torstai 4. joulukuuta 2014

Rocky videolla

Tässä video, johon laitoin Rockysta muutamana päivänä kuvailemiani pätkiä :) Harmittaa kun en kuvannut sitä ihan pentuna! Mutta se oli silloin kyllä kokoajan mun jalassa kiinni, etten oikein ois voinut kuvatakaan.. :D

En tiedä miksi kuva meni noin suttuseksi, mutten ehdi nyt ladata sitä uudestaan.. Tietääkö muuten joku kun mun ymmärtääkseni tuohon Canonin 600d saa videokuvaan automaattisen tarkennuksen, mutta kun mää vaan en keksi miten? Vaikea kuvata tällasta huliviliä..
12 kommenttia:

 1. Tuolla 600D:llä ei ole mahdollista videokuvata automaattitarkennuksen kanssa. Sen automaattitarkennus toimii vain peilin kautta ja videokuvauksessa peili on lukittuna ylä-asentoon eikä sitä sen vuoksi voi käyttää. 650D:ssä on sen sijaan hybridiautomaattitarkennus ja sillä voi kuvata videokuvaa automaattitarkennuksella. Mulla on kanssa tuo 600D ja ihmettelin aikoinaan samaa asiaa :)

  VastaaPoista
 2. Hän on niin suloinen hurmuri! Ja vauhdikas :D kiva kun laitoit tän videon musta on aina kiva nähdä kuvia ja videoita rockysta ja kuulla kuulumisia. :) ainoo huono puoli vaa on että koirakuume kasvaa kasvamistaa! :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha sanoppa muuta :D Vielä kun sais vaan jonkun automaattitarkenteisen kameran kuvaamaan!! Se loppuu kuule vasta kun hankit sen oman koiran ;)

   Poista
 3. Voii miten ihana video Rockysta!<3 Se on kyllä niin ilonen ja leikkisä :')<3 Ps, Yks mun ainaisista biisilemppareista !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihana, tarkotit varmaan ekaa >:D Kiitos murppe<3

   Poista
 4. Ihana söpöläinen <3

  VastaaPoista
 5. Voi iekamaa mikä ihana töhö sulla siellä. en kestä ko son niin komia <3 Oispa meilläki jo vauva-aika ohi, ootan innolla että tää mun 10viikon ikäne Hertta-kämppis ois jo viksumpi teini :D Ohan tää taaperoaika ihan kivvaa ja pitäs muistaa arvostaa mutta kyllä ootan sitä että toinen tajuaa vähä paremmin maailman menosta ja keskittymiskykyäki ois enempi ko 10 min :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDD Ihanaa kirjotusta taas! :D Kyllä se pentuaika nopeesti on ohi yhtäkkiä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat