maanantai 11. toukokuuta 2015

Just photos

Nopeat tervehdykset täältä! Oon tänään käynyt Rockyn kans aamulla kaupassa, tehnyt töitä, käynyt Iidan kans ottamassa asukuvat, tehnyt taas töitä kunnes nyt puoli viideltä tuli valmista ja nyt lähdetään Rockyn kans kävelemään koirakouluun.. Saa nähdä tuleeko meille kiire vai riittääkö tämä 40minuuttia.. Mun tämän päivän työt on siis ollut kuvien käsittelyä. Meinasin kirjottaa, että oon täällä muokkaillut kuvia, mutta se vaikuttaa sitten siltä niinku muokkailisin blogikuvia kaikki päivät :D Yritän nyt opetella ajattelemaan noita hommia töinä, koska töitähän ne ovatkin! Saan niistä rahaa, joten ne on töitä :'D Huomaan välillä ajattelevani, että huoh pitäis muokata ne kuvat.. Mutta sitten kun mietin, että ne on mun TYÖTÄ - saan oikeasti rahaa siitä kun kuvaan!? :D En jotenkin edes osaa ajatella sitä rahanlähteenä kun se on niin kivaa haha.. Positiivinen ongelma sinänsä :D


12 kommenttia:

 1. Ei vitsi tosta pöydästä tuli niin kiva! <3

  VastaaPoista
 2. Vouu mikä taivas kolmannessa kuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis useemminkin kaivaa kamera esille noina hetkinä kun tuollasia kuvia on niin ihana katella! :D

   Poista
 3. Tosi kivoja kuvia nää kaikki! Me likeyyyy:)

  VastaaPoista
 4. Mun alko tekemään ihan jumalattomasti mieli noita tomaatti-mozzarellaleipiä :D

  VastaaPoista
 5. Voispa vaan joskus tulla sun luokse syömään :D ja juttelemmaan. Semmonen neljän tähden illallinen - tyyppinen juttu ois iha mahti haha, ku sulla on nii herkullisen näkösiä ruokakuvia aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa ;)! Hassua, koska mää tykkään tehdä ruokaa ja mulla on noita kuvia paljon, mutta en oo kuitenkaan mikään "kokkityyppi" :D

   Poista
 6. Vitsi sä oot kyllä hyvä kuvaan! :-) Pakko tosta edellisestä postauksesta senverran sanoa (kun en siihen kerinny kommentoimaan) et mulla tuli jotenkin tyhjö olo varsinkin niitä ekoja rivejä lukiessa... Oot aina ollu jonkinlainen esikuva mulle ja tuli vaan niin paha olo sun puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! :) Hmph :( Ikävä kuulla, toivottavasti se meni ohi kun mullakin meni! Mutta varsinkin jos oot yhtään aatellu mua esikuvana tms niin muista, että kaikille tulee näitä ja joskus kun susta itsestäs tuntuu siltä, niin muista, että se on ihan normaalia ja ohimenevää<3 Hali!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat