tiistai 18. elokuuta 2015

Blogi on ystäväni

hatsku-5

Viikonloppuna kuulin muiden asioiden lomassa taas siitä, kuinka joillekin ihmisille ei oo ok, että kirjoitan blogia. Puhuttiin ihan jostain muusta kunnes yhtäkkiä eräs sanoi mulle, että hän ei ole koskaan lukenut mitään blogeja, mutta hänelle on ihan ok, että kirjoitan blogia, mutta muille asia ei kuitenkaan ole ilmeisesti ihan ok.

.....anteeksi mitä? :D Miksi se asia pitää noin ilmoittaa? Jos mää juttelen naapurin Pertille niin ilmoitanko hänelle kuulumisten vaihtelun lomassa, että btw mulle on ihan ok, että käyt joka päivä saunassa vaikka jotkut pitääkin sua helvetin outona? Siis.. Miksi? :D Miksi joidenkin pitää päästä kertomaan nämä asiat? Mitä siihen ois pitänyt sanoa? Okei no määpäs lopetan bloggaamisen kerta joillekin asia ei ole ok. Ihmettelenpä vain mikä tässä on niiiiin kiinnostavaa muiden mielestä ja etenkin näiden tiettyjen ihmisten :D Sanoin hänellekin, että mun puolesta porukka voi syödä vaikka ristiin toistensa paskaa jos siltä tuntuu - mulle se on ihan sama kuha sitä ei mulle syötetä. Okei myönnän, että tottakai alkuun mua ärsytti tää asia, mutta nyt tää on musta aika hauskaa :D Miksi jollekin tuntemattomalle tai no okei, puolitutulle on väliä, että kirjoitan blogia kun siinä ei ole hänestä/heistä yhtään mitään..

Oon koko elämäni tehnyt niin, että en vain yksinkertaisesti ole missään tekemisissä niiden ihmisten kanssa, joiden seurassa en viihdy, jotka mollaa tai joissa on muuten vain jotain epämiellyttävää, epäkunnioittavaa tai alentavaa. Nyt en kuitenkaan tavallaan pysty täysin "luopumaan" näistä ihmisistä vaikken olekaan tekemisissä heidän kanssaan.. Vaikea selittää sanomatta asioita suoraan.

hatsku-8

hatsku-10hatsku-2 hatsku-9

Saattaa kuulostaa tosi typerältä, mutta blogi on mulle kuin ystävä. Siitä on tullu todella läheinen ystävä näiden parin vuoden aikana. Oon sanonut monesti, että oon aika yksinäinen täällä Jyväskylässä. Silloin kun muut on menossa niin mää istun kotona blogin kanssa. Mun ei tarvii olla yksin kun voin kirjoittaa tänne ja valita kuvia. Mulla on jotain mistä tykkään ja sitten saan ikäänkuin kaveerata teidän kaikkien ruudun toisella puolella olevien kanssa, vaikkei se kunnon kaveruutta olekaan. Nytkin mulla on ollut hyvän aikaa tosi alakuloinen fiilis ja oisin varmaan jo hakannut päätä seinään, ellen pääsisi selailemaan kuvia ja kirjoittamaan tänne jotain diipadaapaa tai tällaista vähän syvällisempääkin tekstiä.

Blogi on mulle jotenkin tuki ja turva. Pysyvä asia tän kaiken keskellä. Tekemistä silloin kun muut lähtee ryyppäämään tai menevät muuten vain ilman mua. Tää on harrastus ja pakopaikka niinku joillekin vaikka lenkkeily. Tämä blogi on se, jonka puoleen käännyn kun jään yksin tai mulla on paha mieli. Kun jotkut sanoo, että kulutan aikaa blogin parissa, niin mitä mun sitten pitäis tehdä, tuijotella ikkunasta ulos kun oon yksin? Tiedän, että on ihmisiä, jotka haluais viettää aikaa mun kanssa ja on ihmisiä, keistä varmasti pitäisin. Jyväskylässä olon aikana musta on kuitenkin tullut epävarma itsestäni muiden ihmisten seurassa. Inhoan sitä piirrettä itsessäni, sillä en oikeasti oo sellainen. Ennen menin iloisena esittäytymään ja porisemaan, mutta nyt mua pelottaa se mitä selän takana puhutaan tai yleensäkin se kuka musta oikeasti tykkää. Niitä tyyppejä on vaan liikaa, jotka esittää muuta kuin ovat ja joiden läheisyydessä koen oloni tosi epämukavaksi enkä yksinkertaisesti pääse heistä eroon.

hatsku-11 hatsku-4 hatsku-7

Isoin juttu on se, että en joudu olemaan yksin kun saan kirjoittaa tänne. En joudu miettimään kaikkea kun saan höpötellä tänne tai nimenomaan saan kohdata kaikki mieltä painavat asiat vaikken niitä suoranaisesti kirjoittaisikaan tänne. Mulla ei oo täällä sellaista ihmistä, jonka kainaloon voisin käpertyä kun elämä tuntuu pahalta - mulla on tämä blogi turvapaikkana ja oon siitä todella kiitollinen.

46 kommenttia:

 1. huh miten hyvä postaus! tiivistit munkin ajatukset aivan täydellisesti, ihan kun oisit suoraan mun päästä kirjoittanut koko tekstin. mäkään en voi tajuta noita ihmisiä joita haittaa toisen bloggaaminen.. oon itsekin kuullut vastaavaa, ja lopulta ärsytyksen sijaan on alkanut jopa huvittaa. mullekin blogi on turvapaikka, pakopaikka, ystävä. se, minkä puoleen voin kääntyä kun tuntuu yksinäiseltä tai pahalta, bloggaaminen ja lukijat piristää hurjasti ja tarjoaa vertaistukea tilanteessa kuin tilanteessa! mää tiiätkö niin ymmärrän sua. ja hei, upeita kuvia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tekis mieli oikeesti lukea tästä aiheesta joku tutkimus tai muu vastaava :D Että miksi just bloggaaminen on se "epähyväksyttävä" harrastus. Vähän niinkuin se kokonaisvaltainen ahdistus -postaus, jonka kirjoitin, niin ei nyt ihan hirveän kaukana taas mennä siitä :D Kiitos Jenni<3!

   Poista
 2. Ymmärrän hyvin, mitä tarkoitat tuolla "blogi on ystäväni" - vertauksella, vaikka itse joudun harvoin (laajan ystäväpiirini vuoksi) kokea yksinäisyyden tunteita. Mulle kuitenkin monesti on aivan ihanan rauhoittavaa vapaapäivän aamuna ystävän kanssa kahvittelun sijaan valita oma hetki blogin kera! :D Tänne saa välillä ihan yhtä hyvin, ellei jopa paremminkin, avauduttua ajatuksista, joita päässä sillä hetkellä pyörii. Lisäksi ei ole tavallaan ikinä päivää: "mulla ei oo mitään tekemistä!" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, onhan tämä sellaista "omaa aikaa" myös :) En oo ajatellukaan edes tuota, mutta totta sekin, että blogin ja kuvien ansiosta on AINA jotain tekemistä mikäli niin haluaa :)

   Poista
 3. Olipas kyllä hassusti sanottu tuolta hemmolta tosiaan. :D Mutsiis mulle blogi on kans yks harrastus muiden joukossa, vaikka sitä omaksi ilokseni kirjoittelen. En tajuu miten jollain sun tutulla voi olla ongelma sen kanssa, että sä kirjotat blogia ?! :D Just tuli heti mieleen toi sun mainitsema juttu et muut voi lähtee ryyppää ja sä jäät blogia kirjottelee kotiin, ja se on ihan fine. Vitsit upeita kuvia taas susta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, hemmolta :D Musta tuntuu, että ne on ne tietyn tyyppiset ihmiset, joilla on ongelmia vähän vaikka ja minkä muiden ja varmaan vähän omienkin asioiden suhteen.. Kiiitos ihanuus<3

   Poista
 4. Sweeet holy baby Jesus mitä kuvia! :D Ihania!! Joo samaa mieltä tommosista räksyttäjistä, en ymmärrä miten itse bloggaaminen voi olla jollekin ongelma...

  VastaaPoista
 5. Mua on aina harmittanu tollaset ihmiset, joiden täytyy vaan päästä aiheuttamaan toiselle paha mieli tai vähintään epämukava olo sanomalla jotain ns. aivan turhaa, minkä vaan vois jättää sanomatta. Ja just vielä tommone asia et blogin pitäminen, ku sähän oot ihan paras siinä! typerää tommonen yleistäminen ku kuitenkin sun blogi eroo aika paljonki vaikka sellasesta stereotyyppisestä blogista. Että jos ei oo lukenu koskaan tätä blogia ei voi musta tulla sanomaan, että bloggaaminen ei oo ok, jos ei toisaalta edes tiedä mistä puhuu. Äää en osaa nyt selittää mut toivottavasti sait edes vähän jutun päästä kiinni. :D mutta pointti oli, että olet ihana ja sun juttuja on kiva lukea ja jatka samaan malliin!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä :( Hauskaa on sekin, että joku alempana sanoi sitä, että kun kirjoittaa pinnallisemmalla tasolla niin ei tuu arvosteluja, mutta useinhan se menee myös niin, että just sitä pinnallisuutta arvostellaan... :D Silleen eikö mikään oo hyvä?? :D No mutta ei tietenkään, koska kyllähän valittajat keksii aina valitettavaa >:D Kiitos sulle jälleen kerran ihan hulluna<3!

   Poista
 6. Siis muuttiko toinen asukki nyt opiskelun/tms merkeissä muualle, jos saa kysyä näin julkisesti, kun mainitsit lopussa?

  Ja propsit rehellisyydestä. Tämä juuri erottaa sut useista muista blogeista - aitous. Ihme tyyppejä, varsinkin kun blogi kertoo susta eikä heistä. :D Tähän vois sanoa vaikka että LOL!

  VastaaPoista
 7. Ihanasti kirjoitettu! Oon itsekin ollut aikeissa herätellä taas blogia eloon ja tuli taas vähän lisää motivaatiota, koska tosiaan oman blogin seurassa viihtyy niin mukavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin.. :) Kirjoittele vaikka alkuun itselles vaan jos vielä mietityttää?? :)

   Poista
 8. Aika hyvin tiivistit mun ajatukset tähän postaukseen. Mulla ei ole hirveästi ystäviä, saati edes kavereita. En viihdy kovin suurissa joukoissa, mutten myöskään karta niitä. Poikakaverilla taas on iso porukka ystäviä ja välillä meille tuleekin riitaa siitä, että hän on menossa melkein joka ilta töiden jälkeen ja karttaa ns. normaalia arkea kun pitäisi kotona panostaa vaikka siivoamiseen tai muuhun arkipäivän askareeseen. Tai siihen yhdessä oloon.

  Nytkin perjantaina hän on menossa muualle ja mulla ei ole mitään tekemistä. Todennäköisesti istun siis kotona, tutustun uusiin blogeihin ja kirjoitan omaani. Portfoliokin on jo tehty ja päivätyön työjuttuja en todellakaan vapaa-ajalla ala tekemään. On se sinänsä surullista, mutta toisaalta kuten itsekin sanoit, lohduttavaa tietää että aina on blogi, jota voi kehittää ja joka ei hylkää ellet itse hylkää sitä. *koputtaa puuta ettei serverit kaadu*

  Hirveän moni etenkin vanhemmasta väestä kyselee mistä kaikesta kirjoitan ja etenkin miksi. Ennen menin lukkoon ja kerroin kirjoittavani ympäripyöreästi kaikesta. Nykyään kerron kirjoittavani kauneuspainoitteista lifestyle-blogia, eli heidän silmin pääosin blogi käsittelee kauneutta, mutta sisältää mm. ruokaohjeita, DIY-prokkiksia, kauniita ruoka-annoksia ja niin edelleen. Ja kun kerron kirjoittavani sitä siksi, että saan jakaa ottamani valokuvat ja porista minua kiinnostavista asioista, menee siinä heillä nykyään luu kurkkuun kun eivät osaa vastata tuohon enää mitään järkevää. Joskus tulee vastaukseksi OK ja joskus 'ei mittään järkeä, hanki kavereita'. Nykyään en enää välitä, siihenkin turtuu.

  Ja ps. ON MUUTEN SIKAKAUNIIT KUVAT!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. Se on kyllä huono juttu jos on kumppanin kanssa asiat ns epätasapainossa.. En tarkoita, ettei kumpikin vois tehdä asioita erilailla ja omalla tavallaan, mutta pitäis olla se selkeys ja - no se tietty tasapaino siinä touhussa! Tiiät nää mitä meinaan! :D Hahah :D Kauheaa.. Miksi kaikkea sitäpaitsi muiden pitäis ymmärtääkään? :D Onhan täällä maailmassa paljon harrastuksia ja innostuksia, joita itse en tajua alkuunkaan, mutta sehän on tavallaan vaan siistiä :D Kiitos kuvakehusta, heitetään kiitokset niistä Iidalle :)

   Poista
 9. Pakko kyllä sanoa, että ihmiset on kyllä välillä niin outoja. Itselle ei tulisi mieleenkään arvostella muiden harrastuksia, joten aina ihmetyttää nämä arvostelijat :-D ei voi käsittää. Itse kirjotan ehkä vähän pinnallisemmalla tasolla, niin näitä arvosteluja ei ole hirveämmin pitkään aikaan tullut / ei ole kantautunut omiin korviin / olen vaan oppinut sivuuuttamaan nämä jutut ja olemaan kuuntelematta.

  Mutta yhtä kaikki, blogi herättää minussakin samantyylisiä ajatuksia. Jotenkin on aina joku "projekti" meneillään, eikä ikinä tarvitse miettiä tekemistä. Onhan se toisaalta välillä myös vähän uuvuttavaakin, mutta mun mielestä on välillä ihanaa kun vaan "voi" jäädä blogin kanssa himaan tekemään itsekseen juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä taas se moite on just sitä, kun blogit on niin pinnallisia yms :D Tai ainaki ite kuulen vaan tätä! Miten sekin voi olla niin vaikeaa ymmärtää, että joku kauneusblogi esim ei kerro mitään siitä kuinka syvällinen ja pohdiskeleva tyyppi bloggaaja saattaa oikeasti olla. Tai oikeastaan sitä, että blogi ei kerro itse kirjoittajasta yhtikäs mitään :D Niinpä, blogin pitäiskin olla mahdollisuus eikä ikävä pakkopulla :)

   Poista
 10. Ex-bloggaajana täytyy kyl sanoa, että ymmärrän ja en ymmärrä noita ihmisiä.

  Ymmärrän siinä mielessä, että blogi kertoo yleensä ainoastaan vaan siitä kirjoittajasta. Eli periaatteessa blogilla nostetaan oma ego jalustalle. Jotkut blogit ovat todella "minäminäminä" -keskeisiä ja jotkut blogit on hyvin ja suhteellisen epäitsekkäästi toteutettuja. Mutta blogipiirien ulkopuolelle jäävät saattavat helposti ajatella, että "onpa itsekeskeinen tyyppi kun kirjottaa blogia" - mikä on OF COURSE tyhmää; menis ja tutustuis tähän tyyppiin ensin eikä tekis johtopäätöksiä, mutta toi pätee ihan kaikessa.

  Ja sitte toistaalta en tosiaan ymmärrä ollenkaan, koska blogi on parhaimmillaan rakas harrastus siinä missä just sunkin mainitsema lenkkeily tai mikä-ikinä-tahansa-postimerkkien-kerääminen. Tällöin yleensä vihaajat ovat jollain tasolla luultavasti vaan kateellisia. Ihan vaan siksi, ettei heillä itsellään ehkä ole rohkeutta kirjottaa blogia tai ylipäätänsä toteuttaa itseään/olla luovia. (Tiedän, tää kateuskortti aiheuttaa erityisesti ärsytystä negistely anonyymeissä - mutku se nyt vaan on yks vihan aiheuttajista nykyään. Meijän täytyis harrastaa vähä enemmän itsetutkistelua ja myöntää ittelleme, että joo "vihaan" tota tyyppiä, koska oikeesti mua vaan vähän harmittaa kun sen elämä näyttää niin hienolta ja mun ei. Face the truth)

  En ymmärrä miten nykyään on jotenkin enemmän hyväksyttävämpää vihata ihmistä, koska se bloggaa. Mutta ketään ei vihata, koska se käy balettitunneilla. Ja sitte yleensä vedetään se "no kirjotat julkista blogia, joten oot asettanu ittes muiden kritisoitavaksi" -kortti. JA PASKAT :D Me kaikki asetetaan ittemme julkisesti kritisoitaviksi astuessamme ulos kotiovesta, joten miksei ihmiset sitte huutele törkeyksiä bussissa tai supermarketissa?? Koska se ei oo okei ja suurimmaks osaksi kaikki ymmärtää, ettei meillä oo mitään oikeutta valittaa julkisesti muille siitä mitä tai ketä ne on. Mut jostain kumman syystä netissä meillä on muka oikeus siihen?
  Ja siis totta kai kaikilla on oikeus kertoa mielipiteensä ja olla tykkäämättä jostain, mutta heti kun se joku meidän vihaama asia liittyy jollain tavalla nettiin, voidaan unohtaa inhimillisyys ja hyvät tavat - näin kärjistetysti.

  Ehkä meni seeeemisti ohi aiheen, mutta herätti vaan ajatuksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä määkin ymmärrän sen, että joku saattaa ajatella niin ja siinäpä ajattelee ihan vapaasti, mutta miksi kaikki sellainen pitää sanoa ääneen niin negatiivisesti? Ja mää ihan esimerkkinä haluaisin omaan blogiin paaaljon kavereita ja muita ihmisiä yms, mutta en jaksa aina kysellä onko ok ottaa kuvaa ja saako kuvaa laittaa blogiin ja onko just tää tietty kuva ok. Ja vaikka jollekin tää oiskin ok, niin en tavallaan halua ottaa sitä vastuuta siitä, että jos jotain paskaa tuliskin kaverin niskaan yhtäkkiä vaan siksi, kun julkaisen hänestä kuvan mun blogissa tai kerron hänestä yhtään mitään.. Esimerkiksi Pariisissa oli musta aivan ihanaa kun sain vaan räpsiä Annikasta kuvia ja laittaa niitä blogiin ja snapchattiin. Ei tarvinu tavallaan stressata siitä mitään ja jossain vaiheessa naureskeltiinkin kun mun puolet snäpeistäkin oli tyyliin Annikasta. Mää haluaisin enemmän kuvata kavereita ja kertoa meiän fiilistelyistä, mutta haluan jotenkin suojellakseni jättää heidät ulkopuolelle ja ei kaikki ois ees mukavuusalueellaan mikäli heidän kuvia tai meiän yhteisiä juttuja täällä fiilistelisin.. On vaan niin paljon helpompaa ja "turvallisempaa" olla sellainen "minäminäminä" blogi..

   Onhan monesti haukkuminen jonkinlaista kateutta. Ei ehkä suoranaisesti haukuttavaan asiaan liittyvää, mutta ihan vaikka sitä kun ei vaan ole tyytyväinen omaan elämäänsä ja joku asia tuntuu menevän toisella paremmin :D Koska kyllähän se vain on fakta, ettei kukaan oikeasti omaan elämäänsä tyytyväinen ihminen jaksa mollata muita.. Kyllähän sellainen negatiivisuus lannistaa omaakin mieltä muuten hyvinvoivilla ja tyytyväisillä ihmisillä :) Monien ihmisten pitäis harrastaa itsetutkiskelua ja aika paljonkin, se on erittäin totta :D

   Haha, määkin inhoan tuota "koska kirjoitat julkista blogia" -korttia :D Sen takia saa arvostella ja kertoa eriäviäkin mielipiteitään, mutta se nyt on täysin eri asia kuin haukkuminen.. Eikä menny musta nyt mitenkään erityisesti ohi aiheen - hyvää pohdiskelua ja avautumista vaan! :D Kiitos tästä ja mukavaa kun herätti ajatuksia :)

   Poista
 11. No siis whaat :-D en kyllä kans tajua tollasia tyyppejä jotka kuvittelee että kaikkia oikeesti kiinnostaa onko joku asia heidän mielestä ok. Siis on ok keskustella asioista mutta toi sun naapurin Pertti -kuvaus on kyl just se mitä mäkin ajattelen! Ja blogihan on jokaisen henkilökohtainen asia ja harrastus, ja kaiken lisäks oikeesti kehittävä sellanen.
  Keep going! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha :DD Ihanaa, että joku edes näkee bloggaamisen kehittävänä! Kyllähän tää todellakin on kehittävää monessakin mielessä :D Toki joillain enemmän ja joillain vähemmän kehittävää ;)

   Poista
 12. Kuka nää kuvat on ottanut? Ois mielenkiintoista tietää, niin vois katsoa muitakin kuvia samalta henkilöltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, unohtunu merkitä kun oon niin ajatuksissani kirjottanu tätä :D Iida on ottanut ja näissähän on mun oma käsittely, että tästä postauksesta näkee millaseks Iida laitto vastaavat kuvat ja pääset myös neidin blogiin :) http://www.iidaoikarinen.com/2015/08/with-myself.html

   Poista
 13. Äärimmäisen hyvä ja koskettava kirjoitus! Samaistun. Blogi antaa paljon enemmän kuin ottaa ja on harrastus aivan kuin mikä tahansa! Sulla on upeita kuvia ja niitä on ilo katsella - älä anna kenenkään viedä sulta luovuuden iloa! Jatka samaan malliin :')

  VastaaPoista
 14. Aivan upeita kuvia ja älä välitä muiden mielipiteistä, mikä oikeus kenellekään on olla mitään mieltä bloggaamisesta, kun kerran blogi ei millään muotoa ketään haavoita tai loukkaa. Pää pystyyn kaunotar <3

  VastaaPoista
 15. Mie oon pitkään ollut kokonaan pois blogimaailmasta, ja sinne palaaminen on pirun vaikeaa. Joskus blogi oli mulle juuri kanssa se ystävä, henkireikä, ja ikäänkuin tuli elettyä jopa sen mukaan että tätä ja tätä mä haluan sitten kirjoittaa.
  Kun elämä alkoi tallautua urilleen ja aloin nauttia itelle isoista muille mielestäni merkitsemättömistä aisoista, bloggaaminen loppui. Nyt tulee kirjoiteltua enää tatskahommista ja nekin puolipakolla:

  musta vaan tuntuu niin pirun oudolta nykyään lisätä naamani johonkin nettisivulle, ja jauhaa ikäänkuin yksipuolisesti asioista, vaikka joihinkin postauksiin joskus kommentteja tuli reilustikin.

  Tää fiilis on outo, mutta en vaan saa enää kiinni siitä fiiliksestä, mikä oli joskus aktiivisina aikoina, jotenkin se tuntuu vain tosi... Itsekeskeiseltä? Vaikka bloggaaminen ei sitä mielestäni varsinaisesti olekaan... :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain vaiheessa oonkin miettinyt, että sää oot ollu pitkään vähän hiljaiselolla! Eipä mitään kannata tehdä väkisin vaan siksi kun se on joskus ollut kivaa ja kiinnostavaa :) Kyllähän se kuuluukin elämään, että eteenpäin kasvaessa tietyt jutut kuuluukin jättää taakseen ja antaa tilaa uusille :) Voin kyllä kuvitella hyvin tuon, että jos homma tuntuu puolipakolta niin se kans tuntuu helposti tosi typerältä ja itsekeskeiseltäkin :D Silloin sitä ehkä ajattelee, ettei tee siksi kun aidosti haluaa vaan koska hmm haluaako vain esittää tai näyttää jotain? Onhan se aina vaikea palata hetken tauon jälkeen, mutta tuo sun homma kuulostaa nyt vähän eriltä kuitenkin :) Toivottavasti löydät sellaisen ratkaisun jatkoon, että oikeasti nautit :)

   Poista
 16. en oo ikään kommentoinut sun kivaan blogiin mutta nyt nuo kuvat vaativat sitä, erityisesti nuo kasvokuvat vaaleanpunaisessa horsmasumussa!! aivan loistavia otoksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itekki tykkään niistä ihan hulluna - kiitokset Iidalle<3

   Poista
 17. Jenni vinkkasi blogissaan Sadepisaroita niitynkukkasilla tästä mahtavasti kirjoituksesta ja suuntasin kyllä sitten tuon vinkin kautta lukemaan tämän! Ihan mahtavaa settiä:) Blogia ja bloggausta käsittelevät kirjoitukset ovat mielestäni tosi mielenkiintoisia!
  Jotkut ihmiset eivät vaan ymmärrä bloggaamista ja olen omassa lähipiirissäkin törmännyt tähän, bloggaus on tosiaan meille sama kuin jollekin se saunassakäynti tai jokin muu perus arkinenkin asia! Jotkut vaan ei pieneen kalloonsa saa sitä taottua ja ne saa jäädä sitten omaan arvoonsa niine ajatuksineen:D
  Kauniita kuvia btw;) ♥

  VastaaPoista
 18. Täälä mää taas vähän myöhässä kommentoin, mutta haluan kuitenkin kommentoida just tähän postaukseen.
  Tää blogi on myös mulle niinkuin ystävä, silloin kun oon yksin tai yksinäinen, niin mulle tulee semmonen lämmin olo ku luen sun juttuja. Sitä on vaikea selittää, mutta oon kyllä onnellinen kun kirjotat <3

  VastaaPoista
 19. Mä en oo koskaan ymmärtänyt tuollaisia ihmisiä, jotka tulee henkilökohtisesti kertomaan tuntemattomien (negatiiviset) mielipiteet minusta. Mitä mä hyödyn niistä kommenteista, kun en todennäköisesti muutenkaan ole tekemissä näiden kommentoijien kanssa, tai saati edes tuntisin heitä? :D Entinen ystäväni (painosanalla entinen) oli juurikin tällainen. Monesti kuulin häneltä kuinka kuulemma taas hänen tutuntutuntuttu oli kommentoinut ulkonäköäni negatiivisesti ja kuinka tämä tutuntutuntutunkaverikin oli yhtynyt mielipiteeseen. Ei tuollaisia asioita kerrota ellei tarkoituksena ole pahoittaa toisen mieli - niin kuin ilmeisesti ystävälläni oli tarkoituskin. Sitä en tiedä mikä oli syy, ehkä hän halusi pönkittää itsetuntoaan ja tuntea itsensä paremmaksi kuin minä. :D En väitä että tässä oli samasta asiasta kyse, tuli vain tämä oma kokemus mieleen.

  Ja vautsivau näitä kuvia! Ihastelin jo niitä sun aikaisempia horsmakuvia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta! :D Mullakin on joitain tuttuja ihmisiä, jotka tekee tätä.. Ihan käsittämätöntä :D Mää oon suora ihminen ja sanon kyllä mitä mieltä oon yms, mutta tuollasessa ei vaan oo mitään järkeä jos se asia ei edes liity mihinkään vaan se on vaan sellainen toteamus, että kaverini Mirjan serkun siskon mielestä mulla on ruma nenä. Silleen, noniin nenäleikkaukseen, kiitos infosta. :DD Onneksi se tyyppi on nimenomaan entinen kaveris! Kiitos kovasti, en kyllä keksi mitä aiempia horsmakuvia meinaat >:D

   Poista
 20. Joo tosiaan, kaikkea ei tarvitse sanoa :D Mulla tulisi todella kiusallinen ja vaivaantunut olo jos tokaisisin jollekin ystävälleni "muuten, näin Maijaa tuossa eilen ja hän mainitsi vihaavansa sun hiuksia!".
  Ooops, oonkohan mä nähnyt omiani vai muistanko väärin :'D Vai onkohan se kuva sitten ollut sun instan puolella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä... :/ ja siis joo! Oli se tatuointikuva, mutta luulin, että meinasit kokonaan jotain eri kuvia! Sori :) Neki loput ois tulossa joskus tässä piakkoin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat