tiistai 3. maaliskuuta 2015

10 vinkkiä ihonhoitoon

Nyt tulee vinkkejä ihonhoitoon ja koska se vaan kuuluu näihin postauksiin niin tässä mun tämän aamun naama ilman mitään meikkejä.
Täällä on varmasti monia, jotka eivät tiedä mun kärsineen nuorempana pahasta aknesta. Tästä pääsette postaukseen, jossa näkyy vaihe vaiheelta kuinka syömäni Roacuttan-lääkekuuri tehosi mun akneen. En käsittele vinkeissä varsinaisesti akneihoa, mutta laitan loppuun muutaman vinkin! Toki nämä vinkit käyvät kaikille ihotyypistä ja kunnosta riippumatta.

Pese meikit pois joka ilta

Tällä on älyttömän suuri vaikutus! Itsellä käy aina niin hassusti, että kun iho on hyvässä kunnossa en koe välttämättömäksi pestä meikkejä jos oon aivan poikki. Monesti migreenissä mulla saattaa olla jopa kolme päivää samat meikit naamalla ja sen kyllä huomaa jälkeenpäin. Joillakin iho saattaa mennä jo yhdestä meikit naamalla nukutusta yöstä huonompaan suuntaan, joten miksi turhaan päästää ihoa huonompaan kuntoon laiskuuden takia, jotta voi taas panostaa siihen kun sillä jokailtaisella meikkien pesulla saa monesti jo ihmeitä aikaan.

Juo paljon vettä ja syö terveellisestiNiin paljon on puhuttu veden juonnin tärkeydestä ja edelleen tullaan puhumaan. Ei oo kahta sanaa siitä vaikuttaako veden juonti ja syömiset ihon kuntoon (lukemattomien muiden terveysvaikutusten lisäksi..) Jos et usko niin kokeile muutaman viikon ajan!

Älä käytä vanhaa meikkisientäEi, ei ja ei. Käytin ihan liian pitkään samaa meikkisientä ja se näytti tältä kun vihdoin onnistuin hankkimaan uusia meikkisieniä. Paloja oli irronnut ja se oli kaikin puolin hapero. Ei varmaan tarvitse edes selittää miksi meikkisieni täytyy vaihtaa sopivin väliajoin.. Miettikääpä huviksenne kuinka paljon meikinjämiä ja kaiken maailman iholta irronnutta töhnää sisältää meikkisieni, jota on käytetty vaikkapa kolme kuukautta?

 Vaihda tyynynpäällinen

Myös tyynynpäällinen kannattaa vaihtaa tasaisin väliajoin, sillä luonnollisesti se kerää tehokkaasti itseensä likaa ja rasvaa iholta. Sama pätee myös pyyhkeeseen. Toivottavasti kaikki vaihtavat petivaatteet ja pyyhkeensä muutenkin, mutta sillä on merkitystä myös ihon puhtauden kannalta.

Käytä ihollesi sopivia tuotteita

Rasvoittuva, sekaiho, kuiva? En tiedä kuinka tarkkoja ihoanalyysejä on olemassa, mutta jokaisen pitäisi tietää vähintään se onko iho kuiva, rasvainen vai sekaiho. Mulla on sekaiho - joka nykyisin kyllä lähentelee 'normaalin ihon'  kriteerejä - ja oon vuosien saatossa todennut parhaiksi hieman kuorivat pesuaineet ja niiden jälkeen hyvän kosteutuksen.

Vaihtele puhdistusainetta

Ainakin oma ihoni 'tottuu' puhdistusaineeseen jos käytän sitä liian pitkään ja teho kärsii. Mulla on muutama toimivaksi todettu vakkarituote, joita vaihtelen - välillä purkki kerrallaan ja välillä saatan mielijohteesta käyttää välistä vaikka viikon toista tuotetta. Hyvä vaihtoväli mulle itselleni on 2-3 viikkoa, jolloin huomaan selvästi sen tehon, jonka puhdistusaineen vaihto saa aikaan. Siinä ajassa ei ehdi käyttää koko tuubia, mutta loppu on kätevästi odottamassa seuraavaa vaihtokertaa.Tässä tällä hetkellä käytössä olevat puhdistusaineet. Kevyesti kuorivat ja ihon raikkaaksi jättävät tuotteet on mun ja mun ihon makuun.

