tiistai 4. elokuuta 2015

First day in Paris

Pariisi, oi ihana Pariisi! Eihän siitä oo kuin puoli vuotta kun täällä viimeksi olin, mutta palasin tänne näinkin pian enemmän kuin mielelläni! Oonhan sanonut varmasti tarpeeksi monta kertaa, että Ranska ois se paikka jonne muuttaisin jos lähtisin ulkomaille? Annika laitto mulle viestiä viime viikon lopulla, että voisinko vaan perua työt ja lähtä jonnekki reissuun ja kappas vaan mullahan oli vain lauantait töitä. Ei siinä menny kovin montaa tuntia kun tää reissu oli jo ostettu! On kyllä ollu niin huippu vuorokausi täällä ja pakko sanoa vielä miten paljon rakastan tätä paikkaa!! ÄÄÄ. Tosi mukavaa itseasiassa kun tietää tiettyjä "tapoja" ja käytänteitä täällä, osaa suunnistaa paikasta toiseen ja tunnistaa monia paikkoja millon mistäkin :) Melkeenpä kotoisa olo just tuon takia!

Lähtään nyt Seinen rannalle tai Eiffeltornin juurelle syömään patonkia juustoilla ja hilloilla sekä nauttiin vähän valkkaria.. Katellaan sitte loppuviikosta onko meistä kumpikaan tulossa enää takas täältä! Snapchatista lissää matkajuttuja kun kumpikaan ei nyt hirveesti ehditty laittaa kuvia eikä kirjotella - annnye ja annikaollila eli samat ku instassa!


10 kommenttia:

 1. Pitäkää erittäin hauskaa tytsyt ! :) ♥ ehkä minäkin jonain päivänä pääsen visiitille, haaveena ollut jo pitkään. :D upeita kuvia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään kyllä!! :) Kiitos<3 Toivottavasti joskus, tää on niin ihana paikka!

   Poista
 2. Niin upeita kuvia! <3 Ja toi sun asu on ihan täydellinen sinne! Iski kyllä nyt vähän matkakuume... Siellä on koko Pariisi sekaisin, kun kaks kaunotarta pohjoisesta on tullut kylään! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karo<3! Haha kyllä kyllä siis todellista hämminkiä ollaan aiheutettu ;D

   Poista
 3. Voi miten ihanan näköstä siellä! Ite oon pari vuotta sitten Pariisissa käynyt ja mielellään lähtisin uudestaan. Kiva ku pääsee snäpissä reaaliaikaisesti teidän reissua seuraamaan :)

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea uskoa, että ite koskaan kyllästyisin tähän! Tietty fiilikset varmasti tasottuis jos täällä vaikka asuis, mutta kyllästymiseen asti en uskois sen voivan mennä :D Kiva kuulla, että tykkäät! :) Aika paljon ollaan kyllä kaikkea laitettukin!

   Poista
 4. Näiden takia mulla on nyt matkakuume, että kiitos! Varallisuus ei ole mun puolella tässä asiassa, joten tyydyn vaan ihastelemaan näitä kauniita kuvia ja toivon että joskus pääsen itsekin taas reissuun! :D Pitäkää hauskaa, heti kun saan Snapin tähän samperin luuriin tuun niin tsekkaan teidät molemmat!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ole hyvä vain! ;) Säästöön vaan rahaa vähän edes aina kun mahdollista, kyllä ihan muutamallakin satasella pääsee jos vaan käy hyvä tuuri ja osaa vähän katsella :) Kiitos, pidetään kyllä :P

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia! Hauskaa reissua :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat