tiistai 25. elokuuta 2015

Kiitos, anteeks, näkemiin

Sain haasteen Rakkaudella Satua blogista ja vaikka oon tehnyt näitä haasteita ties kuinka monta niin tykkään aina tarttua vastaamaan näihin ainakin osittain mikäli kysymykset on kiinnostavia :)


Mikä on kauneinta, mitä sinulle on sanottu?

Oon ollu aina niin onnellisessa asemassa ja ihanien ihmisten ympäröimänä, etten oikeasti pysty millään määrittelemään yhtä, kaikista kauneinta asiaa, mitä mulle on sanottu.. Oon saanut kuulla elämäni aikana niiiin paljon niin kauniita asioita, että välillä ihan hämmästelenkin sitä. Ja välillä kauhistelen sitä kuinka on ihmisiä, jotka eivät saa yhtään kehuja kumppaniltaan tai ystäviltään eikä vanhemmillekaan ole luontevaa kertoa jos heitä on ollut ikävä tai että he ovat rakkaita.. Harmi, sillä kaikissa on jotain hyvää ja muiden pitäisi muistaa kertoa se ja kaikki muu ihana mitä ajattelevat! Ehkä yks kauneimmista asioista on ollut se kun mulle on sanottu, että oon muuttanut toisen koko elämän ja toinen on oppinut uskomaan itseensä ja arvostamaan itseään.


Tosin eilen kävelin Ullan kanssa Kauppakadulla ja joku ulkomaalainen mies katsoi mua vastaan tullessaan ja sanoi "sinä ole paska nainen". Oltiin Ullan kans hetki hämmentyneinä hiljaa ja sitte alettiin nauramaan :DD

hob-3

Ikimuistoisin lapsuusmuistosi?

Tätä mietin jostain syystä tänään Rockyn kanssa ulkoillessa, joten kerron tämän vaikka ois aika monta muutakin. Oltiin lähdössä äidin ja veljen kanssa jollekin hullun pitkälle reissulle ympäri Suomea ja meillä oli listattuna tyyliin uimarannat ja muut missä käydään ja me sillon arvosteltiin eri paikkoja kuten just uimarantoja, annettiin pisteitä eri ominaisuuksista yms ja se oli tosi jännää! Just sillon lähtöaamuna veli kuitenkin oksensi eikä koskaan päästy sinne reissuun :(

hob-5

Mikä on intohimosi?

Kuvaaminen, kuvien käsittely ja tällainen hääräily mitä tää bloggaaminen on :D Kuten oon sanonutkin niin mieluiten tekisin tällaista tavallaan jollekin muulle työkseni ja silloin se ei ois tällaista liibalaabaa vaan sellaista tiiättekö, että ois tiettyjä aiheita ja muutenkin jotain rakennetta koko hommassa.

hob-1
balleriinat H&M / playsuit House of Brandon* (täältä) / hattu Bikbok / vyö Springfield

Eriskummallisin tapasi?

Oon tämänkin kertonu tänne joskus, mutta en siltikään tiiä miten tän selittäis silleen järkevän kuulosesti :'D Mun pitää saada joku tasapaino asioihin. Jos läpsäisen oikeaa reittä niin mun pitää läpsäistä myös vasempaa. Jos läpsäisin oikeaa kovempaa niin sitten ens kierroksella mun pitää läpsäistä vasempaa kovempaa niin, että tavallaan molempia on läpsitty yhtä monesti ja samalla voimalla :DD Ja tää menee siis ihan kaikkeen, silmien räpyttelyyn yms.

hob-2

Jos saisit muuttaa yhden asian menneisyydestäsi, tarttuisitko tilaisuuteen?

Ennen oisin sanonut, että ehdottomasti tarttuisin ja tottakai mää haluaisin hoitaa tietyt jutut erilailla jos siihen olisi mahdollisuus. Mutta en varmaan uskaltais kokonaan muuttaa niitä asioita, koska ne on niitä, joista oon oppinut tärkeimmät jutut ja jotka on kasvattaneet mua eniten.

hob-4

Kaunis suomenkielinen sana?

No olishan näitä vaikka kuinka paljon, mutta ekana tuli mieleen aava.


Tätä postausta kirjoitellessa tuli mieleen Kymppilinjan Kiitos, Anteeks & Näkemiin kappale.. Aika mielenkiintoista sinällään, että tää tuli nyt mieleen kun en oo biisiä kuullut moneen vuoteen vaikka joskus tuli kuunneltua paljonkin. Ihanan nostalgista!

Kuvat: Mikaela

10 kommenttia:

 1. Ihana postaus :) Sun kuvista tulee aina niin hyvä fiilis!

  VastaaPoista
 2. Hui kun pelästyin otsikon perusteella että olisit lopettamassa blogin >>:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, ei nyt sentään! :D Ei tarvi huolehtia sellasesta!

   Poista
 3. Apua, aava on niin kaunis sana. Oon jo pitkään miettinyt että nimeän mun lapsen Aavaksi, jos sellainen joskus ilmaantuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Ois kyllä kaunis nimi :) Ja nimenomaan Aava eikä Ava!

   Poista
 4. Hei voisitko tehdä postauksen sun hiuksista? Oot monesti leikannut ja muutellut sun hiustyyliä sun blogihistorian aikana. Ja aina oon hämmästellyt kuin äkkiä sulla on taas pitkä tukka! Sellainen hiusten historia postaus jossa kerrot myös sun luottotuotteet ja rutiinit yms. ois tosi kiva :) T. Enni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai oon vai? :D Pitää alkaa itsekin oikein miettimään kun en ite osaa aatella mitään muuta suurempaa eroa kuin se viime vuoden punainen tukka :) Mun tuotteet ja rutiinitkin on kyllä sellaiset, ettei niissä ole mitään kirjoitettavaa, mutta laitetaan harkintaan jos keksisin jotain! :) Kiitos ehdotuksesta! Täytyy ilmeisesti alkaa selailemaan vanhoja kuvia läpi ;)

   Poista
 5. mulla on just sama toi eriskummallinen tapa :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuukauden luetuimmat