Käytä kasvovettä


Käytän nykyisin lähes jokaisella pesukerralla myös kasvovettä. Tässä ja itseasiassa kaikissa ihonhoitotuotteissa pidän Neutrogenan tuotteista, ne on jotenkin tarpeeksi tehokkaita kuitenkaan rasittamatta ihoa.

Erisanin kasvovoiteet on myös olleet käytössä vuosia, kosteuttava kasvovoide ympärivuotisesti ja sen tukena paksumpi ravitseva 24h kasvovoide, jota käytän kun iho on kuiva eli yleensä pakkasilla ja talvella yötä vasten.


Kuori ihoa ja käytä silloin paksua yövoidettaVaikka mulla on hellästi kuorivat puhdistusaineet käytän lisäksi kerran viikossa/kerran parissa viikossa tätä Lumenen syväpuhdistavaa mineraalikuorintaa, joka on ikuisuuslemppari tuon Lumenen syväpuhdistavan turvenaamion kanssa. Kuorin ensin ihon, jonka jälkeen levitän turvenaamion kuivatulle iholle.

Joskus muulloinkin, mutta varsinkin edellämainitun hoidon jälkeen laitan Lumenen rauhoittavaa yövoidetta. Tämä voide on kaikista näistä tuotteista se, jota suosittelisin varmaan eniten! Joskus ostin tämän poistomyynneistä pilkkahintaan ja rakastuin heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Käytän tätä yleensä siis kuorinta-turvenaamio hoidon jälkeen ja laitan suhteellisen paksun kerroksen, joka saa ajan kanssa imeytyä ihoon. Joka ikinen kerta tämän tuotteen käytön jälkeen iho on aamulla niin sileä ja pehmeä, etten edes tiedä mihin sitä voisi verrata.. Purkki näyttää pieneltä, mutta taas viimeksi hämmästelin miten se on niin riittoisaa vaikka laitan sitä reilusti kuten äsken kerroinkin..


Hanki varalle puhdistusliinoja


Jos puhdistuksesta tulee lipsuttua useamminkin kannattaa varalle hankkia puhdistusliinoja, joilla suurimman osan meikistä saa pyyhittyä nopeasti pois. Tämän jälkeen kannattaa vielä pyyhkiä kasvot kasvovedellä, sillä yksinään puhdistusliinat harvoin poistavat kaikkea. Puhdistusliinojen ostoa kannattaa harkita hetki jos olet heikko sortumaan, sillä ne ovat ikävä kyllä myös helppo pakokeino ihon puhdistukseen, mutta eivät korvaa kunnon pesua puhdistusaineella. Liinapaketti kannattaa myös sulkea huolella tai ne kuivuvat nopeasti.

Puhdista iho kun vielä jaksat

En oo varmasti ainoa, jonka syy ihon puhdistamatta jättämiseen on yleisimmin se, kun puhdistusta venyttää niin myöhään, ettei yksinkertaisesti enää jaksa. Minä ainaki nukahdan sohvalle lähestulkoon joka kerta, kun kymmenen jälkeen katsotaan jotain.. Silloin pelkkä sänkyyn kömpiminen on tarpeeksi raskasta, puhumattakaan siitä, että lähtisi vielä pesemään meikkejä. Olisikin hyvä ottaa tavaksi pestä meikit jo ennen illan viimeistä lempparisarjan jaksoa.

Kuten monessa muussakin asiassa, myös ihonhoitotottumukset jäävät päälle. Jos ihon puhdistaa joka ilta hyvissä ajoin ja jaksaa hyödyntää kaikkia kaapista löytyviä tuotteita jää hyvä fiilis päälle ja palkaksi tuleva hehkuva iho kannustaa jatkamaan.Tämä postaus keskittyi nyt ihonhoitoon jättäen pois täsmälliset vinkit esimerkiksi akne-iholle. Jos kärsit aknesta mene rohkeasti ihotautilääkärille, sieltä itsekin sain helpotuksen omaan akneeni. Apteekkituotteista mieleen on jäänyt Basiron tehokkaana puhdistusaineena, joka täytyy pestä huolella pois sillä muuten aine värjää pyyhkeen. Arpiin käytin BM Regenerative Gel 28 -seerumia.

Omalla kohdallani akneen reagoitiin nopeasti ja se hoidettiin heti alkuun kunnolla pois ja uskon sen vaikuttaneen siihen, ettei mulle jäänyt käytännössä minkäänlaisia arpia. Kiitos tästä kuuluu vain ja ainoastaan äidilleni, joka piti huolta asiasta kun olin itse niin nuori, etten olisi osannut tehdä asialle varmaan mitään - varsinkaan kun en edes ollut kovin surkeana ihoni tilasta.. Tämä siis vinkkinä aknesta kärsiville, aika ja nopea reagoiminen voi olla hyvinkin merkittävää!

52 kommenttia:

 1. Tosi hyviä vinkkejä kaikki. Täällä on kamppailtu myös aknen kanssa nuorempana enemmän js nyt vanhempanakin vielä jonkin verran. Mutta hei - tohon tyynyliinan vaihtoon liittyen.. Kannattaa välillä pestä pesukoneessa myös se itse tyyny! Sielläkin kun voi muhia kaikenlaista. Mutta kannattaa laittaa tyynyn läpi muutama ommel vaikka jollain paksummalla puuvillalangalla ennen koneeseen heittämistä ettei kaikki sisukset pääse vanuttumaan yhdeksi palloksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä lisäys!! Ommel ihan vaan pitämään sisukset paikoillaan ja oikeassa muodossa? :) Moni on kyllä sanonut aknen palanneen edes osittain, saa nähdä onko se vielä itselläkin edessä.. On tuosta kuitenkin 6-7 vuotta aikaa, että ehkä siitä selvittiin lopullisesti! Toivottavasti sullakin häviää kokonaan mikäli vielä välillä vaikuttais välillä puskevan pintaan :)

   Poista
  2. Joo just niin, itse oon laittanut pari ommelta tyynyn läpi, sinne tänne. Ja ihan vaan siks, että sisukset pitää paremmin muotonsa :)

   Poista
 2. Mulla oli ylä asteella lievä akne, eikä siis tarvinnut syyä tuota Roacuttan kuuria, vaan sain erään toisen lääkerasvan (ei mittää muistikuvvaa nimestä). Se auttoi hetkellisesti, kunnes sain siitä allergisen reaktion. Mutta seltin sen lievän aknen Maine Base mineraalisuolalla, jolla pesin kasvot aamulla tai illalla, joka päivä 1kk ajan ja ikinä ole minun iho ollu niin siliä! Oon suositelu sitä monelle aknesta ärsivälle tutulle ja ovat kokeilleet, sekä ihastuneet siihen kun se oikeesti auttaa =)

  - Sinna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allerginen reaktio ei kuulosta hyvältä :s Mineraalisuola sen sijaan kuulostaa hyvältä :D Ja mielenkiintoiselta! Pitääpä ottaa selvää tuosta kun kuulostaa sen verran erikoiseltakin jopa :D Tai no ei nyt muuten, mutta varmaan kun en oo aiemmin törmänny! Huippua ku oot vinkannu muille ja tännekki nytte, kiitos! :)

   Poista
  2. Sillä suolalla voi kuoria koko kropan jos haluaa :) Kastelee eka kasvot ja hellästi sitte hieroo pienen määrän sitä suolaa kasvoille ja huuhtelee pois. Pitää vaan rasvata hyvällä, kosteuttavalla rasvalla lopuksi ni siksi parhain käyttää illalla.

   -Sinna

   Poista
  3. Voi kuvitellakin, että kaipaa hyvää rasvausta sen jälkeen :)

   Poista
 3. Siis viime viikolla mä pyyhin muutamana iltana vaan noilla pyyhkeillä naamaa ja sen jälkeen pesin vedellä. Huomas kyllä heti eron ku alko tulee näppyi naamaan yms, et kyllä naama täytyy pestä kunnon pesuaineilla joka ilta! Ite en _ikinä_ nuku meikit naamassa, vaikka olisi kuinka villi yö takana :-D Se on mun mielestä kauheen epähygieenistä (niin kuin se onkin) ja ällöttävää! :D Hyviä vinkkejä kaikki, vedenjuonti on kaiken a ja o!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! :D Joskus kun on pyyhkiny kahellaki sellasella naaman ja sen jälkeen vielä irtoaa likaa niin eiköhän se kerro jo riittävästi :'D

   Poista
 4. Voi kaunokainen!
  Ja hei hyvä postaus! pitää varmaan tallentaa tää johonkin suosikkeihin, koska oon niin surkimus näissä naamanpuhdistus-asioissa.. Pitäis skarpata! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toinen siellä! Hahah nyt skarppaat! :D Ei ehkä näy vielä, mutta ootas kun oot vähän vanhempi :S:D Kunnon pelottelua, mutta niinhän se menee!

   Poista
 5. Sulla on kyllä niin kauniit kasvot, myös meikittömänä! :) ja ihanan näköinen iho. Mulla myös ollut nuorempana akneen taipuvainen iho mut en oo mitään kuuria koskaan "uskaltanut/osannut" käyttää. Mä itse pesen(!) naamani illalla aina ihan perusVOITEELLA ja ei ole koskaan ollut näin hyvä iho kuin nyt. Oon kuluttanut niiiin pitkän pennin aikoonaan kaiken maailman pesujuttuihin ja kasvovesiin löytämättä itselle sopivaa. Tuo rasvalla pesu on omalla kohdallani tosi jees, pintakuiva iho kun on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :') Se on jännän miten joillakin sopii perusvoiteella pesu ja jotkut käyttää oliko se nyt kookosrasvaa? Itsekin pesin perusvoiteella joskus hmm, oisko ollut Roaccutanin aikana kun se kuivattaa ihoa niin hulluna.. Muuten ei kyllä tähän naamaan toimis :D Tai ehkä toimis jos lopettais nämä nykyiset ja antais ihon tottua niihin.. Toisaalta mulle on tosi tärkeää se kirpsakka, jopa kylmän tuntoinen raikkaus, joka näistä puhdistusaineista (varsinkin tuo Garnier) jää iholle.. :) Sitä ei kyllä saa vain perusvoiteella.

   Poista
  2. Aivan totta! 😊

   Poista
  3. 8) Mutta onhan se totta, että mielummin jollain luonnollisella perusvoiteella jos se vain riittää iholle!

   Poista
 6. Hyviä vinkkejä oot saanut kasattua! :) En yhtään itse tykkää nukkua meikit kasvoilla. Vaikka kuinka myöhään menisikin niiden pois peseminen, pesen silti - aina! :D Ja oon huomannut vedenjuonnilla olevan oikeasti suuri merkitys ihon hyvinvointiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kuule parempi ku hyvä! :D Veden juonnin tärkeys on jännä kun ei sitä oikein usko ennenkuin itse kokee :p

   Poista
 7. Missä hei tota Erisanin 24h rasvaa myydään täällä Jyväskylässä? Toi toinen puteli onkin mulle tullut tässä hyvinkin tutuksi mut voisin kokeilla tota toistakin :)

  -betseda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä kaikkialla, missä on tuota Erisanin perusrasvaakin, eli no.. kaikkialla suunnilleen! :D Viimeksi ostin Seppälän Prismasta, mutta kyllä mun mielestä on Kolmikulmalla Ja Herkussakin :)

   Poista
  2. Aijaa, oho! Mitenkäs mä en oo taas huomannut :D Toisaalta, bongasin Erisanin tuotteet vasta viime syksynä ku naama oli niin kuiva ettei mikään tuntunu auttavan. Mut kiitos tästä! :)

   Poista
  3. Eikai sitä jos ei oo ollut tarvetta ja kun ne on ihan samannäköiset tuubitkin ainakin nopealla vilasulla :)

   Poista
 8. Oho, mä en tienny että sulla on ollut akne ja vielä noin pahana. Ei uskoisi nykyisesti naamavärkistä. Oot kyllä kaunis ilman meikkiä ja sulla on ihanan sileä iho. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä kyllä itsekään oikein enää uskois! Musta on "kiva" muistutella siitä, sillä niin helposti tulee ajateltua, ettei aknesta voi päästä eroon tms, niin tässä elävä todistus, että voi! Ja se on kans tullu huomattua aiempien aknepostausten kommenteista, että yllättävän monella on/on ollut aknea ja ovat ajatelleet, ettei siitä pääse koskaan eroon.. Niin surullista joutua ajattelemaan sellasta :( Kiitos Jenna! :)

   Poista
 9. Olipas kiva postaus ja hyviä vinkkejä! :) Nyt tän innoittamana pakko mennä vielä laittaan kosteuttava naamio ennen ku meen nukkuun! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! :D Postaus siis onnistui jos se sai sut innostumaan! :D Hassua, miten kaikki naamiot ja muut unohtaa jotenkin tosi helposti jos ei tuu hetkeen käytettyä :D

   Poista
 10. Ei kyllä uskoisi että sulla ollut noin paha akne! Tosi hyvin olet päässyt eroon ja iho näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En uskois itsekään, jotenkin niin kaukaista! "Onneksi" on kuvia, joita voi katsella niin saa vähän perspektiiviä jos joskus tällainen hyvä iho alkaiskin jostain syystä tuntumaan pahalta :)

   Poista
 11. Hyviä vinkkejä ja uskomattomaan kuntoon oot ihosi saanut! Tuo veden juonti on kyllä totta ja toinen mikä vaikuttaa on sinkin saanta. Minulla todettiin kuukausi sitten alhaiset sinkkiarvot verikokeilla ja nyt kun syön sinkkivalmistetta, on myös ihon ja hiusten kunto parantunut huimasti lyhyessä ajassa! Pitää varmaan ostaa tuota yövoidetta, kuulostaa lupaavalta. Nuo poistotarjoukset ovat kyllä hyviä, itse hamstrasin poistolaarista Lumenen sos-päivävoidetta, joka tekee ihosta todella pehmeän ja rauhoittaa kuivia/ärtyneitä kohtia.
  Täytyy vielä todeta, että blogisi on aivan lempparein kaikista! Kommentoin aika harvakseltaan, mutta haluan vain sanoa, että toivon sinulle kaikkea hyvää ja toivottavasti et ikinä lopeta bloggaamista. Blogissasi yhdistyy todellinen naiskauneus, luonnollisuus, uskallus kokeilla erilaisia tyylejä ja rohkeus olla aidosti oma itsensä. Esimerkiksi viimeisin ruokapäiväkirjapostauksesi oli mielestäni mieletön osoitus siitä, että olet rehellinen lukijoillesi ja kuitenkin suhtaudut rennosti ruokailuun ja syöt monipuolisesti. Vaikka olet todella kaunis, on blogisi kuitenkin ihanan kaunistelematon. Tuntuu kuin sinut tuntisi oikeasti. Kiitos! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos valtavasti noin ihanasta kommentista!! On aina niin mahtavaa kuulla tämmöistä palautetta ja valitettavan usein sen jotenkin unohtaa, että siellä ruudun toisella puolella on olemassa tuollaisia huipputyyppejä, jotka ajattelevat tästä blogista noin vaikkeivat monesti kommentoisikaan! Kai pitää vain luottaa itseen ja omaan blogiin ja muistella niitä kaikkia ihania kommentteja joita oon saanut, kuten tämä sunkin!<3 Piti ihan lukea uudestaan :') Toisekseen mää en kyllä tiedä noista lisäravinnejutuista ja sinkistä sun muista yhtään mitään jos rehellisiä ollaan.. Aina joku sanoo, että jotain pitäis syyä ja toinen sanoo että ei tarvi ja sitten joku vielä sanoo, että tietyllä ruokavaliolla kaikki on kunnossa. Ota siitä nyt sitten selvää mitä just ite tarvis ja mitä saa luontaisestikin tarpeeksi :D

   Poista
  2. Toi on kyllä ihan totta! Oon syönyt aikasemmin tosi paljon kaikkia kapseleita millon mihinkin vaivaan, kunnes vihdoin lääkäri sanoi että nyt lopetat ja syöt vain yhtä valmistetta (joka sisältää juurikin tuota sinkkiä ja muita tärkeitä). Ja kun veriarvot ovat kohentuneet voi senkin lopettaa. Eli ei kannata popsia vitamiineja tai lisäravinteita turhaan, ettei sekoittaa kroppansa kuten minä onnistuin tekemään.
   Ihanaa että kommenttini ilahdutti, niin myös uusin postauksesi! Uskon blogiasi lukevan moni samankaltainen lukija kuin minä, joka ei vain uskalla tai jaksa sanoa kuinka paljon tätä arvostaa ja kuinka mukavaa kirjoituksiasi on lukea ja kuviasi katsella. :)

   Poista
 12. Huh. En yleensä koskaan kommentoi mihinkään blogiin, mutta nyt on pakko. Oot aivan upean näköinen :D Oon selaillu tässä kipeänä ollessa sun blogias ja ei voi muuta sanoa kuin WAU. Aknesta ei todellakaan näy jälkeäkään ja sun vartalo on niin upea, kun oot niin muodokas. Wau!!!!!!!!!!!!!! :DD Oot jotenkin aivan älyttömän upea :DDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! :D Kiitos valtavasti!<3 Haha välitty sun nauruhymiöt tänne ja mua naurattaa nyt ihan hulluna, en tiiä miksi :DD KIITOS!!!<3

   Poista
 13. Oi sun ihosi on kyllä upeassa kunnossa nykyään!:) Siis tuo vedenjuonti en tiiä miten voi olla niin vaikeeta, vaikka oon hyvin tietoinen että pitää ja se on hyvästi nii silti se vaan unohtuu koulussa on vielä helppo kun on vesipullo, mutta just kotona olessa saatan unohtaa kokoveden olemassa olon.. Ja voisinki testata joitain noista puhdistus aineista vaikuttaa kaikki hyville ja mullaon juuri oma puhdistus aine loppu! Tää oli muuten tosi selkeesti ja kivasti kirjoitettu tää postaus, iso peukku siitä!=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara! :) Mullekkin se oli ennen, mutta sitten vain ilmeisesti totuin jotenkin siihen veden juontiin niin nykyisin on pakko olla lähestulkoon kokoajan vesilasi vieressä :D Ota kotiinkin vaikka litran vesipullo, jonka otat tavoitteeksi juoda kotona? Helposti veden juonti unohtuu ja juodun veden määrää on vaikea hahmottaa jos sitä ei ole konkreettisesti missään tiettyä määrää - siksi vaikka kotiinkin vesipullo on hyvä niin näkee ainakin paljonko juo.. Testaa ihmeessä jotain!! :)

   Poista
 14. awesome blog!

  fridaynightstyle.com

  VastaaPoista
 15. Vitsi miten ihana löytää tällainen blogi!<3 mie painiskelen tosi paljon miun kasvojen (ja selän) ihon kanssa ja se vaikuttaa tosi paljon itsetuntoon :/ miulla oli pitkään tapana joka ilta pestä meikit ja hoitaa kunnolla, mutta nytten oon lipsunu taas parina päivänä ja kyllä huomaa taas naamasta että on jääny puhdistus väliin. Mie jään ehdottomasti seurailemaan siun juttuja, kiitos paljon tästä postauksesta! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selina ja tervetuloa seurailemaan 8)<3 Mulla ei oo koskaan ollut ongelmaa missään muualla kun kasvoissa, vaikka aika monellahan on just selässä tai rinnassa.. Siitä en siis osaa sanoa oikein mitään muuta kuin, että kyllä se vielä lähtee usko pois! :) Muistahan puhdistaa iho aina, se on aikas merkittävää!

   Poista
  2. Senkun muistaisikin tai oikeastaan se menee aina just siihen että eienää jaksa! Miekin aina nukahdan sohvalle ja sitten yläkertaan raahautuessa on aina se "pesen naaman sitten aamulla"-fiilis! Meikkisieniäkin mie käytin aina niin loppuun asti että ne oli ihan murusina. Vaihdoin ne kuitenkin vähä aika sitten siveltimiin ja niitten käytönkin oon huomannu vaikuttavan ihon kuntoon :) sienet lensi melkosta vauhtia roskiin kun en saanu sitä bakteerien määrää enää mielestäni :'DD

   Poista
  3. Niiin sama täällä.. :D Siks kirjotinkin, että pitää pestä meikit aina sitä ennen ;D Kyllä omaa sohvalle nukahtelua yleensä ainakin osaa aika hyvin ennakoida! En oo koskaan kokeillu siveltimiä, mutta ehkä pitäis.. Oon vaan niin huono testaamaan mitään uutta tai poikkeemaan rutiineista tällaisissa "perusjutuissa" :D

   Poista
  4. Niinpä! :D miekään en ollu ikinä aiemmin kokeillu siveltimiä ja siitä asti kun oon aloittanu meikkaamisen niin oon käyttäny vain meikkisientä. Ja aluks pelotti että enhän mie ees varmaan osaa niitä käyttää. Mutta sitten jonkun ajan opettelun jälkeen sujuukin jo ihan kivasti! Kantsii kokeilla! :))

   Poista
 16. Hyviä vinkkejä!:) Tuo meikkisieni juttu on ihan totta! Helpolla se vain jää vaihtamatta:/

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta.. Kun katsoo tuota munkin meikkisientä (jonka karmeus ei edes välittynyt kuvasta) ei paljoa hymyilytä >:D

   Poista
 17. Tuo puhdistusaineeseen "tottuminen": iho ei siis totu aineeseen, vaan kun se muuttaa muotoaan (paranee, kuivaa, rasvoittuu.. ihan vuodenajastakin riippuen) :) eli jos oot ensin pessyt näppyistä ihoa jollain tuhdilla putsarilla, niin parin viikon päästä iho on jo paremmassa kunnossa ja joku miedompi putsari tuntuu paremmalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm paha sanoa mistä se sitten johtuu :) Mulla on siis 2-3 tiettyä ainetta, joita käytän aina todella satunnaisia poikkeuksia lukuunottamatta ja ainakin täällä se vaikutus on parempi joka ikinen kerta kun vaihdan ainetta.. Varmastihan noissakin on joitain pieniä eroja, mutta kyllä nuo mun käyttämät aineet on melko pitkälti samanlaisia, etten usko omalla kohdalla sen ainakaan täysin johtuvan siitä, että joku aine olisi tujumpi ja joku niin paljon lempeämpi yms.. Paha sanoa tietenkään kun OIKEASTI tiedä kun ei oo mitään tutkimusta asiasta, mutta näin oon itse kokenut tässä useamman vuoden aikana :D

   Poista
 18. Hyviä vinkkejä! :) Noi Erisanin rasvat on munkin suosikkeja, niin kevyitä ja ah, tuoksuttomia! Pitäiskin seuraavalla kerralla kokeilla noita Lumenen yövoiteita, oon toistaseks ollut merkin puhdistustuotteiden ja meikkivoiteiden ystävä, niin ehkä ois aika laajentaa. Toi tyynyliinanvaihtojuttu on muuten ihan totta, samoin likanen pipo voi selittää, miksi niitä näppyjä ilmestyy otsaan huolellisesta puhdistuksesta huolimatta.
  Sun iho (no sinä myös, haha) on kyllä todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo likaset pipot, hyh :D Löytyy täältäkin joitain kappaleita...... Hyvä pointti siis! Kokeile ehdottomasti tuota Lumenea! Sulla on kyllä niin täydellinen iho, ettet mitään tarvis varmaan edes ;) Kiitos Helena<3

   Poista
 19. Vau, ei tosiaan uskoisi, että sulla on joskus ollut akne! Mielettömän hyvään kuntoon oot ihosi saanut. :) Ja hyviä vinkkejä kaikki, etenkin toi veden juominen on tärkeää, se kun jää niin helposti tekemättä. Pitää vaan muistuttaa itseä jatkuvasti, niin siitä tulee pikkuhiljaa tapa. Meikkisieni pitäis vaihtaa joo, kiitos muistutuksesta! :D

  VastaaPoista
 20. Sä oot Anni saanut ihos ihan mielettömän hyvään kuntoon aknen jälkeen:)

  VastaaPoista
 21. Luulin ensin tota vanhaa meikkisientä ruisleivän palaseks... ;D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat