perjantai 10. huhtikuuta 2015

Nizzan hattaramaisemat


Pariisi, Cannes ja Nizza... Tykkään niistä kaikista niin älyttömästi! Ilmeisesti pitäis koluta vielä muitakin paikkoja Ranskasta kun se tuntuu kokonaisuudessaan oleva maa mun mieleen..

Nizzassahan me käytiin ihan vaan puolen päivän reissu kun varsinaisesti oltiin Cannesissa. Nizzasta jäi kuitenkin paljon nähtävää ja olihan siellä järkyttävän kaunista, eritavalla kuin Cannesissa! Cannesiin kuitenkin pääsin tutustumaan paremmin ja silloin reissun aikoihin enemmän postailinkin ja kun nyt vielä myöhemminkin miettii niin se paikka oli todella positiivinen yllätys! Se oli jotenkin jännä yhdistelmä vanhaa ja uutta, rantaa ja kaupunkia, pikkukylän tuntua ja kunnon shoppailupaikkoja. Ehkä se iski muhun niin paljon siksi, kun en oo koskaan ollut missään vastaavanlaisessa puhumattakaan siitä kuinka kaunista ja kuvauksellista siellä oli kaikkialla :) Nizza puolestaan oli selvästi isompi paikka ja tällä tarkoitan sitä fiilistä, sillä sieltä puuttui sellainen söötti tunnelma, joka taas Cannesissa oli.. Heh, aloin sitten puhumaan Cannesista vaikka pitäis ilmeisesti puhua Nizzasta :D En kuitenkaan osaa sanoa Nizzasta muuta kuin, että maisemissa ei todellakaan ollu valittamista ja sieltä löyty hirveesti kaikkia hyviä shoppailupaikkoja!


26 kommenttia:

 1. Aivan törrkeen hienoja kuvia! <3___<3

  VastaaPoista
 2. Ihana toi toka kuva! Ku joku postikortti :) Haluaisin niin päästä käymään Nizzassa/ Cannesissa tai no molemmissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah aijaa! :D Ne on onneksi niin lähekkäin, että helposti hoituu molemmat paikat samalla reissulla :) Ite haluan kyllä vielä joskus Cannesiin, mutta sitten varaan enemmän aikaa NizzallekiN!

   Poista
 3. Eikää en kestä miten kova ikävä tonne tulee näiden kuvien takia! Oon muutenkin ikävöinyt vaihtoaikoja, Nizzaa, Cannesia ja Antibesiä niin kamalasti viimeaikoina :'---) Toi paikka jäi ainakin mun sydämeen niin pysyvästi, eikä ehkä mikään ihmekkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voin kuvitella! :D Vitsi mullakin olis jos oisin asunu siellä ees hetken niinku sää! Ehkä joskus vielä pääsen noille seuduille edes vähän pidemmäksi aikaa :)

   Poista
 4. Ei vitsi kun tällaset ihanat kuvat ei auta yhtään tähän mun matkakuumeeseen :D Ois kyllä tosi siistiä päästä käymään Ranskassa, upean näköistä!
  -atsis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on vähän tällasta kakspiippusta hommaa ku itteäkin ärsyttää kattoa noita, mutta toisaalta ei voi olla kattomattakaan! :-D Toivottavasti sääkin pääset joskus :)

   Poista
 5. Niin upeita kuvia, vau ! Pakko kyllä päästä kans käymään tuolla :)

  VastaaPoista
 6. Tuijotin noita kuvia suunnilleen suu auki, ihan mielettömän upeita!! Vau :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda! :) Noin kauniista maisemista on vaikea saaha huonoja kuvia! :D

   Poista
 7. Ihania ja tunnelmallisia kuvia ♥

  VastaaPoista
 8. Niin upeita kuvia, varsinkin tuo missä seisot tuossa suihkulhde hommassa<3_<3, kauhee matkakuume ois jospa sitä kesällä tai syksyllä pääsis johonki reissuun!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määkin aika vasta kattelin kaiken maailman äkkilähtöjä, mutta eipä sitä rahaakaan nyt aivan hirveästi ole >:D Kiitos Saara<3

   Poista
 9. Hoi viittisitkö vinkata hyviä kuntosalei-/keskuksii jyväskylästä? Missä ite käyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite käyn kuntoportilla, mutta jos halvalla haluaa niin ei varmaan sitä eikä Satsia :D Kuntoportti on kiva kun siellä on vaan naisia - en ennen ajatellu miks sillä on väliä, mutta se on vaan kiva :D Mun ei pitäny mennä sinne, mutta vähän vahingossa jouduin asiakkaaksi ja oon kyllä tykännyt kun vaan lasken niin, että rahaa on maksaa se lasku.. 55e kuussa siis. Opiskelijalle Monnari (monitoimitalo) on halpa, Gogo on kuulemma halpa, jotain parin kympin tienoilla..

   Poista
 10. Mua ei oo oikeestaan koskaan erityisesti kiinnostanut Ranska (tai ainakaan Pariisi), mutta huhhuh mitä kuvia! Ehkä Ranska ei sitten kuitenkaan ole ihan pois suljettu vaihtoehto... :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä sulje pois varsinkaan jos et oo koskaan käynyt! :D

   Poista
 11. Voi että mitä lomakuvia<3 Munkin tekis ihan kauheesti mieli nähdä muutakin Ranskaa, kuin vain Pariisi! Ihan ehdottomasti joku Provence ois niin ♥♥

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat