torstai 26. maaliskuuta 2015

Tinder parisuhteessa ja muut vastaukset

Mikä on sun pahe?
Herkuttelu. Ja sellainen surullisessa fiiliksessä kiemurtelu jos sellainen nyt lasketaan paheeksi :D Voiko pahe olla myös esim laiskottelu vai miksi mun mielestä pahe on jotain jollain tapaa konkreettista?

Itsetuntosi asteikolla 1-10?

Milloin koet olevasi parhaimmillasi?
Kun oon poikaystävän kainalossa (vähissä vaatteissa) ja höpötellään.


Mitä odotat tulevaisuudelta?
Keksin työn, josta oikeasti nautin ja jota teen innoissani. Ostetaan asunto, jota saa remppailla ja josta tulee just sellanen kun mun visioissa. Rocky kasvaa ja lopettaa tuollaisen nuoren koiran riekkumisen ja hökeltämisen - toivottavasti saadaan myös kotipihan vahtihaukku ja kiihtyminen pois.

Lemppari vaatteesi?
Hyvin istuvat tiukat, mutta joustavat housut ja rento paita. Tai rennot, löysät housut, tennarit ja napapaita.

Mitä kesäsuunnitelmia sulla on?
Reissata paljon ihan täällä Suomen sisällä ja kehittyä hulluna kuvaajana. Niin ja tietty kouluttaa Rockysta superkoira >:D

Mikä on paras saavutuksesi?
Tää ei oo konkreettinen saavutus, mutta se kuinka oon kasvanu ja ymmärtäny asioita vuoden, parin sisään. Onhan tämä prosessi edelleen käynnissä.. Jotenkin oon paljon vahvempi ja luottavaisempi siihen, että mää pärjään. Se tuo lujuutta tähän parisuhteeseenkin kun en enää tavallaan pelkää sitä, että mitä jos joskus erotaan niin oisin ihan hukassa. Niin oisin ajatellut ennen ja sen takia tavallaan roikkunut toisessa, mutta nyt koen asian niin, että jos joskus erotaan se on surullista ja raskasta, mutta elämä jatkuu ja selviän. Ehkä siis se, etten oo enää niin riippuvainen kuin oon joskus ollut.

Kerro sun mielestä hyvä elämänohje meille lukijoille?
Tehkää asioita, joista nautitte ja älkää tehkö niitä juttuja, jotka ei tunnu hyvältä! Oli kyse sitten parisuhteesta, ystävistä, urheilusta, mistä tahansa! Ja yrittäkää miettiä valintojanne niin, että mitä mieltä oisitte kyseisestä valinnasta vaikkapa viiden vuoden päästä.


Haluaisitko lapsia?
Haluan, kaksi ois hyvä.

Mikä on sun vaatekoko?
Yleensä 36, mutta joskus jotkut vaatteet 34 vaikken kylläkään käsitä miten se on mahdollista :'D

Ikäsi ja poikaystäväsi ikä?
Oon 22 ja poikaystävä pari vuotta vanhempi.

Mikä on parasta elämässä nyt?
Ihan vaan oleminen mun poikien kans! Yhdessä pihalla käynti ja sohvalla sarjojen kattelu sekä tietenkin valoisat aamut ja lämpenevät ilmat.

Omasta mielestäsi paras luonteenpiirteesi?
Herkkyys, empatiakyky.


Missä olet hyvä?
Tunnelmoimaan, ajamaan autoa, väistelemään pakollisia tehtäviä, kirjoittamaan, pohdiskelemaan, ymmärtämään erilaisia mielipiteitä ja näkökulmia.

Mistä haaveilet juuri tällä hetkellä?
Siitä, että Rocky lopettaisi haukkumisen kotipihalla ja oppisin käyttämään kunnon kuvanmuokkausohjelmaa.

Tämänhetkinen suosikki matkakohteesi, jossa olet käynyt? (saa valita kaupunki, ranta- tai elämysmatkojen välillä)
Tähän on pakko sanoa Cannes, jossa oltiin viime kesänä! Se oli hyvä yhdistelmä kaupunkia, rantaa ja kauniita maisemia. Plussaa toki myös lyhyt matka Nizzaan. Pariisi kyllä saattaisi mennä edelle jos olisin vain käynyt siellä lähivuosien sisään alkukesästä.


Mitä mieltä olet tinderin käytöstä parisuhteessa? Nyt jos poikaystäväsi siellä esimerkiksi olisi niin olisiko se ihan ok sinulle?
Se ei ois ok, mutta en kieltäis sitä toiselta sillä ei suhde voi toimia niin, että asioita kielletään tms. Jos seurusteleva ihminen käyttää tinderiä pitäis ennemminkin miettiä sitä, mikä suhteessa on pielessä kun tarvii olla tinderissä? Eikö seurustelukumppani kiinnosta vai eikö häneltä saa tarpeeksi huomiota? Jos poikaystävä ei saisi multa huomiota niin ymmärtäisin tinderin, vaikkei se nyt ratkaisu mihinkään ole :D Mutta nyt kun huomiota varmasti tulee riittävästi niin mulla ois enemmänkin surullinen fiilis siksi, koska kokisin asian varmaan niin etten riitä hänelle. Joka taas sitten johtais siihen pohdiskeluun ollaanko me sittenkään hyvä pari? Mun mielestä seurusteleva ihminen ei oo tinderissä jos on tyytyväinen parisuhteeseensa (ja myös itseensä).

Jos voisit elää jonkun päivän uudestaan, mikä se olisi?
En kyllä osaa sanoa tiettyä päivää, jonka eläisin uudestaan. Virheitä oon tehnyt, mutta kaikista oon oppinut enkä ehkä uskaltaisi luopua mistään niistä, sillä ehkä sitten jotain tärkeää ois jäänyt tajuamatta..?

Onko valokuvaaminen siis nykyään päätoiminen tulonlähteesi vai käytkö vielä muissa töissä?
Periaatteessa on "päätoiminen" tulonlähde sekä saan satunnaisesti blogista ja muusta vastaavanlaisesta rahaa. Vuoden loppuun tein kuukauden sijaisuuden henkilökohtaisena avustajana ja samanlaista sijaisuutta teen nyt kesäkuun loppuun asti.

Millaisia blogeja tykkäät lukea?
Blogeja, joissa on jotain särmää, elämänmakua ja tunnetta! Joko ihan teksteissä tai sitten niin, että se välittyy kuvista. Esimerkiksi tätä blogia rakastan juurikin noiden elämänmakuisten kuvien takia!

Haluatko/aiotko ottaa vielä toista koiraa tai muuta lemmikkiä?
Haluaisin joskus Rockylle kaverin. Mutta varmaan sitten kun asutaan jossain muualla ja (jos/)kun Rocky on täydellinen esimerkki pikkuiselle.

Pitkä paita/mekko on saatu House of Brandonilta, täältä.

Miten saat ihmiset rennoiksi kameran edessä?
Heh, siinä onkin vielä reenattavaa! :D Oon tottunut kuvaamaan liikaa bloggaajia tai kavereita, jotka osaa olla kameran edessä ainakin suhteellisen luontevasti :D

Mikä on sellainen muisto, minkä tuut muistamaan ikuisesti?
Aika kamalaa sanoa näin jo nyt, mutta Rockyn kyllä tuun muistamaan ikuisesti kun siitä aika jättää. Alkaa jo ihan nyt itkettämään.. Onneksi sillä on vielä piiitkä elämä edessä<3

Oletko tyytyväinen elämääsi juuri tällä hetkellä? Jos et, mitä muuttaisit?
Tällä hetkellä ei oo varmaan yhtäkään tiettyä asiaa, jonka muuttaisin. Oisin halunnut opiskella paremmin lukiossa ja jättää salibandyn pelaamisen pois niin oisin ehkä välttynyt siltä burnoutilta, joka jotenkin vaikuttaa edelleenkin..

Mikä on sun hartain toiveesi?
Niinkin omalaatuista kuin elää onnellinen ja terve elämä rakkaiden ihmisten ympäröimänä ja unelmia tavoitellen ja mielellään välillä saavuttaenkin.


Mistä asioista tykkäät itsessäsi ? Mainitse ainakin viisi. (Voi olla ruumiinosia, luonteenpiirteitä yms.)
Syvällisyydestä, silmistä, hiuksistä, sellaisesta hassusta terävän säpäkästä luonteenpiirteestä, itsevarmuudesta, tunteellisuudesta, kapeista käsistä ja sormista sekä siitä, että osaan hyväksyä itseni.

Mikä on sun motto?
Mulla ei oo koskaan ollut mottoa ja tuskin tuleekaan!

Millainen rotu aussie on lemmikkinä, onko ollut helppo koira?
Mulle on ollut kohtalaisen helppo, joskin tuo pihan vartiointi ja siinä kiihtyminen on ollut yllättävän haastavaa saada pois. Potentiaalia on ollut paljon vaikeaksi koiraksi, mutta hyvin on saanut huonot piirteet pois ja hyvät esiin kun on nopeasti ja oikealla tavalla osannut reagoida, tosi hyvä ja hyvä luonteinen koira kun on kyseessä kuitenkin.

Onko ollut helppoa opettaa ja kouluttaa?
Nopeasti oppii asiat ja reagoi mun liikkeeseen ja äänenpainoon yms muihin pikkujuttuihin. Helposti myös huono asia, sillä jos itse toimii väärin niin koira oppii nopeasti myös ne huonotkin jutut.

Kuinka paljon liikuntaa on tarvinnut, onko hajottanut tavaroita?
Vähemmän kuin olin ajatellut. Voisi viuhtoa menemään vaikka koko päivän, mutta jos mitään ei tapahdu niin nukkuu rauhassa vaikka koko päivän. Toki myös totuttamiskysymys ja yksilösidonnaista. Ei oo hajottanut muuta kuin viidestä kengästä jotain pientä. Kahdet on vaan menny käyttökelvottomiksi. NIIN ja söi poikaystävän silmälasit, mutta se meni ihan puhtaasti 8kk hulivili iän ja sen piikkiin kun ei ollut saanut tarpeeksi tekemistä ja oli ollut yksin lähes puoli päivää.

Kuinka valmistauduit koiran hankintaan? Luitko koirakirjoja tms?
Oon valmistautunut koiran hankintaan koko elämäni ja jo ennen oikeaa ajatustakaan koiran mahdollisesta hankinnasta olin lukenut ausseistakin kaiken mitä vaan netistä vastaan oli tullut. Toki jotain päteviä koirakirjoja ois vielä voinut lukea eikä koskaan voi tietää tarpeeksi! Tää kulunut aika Rockyn kanssa on opettanut aivan älyttömästi kaikkea ja osaan kyllä tehdä monta asiaa erilailla jos joskus tulee toinen koira.


Mitä tykkäät Oulusta kaupunkina? Millaisia ihmisiä siellä mielestäsi on? Onko Oululaisiin helppo tutustua?
Kesällä ihana paikka ja tykkään muutenkin kovasti, mutta vähän kaukana kaikkialta.. Hyviä ihmisiä ja mun kokemuksen mukaan siellä on kyllä helppo tutustua muihin!

Mikä on Oulun parhain vuokranantaja?
En oo asunu muualla kuin kaverin asunnossa pari kuukautta alivuokralla >:D

Missä kaupunginosissa olet asunut Oulussa?
Lämsänjärvellä, Ranta-Kastellissa, Haapalehdossa ja hetken "asunut" keskustassa sekä Maikkulassa.

Vaikutatte poikaystäväsi kanssa hyvin onnellisilta, mietinkin että onko teillä ollut koskaan mitään suurempia riitoja? Jos on ollut niin miten olette ratkaisseet ne?
On meillä ollut vääntöä asioista, muttei varmaan mitään riidaksi määriteltävää. Enemmänkin sitä, että ollaan nähty jotkut asiat niin erilailla ja se on aiheuttanut väittelyä, surua ja ajatuksia siitä, sovitaanko me edes yhteen.

 Onko teillä ns turhia riitoja vai oletteko tosi samanlaisia ihmisiä?
Kuten sanoin varsinaisia riitoja ei ole, ainoastaan ollaan välillä eri aaltopituuksilla. Alkuun oltiin aina eri aaltopituuksilla ja keskusteltiin monesti siitä, että ei meistä voi tulla mitään kun ollaan aivan toistemme vastakohtia :D Nykyisin ollaan kuitenkin aivan ku tehdyt toisillemme ja hyvin on tasoittunut aaltopituudet suunnilleen samoille taajuuksille ja ainakin pyritään paljon keskustelemaan ja käymään läpi niitä juttuja, jotka nähdään erilailla.

Mitä haluaisit tehdä työksesi valmistuttua yliopistosta? Onko mielessä jo tietty ammatti tai minkä tyyppisen työpaikan haluaisit, jos saisit valita?
Tähän on kyllä pakko sanoa, että ei sitten minkäänlaista hajua!


Haluatko asua jossain vaiheessa pääkaupunkiseudulla? Entä ulkomailla?
En välttämättä enää kun tuntuu, että haluan enemmänkin lähelle metsää Rockyn takia. Sillon kun halusin pääkaupunkiseudulle niin halusin kuitenkin aika keskustaan. Ulkomailla kyllä haluaisin joskus asua ja toivottavasti se onnistuukin!

Mistä pidät eniten Jyväskylässä?
Siitä kun välimatkat on lyhyet ja tää keskus on aika tiivis. Se tosin on myös asia, jonka takia tiiän haluavani pois täältä sitten "oikeasti aikuisena".

Näetkö paljon unia?
Näen :D Ihan valtavan paljon, ihan hulluja tarinoita ja seikkailuja!

Miten tärkeää musiikki on sinulle? Mitkä ovat sinun ulkomaalaiset suosikkiyhtyeet/artistit? Pidätkö keikoilla tai festareilla käymisestä?
Musiikki itsessään on tosi tärkeää ja imen siitä paljon energiaa ja onnea itseeni. Mulla ei oo varsinaisesti tiettyjä suosikkeja, mutta ekana tulee mieleen Lana Del Rey! Pitäisin varmasti, mutta en oo koskaan käynyt juuri missään.. Ajattelen jotenkin liikaa niin, ettei se kannata ja maksaa paljon yms vaikka yleensä mua sitten harmittaa kun en oo mennyt :D

Mikä on parasta mitä sulle on koskaan tapahtunut? Entä pahinta?
Paha kysymys! Parhaat asiat on varmaan ne, että synnyin niin hyvään ja rakastavaan perheeseen terveenä, löysin sattumalta nykyisen poikaystävän eli myös se kun päätin uskaltautua tulla jyppilään opiskelemaan ja se, että mun eläinallergia on hävinny ja oon pystynyt hankkimaan koiran, jonka oon aina halunnutkin. Jälkimmäinen kysymys on vaikea, koska pyrin aina ajattelemaan kaiken oppimisen ja kehittymisen kannalta.. Pahinta on varmaan huonot asiat, sairaudet joita läheisillä on ollut ja onnettomuus, jossa menetin tärkeän ihmisen.

Minne haluaisit matkustaa?
Voi kuule, vaikka minne! Amerikkaan ja Australiaan nyt näin ainaki alkuun! Ja jonnekkin Filippiineille tai niille seuduille.


Lempiväri? Lempparikarkit? Lempparivaate? Lempparikirja?
Vaatteissa maastonvihreä ja aavikonruskea! Karkit riippuu niin paljon fiiliksestä!!!!! :D Voin joskus ottaa kuvan mun irtokarkkipussista >:D Yhtä vaatetta en kyllä pysty nyt nimeämään.. Enkä kirjaakaan, mutta kaikki sellaiset, joissa on jännitystä, romantiikkaa, mystisyyttä ja paikalleen loksahtelevia palasia. Madeleine Brentin kirjoista tykkäsin hulluna joskus kymmenen vuotta sitten, mutta kaipaisin ehkä jotain vähän tuoreempaakin lukemista..


33 kommenttia:

 1. Kiitos tuosta blogivinkistä! Jäi kyllä samantien seuranta listalle :) Ja voi että sie oot kaunis!!

  -Sinna

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva postaus ja ihastuttavat kuvat! <3 :) Ihana sinä ja blogi! Kivaa viikkoa, pus!

  VastaaPoista
 3. Ei vitsi, häpeällistä, mutta en oo ennen kunnolla lukenut sun blogia. Tuli sitten luettua aika pitkäkin matka taaksepäin - ihan huippublogi! Ja sun kuvat, ah, täydellisyyttä :)

  http://jasminsofi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla että kiinnosti lukea vähän taaemmaskin! :)

   Poista
 4. Aivan ihana nahkareppu! Mistä olet hommannut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2e kirppikseltä Tampereelta >:D Monta vuotta metsästin reppua ja sitte tuurilla löysin! Haluisin niin paljon ruskean...

   Poista
 5. tykkään sun blogista hirveesti sen takia, että sulla on jotenkin todella ihailtavan rehellinen tapa kirjoittaa! :) kirjoitat niin elämänmakuisesti ja aidosti, että uusikin lukija pääsee heti mukaan ja jaksaa aina lukea postaukset ensimmäisestä viimeiseen sanaan. oot todella kiinnostava tyyppi varustettuna kauneudella ja älykkyydellä! jatka samaan malliin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni :> Toivottavasti tekstistä välittyykin sellainen fiilis, itse kun on tosi vaikea sanoa mitään omasta tekstistä tai blogista ylipäätään! Huh toisiks viimeiselle lauseelle<3

   Poista
 6. olipas kiva lukea vastauksiasi :) huomaan samaistuvani tuohon kohtaan, etten enää ole tavallaan riippuvainen parisuhteesta, niinkuin jossain vaiheessa ehkä olin.. siltikään en voisi kyllä kuvitella elämääni ilman poikaystävääni! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla! Ja siis en minäkään voisi, mutta ei suhteesta siltikään saa olla riippuvainen :) Onneksi et sinäkään ennää oo! Helpottaa koko suhdetta valtavasti jos on sellasta normaalia luottamusta ja joustoa yms :)

   Poista
 7. Tämmöset kysymyspostaukset (tai vastauspostaukset) on huippuja ! Huomasin kyllä paaaaaaaaaljon samoja juttuja esim. toi "parasta just nyt elämässä"-kohta oli ihan ku mun suusta :-D Muuta en tarvii ku mun pojat ja kaikkea rentoilua, yhdessä ulkoilua ja siinä missä syksyllä ei katsottu ollenkaan telkkua niin nyt kaikki illat menee telkun edessä tyyliin Maajussille Morsianta tai Temptation Islandia katsellessa >:-D Ja sama toi, että aikasemmin halusin ehdottomasti asumaan keskustaan, mutta nyt kun alustavasti ollaan tori:fi:stä katsottu vähän Jyväskylän asuntotarjontaa niin iskin jo silmäni yhteen unelmarivariin SIIS RIVITALOASUNTOON missä oli oma piha ja kaikkea mikä ois niin huippua koiran kans ! Tulee ihan mummomeininki ku kohta varmaan viljelen jotaki omia tomaattejaki pihalla :-D Harmi vaan että se oli liian kaukana eli kyllä se Lutakko pitää edelleen unelmapaikan titteliä hallussaan, mut saa nähä mihin päätyy !

  Niin ja laiskottelu lasketaan ehdottomasti paheeksi ! Tai se on ainaki mun pahe :-D.. varsinki ku ois hirveesti hommaa (pääsykoelukeminen, työt jne) niin tulee tehtyä kaikkea muuta krhm.. No tein nyt kyllä lukusuunnittelman eli toivottavasti kauppis tai yhteisöviestintä (!) kutsuu syksyllä !

  Nojoo semmonen romaani, nyt se Maajussille Morsian alkaaki nii täytyy hypätä sohvalle sitä katsomaan XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä!! :D Mekin ollaan jotain rivareita ja kunnon maaseutumökkejä kateltu >:D HAHAHA no meillähä oli tomaatit ja yrtit jo viime kesänä, tosin parvekkeella XD Yhteisöviestintä!!! Woooop :D Toivottavasti jaksat nyt opiskella ja vaikka motivoida itteäs tänne muutolla ja kämppien kattelulla ;) Ihanan pitkä kommentti, kiitos Emilia!<3

   Poista
 8. oikeesti ootan jo himoiten kuvaa sun karkkipussistaXDD mitä ihmettä. Vissiin tekee itellä vähän mieli karkkia :D

  VastaaPoista
 9. Noi valkoset tennarit <3 Täällä Oulussa on kyllä kunnon takatalvi, saa suosiolla hylätä kaikki kesäkengät vielä vähäksi aikaa :(

  www.kenkafriikki.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi raasu :( Oli täälläkin pari päivää sellanen kunnon talvimyräkkä, nyt päivällä on jo ihan kiva ilma vaikka tuulee ku mikäki.. Aamulla tosin oli joku -14 :D Että ei täälläkään aivan täydellistä kevättä juhlita! Eiköhän pian kuitenkin :)

   Poista
 10. Tuotanoin, tuli kyllä ihan mielettömän kova himo irtokarkkeihin just. :DD oli kiva lueskella näitä vastauksia, musta näitä sais tulla vaikka enemmänkin ! :) Aijai nuo leivät näyttää herkullisilta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha :DD Vaikka en ees kertonu mittää! Nyt ootte kyllä outoja! Mietin onko näitä liikaa, mutta hyvä jos jaksoi lukea<3 Oot ihana!

   Poista
 11. Tinderistä parisuhteessa oon täysin samaa mieltä, sillä sehän on semmoinen hook up-appi! Sen tarkoitus on arvostella toisen ulkonäkö ja jos toinen on hotti, niin sopia treffit tai flirttailla. En tajua miten jotkut kuvittelee ihmisten käyttävän sitä kaverimielessä :DD

  Mää luulin että sun poikaystävä oli sua nuorempi! Tai olin saanut sellaisen käsityksen.

  Mulla oli joku juttu vielä mutta unohdin sen... Oot taas niin kaunis näissä kuvissa. Pikemminkin milloinkohan et olisi! Hyvää päivänjatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah no sanoppa muuta :D Meinasin kirjottaa tohon siitäki, mutta aattelin, että ois varmaan venyny liian pitkäksi. Just silleen, että jos oikeasti kaveria kaipaa niin ei se tinder oo oikea paikka ettiä :DD Toivottavasti kukaan ei oikeasti oo niin tauno, että yrittää käyttää sitä OIKEASTI kaverimielessä.... Ymmärrän sen, että jos on tylsää niin on kiva katella niitä ihmisiä, mutta sitä voi tehä mielummin sitte vaikka instassa tai jossain :D Että siihenkään ei käy järkeväksi selitykseksi miksi sitä tekis tinderissä... Kiitos verppa! :) Kyllä niitäkin kuvia kuule löytyy >:D

   Poista
 12. Tämmöset postaukset on kyllä aina mukavia lukea :)

  VastaaPoista
 13. Moikka, mistä sä olet ostanut noin tennarit? Aivan ihanat! Haluan samanlaiset :) muistatko mitä mallia ne ovat, tai niiden nimi tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihan vaan kuule Prismasta! :D Mallia en tiiä, mutta 39e oli hintaa eli ei paljoa kirpassu!

   Poista
 14. oon jo jonkin aikaa sun blogia lukenut ja oot aivan mahtava kirjoittamaan! :3 siun teksti on tosi rentoa ja hauskaa luettavaa ja kuvat on ihania, kunpa itekkin joskus osaisin kuvata samalla tavalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! :) Treenaamalla oppii, paljon vaan kuvia!! :)

   Poista
 15. Näitä oli tosi kiva lukee ja vaikutat niin ihanalta ihmiseltä :) <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat