tiistai 11. elokuuta 2015

Auttakaa! Kumpi kuva?

Pakko tulla kysymään teiltä kumpi näistä on parempi kun en ite osaa päättää! Tai no osaan, jos rehellisiä ollaan. Tykkään ite ylemmästä enemmän kun taustaakin näkyy, mutta alemmassa on vähän hymyä mikä on aina kiva..Joten.. Ylempi vai alempi?!

Ps. lisää näitä kuvia photography-välilehdellä.

Pss. myöhemmin tänään saatte nähdä täällä katumuotia suoraan Pariisin kaduilta!


31 kommenttia:

 1. Alempi! Mun mielestä siinä on malleilla paremmat ilmeet, ja jotenkin mulla ylemmässä häiritsee kun talon katto rajautuu pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mutta mie on jotenkin epätarkka... :x Haha mietin huomaako kukaan tuota kattoa! >:D Voiskai sitä rajata vähän enemmän niin ei jäis vaan kärki pois kuvasta.

   Poista
 2. Alempi: Sama katseen suunta ja parempi rajaus mun mielestä. Kaunis pari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama katseen suunta on mustakin tärkeä! Eikö ketään muuta häiritse kun mies on alemmassa jotenkin sumea? :D Vai annanko mää sen häiritä vaan liikaa..

   Poista
 3. Ylemmästä tykkään muuten enempi mutta alemmassa ilmeet ja katse paremmat. Voisko alemmasta siirtää naamat ylempään kuvaan tähän tyyliin: https://helpx.adobe.com/photoshop/how-to/swap-heads-family-portrait.html?set=photoshop--key-techniques--photo-techniques

  Toki jos alempi kuva on alunperinki rajattu noin, se vaatii vähä kikkailua et saa pienennettyä ja siirteltyä oikeelle kohalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huuuh :D Oishan se loistavaa, mutta en mää jaksa alkaa niin paljoa väsäileen enkä kyllä osaiskaan! Ois kiva tietää kuin paljon kuvaajat yleensäki käyttää tollasta :) Ja joo.. Tuo on ihan alkuperäinen rajaus :/

   Poista
 4. Alempi, koska tollasissa kuvissa on paljon tärkeempii kuvauksen kohteet ku mitkään taustat :D perus Anni, et oot enemmän kiinnostunu taustasta xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no tottakai :D Mutta alemmassa mies on vähän epätarkka ja se on tässä se isoin ongelma mun mielessä :D Että onko tärkeempää, että on vähän kivempi ilme vaikka kuvana oiskin huonompi, koska ei oo tarkka.. Ja tuo on ehkä just sellanen asia, johon ulkopuolelta katsova ei kiinnitä huomiota, mutta kuvaaja kiinnittää tottakai :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos :) "Ihanaa" kun lähes kaikki ootte sanonu alemman niin määki osaan nyt jo jotenkin rentoutua tuon kuvan suhteen eikä mua enää haittaa tuo kun mies ei oo ihan täysin skarppi, koska ei se näköjään teitäkään haittaa 8)

   Poista
 6. Mun mielestä toi ylempi on parempi, siinä on jotenkin syvällisempi tunnelma kun vaan mies katsoo kameraan. Vähän kuin hän "suojelisi" naista tai jotain, en osaa selittää. :D Muttei alemmassakaan kuvassa mitään vikaa ole! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiän mitä meinaat, siitä mäkin tykkään tossa! Ja just sen takia ei haittaakaan ku ei oo perus hymykuva, koska ei se sopis tohon :D Onhan nää mielipide ja tulkintakysymyksiä ja molemmat laitan hääparille (ja 57 muuta...), että ite saavat sit ottaa talteen lempparinsa. Oli vaan pakko tulla kysyyn teiltä ku näissä on niin paljon kaikkea erilaista vaikka käytännössä onkin lähes samanlaiset :D Eikä tietenkään omia kuvia osaa kattoa neutraalisti ku huomaa vaa kaikkea iha epäolennaista mitä muut ei välttämättä ees huomaa ja samaten muut huomaa kaikkea mitä ite ei ehkä oo ees hoksannu :D ÄÄÄ.. Mutta kuten sanottua kaikki tykkää erilaisesta ja tulkitsee eritavoin :)

   Poista
 7. Mun mielestä alempi! Häiritsevä tuo katto ylemmässä, jonka vuoksi alempi on parempi :-D Ihanan tunnelmalliset kuvat Anni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä oikeesti iha pirun ärsyttävästi jääny :D

   Poista
 8. Mä tykkään alemmasta mutta kummatki on kyl täydellisiä ruutuja :)

  VastaaPoista
 9. Ylempi, koska vaakakuva. Alempi on myös turhan tiukasti rajattu. Pelkkien ilmeiden perusteella valintaa ei voi tehdä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Mun makuun taas tuo ei oo liian tiukasti rajattu, mutta vaikea sanoa jättäisinkö siihen enemmän tilaa jos se ois mahdollista.. Ja pitäis olla nuo kuvaat kooltaan samanlaiset, että osais paremmin aatella onko tuo liian tiukka rajaus. Nyt se tietty näyttää siltä ku on muutenki niin paljon isompana ku tuo toinen kuva, joka jo itessään on ihan erilaisella rajauksella.. No sanoppa muuta :D Tässäki asiassa on erilailla kriittisiä ihmisiä :D Joillekki riittää ihan se, että kuva on suunnilleen oikeinpäin ja jotku on tosi kriittisiä, että ilme on täydellinen ja hiukset tuulessa sopivan verran ja talosta taustalla näkyy just kolme neljäsosaa ja heinänkorret on oikeessa kulmassa.

   Poista
 10. alempi! ihan vaan siks, että molemmat katsoo poispäin kamerasta ni ei tuu sellasta fiilistä et vaimo on omissa ajatuksissaan ::D

  VastaaPoista
 11. Alempi ehdottomasti :) Siinä on fiilis kohillaan. Ylemmästä tuli itelle taas semmonen fiilis, ettei naista kiinnosta tippaakaan :D

  VastaaPoista
 12. Tosiaankin alempi! Ylemmässä näyttävät surullisilta, alemmassa onnellisilta..ilme tärkein tämmösissä, tärkeintä mikä heille parasta!

  VastaaPoista
 13. Hienoja kuvia molemmat, mutta alempi viehättää minun silmääni enemmän :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat