveästi kasvanu ja fiksuuntunu nyt ehkä hmmm kuukauden aikana :)
22 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia, toisiksi viimeinen on erityisen hieno! :)

  VastaaPoista
 2. Todella upeita kuvia taas!!:) Ja voi kun kiva aina kuulla noita koira kuulumisia, mulla itseasissa on käynyt joskus samallalailla kun oon hoitanut siskon koiraa, että oon laittanut sen "jäähylle" ja vaikka jatkanut tv katselua ja sitten mietin että miten on niin hiljaista ja sitten tajunnut että apua se koira on edelleen siellä:'DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara! :) Hahah siitä tulee niin kauhea olo :''D

   Poista
 3. Vautsivau, upeita kuvia susta nainen ! <3 awws Rocky kuulostaa niin ihanan höpsöltä ! :'D <3

  VastaaPoista
 4. Vautsivau, miten tyylikkäitä kuvia susta nainen ! <3 huippu tuo kertomus sinusta ja Rockyista :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidi osaa! :)<3 Rocky on niin ihana, että vaikea olla huonoja juttuja siitä ;D

   Poista
 5. vitsi miten tykkään tuosta ekasta kuvasta!! C:

  VastaaPoista
 6. Wau mitkä kuvat! <3 Ps. Mullon koirakuume! Kääks...ei ehkä vielä hetkeen kuitenkaan! :D

  VastaaPoista
 7. En jaksa oottaa sun Lontoon postauksia! <3 Ja hei hyvä et löysitte paikan missä yöpyä!! :)

  VastaaPoista
 8. Tulipa kivoja näistä kuvista! Ja hei palautit elävästi mun mieleen sen hetken, kun olin yksin kotona (asuin mutsin luona) ja päästin Mirkun (se ajokoira) takapihalle pissalle, menin koneelle istumaan ja KAHDEN TUNNIN kuluttua havahduin siihen ajatukseen, että mitähän mää oon nyt unohtanu kun on vähän semmonen olo. Nostin katseen läppäristä niin Mirkku tuijottaa mua lasittuneella katseella takaoven ikkunasta :DDDD

  PS. Oli talvi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :''''DD Voin niin kuvitella.. Raasu toinen :DDD Mulla sentää sisällä vaa muutaman ylimääräsen minuutin ja seki on tuntunu pahalta.. :'D NII ja kiitos sulle vaan näistä huipuista kuvista<3

   Poista
 9. Vau kuinka upeita kuvia! :)

  VastaaPoista
 10. Ihastelinkin tota yhtä kuvaa jo instassa :') Oot sie niin uppee<3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat