tiistai 2. joulukuuta 2014

Ihana Lontoo part 2

En halua enkä pysty avaamaan tätä enempää, mutta jotain tapahtui joitain päiviä sitten. Jotain, minkä takia en oo saanu nukuttua tai syötyä. En oo moneen päivään pessyt meikkejä enkä hiuksia. Oon vaan kuin haamu kulkenu täällä asunnossa ja koiran kanssa pihalla. Kaikki tuntuu vaan niin epätodelliselta. Kyllä kaikki on kunnossa ajan kanssa, mikäli ei tule uusia muutoksia. Sen näkee kuitenkin vasta sitten tulevaisuudessa. Nyt yritän luottaa tulevaan ja tarttua taas kiinni elämästä.

Ja mikäs sen parempi keino kuin palata joidenkin viikkojen takaiselle Lontoonmatkalle..Ulkonäöltään ja tunnelmaltaan aivan upea paikka, jopa tarjoilijat oli pukeutunu sellaseen ehkä pin-up (?) tyyliin just niinku kaikissa sen tyylisissä musavideoissa! Testattiin fish'n'chips, mutta kummankin mielestä se oli täys pettymys eikä maistunu yhtään miltään. Onneksi siinä oli kaverina jotain kastiketta ja sitruunaa, muuten ei ois kyllä menny alas. Sattuikohan meille vaan joku todella epäonnistunu versio, koska kaikki aina kehuu hulluna?
Halloween kyllä oli niin edukseen tuolla, en oo aikasemmin jotenkin ees tajunnu koko hommaa kun ei se Suomessa oo niin iso juttu. Jostain syystä tänä vuonna mun fb ja instagram oli kylläkin aika täynnä halloweenjuttuja, hmm :D Harmittelen vieläkin kun en kuvannu niitä toinen toistaan upeampia ja mielikuvituksellisempia lookkeja/asuja. Kaikilla myyjillä kaupoissakin oli jotain panostusta. Mun mieleen on jääny yksi nainen, jolla oli niin hyytävät meikit, että ne vieläkin kaikessa upeudessaan kummittelee mua. Hänellä tais olla jotkut piilarit, joiden lisäksi silmistä oli laitettu valumaan kunnon verivanat pitkin kasvoja. Ei ehkä kuulosta niin kummoselta, mutta kun se oli niin hyytävän aidon näköistä.

Jos joku mua reissussa harmittaa, niin se kun me ei varattu enempää aikaa Camden Townille!!!! Harvoin mikään harmittaa näin paljon. Ens kerralla meen sinne heti alkuun enkä syö mitään koko päivänä vaan maistelen kaikkea mitä niistä ihanista kojuista löytyy.. Mm.. Tuota paikkaa ei oikein voi selittää, sinne on vaan pakko mennä! En ees yritä selittää, koska itsekään en ymmärtäny vaikka mut vannotettiin käymään siellä >:D Käytiin kyllä, mutta ei niin ajan kanssa kuin ois pitäny, kuten myöhemmin huomasin..

Aiempi Lontoon postaus oli paljon laajempi ja sinne kirjoittelin enemmän kaikesta ja kerroin muutamia vinkkejä. Kurkatkaa sinne tästä jos ette ole vielä lukeneet, sekä matkaseura Heidi aikoo varmaan tehdä ihan huikean laajan ja hyvän postauksen reissusta, mikäli neitiä yhtään tunnen.. :)

Eipä tässä nyt muuta, nauttikaa kaikki elämästä ja arvostakaa niitä hyviä asioita ympärillänne ja teissä itsessänne. Jokaisessa hetkessä on ihan pieniäkin valintoja, jotka määrittää mihin suuntaan matkaatte ja millätavoin. Kukaan muu ei tee niitä valintoja teidän puolesta. Olkaa oikeudenmukaisia, mutta osatkaa myös nöyrtyä ja antaa anteeksi. Toimikaa niin, että voitte olla ylpeitä kun katsotte itseänne peilistä. Pienoisen saarnan jälkeen vielä halit kaikille ja ihanaa joulukuun alkua :)


53 kommenttia:

 1. Voi Anni, samaistun täysin sun kuvaukseen. Useinkin on semmonen olo, että oon kuin varjo entisestä. Tsemppiä sulle hirveästi, riemuidiootille paljon terkkuja! :)

  -betseda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi, kiitos ihana!<3 Varjo entisestä on kyllä niin osuva ilmaus yleisestikin :)

   Poista
 2. :(<3 aivan ihania matkakuvia, kylläpä haluttais itsekin päästä taas joskus Lontoossa käymään! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia <3 Lontoo vaan on niin mieletön paikka yksityiskohtineen, että uudestaanhan sinne on päästävä kerta toisensa jälkeen. Eikä sekään riitä.

  PS: Halauksia sulle kans ja koitahan pärjätä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä monestiko itsellä tulee vielä käytyä, veikkaan kyllä useampaa kertaa :) Kiitos kaima<3

   Poista
 4. Hali sinnekin! <3 Tsemppiä kauheasti. Ihania kuvia taas kerran. :)

  VastaaPoista
 5. Voii anni :((<3 tsemppiä ihan älyttömästi :( hali <333

  VastaaPoista
 6. Voi Anni! <3 Mistä sitten onkaan kyse, niin toivotaan että kaikki järjestyy niin ku on tarkotettu, haleja! Ps. Ihanat kuvat, haluan kyllä vielä joskus käydä Lontoossa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luotan siihen myös itse! Kiitos Emma<3 Suosittelen :)

   Poista
 7. Ihania kuvia! Huoli heräs, mitä ikinä sitten onkaan käyny :( Jaksamisia ja ota aikas asian käsittelylle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana, kyllä kaikki aina järjestyy tavalla tai toisella<3

   Poista
 8. Voii toivottavasti pystyt kertomaan lisää kohta.. Tsemppiä! Aivan ihania kuvia muuten, tuli niin ikävä Lontoota!

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia! Ja voimia sulle, mitä sitten ikinä onkaan tapahtunut <3

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä täältäkin ♥ Ihania kuvia Lontoosta, tekispäs taas mieli uudestaan sinne :-)

  VastaaPoista
 11. Tsemppiä täältäkin ♥ Ihania kuvia Lontoosta, tekispäs taas mieli uudestaan sinne :-)

  VastaaPoista
 12. Voi sinua .. <3 Oot vahva nainen ja sitä vahvuutta tarvitaan taas. Kaiken ei tarvi olla selvää ja ratkaistua just nyt, vaan vanha klisee pitää taas kutinsa: aika parantaa. Ja selkeyttää. Pitää vaan kerätä voimia ottaa niitä askeleita eteenpäin, kauemmas tapahtuneesta. Välillä se eteenpäin käveleminen tuntuu yllättävänkin kevyeltä, mutta älä anna sen hämätä, sillä ne raskaat askeleet oottaa kans vuoroaan. Mutta sulla on onneksi maailman paras ja vahvin tukiverkosto valmiina nappaamaan kiinni, jos polvet pettää alta :)

  Lontoosta. Mulla todellakin on kehkeytymässä jonkinlainen Lontoo-pommi >:D Mua harmittaa kans kaikista eniten just se, että Camdenille jäi niin vähän aikaa! Toisaalta, tietääpähän minne suuntaa sitten ensimmäisenä ens kerralla. Siellä oli vaan niin paljon kaikkea, mikä ois vaatinu syvempää tutkailua paremmalla ajalla.. Se markkina-alue, vanha hevostalli, oli miljöönä vaan niin mieletön. Kun mä mietin Lontoota, niin mulle piirtyy mieleen ensimmäisenä näkymä siitä sillalta alas sille alueelle, jossa oli tuo cupcake-koju ja muut ruokamestat. Se välkkyvä musta vesi, lämpimät valot keskellä pimeyttä, rauhallinen puheensorina ja sellanen lämmin tunnelma. Hitto, että mä haluan sinne takaisin.

  Samoin kans nuo kuvat Thames-joen varrelta ja myös se ilta, kun käveltiin, siellä.. Niissä oli joku ihan erityinen tunnelma. Pysähtynyt, vähän satumainen. Tuota maisemaa ois voinu katella tuntikausia. Vanhaa towerbridgea, moderneja rakennuksia, niiden kontrastia ja niitä erottavaa virtaavaa vettä.

  <3__<3

  Olen rakastunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Tiiän! Kiitos täälläkin vielä tuhannennen kerran kun oot olemassa! Keskitytäämpäs sitten taas Lontooseen >:) Mullakin tulee ekana se paikka mieleen ja nuo kadut sieltä, joista tossa on pari kuvaakin! Yritin kirjottaa jotain siitä Thames-joen ympärystöstä ja siitä fiiliksestä, mutta en vaan ossaa! :D Ei sitä voi pukea sanoiksi.. Ootan niin pirusti sun postausta!

   Poista
 13. Iso voimahali täältä! <3 Ja ihania kuvia Lontoosta. :)

  VastaaPoista
 14. Hei Anni.
  En ole kommentoinut blogiisi pitkään aikaan, vaikka tämä on yksi upeimmista seuraamistani sivustoista. Vuoden päätteeksi on kuitenkin hyvä hetki osoittaa hieman kiittollisuutta ja tsempata tulevaa vuotta varten.
  Vaikutat aivan mahtavalta mimmiltä, jolla on jalat maassa, mutta mielikuvitusta riittää. Olet taiteellinen, kaunis ja vahva ihminen. Olet yksi lempibloggaajani, koska tekstisi ovat syvällisiä ja ne todella vievät mukanaan. Kun avaan blogisi, en selaile samaan aikaan muita välilehtiä tai tekstaa kavereille, sillä nämä monipuoliset kuvat ja tekstit vievät täysin mukanaan.
  Toivon, että löydät elämästäsi ja läheisistäsi voimavaroja jaksaa silloin kun on vaikeaa. Olen itse kulkenut koko kesän ja syksyn otsa kurtussa. Välillä olen huomannut, etten ole kiinnittänyt mitään huomiota vastaan tuleviin ihmisiin, hymyillyt kellekkään, saati sitten nauranut aidosti. Tuntui, että menetin kaiken säihkeen silmistäni ja muutuin läpinäkyväksi. Mikään ei kiinnostanut eikä tuntunut hyvältä. Ennen niin tärkeästä ulkonäöstä ja tyylistä tuli toissijaista. Ihmissuhteet tuntuivat merkityksettömiltä. Kyseenalaistin yliopisto-opintoni ja kaiken sen, mitä olin saavuttanut. Tähän puolen vuoden rypemiseen liittyi tuskallisia ihmissuhdehuolia ja monia terveysongelmia, epäluottamusta niin rakkaisiin kuin itseenikin. Nyt olen vihdoin kokenut pieniä onnen hiutaleita, jotka ovat piristäneet päiviäni kuin valonsäteet keväällä. Siltä se on oikeasti tuntunut, tekotaiteellista tai ei. Parasta oli kun huomasin hyräileväni radiosta tulevaa biisiä ja tanssivani puurokattila kädessä. En edes muista koska olisin viimeksi ollut yhtä vapautunut.
  Halusin vain sanoa, että kärsimys on osa elämää. Se on hetkellistä, mutta sinä hetkenä sitä on kovin vaikea muistaa. Toivotan sinulle todella paljon voimia vaikeaan tilanteeseen oli se mikä tahansa. Hyvää joulunodotusta ja parempaa ensi vuotta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi! Kiitos ihan alkuun koko kommentista ja siitä kun jaksoit näin paljon mulle kirjoittaa, arvostan älyttömästi!<3 Melkein alkoi itkettämään tätä lukiessa :') Siis ei tätä voi edes sanoin kuvailla, mutta tiedän tismalleen tuon tunteen josta puhut ja nuo samat asiat, kun yllättää itsensä nauttimasta jostain noin arkisen ihanasta pitkän, pitkän ajan jälkeen. Se vaan keventää oloa niin paljon ja tuntuu, että on täällä vielä paljon hyvää - niinkuin täällä oikeasti onkin! Toivottavasti tuo aika on mennyt sulla ohi tai on ainakin menossa ja osaat huomata yhä enemmän ja enemmän valonsäteitä ja hetkiä kun voit tanssahdella ilman mitään varsinaista syytä :) Tiedän kyllä kärsimyksen olevan hetkellistä ja yritän aina muistuttaa itseäni siitä, mutta kun tuollaiset asiat on aina niin helppo sanoa, mutta vaikea toteuttaa. Samoin sinulle ihana<3

   Poista
 15. Upeita kuvia, näyttää todella käymisen arvoiselta paikalta näin kuvien perusteella. Tsemppejä hirveästi siulle ja kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ehdottomasti jos vaan ikinä se on mahdollista :) Kiitos kovasti!<3

   Poista
 16. Tsemppiä raastavaan tilanteeseen, mitä nyt ikinä onkaan tapahtunut. Jotenkin tuntuu että tämä syksy on kirottu, kun jokaiselle alkaa sattua toinen toistaan ikävämpiä juttuja. Jos keväällä tulisi maailmanrauha palkkioksi tai jotain muuta kivaa?

  Ps. Nämä teidän matkakuvat on aina niin nannaa silmille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Veera<3 Odotellaan vain Heidin postausta vielä!

   Poista
 17. Ihana Anni ja ihana Lontoo! <3 Oli ihana vaihtaa muutamat sanat ja ajatukset sun kanssa tänään aikaisemmin.

  VastaaPoista
 18. Tsemppiä sulle tuohon ikävään tilanteeseen, mitä ikinä onkaan tapahtunut !! Tsemppihaleja paljon paljon sinulle <3 Täällä myös vietetään hieman suruvaihteista aikaa, mutta eiköhän täältäkin taas päästä jaloilleen :)

  Ihania nämä matkakuvat, aah tahon jo tuonne (lasken pian jo päiviä vaihtoonlähtöön :DD) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä mää ainakin luotan siihen, että jaloilleen pääsee (lähes) aina, joskus vaan vähän vaikeemman kautta. :) Huh, sulla vielä sellaistakin edessä, nautihan tästä odottelustakin! :D

   Poista
 19. muru♥♥ puhutaanhan pian :(...
  Ihania lomakuvia kaikesta huolimatta!<3 Mä en oo koskaan syönyt fish'n chipsejä, mutta toivotaan että teille on sattunut vaan huono tuuri! 8)

  VastaaPoista
 20. Kuvailit tossa alussa minun oloni tasan kaks kuukautta sitten. En tiijä mitä sulle on tapahtunut, mutta oli se mitä tahansa, ajan kanssa se helpottaa. Onneksi tulevaisuus on edessä ja siellä odottaa pakosta ainakin jotain hyvää. Jotain mikä antaa voimaa luottaa että kohta kaikki on taas paremmin. Pitää vaan muistaa että joskus elämässä sattuu paskaa, mutta myöhemmin voi tajuta että kaikella on syynsä, ja ilman sitä tapahtunutta paskaa ei olisi kasvanut ihmisenä niin paljoa kuin on. Kuten iteki sanoit, luota tulevaan. Mie toivon että joku ois sanonu tuon mulle kaks kuukautta sitten. Aivan järettömän tiukat tsemppihalit sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :( Niin se helpottaakin! Mua helpottaa älyttömästi se, että koen tällä tapahtuneella todellakin olleen jotain suurempaa merkitystä. Kyllä sillä oli ihan konkreettisestikin, mutta tulevaisuus näyttää kuinka paljon tämä sitten loppupeleissä tuo hyvää tulevaisuuteen. Hirveän ristiriitaista kuinka joku näin surullinen ja paha asia saattoi olla välttämätöntä? Elämä on kummallista.. Harmi jos kukaan ei ollu sanomassa sitä sulle sillon, jatkossa muista se ihan itsekin jooko?!<3

   Poista
 21. Ihania kuvia!:)


  katjazlife.blogspot.com

  VastaaPoista
 22. Voi ei, mitä ikinä onkaan tapahtunu nii mie toivotan älyttömästi voimia :( virtuaalihali Rovaniemeltä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3! Oi Rovaniemi, loppuviikosta sinne Rockyn kanssa!<3

   Poista
 23. Aaaa ihania Lontoo kuvia!! Ja tsemppiä sulle, tavallaan voin sanoa, että tiedän niin tunteen. <3

  VastaaPoista
 24. Oi tajusin vasta että käytiin kans tossa samassa Poppie's ravintolassa syömässä Fish and chips ja istuttiin jopa tuossa samassa pöydässä! :-D

  VastaaPoista
 25. Hei Anni, voisitko valaista vähän JYU:n yhteisöviestinnän pääsykokeista - miten sä oot kirjoittanut aikoinaan kirjoituksissa, eli millaiset pistemäärät sulla oli jatkoon päästessä? Millaisia valintakotehtävät olivat?

  Kiitos jos viitsit vastata! Sun blogi on huippu ja sun hauva IHANA ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, anteeksi kun kesti näin pitkään! :D M:n paperit ja ka vähän päälle 8 :) Ennakkoon piti valmistella kahden minuutin puhe jonkin tunnetun organisaation sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä ja siitä, miksi ne ovat tärkeitä. Suunnilleen sama teksti a4 paperille. Sitten he siellä nauhoittivat ja kyselivät kaikenlaista niin suomeksi kuin englanniksi :) Auttoiko yhtään? :D Kiitos sulle ja hauva kiittää myös suuresti<3

   Poista
 26. Voi tsemppihalit <3
  Vautsi nää kuvat on ihan mahtavia. :)

  VastaaPoista
 27. Etkai ole eronnut poikaystävästäsi? :(

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat