maanantai 18. toukokuuta 2015

Sporty black n whiteWhiiii mä oon tosi onnellinen just tällä hetkellä! Vielä ku pääsen läpi tuosta yhestä tentistä, jonka takia täälläkin on ollut vähän hiljaisempaa! Tentti on ylihuomenna ja sen jälkeen on taas paljon aikaa teille <3__<3 Ja mun pitää sitten heti kertoa teille, mistä kaikesta oon just nyt ilonen! Esim siitä kun ostin tänään muutamat bikinit ja näytin tosi hyvältä omasta mielestä!! :D Vaikka lähes aina oonkin tyytyväinen omaan ulkonäkööni ja kroppaani niin en kyllä tiiä oonko koskaan varsinkaan kaupan sovituskopin karmean paljastavassa valossa bikinit päällä ollu aivan yhtä tyytyväinen :D Ja jottei tää autuas onni kestäis liian kauaa niin ostin äsken suklaajäätelön, suklaapatukan ja poppareita! Ei kyllä tee yhtään mieli niitä, mutta syön ne jäljellä olevatki ihan vaan siksi kun oon näin pönttö, etten vaa osaa olla syömättä.. OIKEASTI mikä mun ongelma on :D Paitsi tähän tilanteeseen mulla on selitys! Luen tenttiin niin mun on pakko napostella jotain, että pysyn skarppina. "Skarppina ja skarppina"

Mutta tuo ei oikeasti ollu turhaa selittelyä. Mun pittää oikeesti syyä jotain pientä vähän väliä, että pysyn ees hereillä :D Se on tietty hyvä kysymys, että miks se on suklaata ja poppareita eikä vaikka porkkana? Paitsi onhan siihenkin ihan simppeli vastaus - nää on helpompia ja nopeempia.. Nii ja just ku hihkuin tästä vihreydestä niin saatte katella tällasia niin värittömiä kuvia, etten tiiä onko mun koko blogin historiassa nähty yhtä väritöntä meininkiä.. >:D Ei oo ees huulissa punasta!!!

Musta tuntuu, että oon vähän ylienerginen kun vietin eilisen päivän sängynpohjalla migreenissä.. Ja musta tuntuu, että se näkyy myös tästä tekstistä :D Mutta ei se mitään, tässähän tulee itelle piristävästi aivan pervoselleriajat mieleen! Kai täällä edes jotkut muistaa pervosellerin? >>:D


housut (&paita?) Seppälä / kengät Stradivarius / pörröneule Sheinside* (täältä) 
Kuvat: Mikaela

20 kommenttia:

 1. Muistan etäisesti lukeneeni joskus jotain pervosellerijuttua :'DD ihanan energiseltä ja onnelliselta vaikuttaaki tää teksti :) peukku sulle ja sun bikinikropalle ja sun itsetunnolle! Just noin nainen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. >:DD HYVÄ! Kiitos ihana<3 Mutta kyllähän se niin on, että se "bikinikroppa" on jokasen omassa päässä eikä niinkään konkreettisesti vartalossa 8)

   Poista
 2. Moikka! Mä olen lukenut sun blogia jo aika pitkään ja diggaan oikeasti sun asenteesta, joka on moniin asioihin hyvin salliva, avarakatseinen ja positiivinen. Mua on alkanut jollain tapaa mietityttää (ja jopa häiritä) se, miten niin hirveän monessa postauksessa tunnet selvästi tarvetta kertoa, kuinka tyytyväinen olet siihen miltä näytät. Olen ehdottoman samaa mieltä siitä, että hyvä itsetunto ja itsensä hyväksyminen sellaisena kuin on on äärimmäisen terveellistä toimintaa, mutta mulla on alkanut hypähtää silmille se, kuinka usein ilmaiset suuren tyytyväisyyden itseesi. Mistä tarve tähän? Etkö koskaan ajattele, että toistuva itsetyytyväisyyden ääneen sanominen olisi tulkittavissa turhan kovaksi itsekehuksi? Itse koen olevani myös tyytyväinen ulkonäkööni, mutta en silti koe tarvetta sanoa sitä ääneen.

  Toivottavasti esitin asian neutraalisti, tarkoitukseni ei ole millään tavalla loukata :) Kiitti pirteästä blogista! Itse en yleensä ole ihan näiden pelkkien ajatuksen virtaa -tyyppisten kirjoitusten suurin fani, mutta sun blogissasi se tyyli on tuntunut toimivan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos kommentista ja pohdiskelun aiheesta! Mua itseäni on häirinnyt se kun musta tuntuu, että joudun toistamaan monia asioita, koska aina on tyyppejä, jotka ei oo sattunut lukemaan sitä aiempaa postausta, jossa puhuin jostain tietystä aiheesta ja aina on niitä tyyppejä, jotka on tässä blogissa ekaa kertaa ikinä. En oo osannu täsmentää sitä just johonkin tiettyyn juttuun, mutta tuo itseni hyväksyminen yms kuuluu varmasti vahviten tohon kategoriaan. Oon miettinyt sitä, että se varmaan häiritsee joitain tätä blogia aina lukevia, mutta oon näköjään ottanut tavaksi ennemmin sen, että toistan itseäni kuin jättäisin jonkun asian sellaiseksi "kerroin sen kolme kuukautta sitten, joten kyllä kaikkien pitäisi se tietää". Koen muutenkin hirveästi tarvetta "selitellä ja perustella" itseäni, sillä mua oikeasti pelottaa se, että joku ymmärtää/haluaa ymmärtää väärin jonkun jutun ja antaisin siihen aihetta sillä, että oisin kertonut jonkun jutun leväperäisesti tai yhtään epämääräisesti. Varmasti siihen väärinymmärtämiseen ois nytkin aihetta jos joku niin haluaisi tehdä, mutta mua silti vaivaa se kun käytän paljon blogiteksteistä sellaiseen "selittelyyn" ja perusteluun vaikka te ette sitä ehkä sillätavoin huomaakaan :D

   Ja itse en kyllä tulkitsisi toistuvaa itsetyytyväisyyden ilmaisua millääntavoin itsekehuksi - epävarmuudeksi kyllä ja itselleen uskotteluksi. Enkä kyllä koe, että siitäkään ois omalla kohdalla kyse. Ehkä se on myös sitä, kun mua itseä ärsyttää enemmän se, jos joku voivottelee omaa kroppaansa tms "jee tänään olin kerranki tyytyväinen itseeni enkä näyttäny ihan hirveeltä läskiltä". Juuri tuosta syystä haluan taaaaas kerran sanoa sen itsetyytyväisyyden, ettei kukaan edes ensimmäistä kertaa tänne vierailulle tuleva luule, että "hohhoijaa taas yks epävarma ja itseensä tyytymätön nuori nainen" :D Mielummin kai sitten näin päin..

   Ja mää vaan yksinkertaisesti käsittelen monesti tämmösiä aiheita, kuten itsensä tutkiskelua ja muuta vastaavaa, koska mää vaan pohdiskelen sellaista tosi monesti ja tää blogi on sellainen "terapiapaikka".. Ja tuo itsetyytyväisyys monesti vaan liittyy näihin asioihin vaikka se onkin turhauttavaa sanokin se joka vaiheessa ja oon huomannut sen itsekin :D Ehkä yritän vaan jättää sitten jatkossa osan niistä jutuista pois, koska en tiiä osaisinko kirjottaa niitä ilman sen asian esilletuomista.. Ja niin.. En mää oikein osaa näin yhtäkkiseltään antaa muutakaan selitystä :D Kai se on vaan mun tyyli, enkä tiiä pystynkö sitä muuttamaan niin, että oma tyyli pysyy täysin mukana ja sama rentous säilyy..

   Ja joo en todellakaan loukkaantunut tästä! Faktahan tuo on, että tuon sen asian monesti täällä ilmi. Ikävä kuulla, jos sitä on ollut häiritsevää seurata.. Se on myös näiden ajatuksen virtaa -tyyppisten postausten plussa- sekä miinuspuoli, että se teksti on oikeasti sitä ajatuksen virtaa eikä tarkkaan harkittua :D Kiitos vielä kommentista ja toivottavasti nyt edes selveni tämä asia jotenkin :)

   Poista
 3. Tsemppiä tenttiin, hyvin se menee! ;) Ömm.. Mulla ei ole mitää tietoa mistään pervoselleristä :D Mutta sun teksti oli ihana pirteä ja iloinen! Iloinen,pirteä = pervoselleri? Eiku täh... Mikä se on?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! :D Hahah sää ootkin löytänyt tänne paaaljon sen jälkeen ;D HAHAHA :D Joskus väsyneenä kirjotin jotain ihan pöhköä ja no...ei sitä voi näin selittää! :-D

   Poista
 4. Muutama kuukausi sitten, kun teit sen postauksen missä lukijat kertoivat jotain itsestään. Niin kerroin, että perheellämme oli joskus ihan Rockyn näkönen koira. Katselin tänää jotai vanhoja kuvia ja niissä luki et sen koiran nimi oli Vuski.

  Tää nyt oli vaa tälläne outo kommentti, mut tulipa vaa mieleen kertoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit kertomaan vielä lisää! :) Hauska nimi, nyt jäi päähän pyörimään Rockyn näkönen, mutta vanhempi koira ja nimellä Vuski :D:) Ja siis oikeasti, kiitos kun tulit kertomaan! 8)

   Poista
 5. Tää oli jotenki nii ihana postaus! :) ja kyllähän sitä pervosellerit muistetaan >:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenny! :) EIKÄ!! :D Ihana kun muistat JA oot ollu täällä jo niinkin kauan! :D<3

   Poista
 6. Hahahah, mää muistan kans pervosellerit!!! XD<3 Toi asu on tosi kiva kaikesta yksinkertaisuudestaan huolimatta<3

  VastaaPoista
 7. Hahaha, jaa vähänkö on ylimäärästä energiaa? :D Tuntuu tänne asti! (Ei vaiskaan, mun pitäis mennä nukkumaan eikä imeä mitään energioita!) Mä olin muuten ennen ihan samanlainen ton tenttiin lukemisen ja napostelun kanssa. Perustelin aina itelleni, että nyt kun pitää lukea tenttiin, niin saa napostella. Ja sit siitä tuli just sellanen tapa, että piti olla aina jotain pureskeltavaa, kun yritti keskittyä. Jossain vaiheessa mua alko ärsyttää tää ja vaihdoin karkit purkkaan, mutta ei sekään ihan tervettä oo. :D Nykyään keitän itelleni teetä, jota sitten siemailen samalla ku luen! Ei tossa tavassa musta mitään pahaa oo (etenkin kun niitä tenttejä onneks nykyään erityisesti on aniharvoin :'D), mutta mua alko ärsyttää olla jonkun tavan "orja", niin opettelin siitä pois(päin).

  Luin muuten sun vastaukses tuohon itsetunto-kommenttiin ja ymmärrän täysin, mitä tarkotat. Vaikka en miellä olevani enää missään herkässä ja vaikutuksille alttiissa iässä, niin kyllä muakin välillä ahdistaa nuorten naisten kirjoitukset siitä, mistä vielä pitäis nipistää, mistä vielä luopua, miten treenata vielä kovempaa, miten vois olla vielä hoikempi, kauniimpi, paremmassa tikissä jne. Yksikään bloggaaja sitä ei varmasti niin tarkota, mutta helposti se viesti kääntyy omassa päässä niin, että "näin ei ole hyvä" ja "siis minäkään en ole hyvä". Vaikka itse olisi jokseenkin sinut vatsaröllykkänsä ja alliensa kanssa, niin kyllähän se kirpaisee, jos joku itseä kolme kokoa pienempi ihminen poseeraa kuvissa sikspäkki vilkkuen ja valittaa, miten läski on. :D Musta on siis tärkeetä, että sä tuot esille sen, että "kyllä, olen hyvä näin", vaikka se sitten olisi joka postauksessa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. >:DD Tee ois kyllä hyvä, mutta mulla tarvii olla simona hunajaa, että tykkään :D Hörpin kyllä paljon vettä, mutta kokoajan pitää sitte rampata vessassa... :'D

   Ahdistaahan se vaikka se ei samallain "vaikuttaiskaan" itseen enää.. Ja ei muakaan haittais lukea sitä samaa jonkun toisen blogista tms. Mun yksi ystävä on nyt löytänyt itsevarmemman ja onnellisemman puolen itsestään ja aina kun nähdään hän innoissaan hihkuu miten hyvältä näyttää ja kuinka ihanat vaatteet hänellä on. Musta se on aina vaan yhtä mahtavaa nähdä toinen niin onnellisena ja tyytyväisenä :D Miksi sen pitäis mua jotenkin ärsyttää..?

   Poista
 8. Täällä yks selleriä inhoava pervosellerin muistaja Hei vaan! Ja ite oon kans sellanen, että ne herkuthan täytyy syödä, jos niitä on. Sehän on ihan samaa tekeekö niitä mieli tai että ehtikö jo tulla huono olo niistä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D Määkin inhoan selleriä!! En tajua miten jotkut tykkää siitä? :D

   Poista
 9. Täällä kanssa yksi lukunapostelija! Tenttiin lukemiseen jotenkin kuuluvat nachopussi ja salsa, mielellään myös pakastepizza ja limpparipullo - KAMALAA! Nytkin pitäisi lukea tenttiin, mutta koska aloitin ruokavalion, niin en voi enää napostella mitään. Himo on ihan kamala vaikka nälkää ei ole :D

  En muistanut pervoselleriä, vaikka jo tuohon aikaan luin blogiasi :D Nyt kun luin tuon postauksen niin kyllä vedet valui silmistä, aivan loistavaa energianpurkaustekstiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vaan pitää niin paljon paremmin hereillä ja tarkkana! :D Mutta voishan sen tosiaan vaihtaa johonkin terveelliseen naposteluun 8) No ehkä sää tästä eteenpäin sitten muistat pervosellerin >:DD

   Poista
 10. Mä oon myös lukunapostelija ! Itellä just tässä vieressä fazerin sinisen suklaalevy ja perjantaiseen kokeeseenlukemista. :D Hahahahahah pervoselleri, yes muistan ! :DDD Kiva asu ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmmm :D Suklaasta saa lähes aina varmat överit! Kiitos :) LUOTIN, ETTÄ MUISTAT<3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat